Cine nu iubeste bomboanele? De mici suntem fascinati de culorile care mai de care mai vii si de aromele surprinzatoare. Dar ce ati spune despre acadele cu aroma de creveti, de exemplu?
Joi, 17.10.2013, 15:47Cine nu iubeste bomboanele? De mici suntem fascinati de culorile care mai de care mai vii si de aromele surprinzatoare. Dar ce ati spune despre niste bomboane cu aroma de creveti, de exemplu?
Joi, 17.10.2013, 13:58Vladutz, bucatarul de la Neatza a pregatit astazi o reteta de "Creveti cu orez salbatic"
Miercuri, 08.05.2013, 08:44Marcel Toader gateste la "Acces Direct".
Miercuri, 01.05.2013, 18:46Asistenta lui Mihai Morar de la "Rai da' buni", Rodica Miron, a aflat care este reteta unei casnicii perfecte si o propune tuturor celor interesati, mai ales vedetelor cu probleme in casnicie, Gabriela Cristea si Marcel Toader fiind cel mai bun exemplu.
Miercuri, 24.04.2013, 11:44"Din cate am gustat pana acum, este cea mai buna farfurie!" Asa a laudat Tudor Constantinescu platoul lui Dragos Bercea, in cadrul probei de foc din episodul 3 Top Chef. Iata care este reteta.
Marti, 20.11.2012, 12:02Giovanni Piselli a primit PassCardul in Proba de Foc a episodului III al Top Chef. Preparatul sau l-a impresionat atat de mult pe Chef Hadad, incat acesta l-a imbratisat si l-a felicitat.
Luni, 19.11.2012, 23:00Aceasta reteta se prepara rapid, in numai 25 de minute, iar ingredientele de mai jos sunt suficiente pentru opt portii.
Joi, 21.06.2012, 00:00Crevetii cu sos de zmeura reprezinta o reteta inedita, cu care iti poti impresiona rapid prietenii. Timp de preparare: 20 de minute. Pofta buna!
Vineri, 18.05.2012, 00:00Aceasta este o gustare aromata pe care o poti prepara pentru o petrecere sau o masa cu prietenii.
Vineri, 17.02.2012, 00:00Aceasta este o reteta cu creveti foarte simpla de preparat. Pofta buna!
Miercuri, 21.12.2011, 00:00O parte normala a unei diete sanatoase este consumul moderat de grasimi. Alimentele care contin grasimi ajuta satisfacerea poftei de mancare cu calorii mai putine. Dar ce sa faca cei ce sunt innebuniti dupa ciocolata, inghetata sau branza? Putina creativitate te poate ajuta mult.
Vineri, 16.12.2011, 00:00O mancare mediteraneana, numai buna de servit cu paine crocanta alaturi.
Vineri, 18.11.2011, 00:00Prinde gustul mediteranean la inceput de toamna ca sa nu uiti prea repede cum trebuie sa te simti in vacanta. O salata de creveti si rosii cherry este ideala pentru a-ti aduce starea aceasta.
Duminica, 18.09.2011, 00:00O salata usoara si hranitoare, imbogatita prin nutrientii din avocado si semintele de dovleac. Este ideala pentru masa de pranz sau cina.
Vineri, 02.09.2011, 00:00Aceasta salata de inspiratie spaniola combina ardeii grasi cu rosii proaspete si bucatele de paine prajita, cu dressing de migdale si otet sherry si creveti prajiti.
Joi, 25.08.2011, 00:00Pastele nu ingrasa, daca sunt combinate cu ingredientele potrivite: legume, peste, condimente aromate. Pentru un gust intens, cateva feliute de chorizo picant si cina pentru intreaga familie este gata. Sanatos, plin de vitamine si gustos de te lingi pe degete!
Luni, 22.08.2011, 00:00Reteta zilei de joi propune amestecul de orez fiert cu creveti pentru realizarea unei salate de vara. Pofta buna!
Joi, 28.07.2011, 00:00Reteta zilei de miercuri este o salata cu totul exotica, insa creata din ingrediente care se gasesc relativ usor. Este racoroasa, este sanatoasa si este foarte gustoasa gratie combinatiilor inedite dintre spanac, creveti si grapefruit. Cine s-ar fi gandit?
Miercuri, 27.07.2011, 00:00Reteta zilei de joi adapteaza traditionala supa rece spaniola gazpacho si in combinatie cu fructele de mare ofera un preparat inedit, usor de facut si perfect de savurat in aceste zile toride.
Joi, 14.07.2011, 00:00Nicolai si un bucatar grec au pregatit pentru emisiunea Euforia Cuisine de pe canalul Euforia TV o reteta clasica greceasca: mancare de creveti in ouzo si sos de smantana. Pofta buna!
Luni, 11.07.2011, 00:00Daca e sambata de ce sa nu incercati o reteta speciala? Creveti cu sos de alune - suna exotic iar gusturile sunt pe masura. Pofta buna!
Sambata, 07.05.2011, 00:00Bucatar Marian de la restaurantul Signature pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv o reteta gustoasa de scoici si creveti cu tagliatelle.
Luni, 02.05.2011, 00:00Salatele au marele avantaj ca se prepara rapid, asigura un potential de vitamine si de nutrienti si pot fi consumate si ca garnitura, dar si ca fel de sine statator. Salata de astazi aduce in prim-plan crevetii fierti si legumele. Pofta buna!
Sambata, 30.04.2011, 00:00Chef Silvian gateste alaturi de Nicolai o reteta proprie de rulouri de pastrav umplute cu creveti.
Vineri, 15.04.2011, 00:00Bucatarul Robert, de la restaurantul Velvet, pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia TV o reteta proprie de somon in crusta de migdale, creveti black-tiger cu usturoi si sos de sepie.
Joi, 14.04.2011, 00:00VJ Ela gateste impreuna cu bucatar Nicolai o reteta simpla si gustoasa de paste cu creveti si usturoi.
Joi, 14.04.2011, 00:00Don Mariano a pregatit in milocul naturii o reteta de creveti cu ciuperci si mazare, o reteta pentru o seara alaturi de prieteni.
Joi, 24.03.2011, 00:00Pentru zilele cu dezlegare la peste, incearca un fel principal rapid, cu ingrediente exotice si hranitoare.
Luni, 21.03.2011, 00:00Chef Cezar si Stavros au pregatit in studioul Euforia TV o reteta clasica greceasca, creveti saganaki.
Vineri, 11.03.2011, 00:00Iulia Creanga si invitatul sau, Michele, de la restaurantul cu acelasi nume din Bacau, au pregatit la Euforia TV o reteta clasica italieneasca: creveti cu sos pesto.
Miercuri, 23.02.2011, 00:00Chef Cezar si invitat sa, Natalia, au pregatit la Euforia TV o reteta sanatoasa si plina de vitamine, salata mediteraneeana - pentru cei care tin la silueta.
Joi, 17.02.2011, 00:00Nicolai a pregatit la Euforia TV o reteta speciala: creveti cu anghinare si curmale.
Luni, 31.01.2011, 00:00Gazda Nicolai si Mihai Predescu, bucatar-sef la restaurantul Rossetya din Bucuresti, au pregatit la Euforia TV o salata de somon cu creveti.
Miercuri, 26.01.2011, 00:00O reteta de salata de avocado cu creveti, pregatita intr-un restaurant cu specific mexican, Don Taco, din Bucuresti, de catre Lucian, bucatar-sef.
Miercuri, 19.01.2011, 00:00Nicolai si Silvian, bucatar-sef la restaurantul Mircea Macelaru, au pregatit la Euforia Cuisine, pe EuforiaTV, o reteta de medalion de somon cu orez.
Vineri, 14.01.2011, 00:00Marian, bucatar-sef la restaurantul Signature, a pregatit pentru Euforia TV o reteta inedita de creveti cu usturoi si mere la gratar cu garnitura de broccoli.
Joi, 13.01.2011, 00:00Iulia Creanga, impreuna cu Sammy si Bogdan, bucatari la restaurantul Trattoria Diamond, au gatit in studioul emisiunii "Euforia Cuisine" o reteta pe baza de fructe de mare.
Miercuri, 12.01.2011, 00:00Nicolai si Marius Tifachi, bucatar-sef la Complexul Unirea din Iasi, au pregatit o reteta de paste cu somion si creveti.
Joi, 23.12.2010, 00:00Don Mariano pregateste o reteta rapida de tagliatele cu creveti si sos alb. Ingrediente: tagliatele creveti usturoi dovlecei lamaie ulei de masline ceapa vin sare piper Preparare: El foloseste creveti congelanti prefierti pe care ii...
Joi, 16.12.2010, 11:47Chef Cezar il are ca invitat in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv pe bucatarul Ahmad de la restaurantul Habibi. Acesta pregateste o salata de creveti cu sos tomat.
Miercuri, 15.12.2010, 00:00Chef Cezar a pregatit in studioul emisiunii "Euforia Cuisine" de pe Euforia TV o reteta in care a combinat muschiul de vita cu crevetii si ciupercile - surf&turf.
Miercuri, 15.12.2010, 00:00Chef Cezar il are ca invitat in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv pe bucatarul Ahmad de la restaurantul Habibi. Acesta pregateste o salata de creveti cu sos tomat. Ingrediente: creveti salata usturoi chimen ulei lamaie...
Marti, 14.12.2010, 12:47Bucatarul Cornel de la restaurantul Zen Sushi prezinta in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv o reteta japoneza de mix tempura.
Joi, 09.12.2010, 00:00Ti-e foame, vrei sa mananci ceva usor si hranitor? Invata de la Chef Cezar o reteta rapida, fara foc, bogata in proteina si vitamine.
Vineri, 03.12.2010, 00:00Vineri, 26.11.2010, 14:32