Chef Cătălin Scărlătescu o invaţă pe Daniela Crudu să cureţe creveţi!
Pentru iubitorii rețetelor de paste, o rețetă interesantă, altfel decât cele clasice: Tagliatelle nero di seppia cu sos de creveți.
Rețeta Spring rolls cu creveți și pomelo, gustoasă și interesantă întrucât ingredientele sunt rulate în foița albă de la pomelo.
Pentru mese simple și rapide, rețeta Tagliatelle cu creveți este perfectă.
Familia Ștefănescu a venit la "Chefi la Cuțite" să-i cucerească pe jurați cu preparat italienesc. Mama, bunica, mătușa și Alexandra, actrița familiei, de doar 13 ani.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o delicioasă rețetă de supă cremă de linte, pe care a denumit-o "Linte cu alint".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune o interesantă rețetă de tartă cu multe legume și creveți, plină de culoare șu savoare, pe care a denumit-o "Tartă de Provence".
O combinație gustoasă și hrănitoare, pentru un prânz sau cină: Orez thailandez cu creveți!
Ne plac pastele, dar ne plac foarte mult și creveții, deci să le combinăm într-o singură rețetă: Paste cu creveți!
Cosmin Constantin are 33 de ani, vine de București și este de profesie operator.
O nebunie de gusturi și arome, într-o delicioasă și hrănitoare Supă cremă cu melci și creveți!
Pentru iubitorii preparatelor cu fructe de mare, o rețeta Saint Jaques și creveți cu clorofilă de pătrunjel si maioneză neagră, poate fi un adevărat deliciu culinar.
Carlo Conversano are 51 de ani, este de origine intaliană și s-a stabilit în București.
Cremos, gustos și colorat, tocmai bun de savurat acest preparat: Orez cu creveți în suc de lămâie!
Cremoasă și frumos colorată, este perfectă pentru orice masă din zi această supă cremă de creveți!
Ţară, ţară, vrem ciorbari - este apelul lansat pe reţelele de socializare de mai mulţi tineri care vor să adune într-un singur loc toate reţetele de supe şi ciorbe cunoscute de români. De la banala supă de pui şi tradiţionalul borş de peşte, până la supa de creveţi şi ciorba de raci.
Joi, 01.11.2018, 23:27
Pentru iubitorii preparatelor cu fructe de mare, o rețetă de paste cu fructe de mare și sos de roșii, denumită Calamarata.
Pe cât este de simpă, pe atât de gustoasă, această rețetă de fusili cu pesto!
Când soarele arde cel mai tare, la mare, turiştii se retrag de pe plajă şi iau cu asalt restaurantele. La prânz, oferta este pe măsura oricărui buzunar. Ciorba de burtă şi micii sunt primele în preferinţele clienţilor care vor mese ieftine...
Joi, 19.07.2018, 19:26
Ioana Grama, blogger și vlogger, arată cât de bine se descurcă în bucătărie. Vedeta pregătește paste cu creveți.
Luni, 09.07.2018, 09:33
O combinație gustoasă de ingrediente într-o salată de fenicul cu somon, telemea și creveți ce poate fi servită la orice masă.
Adriana Antoni și Cristina Spătar s-au pus cu chef Minh și au încercat să gătească o rețetă thailendeză. Le-a ieșit oare vedetelor Salata cu tăiței de fasole verde și creveți? Care dintre cele două dive a câștigat războiul din...
Vineri, 29.06.2018, 18:37
Un preparat atât de gustos și sățios, cu o combinație perfectă de ingrediente, pentru un prânz delicios în familie: „Creveți în tempura de turmeric cu orez și conopidă pane”!
O rețetă plină de savoare, cu o combinație perfectă între creveți cu piure de păstârnac, ceapă caramelizată și sos de vin alb!
N-ai cum să nu cucerești instant orice gurmand cu așa delicios preparat: „Somon cu creveți tempura, cușcuș, piure de mango și salsa cu ananas”!
N-ai cum sănu cucerești orice gurmand cu un astfel de preparat: „Somon picant cu baby spanac, sparanghel, creveți și sos olandez”!
Urmează o probă de foc pentru echipa verde a lui Bontea și pentru cea albastră, condusă de Chef Dumitrescu!
O armonie de ingrediente într-un preparat cu gust dulce-picant: „Risotto cu creveți, piure de mazăre și sos de ardei iuți”!
Reţeta zilei! Vlăduț ne propune în această ediție o simplă și delicioasă rețetă: „Creveți în vacanță”, cu ingrediente puține și la îndemâna oricui.
O armonie de gusturi și culori într-o farfurie cu legume trase la tigaie cu creveți în sos de unt și pătrunjel verde, ce te îmbie s-o servești fără să te oprești!
Savoare și nebunie în această farfurie cu creveți în sos meuniere cu sparanghel și piure de morcovi cu portocale!O combinație delicioasă de preparate care și-au completat perfect gusturile!
Dacă v-ați gândit să gătiți paste, dR în pană de idei sunteți, încercati această delicioasă rețeteă de „Tagliatelle cu creveți”!
Pentru iubitorii preparatelor cu fructe de mare, o idee de supă gustoasă: ”Supă Ancona de scoici și creveți”.
Pare complicată, dar este simplu de preparat această rețetă de Creveți în fulgi de cocos și rucola cu rodii și sos de portocala picant.
Ingrediente pentru carne de crocodil în lapte de cocos 750 g carne de crocodil 1 căpățână de usturoi 2 rădăcini de ghimbir proaspăt 2 cepe 150 g pastă de creveți 500 ml lapte de...
Dacă vă plac langoșii, sau plăcintele cu brânză, trebuie să le încercați și în varianta latină cum sunt aceste „Empanadas cu creveți și cașcaval”! Vor fi de mare efect!
Cei care n-au plecat la mare, în minivacanţa de 1 mai şi au rămas în Bucureşti, au luat cu asalt cel mai mare târg de bunătăţi din Bucureşti. Cei mai pricepuţi bucătari s-au întrecut în prepararea diverselor bunătăţi.
Duminica, 29.04.2018, 14:40
Armonie de gusturi și culoare într-o farfurie bogată în ingrediemnte delicioase: Glass Noodles cu creveți și sos delicios de usturoi cu legume. Ingrediente pentru Glass Noodles cu creveți și sos delicios de...
Julius Ponce Gutierrez, cunoscut sub numele de Iulică, a fost unul dintre cele mai inedite apariții din fața mesei de jurizare în sezonul trecut, iar în această seară de la 20:00, se întoarce la ,,Chefi la cuțite” pentru o a doua șansă. Preparatul său îndrăzneț, glass noodles în stil asiatic cu creveți, îi va face pe chefi să creadă că bucătarul care a propus farfuria este cu siguranță un fan al show-ului Asia Express, dar Julius are încredere că pasiunea cu care a gătit îi va convinge pe Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu: ,,Dacă chefii îmi resping preparatul, mă resping pe mine ca persoană.”.
O rețetă gustoasă și sățioasă, cu o combinație interesantă între orez, creveți și dovlecei: Risotto cu cremă de dovlecei și creveți!
Chef Cosmin Dan gătește la Prietenii de la 11 o rețetă absolut delicioasă, "Mușchi de vită cu Fois Gras, creveți și sos expresso".
Te-ai săturat de rețetele banale și vrei să încerci și preparate din bucătăria asiatică? Atunci rețata de tăiței de orez cu creveți este mâncarea de care te vei îndrăgosti imediat!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine taitei de ore, creveti, urechi de lemn, morcov, ardei, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit tăiței de orez cu creveți.
Chef Radu Nedelcu gătește preparate alese. Specialistul vorbește despre cum se realizează cele mai deosebite mâncăruri.
Vineri, 09.02.2018, 11:34
Nici nu vine să credem cât de simplă poate fi o rețetă cu avocado. Nu numai că e simplă, dar poți să îl combini și cu alte alimente. Dă-i play, ca să vezi că am drepate! : ) Sursa foto: bestofavocado -...
Joi, 25.01.2018, 14:31
Chef Habibi a gătit la Prietenii de la 11 o reţetă orientală denumită "Mlokhie cu creveţi"
Chef Alin Hossu găteşte la Prietenii de la 11 o reţetă cu fructe de mare denumită "Biban de mare cu creveţi şi midii în grădină de legume"
După ce a scăpat de ghips, Răzvan se pare că s-a schimbat. ”Sunt atât de bucuros că pot să stau în două picioare, încât fac orice! Aseară am pregătit cina. Paste cu creveți, cu...”, a spus îndrăgitul prezentator TV.
În ediția de azi de la "Prietenii de la 11" , Constantin Turculeţ găteşte "Rizotto cu creveţi şi scoici", o rețetă cu multe ingrediente delicioase.
În ediția de azi de la "Prietenii de la 11", Constantin Turculeţ găteşte "Rizotto cu creveţi şi scoici", o rețetă cu multe ingrediente delicioase.