Dacă vrei să mănânci o omletă delicioasă dar parcă îți vine să renunți la acest gând doar fiindcă nu ai chef să speli tigaia, atunci noi avem trucul perfect pentru tine! Poți pregăti această rețetă de ouă în cuptorul cu microunde, în doar două minute!
Vineri, 04.05.2018, 10:13
În ediția difuzată în data de 4 martie 2018 a emisiunii „Chefi la cuțite”, un concurent pe nume Tolnai Miklos s-a prezentat ca fiind un militar român rănit în teatrele de operațiuni și care în prezent trăiește cu o pensie de 350 de lei.
Vare se apropie cu pași repezi și parcă nimeni nu mai are chef să petreacă multe ore în bucătărie, așa că rețeta noastră de shaorma aromată cu carne și legume e fix ce îți trebuie pentru o masă copioasă!
Blonda care l-a dat gata pe Cătălin Scărlătescu ascunde un trecut periculos! Fata comis-o grav şi a fugit din ţară de ruşine! Ce ascunde şi ce i-a spus celebrului Chef,
Miercuri, 02.05.2018, 15:55
Personaje inedite, oameni conduși de o pasiune pentru bucătărie, reacții spumoase și preparate care s-au aflat în premieră pe masa jurizării, toate acestea au stat printre ingredientele ediției ,,Chefi la cuțite” de marți.
O armonie plăcută de gusturi și culori, într-un preparat delicios cu trei feluri de carne: ”Sancocho dominicano”!
Printre bucătarii prinși de focul pasiunii pentru gătit, o surpriză de nicăieri răsare sub forma unui preparat horror, pe masa chefilor. Minh Binh a revenit la "Chefi la cuţite" cu o reţetă care i-a îngrozit pe chefi și l-a îmbolnăvit pe...
Printre bucătarii prinși de focul pasiunii pentru gătit, o surpriză de nicăieri răsare sub forma unui preparat horror, pe masa chefilor.
Ionel Petrea are 32 de ani este profesor şi director de şcoala generală, şef de unitate, în judeţul Timiş.
Ionel Petrea are 32 de ani este profesor şi director de şcoala generală, şef de unitate, în judeţul Timiş. Provin dintr-un centru de plasament, am cresuct fără părinţi şi vreu să le îndulcesc viaţa celorlalţi. Am fost abandonat de mama în spital, venea Crăciunul. A zis că se duce la piaţă şi nu a mai venit... Mi-a lipsit dragostea perinteasca, afecţiunea. Când ştiam că vine 8 MARTIE, eu nu aveam cui să îi spun "La mulţi ani". M-am întâlnit cu mama, am cunoscut-o şi mi-a reproşat că îi pare rău că nu m-a avortat.
Un așa desert simplu, dar delicios, nu refuză niciun pofticios: ”Chec de casă cu cacao și vanilie”.
Actrița Doina Ghițescu și-a făcut intrarea cântând o romanţă reinterpretată, în manieră proprie: "De-ar fi să guşti, nu va fi într-o doară / Dar într-o zi, priiintul meu clar vei fi".
Dacă vă plac ardeii umpluți, scăldați în diverse sosuri, cu siguranță și această ciorbă de ardei umpluți va fi pe gustul vostru!
Actrița Doina Ghițescu și-a făcut intrarea cântând o romanţă reinterpretată, în manieră proprie: "De-ar fi să guşti, nu va fi într-o doară / Dar într-o zi, priiintul meu clar vei fi".
Bisoc Irinel Cristian are 32 de ani și este bucătar în Londra, de 5 ani. Ratatouille-ul lui l-a transformat pe chef Bontea în cel mai tare mim. Colegii de masă au participat şi ei activ şi s-a lăsat cu hohote de râs.
Bisoc Irinel Cristian are 32 de ani și este bucătar în Londra, de 5 ani. Ratatouille-ul lui l-a transformat pe chef Bontea în cel mai tare mim. Colegii de masă au participat şi ei activ şi s-a lăsat cu hohote de râs.
Fac echipă bună şi au venit împreună. Ea, PR, el, coafor, aşa cum se intitulează. Marian Capet și Alexandra Feloiu au pus mâna pe tigai şi au porntit taifunul în bucătărie.
Fac echipă bună şi au venit împreună. Ea, PR, el, coafor, aşa cum se intitulează. Marian Capet și Alexandra Feloiu au pus mâna pe tigai şi au porntit taifunul în bucătărie.
Un preparat pe cât de simplu pe atât de gustos: Somon la cuptor servit cu broccoli!
"Doamne ajută să iau şi eu cuţitele! Ce-au, mă, ăştia? Ce au fumat", se aude din spatele uşii, unde emoţiile nu îi mai dau pace lui, în timp ce chefii îi gusta preparatul.
"Doamne ajută să iau şi eu cuţitele! Ce-au, mă, ăştia? Ce au fumat", se aude din spatele uşii, unde emoţiile nu îi mai dau pace lui, în timp ce chefii îi gusta preparatul.
Alice este un copil de doar 12 ani, pasionat de bucătărie. Fostă concurentă la Next Star, fetiţa şi-a luat inima în dinţi şi a venit să îi impresioneze pe cei trei chefi cu un wellington cu piept de curcan
Alice Prundu este un copil de doar 12 ani, pasionat de bucătărie. Fostă concurentă la Next Star, fetiţa şi-a luat inima în dinţi şi a venit să îi impresioneze pe cei treuchefi cu un Wellington cu piept de curcan
A lăsat acul de tatuat pentru cratiță. Încă din copilărie, Costi de la Next Level Tatoo, cum se intitulează în fata chefilor, recunoaşte că a început de la 16 ani a devenit pasionat de tatuaje, iar trupul lui stă martor vorbelor.
A lăsat acul de tatuat pentru cratiță. Încă din copilărie, Constantin Azofiţei recunoaşte că tatuajele i-au intrat în sânge încă de la 16 ani, iar trupul lui stă mărturie.
Un colecţionar pasionat de cărţile de bucate vechi a venit în fata chefilor cu un preparat dedicat unui dintre ei. Sufle de portocale, pe sufletul lui Florin Dumitrescu. Gheorghe Davidel este şi inspector ANAF!
Gheorghe Davidel, inspector ANAF și colecţionar pasionat de cărţile de bucate vechi, a venit în fata chefilor cu un preparat dedicat unuia dintre ei. Sufle de portocale, pe inimioara lui Florin Dumitrescu.
Cei trei chefi au mereu parte de surprize din partea participanților la emisiune Chefi la cuțite, însă de această dată poveștile de viață a 3 concurenți i-au lăsat fără cuvinte.
Marti, 01.05.2018, 12:35
Cea de-a șaptea ediție a jurizărilor pe nevăzute îi găsește pe cei trei chefi mai în formă ca oricând, căci fiecare dintre aceștia este curios să descopere cât mai multe personaje ce ar putea să facă parte din...
Seara de luni a continuat etapa degustărilor pe nevăzute la ,,Chefi la cuțite”, cea mai savuroasă fază a competiției din perspectiva celor trei chefi, căci în spatele unor preparate gătite la un...
S-a lăsat cu o sesiune de gătit plină de energie și voie bună, din care n-au lipsit nici cântecele de petrecere. Cum cu cine? Cu Viorica și Ioniță din Clejani
Alexia nu-și știe numărul tatuajelor, a început de la 13 ani și se întind pe 85% din suprafața corpului. Este fachir, iar imaginea sa pare înfricoșătoare la prima vedere. Însă, se declară un artist modern, iar bucătăria este o...
Pe cît de simplă, pe atât de gustoasă această rețetă de „Biban de mare în sos de roșii cu usturoi și busuioc”!
Alexia nu-și știe numărul tatuajelor, a început de la 13 ani și se întind pe 85% din suprafața corpului. Este fachir, iar imaginea sa pare înfricoșătoare la prima vedere. Însă, se declară un artist modern, iar bucătăria este o provocare pentru ea.
Ionuț Drăgoi are 12 ani, este elev în clasa a șasea și de doi ani are o mare pasiune: bucătăria. Cu pletele în vânt și cu un zâmbet cuceritor, concurentul nostru spune că viața la 12 ani e extrem de distractivă.
Simplu, delicios și pe placul tuturor, dar în special al copiilor, un hamburger de vită, bun de servit în orice moment al zilei!
Pentru iubitorii de paste, o rețetă de farfale cu sos ragu, simplă și delicioasă!
Ionuț Drăgoi are 12 ani, este elev în clasa a șasea și de doi ani are o mare pasiune: bucătăria. Cu pletele în vânt și cu un zâmbet cuceritor, concurentul nostru spune că viața la 12 ani e extrem de distractivă.
Poveștile inedite au loc de cinste în cel de-al cincilea sezon "Chefi la cuțite", căci pasiunea cu care concurenții își exercită talentul culinar îi fac pe chefi să realizeze că au competiție din ce în ce mai grea.
Povești de viață, dar si talente culinare, în sezonul de poveste "Chefi la cuțite". În fața juraților se prezintă, la degustările pe nevăzute, cei mai originali concurenți, toți având drept scop precis să-i impresioneze pe cei trei chefi.
Povești de viață, dar si talente culinare, în sezonul de poveste "Chefi la cuțite". În fața juraților se prezintă, la degustările pe nevăzute, cei mai originali concurenți, toți având drept scop precis să-i impresioneze pe cei trei chefi.
Sezonul de poveste al show-ului culinar ,,Chef la cuțite” continuă cu o nouă ediție impresionantă de jurizări pe nevăzute, ce aduc în fața juraților, dar și a telespectatorilor preparate delicioase, apariții inedite și bucătari extrem...
Dacă v-ați plictisit de friptura clasică de pui, încercați rețeta de Pui umplut cu 40 de grăunți de usturoi cu garnitură de fasole verde și piure de conopidă și va fi, garantat, pe placul oricui!
S-a lăsat cu o sesiune de gătit plină de energie și voie bună, din care n-au lipsit nici cântecele de petrecere. Cum cu cine? Cu Viorica și Ioniță din Clejani
Intră în cea mai tare competiție a momentului și poți câștiga și tu o tigaie cu care poți face spectacol în bucătărie! Gătitul se va transforma într-o adevarată plăcere și te vei simți precum concurenții de la "Chefi la cuțite"!
Sezonul de poveste al show-ului culinar ,,Chef la cuțite” continuă cu o nouă ediție impresionantă de jurizări pe nevăzute, ce aduc în fața juraților, dar și a telespectatorilor preparate delicioase, apariții inedite și bucătari extrem de talentați pentru care gastronomia este un adevărat stil de viață.
Sezonul de poveste al show-ului culinar ,,Chef la cuțite” continuă și aduce în fața telespectatorilor preparate delicioase, apariții inedite și bucătari extrem de talentați pentru care gastronomia este un adevărat stil de viață.
Sezonul de poveste al show-ului culinar ,,Chef la cuțite” continuă și aduce în fața telespectatorilor preparate delicioase, apariții inedite și bucătari extrem de talentați pentru care gastronomia este un adevărat stil de viață.
Noua ediție din sezonul de poveste aduce pe micile ecrane preparate delicioase, apariții inedite și bucătari extrem de talentați pentru care gastronomia este un adevărat stil de viață.
Sezonul de poveste continuă cu cei mai talentați concurenți, dar și cu dorințe dintre cele mai arzătoare. O maramureșeancă dezghețată a venit la "Chefi la cuțite" și, pe lângă gătitul tradițional, i-a făcut ochi dulci chefului.