Episodul 5 al sezonului 16 Chefi la cuțite, din 24 noiembrie 2025. Maria Vîlceanu, în vârstă de 27 de ani, este creator de conținut pe TikTok și a venit în fața chefilor cu o supă cremă de mici, care nu i-a încântat prea tare totuși pe...
Supă cremă de dovleac este una dintre cele mai iubite rețete de toamnă, cremoasă, aromată și hrănitoare. Preparată cu legume simple, dar cu gust bogat, se transformă într-un fel de mâncare elegant atunci când primește un ingredient aparte, menit să îi scoată dulceața în evidență.
Luni, 20.10.2025, 10:01
Supa cremă de țelină este una dintre acele rețete care dovedesc că, uneori, cele mai modeste ingrediente pot genera preparate memorabile. Cu o aromă delicată, dulceagă și ușor picantă, această supă este ideală pentru zilele răcoroase, curele de detoxifiere sau mesele ușoare de seară.
Duminica, 08.06.2025, 09:31
În episodul 13 al sezonului 9 Hello Chef, din 17 mai 2025, chef Roxana Blenche și chef Samuel au gătit pentru Ovidiu Lipan Țăndărică. Află cum se face cea mai bună rețetă de supă cremă de cartofi cu afumături și care a fost verdictul dat de îndrăgitul artist, la finalul degustării.
Supa cremă de leurdă este o alegere perfectă pentru primăvară, când leurda este în sezon și poate fi găsită ușor în piețe. Acest preparat este nu doar delicios, dar și sănătos, datorită proprietăților benefice ale leurdei, care ajută la detoxifierea organismului și întărirea imunității.
Sambata, 10.05.2025, 09:35
Episodul 7 al sezonului 15 Chefi la cuțite, din 24 martie 2025. Georgiana Ploscaru are 36 de ani, vine din Sibiu, iar de profesie este designer interior și podolog. Concurenta le-a pregătit juraților un supă cremă de linte în dovleac turcesc.
Descoperă cum poți pregăti o delicioasă rețetă de supă cremă de morcovi cu portocale și anason stelat, chiar la tine acasă. Rețeta a fost prezentată de Chef Orlando Zaharia de la Chefi la cuțite.
Nicolai Tand a surprins telespectatorii cu o nouă rețetă delicioasă în ediția din 10 decembrie 2024 de la Neatza cu Răzvan și Dani. De data aceasta, chef-ul s-a aprovizionat cu carne de la măcelăria PENNY pentru a face chifteluțe de porc pe care să le servească cu supa de cartofi.
Ciorba și supa sunt printre felurile de mâncare preferate de români. Iată ce diferență există între cele două.
Joi, 21.11.2024, 17:45
În episodul 4 din Hello Chef, sezonul 8, chef Roxana Blenche și chef Samuel au gătit o supă de ceapă, o rețetă specifică și originară în Franța, tonnarelli all'amatriciana, o rețetă cu specific italienesc, tirokafteri, celebra cremă de brânză grecească și supă de căpșuni.
Supa cremă de brânză este un preparat controversat la noi în țară, mai ales că se prepară inclusiv cu bere. Iată cum se prepară delicatesa pe care mulți nici nu ar vrea să o guste!
Vineri, 07.06.2024, 15:08
Luni, 13.05.2024, 11:00
Fiecare ediție a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13 poate fi o adevărată sursă de inspirație, căci show-ul oferă idei de rețete pentru toate gusturile.
Luni, 29.04.2024, 12:20
Ediția din 1 octombrie 2023 a emisiunii Super Neatza de Weekend. Cătălin Rizea a pregătit supă cremă de ciuperci. Iată ce ingrediente a folosit, dar și care a fost modul de preparare!
Prezentatoarea de la Mireasa le-a arătat urmăritorilor săi cu ce preparat îi răsfață pe ai ei în zilele de toamnă. Iată cum poți să pregătești pas cu pas rețeta care a făcut furori la Simona Gherghe acasă!
Marti, 12.09.2023, 15:08
Episodul 6 al sezonului 12 Chefi la cuțite, din 9 septembrie 2023. Valeriu Ioan Dumitrescu Lăpădățescu are 49 ani și vine din București. De profesie este asistent manager. Concurentul a gătit supă cremă de legume cu linte.
Ediția din 24 mai 2023 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani. Chef Radu Darie a pregătit plăcintă o supă cremă de mazăre cu ou poșat. Iată ce ingrediente a folosit!
Chefi la Cuțite Sezonul 10, 10 octombrie 2022. Cosmin și George Talpău sunt gemeni, au 29 de ani și vin din Iași. Cei doi sunt fotografi de eventimente, iar preparatele cu care vor să-i impresioneze pe jurați sunt friptură de porc cu piure de morcov și supă cremă de hribi cu focaccia. În urma jurizării, gemenii s-au ales cu un singur cuțit primit de la Chef Cătălin Scărlătescu.
Chefi la Cuțite Sezonul 10, 05 octombrie 2022. Luisa Mitruți și Felix Volmer, nepoată și unchi, au 28 de ani, respectiv 48 de ani, și le pregătesc celor trei jurați supă cremă de scoici și burger de vită.
Chefi la Cuțite Sezonul 10, 13 septembrie 2022. Răzvan Mihai Clinceanu are 29 de ani, este din București și vlogger. Acesta va găti o supă cremă de praz cu cartofi și bacon. A învățat să gătească de la mama și bunica lui. Acesta...
În ediția din 14 martie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Cătălin Rizea a pregătit două rețete savuroase: o supă cremă de ciuperci cu crutoane aromate și brownie cremos un desert spectaculos.
În ediția din 14 martie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Cătălin Rizea a pregătit două rețete savuroase: o supă cremă de ciuperci cu crutoane și ca desert un brownie cremos
În ediția din 10 martie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, a preparat o rețetă de supă cremă de ardei capia, de post.
În ediția din 28 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie a preparat o rețetă delicioasă și interesantă de supă de praz cu cartofi și cremă de brânză.
În ediția din 28 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Radu Darie a gătiti o rețetă de Supă de praz cu cartofi si crema de branza
În ediția din 21 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, a preparat o rețetă de supă cremă de morcovi cu lapte de cocos, dar și o rețetă de chiftele de șalău în sos de roșii cu iaurt grecesc și tahini.
În ediția din 21 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, ne prepară o supă cremă de morcovi cu lapte de cocos, plină de culoare și savoare.
În ediția din 17 ianuarie 2022 a emisiunii Super Neatza, chef Radu Darie, a preparat mai multe rețete delicioase, printre care o rețetă de supă cremă de dovleac copt cu creveți, o rețetă de ruladă de pui cu salsa grecească și pancetta și un chec cu afine și glazură de ciocolată albă cu limoncello.
În ediția din 17 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, a preparat o rețetă de supă cremă de dovleac copt cu creveți, o rețetă de ruladă de pui cu salsa grecească și pancetta, dar și o rețetă de chec cu afine și glazură de ciocolată albă cu limoncello.
În ediția din 17 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, a preparat o rețetă de supă cremă de dovleac copt cu creveți, o rețetă de ruladă de pui cu salsa grecească și pancetta, dar și o rețetă de chec cu afine și ciocolată albă cu limoncello.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat delicios pe bază de somon, praz, ardei gras, lămâie, dar și alte ingrediente ce-i completează gustul și anume, o rețetă de supă cremă de somon.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o delicioasă rețetă de supă cremă de linte cu sos de mentă și bruschete cu legume, perfectă pentru un prânz copios, dar sănătos.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o delicioasă supă cremă din mai multe tipuri de ciuperci, dat și un cruton din pâine cu cărbune, tartinat cu cremă de brânză și trufe.
Ediția 23 a sezonului 9 ”Chefi la cuțite” Ioana Cutugno a gătit Supă cremă siciliană de roșii și Penne quattro formaggi cu roșii uscate și spanac, două rețete delicioase ce au primit punctraj maxim.
În ediția a 23-a Chefi la cuțite, sezonul 9, a venit Ioana Cutugno și a preparat paste 4 formaggi și supă cremă de roșii.
Trei cuțite cu felicitări, pentru o supă cremă din ardei copți cu sfere crocante din brânză și tarhon, preparată de Ciprian Antone la Chefi la cuțite în sezonul 9.
Una dintre cele mai inedite și mai interesante rețete prezentate în fața celor trei jurați în ediția 5 a sezonului 9 ”Chefi la cuțite” a fost rețeta de supă cremă de porumb în două culori cu popcorn afumat și spumă de coriandru, gătită de Khalil Saer.
Cu multe verdețuri de primăvară și multe alte ingrediente, Chef Nicolai Tand a preparat la Neatza de weekend o delicioasă supă cremă de verdețuri cu ravioli și crutoane.
Perfectă pentru sezonul rece această rețetă de supă cremă de brânzeturi cu usturoi,delicioasă și foarte consistentă.
Supele creme sunt perfecte în sezonul rece și sunt îndrăgite chiar și de copii, deci merită să ne delectăm cu o supă cremă de praz cu crutoane de pâine prăjită și condimentată.
Chef Nicolai Tand a pregătit în cadrul îndrăgitului matinal Neatza cu Răzvan și Dani mai multe rețete de preparate culinare, printre care și această delicioasă rețetă de Supă cremă de cartofi cu praz.
Pentru una dintre mesele principale ale zilei merge de minune această rețetă de post: Supă cremă de linte servită cu grisine și creveți.
Joi, 19.11.2020, 19:12
Chef Nicolai Tand a pregătit în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani două rețete de tarte cu mere, dar și o rețetă de supă cremă de dovleac copt.
Supa cremă de roșii este preferata tuturor, mai ales în plin sezon al roșiilor de grădină, dar se poate prepara chiar și cu roșii conservate, așa cum s-a văzut în emisiunea ”Chefi la cuțite”, unde un concurent a prezentat supă cremă de roșii preparată în trei moduri.
Din bucătăria lui Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, o delicioasă rețetă din bucătăria olandeză: Supă cremă de praz
Pentru iubitorii preparatelor cu pește și în special cu pește dorada, o rețetă foarte gustoasă cu o combinație armonioasă de ingrediente: Dorada cu supă cremă de dovleac și chipsuri de topinambur cu salată de fenicul.
Laurențiu Zediu are 33 de ani, vine din Polonia și organizează evenimente culinare. Concurentul a pregătit pentru cei trei jurați de la Chefi la Cuție file de doradă și supă cremă de dovlecel a la Asia.
Atunci când pasiunea pentru gătit este mare, nu contează funcția pe care o ai, faci cum faci și aloci din timpul liber pentru a te răsfăta cu preparate delicioase și sănătoase.
Din ingrediente puține și la îndemâna oricui, ne putem răsfăța și hidrata, în acelaș timp cu o delicioasă și fresh Supă rece de castraveți cu mentă, gata în 30 de secunde.
Marti, 01.09.2020, 09:48
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține castraveți, mentă, cuburi de gheață, dar și alte ingrediente delicioase, denumit "Supă cremă de castraveți".