Laura Calder a pregatit o tarta cu spanac si branza, cu un aluat facut de la zero. O reteta de gustare prezentata in cadrul emisiunii "Sa gatim frantuzeste" de pe canalul Euforia TV.
Marti, 21.12.2010, 00:00
Preparare: se taie in doua un file mare de somon si se pune cate o ramurica de oregano proaspat pe fiecare. Cele doua bucati se asaza apoi intr-o tava unsa cu ulei de masline care va merge la cuptor, 5 minute la 200 de grade, nu inainte de a se presara...
Joi, 16.12.2010, 11:38
Chef Cezar a pregatit la Euforia TV o reteta de somon cu spanac si cu capere, o reteta cu influente mediteraneene care nu include grasimi nesanatoase si care este gata in 10 minute.
Joi, 16.12.2010, 00:00
Stavros, bucatarul restaurantului Zoba Grecul, a prezentat in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de la Euforia tv o reteta specifica Greciei: sepia cu spanac.
Marti, 07.12.2010, 00:00
Cannelloni sunt cele mai ingenioase inventii din bucataria italiana. Aceste paste in forma tubulara sunt concepute special pentru a pastra in interiorul lor savoarea ingredientelor, emfatizand deliciul branzei ricotta si al sosului bechamel.
Joi, 25.11.2010, 00:00
Snitelele nu trebuie sa fie doar din pui, porc sau vita ci si din peste. Si daca vom combina pestele cu spanacul atunci snitelele vor fi cu totul speciale! Pofta buna!
Sambata, 13.11.2010, 00:00
Vladutz gateste: "Ravioli cu sos de spanac si cascaval"
Vladutz gateste: "Tagliatelle cu spanac si sos de branza" Ingrediente: 250 g tagliatelle proaspete cu ou Fratelli Pignatti, 400 g spanac congelat sau proaspat, 2 catei usturoi, 5 fire ceapa verde,(daca nu aveti puteti o ceapa rosie) 250 g...
Pastele reprezinta mereu o alegere inspirata cand vrei sa prepari ceva gustos si rapid. Iar daca sezonul verdeturilor proaspete s-a cam incheiat, cele congelate sunt urmatoarea alegere sanatoasa. Incearca o reteta care combina legumele de toamna, cum ar fi dovleacul, cu spanacul, dar si gustul exotic al rodiei si scortisoarei.
Luni, 25.10.2010, 00:00
Chef Cezar pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine o reteta gustoasa si sanatoasa de muschi de vita cu piure de spanac. Ingrediente: muschi vitel spanac smantana dulce rozmarin salvie ulei de masline ardei mar miere ulei de nuci...
Marti, 19.10.2010, 15:41
Vladutz gateste: "Spanac fermecat" Spanacul oparit se toaca marunt, se condimenteaza apoi se fierbe cu lapte, smantana si unt timp de 10 minute. Apoi se condimenteaza cu sare si piper si se aseaza pe o farfurie, deasupra se aseaza doua ochiuri,...
Vladut a pregatit in studioul emisiunii "Neatza cu Razvan si Dani" o reteta pe cat de sanatoasa, pe atat de vesela si aspectuoasa.
Miercuri, 15.09.2010, 00:00
O reteta de inspiratie franceza, gatita din legume verzi: spanac, praz, mazare si salata verde. O supa crema plina de vitamine si foarte fina!
Joi, 26.08.2010, 00:00
In categoria produselor lactate, iaurtul grecesc si-a facut un loc aparte, gratie texturii sale speciale. Daca este folosit chiar iaurt grecesc fara grasimi, atunci rezultatele pot fi foarte bune si pentru sanatate, nu doar pentru palatul gurii.
Luni, 02.08.2010, 00:00
O reteta cu un aport nutritional important de vitamine A, K si C, dar si de mangan si de acid folic. Si mai important: o reteta rapida, care nu necesita o desfasurare de forte.
Vineri, 16.07.2010, 00:00
Ingrediente: somon, quinoa, dovlecel, ceapa rosie, morcovi, rozmarin, spanac, ardei gras, usturoi, ulei de masline Preparare: quinoa se pune un pic la inmuiat, dupa care se pune la fiert la foc mic. Apoi, somonul se pune la cuptor, impreuna cu...
Luni, 12.07.2010, 16:47
Ingrediente: spanac, urzici, ceapa, unt, ou, marar, sare si piper. Intai se oparesc urzicile in apa cu sare. Spanacul la fel, doar putin in apa fierbinte. Apoi se taie ceapa si se caleste usor in unt, cat se aureste un pic. Peste ceapa se adauga...
Sambata, 10.07.2010, 12:18
In societatea moderna tot mai multi oameni cad in capcana fast-food-ului comercializat de marile lanturi de magazine, fara a se mai gandi la problemele pe care produsele acestor localuri le cauzeaza, pe termen mediu si lung, inimii. Cei constienti insa de importanta sanatatii consuma constant alimente care protejeaza sanatatea celui mai important organ intern al corpului.
Joi, 01.07.2010, 00:00
Daca vrei un sandvici rapid si hranitor, insa te-ai plictisit de varianta clasica, alege lipia in loc de felii de paine si variaza ingredientele cu care il umpli. Mazi propune pentru revista Good Food Romania o reteta de rulori cu somon, usor de facut si de mancat.
Luni, 28.06.2010, 00:00
Este unul dintre cei mai doriti burlaci de la noi, dar Catalin Botezatu stie ca pentru aceasta titulatura trebuie sa faca sacrificii.
Joi, 24.06.2010, 00:00
De cand sunt capsuni proaspete in piata ai incercat probabil o salata de fructe, capsuni cu smantana sau o tarta delicioasa. Insa capsunile sunt foarte bune si intr-o salata de vara, nu cu fructe, ci cu ... spanac si ceapa. Gustul lor dulce acrisor se completeaza perfect cu frunzele verzi si cu un dressing cu lapte.
Marti, 15.06.2010, 00:00
Aceasta planta legumicola este foarte vestita pentru continutul ridicat de fier, fiind recomandata in special persoanelor care sufera de anemie.
Sambata, 29.05.2010, 00:00
Ceea ce contine frigiderul tau spune destul de multe despre obiceiurile tale culinare, despre cat de sanatos sau nu mananci, despre cat de des gatesti sau nu in casa. Iata o lista cu 8 alimente sanatoase pe care trebuie sa le ai in frigider, daca iti doresti o alimentatie sanatoasa.
Joi, 27.05.2010, 00:00
Usor perisabil, dupa ce a fost cumparat, spanacul trebuie sa fie consumat cat mai repede posibil. Rezista trei zile si in frigider, pus in pungi de plastic.
Joi, 06.05.2010, 00:00
A fost acuzata in repetate randuri ca sufera de anorexie, dar Miranda Kerr s-a aparat mereu. Acum insa modelul vine si cu argumente. Frumoasa australianca declara ca este „80% sanatoasa” si ca datoreaza formele ei spanacului. Ingerasul de la Victoria's Secret, care se intalneste cu actorul britanic Orlando Bloom, mananca multe produse organice si lucreaza intens pentru a-si mentine silueta.
Luni, 29.03.2010, 00:00
Vladutz gateste astazi: Placinta cu tofu si spanac Se prepara aluatul pentru foietaj framantand: uleiul, faina, 1 lingura otet, 1 cana apa calda si un praf de sare. Aluatul astfel obtinut se imparte in trei parti. Fiecare parte se intinde formand...
Vladut a gatit file de pangasius sentimental, pentru 4 portii. Ingrediente: file pangasius 4 buc faina 100g oua 2 buc marar 2leg legume 2 buc spanac 1kg cascaval 200g usturoi 2 catei cartofi rosii 8 buc rosi cherry 8 buc Mod de preparare:...
Ingrediente pentru: lasagna cu tenta de primavara carne tocata de vitel telina morcovi ceaapa pasta rosii foi lasagna sos bechamel parmezan cascaval branza telemea spanac Echipa Neatza va ureaza pofta buna!