Că este înnebunită după sushi, ăsta nu mai e un secret pentru nimeni! Andreea Raicu a invatat, alături de câțiva experți, să prepare sushi.
Duminica, 22.10.2017, 19:40
O combinație gustoasă între creveții black tigher, rulați în felii subțiri de șuncă și o cremă de fasole dulce-picantă. Ingrediente 20 creveți mari, black tiger 20 felii subțiri de șuncă 800 g...
O rețetă simplă, dar gustoasă, cu paste în sos de usturoi și creveți. Ingrediente 200 g unt 1 căpățână usturoi 500 g spaghetti nr 5 Barilla 1 legătură pătrunjel 300 g creveți...
O rețetă de gazpacho clasic, dar servit la cupă, combinat cu o cremă de avocado și niște frigărui, pentru contrast de culoare și savoare. Ingrediente Pentru Gazpacho: 1 kg roșii proaspete 1 ceapă 1...
O rețetă inedită de ravioli cu ciocolată în aluat, care n-are cum să nu impresioneze și ca gust și ca aspect. Ingrediente 600 g făină albă 200 g ciocolată neagră 10 ouă 400 g creveți decongelați 4...
Ingrediente 100 g alge wakame 500 g creveți decorticați 1 kg muschiuleț de vită 200 g hribi proaspeți 150 g unt 50 g ardei iute 100 g lime 200 g piper verde, murat 330 ml cognac Zarea 500 ml...
Invitatul surpriză din această ediție este Cătălin Scărlătescu. Juratul de la "Chefi la cuțite" va găti "Paste cu creveți" alături de Diana Munteanu și Ramona, reporterul monden de la "Prietenii de la 11".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine creveți, conopidă, brocoli, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Creveți în buchet”.
Nosfe a venit la ”Prietenii de la 11” pentru a prepara o rețetă specială. Delicatesa este o specialitate cu gust desăvârșit și se numește ”Paste cu creveți și dovlecei”.
Andreea Moldovan, bucătarul de la "Prietenii de la 11", a pregătit astăzi un preparat nu doar savuros, ci și extrem de sănătos!
Andreea Moldovan, bucătarul de la "Prietenii de la 11", a pregătit astăzi un preparat care conţine paste paccheri, vin, ardei iute, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Paccheri cu calamar şi creveţi”.
"Creveţi cu castraveţi" este reţeta aleasă de Andreea Moldovan pentru ziua de vineri la Prietenii de la 11.
Reţeta Andreei Moldovan de astăzi de la ”Prietenii de la 11” este "Creveți Thai", un preparat delicios cu lapte de cocos, adrei, ghimbir, creveși și multe alte ingrediente delicioase.
Pentru "salata cu creveți și legume", Raluca Dumitru va folosi roșii cherry, morcovi, ardei gras galben, ceapă roșie, sparanghel, oregano, creveți decorticați, chilli, lime, ulei de măsline, miere,pudră de chilli, salată verde mixtă.
Miercuri, 22.03.2017, 10:17
Ingrediente 800 gr file de somon 2 buc. ceapă roșie 3 buc, avocado 2 caserole chives 2 lămâi 2-3 lime 300 gr parmezan sare piper alb 4 creveți tiger 400 gr unt 82% 200 ml ulei de...
Ingrediente piper roșu și verde 300 g țelină apio, tulpină 300 g unt 65% 1 kg făină 000 20-30 creveți decorticați 4 lămâi 30 g drojdie uscată 1 kg roșii proaspete 1 kg...
Reţeta de astăzi a Andreei Moldovan la "Prietenii de la 11": "Paste cu creveţi şi zucchini"
Reţeta de astăzi a Andreei Moldovan la "Prietenii de la 11": "Paste cu creveţi şi zucchini"
Ingrediente 12 buc creveți decorticați 2 buc avocado 4 buc lămâi 2 buc lime 2 buc mango 1 ardei gras roșu 1 ardei gras galben 1 ardei gras verde 2 buc ceapă shallot 1 buc ceapă roșie 12...
Ingrediente 500 gr caracatiță fiartă 1 apio 1 morcov 2-3 căței de usturoi 1 legătură patrunje 1 lămâie 200 ml ulei de masline sare și piper 3 crevețti 150 gr seppie ...
Ingrediente 4 bucăți de cod 1 l ulei de măsline 8 căței de usturoi 1 ardei iute 500 g creveți congelați, fără carcasă 400 g anghile (țipari) 500 g faină de porumb 1 legătură pătrunjel verde...
Ingrediente 4oo gr orez 700 gr creveți 200gr mentă 5 lămâi unt sare 1 ceapă piper 20 gr parmezan flori comestibile piper roșu, boabe Mod de preparare Se curăță creveții,...
Ingrediente 720 g orez special pentru risotto 480 g creveți decongelați 480 ml vin alb, sec 3 cepe medii 1 căpățână usturoi 1.5 l supă de pui sau pește 300 ml ulei de măsline 250 g de unt...
Ingrediente 2 kg caracatiță proaspată 4 buc. creveți jumbo 1 kg orez arborio, 500 g mere verzi 1 l santal de mere verzi, 50 g amidon 2 buc. lime 100 g cerneala sepie 200 g unt 2 buc....
Ingrediente 5 creveți mari nedecorticați 1 morcov mic 1 gulie 2 salote 1 ceapă verde 1 lămâie 1 plic sofran 1 dovlecel verde ulei de măsline extravirgin sare grunjoasă piper alb măcinat...
Andreea Bănică a gătit la Star Chef rețeta ei de suflet, ”Creveți spicy pe băț” și ”Pui indian”.
Duminica, 05.02.2017, 21:26
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza a pregătit astăzi o reţetă cu două tipuri de paste tagliatele şi creveţi denumită "Tagliatele rebele" cu creveţi
Ingrediente: 400 gr tagliatelle de casă 20 buc creveți prefierti decorticați 5 zuchini 4 lime peperoncino 750 ml vin alb ...
Hamsiile, chefalul sau guvizii par să fie o amintire în cherhanalele şi restaurantele cu specific pescăresc de la malul mării. Acum, primele pe listă sunt fructele de mare. Scoicile, creveţii, calamarii, rapanele sau caracatiţa, preparate cu...
Sambata, 03.09.2016, 19:29
O salata de senzatie, gata in 15 minute. Doar 3 ingrediente principale, mult gust si culoare!
Intr-o tigaie, punem untul la topit si il lasam sa se incinga.
Se fierb mai intai homarul si crevetii in apa sarata, cat sa fie acoperiti, se adauga si chili, apoi se scot si se curata. Se pastreaza si cativa creveti intregi pentru decor.
Se taia ceapa si usturoi se taie in cuburi mici, se curata si se spala creveti. Branza tofu se taia cubulete, ceapa verde si morcov se taie julienne.
Ftomovici Vitalie a ales un preparat autetic thailandez: Pad Thai cu creveţi.
Fitarau Sebastian a preparat o reteta de "Creveti in gradina de primavara"
Ingrediente Pentru 3 portii 16 buc creveti (potriviti spre mari) 2 buchete broccoli 1 buchet conopida mare 1 portocala 1 grapefruit 1 rodie (melograna) 1 lamaie 100 ml sos de rosii 50 ml coniac 50 ml vin alb 1 ceapa...
Luni, 07.03.2016, 21:14
Ingrediente Creveti 150 g, dovlecel 100 g, unt 30 g, faina 100 g, oua 1 buc., coniac, smantana pentru gatit 50 ml Mod de preparare „După părerea mea, de pe nicio farfurie nu trebuie să lipsească ierburile aromate proaspete....
Românii reinventează postul. Iar în această perioadă, în care creştinii au multe dezlegări la peşte, fructele de mare par cea mai bună alternativă. Cu puţine grăsimi şi bogate în substanţe nutritive, caracatiţele, creveţii şi racii...
Duminica, 29.11.2015, 19:17
Catrinel Sandu a fost invitata ediţiei de sâmbătă a emisiunii "Star Chef", de la Antena Stars. Blonda a pregătit un preparat potrivit pentru masa de seară: "Creveţi în sos de vin cu orez".
Sambata, 01.08.2015, 13:26
Numai de bine: Creveţi saganaki cu brânză feta
Duminica, 26.07.2015, 10:09
Andrei Aradits, unul dintre jurații show-ului “Te cunosc de undeva!”, difuzat de Antena 1 în fiecare sâmbătă, de la ora 20.30, are acasă un motan... gourmet. “Sasha e un gourmet. Nu mănâncă orice. E înnebunit după ton, creveți, pastă de dinți, măsline, gumă de mestecat și… țigări. Odată a ros un pachet întreg, s-a intoxicat săracu'”, povestește Aradits.
Miercuri, 25.03.2015, 12:00
Nicolai Tand, gazda emisiunii Star Chef, gătește ”Creveți cu piure de năut”.
Duminica, 19.10.2014, 13:42
Ingrediente Creveti 150 g, dovlecel 100 g, unt 30 g, faina 100 g, oua 1 buc., coniac, smantana pentru gatit 50 ml Mod de preparare „După părerea mea, de pe nicio farfurie nu trebuie să lipsească ierburile aromate proaspete. Vă...
Luni, 29.09.2014, 09:25
Ingrediente creveti cu codita, 24 buc. - 500 ml apa - 2 lamai - 1 pahar de vin - telina apio - 1 ceapa taiata in patru - boabe de piper - frunze de dafin - 1 morcov - sare Mod de preparare Se pune apa la fiert, adaugam ceapa,...
Joi, 25.09.2014, 14:41
Pentru nici nu motiv nu trebuie să ratezi rețetele lui Chef Sorin Bontea! Astăzi ne-a delectat cu un fel de mâncare special, delicios și prețios: Caribbean style shrimp cocktail
Duminica, 21.09.2014, 17:45
Cătălin Cazacu și Mircea Bărbulescu, invitați în emisiunea prezentată de Nicolai și Maria Simion, vor găti "Paste cu creveți"
Sambata, 06.09.2014, 12:25
O americancă a reuşit să consume o friptură de patru kilograme în mai puţin de un sfert de oră. Astfel, a bătut recordul pe care îl deţinea până acum un consumator profesionist de hot-dog.
Joi, 29.05.2014, 15:34
Combinaţia de fasole albă şi creveţi vă face sa strâmbaţi din nas? De ce să nu vă inspire influenţa reală mediteraneană, valurile neostoite ale coastelor Spaniei şi, în cel mai nefericit caz, adierea uscată a mistralului francez?...
Duminica, 11.05.2014, 11:23
Andrei are doar 11 ani, însă e deja rugbist. Mai mult, adoră bucătăria și visează să fie vedetă.
Luni, 31.03.2014, 22:04