Chef Nicolai Tand a pregătit la Neatza cu Răzvan și Dani două rețete delicioase: Salată de linte cu somon și ou poșat și Risotto de arpacaș cu creveți.
În ediția 3 a sezonului 9 ”Chefi la cuțite”, concurenta Nicoleta Pop i-a cucerit pe cei trei jurați cu o rețetă de linguine cu creveți și cremă de zucchini.
În a treia ediție din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Nicoleta Pop a venit să-i dea gata pe jurați cu preparatul său.
Pentru că tartarul este unul dintre aperitivele cele mai în trend din ultimii ani, Chef Cătălin Rădulescu, antreprenor, a prezentat la Super Neatza cele mai interesante rețete de tartar și sfaturi pentru pregătirea acestora.
Chef Cătălin Rădulescu, antreprenor, a prezentat la Super Neatza mai multe tipuri de tartar. Cum se servește rafinata mâncare.
Marian Cuzdrioreanu, antreprenor, prezintă la Super Neatza, special pentru cei care sărbătoresc revelionul pe rit vechi, un top meniuri gustoase și sănătoase cu pește și fructe de mare
Pentru una dintre mesele principale ale zilei merge de minune această rețetă de post: Supă cremă de linte servită cu grisine și creveți.
Joi, 19.11.2020, 19:12
Bicol Express, o rețetă filipineză de tocană picantă de porc cu pastă de creveți și lapte de cocos, preparată în platoul emisiunii Chefi la cuțite de Bella Santiago.
Inspirată din bucătăria italiană, cu influențe din bucătăria japoneză, o interesantă rețetă de ravioli buratta cu urdă dulce și cremă de creveți cu caviar, preparată în platoul ”Chefi la cuțite”.
O rețetă complexă pe bază de pește doradă și fructe de mare, prezentată în platoul îndrăgitei emisiuni culinare ”Chefi la cuțite”: File de doradă marocan cu coriandru fresh și creveți.
Pentru iubitorii preparatelor cu gust exotic, o rețetă de creveți în crustă de cocos cu salsa de mango și avocado
Paste cu fructe de mare și sos de roșii, o combinație perfectă pentru un prânz, sau o cină în familie!
Pentru iubitorii preparatelor din bucătăria mexicană, o rețetă interesantă de tacos roșu cu creveți și salată, perfectă pentru orice moment al zilei.
Pentru una dintre mesele principale ale zilei, o delicioasă și hrănitoare rețetă de risotto cremos cu parmezan și creveți, este mai mult decât perfectă.
Pentru iubitorii preparatelor pe bază de pește, dar și de creveți, o delicioasă rețetă din file de biban de mare cu piure de cartofi cu creveți și salsa de roșii cherry.
Concurenți în sezonul 8 ”Chefi la cuțite”, Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț au făcut spectacol în bucătărie pregătind o rețetă specială de paste, inspirată din aventurile lor prin Filipine și Taiwan, pe care au denumit-o ”Paste Filip-gineze”.
Rețetele de paste au devenit cele mai frecvente, pentru că sunt rapide, sunt gustoase și sățioase. Însă atunci când sunt preparate de un bucătar italian, gustul este incontestabil, așa cum ne-a demonstrat un concurent al emisiunii ”Chefi la cuțite” cu rețeta sa ”Tagliatelle cu zucchini și creveți”.
Chef Munti, bucătarul de la Star Matinal,ne propune pentru o masă gustoasă și hrănitoare o rețetă simplă de Gnocchi de casă cu prosciutto și creveți.
Vineri, 21.08.2020, 13:35
Chef Munti, bucătarul de la Star Matinal, a pregătit un preparat care conţine creveti, parmezan, Prosciutto crudo, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit " Gnocchi cu Prosciutto si creveti ".
Vineri, 21.08.2020, 13:13
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat fresh de vară care conține pepene galben, pepe roșu, ananas, creveți și dressing albastru din afine.
Creveţi şi caracatiţă ca-n Grecia, paella ca în Spania şi baclavale cum doar turcii ştiu să facă. De un asemenea festin au avut parte participanţii la un festival al bucătăriei mediteraneene organizat în Baia Mare. Organizatorul a vrut să...
Duminica, 26.07.2020, 08:51
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o rețetă de salată pe bază de creveți, salata verde, iaurt, dar şi alte ingrediente delicioase, pe care a denumit-o " Salata pescarului".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o rețetă de salată pe bază de creveți, salata verde, iaurt, dar şi alte ingrediente delicioase, pe care a denumit-o " Salata pescarului".
Chef Sorin Bontea a fost cât pe ce să moară de râs, în „Asia Express”, sezonul 3, ediția 28, la o nouă probă din cursa pentru ultima șansă, la care el și Răzvan Fodor au trebuit să prindă, cu mâna, creveți vii, dintr-un bazin.
Concurenţii aflați în cursa pentru ultima șansă au fost provocați să gătească, într-o piață din Taiwan, celebra „Omletă cu stridii" şi „Creveţi Chow mein". „Ce mâncare e asta, mă? O omletă cu niște muci cu stridii! Doamne...
La următoarea locaţie, concurenţii au mers la un bazin desemnat unde au fost nevoţi să prindă 20 de creveţi proaspeţi fără niciun fel de uneltă
Chef Munti, bucătarul de la Star Matinal, a pregătit o delicioasă combinație de paste cu pesto roșu și fructe de mare, dar și niște buschete asortate, rețetă pe care a denumit-o "Paste Pesto Rosso și Trio Bruschetta".
Sambata, 29.02.2020, 09:28
Chef Munti, bucătarul de la Star Matinal, a pregătit un preparat care conţine tagliatelle, migdale, creveti, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Paste Pesto Rosso și Trio Bruschetta".
Vineri, 28.02.2020, 08:37
Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, a pregătit o rețetă simplă și delicioasă, pe bază de creveți, rețetă denumită Saganaki, dar și o rețetă interesantă de desert vegan.
Miercuri, 26.02.2020, 15:54
Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, a pregătit o rețetă simplă și delicioasă, pe bază de creveți, rețetă denumită Saganaki, dar și o rețetă interesantă de desert vegan.
Miercuri, 26.02.2020, 09:05
Chef Munti, câştigătorul de la Chefi la cuţite, găteşte la Star Matinal pui și creveți cu orez basmati și pâine naan.
Vineri, 08.11.2019, 15:50
Chef Munti, câştigătorul de la Chefi la cuţite, găteşte la Star Matinal pui și creveți cu orez basmati și pâine naan.
Vineri, 08.11.2019, 08:56
Pentru iubitorii preparatelor pe bază de creveți, o interesantă și delicioasă rețetă: Jeleu de șampanie cu creveți, sau Creveți în aspic.
De cele mai multe ori, preparatele simple și ușoare sunt și cele mai gustoase, cum este cazul și acestei rețete de creveți cu orez.
O explozie de gusturi la pahar, pentru a-ți impresiona musafirii și familia: Cocktail de creveți cu avocado!
Nu poate fi decât foarte gustoasă, rețeta Piept de pui cu creveți și piure de cartofi aromatizat, cu așa combinație de ingrediente!
Ileana Voicu, jurnalist, vine în fața chefilor cu un preparat din anii '60. Concurenta le pregătește juraților cocktail de creveți.
Foarte bine s-au combitat toate gusturile ingredientelor de la Rețeta Creveți cu paste și sos de usturoi cu piper verde! Și se prepară foarte ușor!
Victor Jacot are 20 de ani, este sous chef şi vine din Chişinău! Concurentul le-a pregătit chefilor torteloni de sfeclă cu creveţi şi somon
Culoare și savoare într-un preparat delicios ce te îmbie să-l savurezi imediat: Torteloni din sfeclă roșie cu creveți și somon.
Iată ce poți pune pe un platou cu fructe de mare pentru a-i impresiona și pe cei mai pretențioși degustători. Un platou ce poate ajunge și la suma impresionantă de 10.000 de Lire sterline!
O rețetă gustoasă și sățioasă, cu iz italian, pentru orice masă: Paccheri umpluți cu brânzino, sos de șofran, mazăre și creveți răsuciți.
Pe lângă gustul deosebit pe care îl au, fructele de mare se prepară șimplu și rapid, iar asezonate cu diverse ingrediente gustoase, rețetele nu pot fi decât extrem de savuroase.
O armonie perfectă de ingrediente cu o explozie de gusturi ce te cuceresc instant de la prima degustare, într-un preparat demn de încercat: Tocăniță din fructe de mare.
Când se termină vacanţa, ne consolăm cu amintirea aromelor care ne-au făcut vara mai frumoasă. Creveţi şi caracatiţă ca-n Grecia, paella ca în Spania şi baclavale cum doar turcii ştiu să facă. De un asemenea festin au avut parte sute de...
Duminica, 22.09.2019, 19:34
Rețeta Creveți saganaki este o rețetă populară în bucătăria grecească, dar foarte adorată oriunde s-ar prepara.
Dacă sunteți fan rețete cu creveți, sigur o să adorați și această rețetă vietnameză de Chifteluțe de creveți pe bețișoare de lemongrass!
Deși este septembrie, multe persoane se află, însă, la malul mării. Totuși, dacă nu mai ai concediu te poți relaxa savurând niște scoici ori creveți în sos de unt și pătrunjel, pe care le poți pregătit chiar tu, acasă la tine.
Chef Radu Ștefan Tudor ne învață cum să pregătim o reţetă nemaipomenită de creveţi cu sos de unt cu pătrunjel şi peperoncino. Chef Cătălin Scărlătescu ne prezintă și el o rețetă de Scoici în sos de vin. Voi ce alegeți?
Miercuri, 04.09.2019, 12:24
Daniela Crudu, la îndrumările lui Chef Cătălin Scarlatescu, a învățat cum se curăță creveții.