Antena Căutare

Articole despre donald trump

Medicul lui Donald Trump dezminte zvonuri cu privire la dureri în piept ale preşedintelui

Medicul lui Donald Trump dezminte că preşedintele american, contrar anumitor informaţii, a suferit vreo durere în piept, într-un raport publicat în urma unei vizite medicale ”de rutină, care era prevăzută”, relatează AFP.

Marti, 19.11.2019, 11:32
Curtea Supremă a Statelor Unite a suspendat temporar o decizie privind declaraţiile financiare ale preşedintelui Trump

Curtea Supremă a Statelor Unite a suspendat temporar o decizie privind declaraţiile financiare ale preşedintelui Trump

Curtea Supremă a Statelor Unite a suspendat temporar, luni, o decizie a unei instanţe inferioare care cere firmei de contabilitate a preşedintelui Donald Trump să predea unele din declaraţiile sale financiare unei comisii din Camera Reprezentanţilor, transmite Reuters.

Marti, 19.11.2019, 06:10

Trump nu exclude să depună mărturie în ancheta în vederea destituirii sale

Donald Trump nu a exclus luni să depună mărturie în cadrul anchetei Congresului în vederea destituirii sale, relatează Reuters.

Luni, 18.11.2019, 17:13
Donald Trump îi cere pe Twitter liderului nord-coreean Kim Jong Un să acţioneze rapid pentru un acord cu SUA

Donald Trump îi cere pe Twitter liderului nord-coreean Kim Jong Un să acţioneze rapid pentru un acord cu SUA

Preşedintele american Donald Trump i-a cerut duminică liderului nord-coreean Kim Jong Un ”să acţioneze rapid” pentru a ajunge la un acord cu Statele Unite, într-un tweet prin care a reacţionat la criticile Coreii de Nord la adresa fostului vicepreşedinte Joe Biden, posibilul său rival democrat în alegerile din 2020, transmite Reuters.

Luni, 18.11.2019, 07:45
Pelosi îl compară pe Trump cu Nixon, afirmând că acestuia din urmă i-a păsat suficient de ţară încât să demisioneze înainte să fie judecat

Pelosi îl compară pe Trump cu Nixon, afirmând că acestuia din urmă i-a păsat suficient de ţară încât să demisioneze înainte să fie judecat

Preşedintele Camerei Reprezentanţilor, Nancy Pelosi, a acentuat duminică o comparaţie nefavorabilă între preşedintele Donald Trump şi fostul preşedinte Richard Nixon, afirmând că acestuia din urmă cel puţin i-a păsat suficient de ţară pentru a demisiona înainte să fie judecat pentru a fi demis, transmite Reuters.

Luni, 18.11.2019, 07:15

Trump participă la summitul NATO de la Londra şi va fi primit de regina Elizabeth a II-a la Buckingham, anunţă Casa Albă

Preşedintele american Donald Trump urmează să efectueze la începutul lui decembrie o vizită a Londra, pentru a participa la summitul NATO, şi va fi primit de către regina Elizabeth a II-a la Palatul Buckingham, a anunţat vineri Casa Albă, relatează AFP.

Vineri, 15.11.2019, 16:26

Trump cere Curţii Supreme să-i protejeze declaraţiile de impozite

Preşedintele american Donald Trump a cerut Curţii Supreme să împiedice un procuror să pună mâna pe declaraţiile sale de impozit, argumentând că are o imunitate totală atât timp cât se află la Casa Albă, într-in dosar considerat drept un test crucial cu privire la separarea puterilor în stat, relatează AFP.

Vineri, 15.11.2019, 10:50
Pelosi: Preşedintele Trump a recunoscut că a dat mită în scandalul Ucraina

Pelosi: Preşedintele Trump a recunoscut că a dat mită în scandalul Ucraina

Preşedinta Camerei Reprezentanţilor, Nancy Pelosi, a afirmat joi că preşedintele Donald Trump a recunoscut deja că a dat mită în scandalul Ucraina, care se află în centrul investigaţiei pentru demiterea acestuia, acuzându-l de o faptă care justifică procedura de demitere, potrivit Constituţiei americane, transmite Reuters.

Vineri, 15.11.2019, 06:45

Kievul respinge orice legătură între ajutorul american militar şi anchetarea lui Biden, vizate ancheta destituirii lui Trump

Ucraina a respins joi orice legătură între ajutorul militar american destinat Kievului şi o cerere a lui Donald Trump de anchetare a lui Joe Biden, potenţialul său rival în alegerile prezidenţiale americane din noiembrie 2020, la o zi după primele audieri publice cu privire la acest subiect în Congresul american, în vederea destituirii locatarului Casei Albe, relatează AFP.

Joi, 14.11.2019, 17:52

Momente-cheie ale primelor mărturii televizate în ancheta Congresului în vederea destiturii lui Trump

Doi diplomaţi americani au fost îndelung audiaţi în primele audieri publice, în Congres, de la începutul anchetei în vederea destituirii lui Donald Trump, relatează AFP, care prezintă momentele-cheie - o dezvăluire, atacuri republicane, un pic de geopolitică - ale acestor prime mărturii televizate.

Joi, 14.11.2019, 12:05
Trump şi Erdogan nu şi-au rezolvat conflictele, în pofida unei întâlniri ”minunate”

Trump şi Erdogan nu şi-au rezolvat conflictele, în pofida unei întâlniri ”minunate”

Preşedintele american Donald Trump l-a presat miercuri pe preşedintele turc Tayyip Erdogan să renunţe la achiziţia unui sistem de apărare anti-rachete rusesc, care este ”o problemă foarte gravă” în relaţiile bilaterale, chiar dacă a descris întâlnirea dintre ei ca fiind ”minunată”, relatează Reuters.

Joi, 14.11.2019, 09:45
Audieri de importanță crucială pentru Donald Trump

Audieri de importanță crucială pentru Donald Trump

Viitorul lui Donald Trump la Casa Albă se decide în aceste momente peste Ocean. Doi martori-cheie sunt audiaţi-public la Washington, în cadrul anchetei care poate duce la destituirea preşedintelui. William Taylor, Înaltul reprezentant al Americii...

Miercuri, 13.11.2019, 19:40

Apropiaţii lui Trump Rex Tillerson şi John Kelly au ignorat sau s-au opus unor ordine ale lui Trump, dezvăluie Nikki Haley în cartea ”With All Due Respect”

Doi consilieri apropiaţi ai lui Donald Trump au ignorat sau s-au opus unor ordine ale preşedintelui american, spunând că încercau ”să salveze ţara”, dezvăluie fosta ambasadoare a Statelor Unite la ONU Nikki Haley într-o carte care apare marţi, relatează AFP.

Marti, 12.11.2019, 12:13

Discuţie între Macron şi Trump pe tema situaţiei din Siria, Iran şi NATO

Emmanuel Macron a discutat la telefon cu omologul său american Donald Trump despre Siria, Iran şi NATO şi urmează să se întâlnească înaintea summitului NATO prevăzut la 4 decembrie la Londra, relatează Reuters.

Marti, 12.11.2019, 11:01
Neil Young vrea să obţină cetăţenia americană pentru a vota la alegerile prezidenţiale în favoarea lui Trump dar este amânat din cauza consumului de canabis

Neil Young vrea să obţină cetăţenia americană pentru a vota la alegerile prezidenţiale în favoarea lui Trump dar este amânat din cauza consumului de canabis

Rockerul canadian Neil Young a început demersurile pentru a obţine cetăţenia americană cu scopul de a putea vota la alegerile prezidenţiale din 2020, însă faptul că acesta consumă canabis îi complică procesul, potrivit informaţiilor de pe site-ul artistului.

Luni, 11.11.2019, 16:09
Un funcţionar de rang înalt anonim de la Casa Albă prezintă un portret însăpimântător al lui Trump în cartea ”A Warning”; ”el acţionează ca un copil de 12 ani”

Un funcţionar de rang înalt anonim de la Casa Albă prezintă un portret însăpimântător al lui Trump în cartea ”A Warning”; ”el acţionează ca un copil de 12 ani”

Un funcţionar de rang înalt - anonim -de la Casa Albă prezintă un Donald Trump crud, inapt şi care reprezintă un pericol pentru naţiune într-o carte care urmează să apară la 19 noiembrie în Statele Unite, ”A Warning” (”Un avertisment”), de 259 de pagini, în care scrie că şeful statului ”insultă, devine confuz, se irită uşor şi are probleme de sintetizare a informaţiei, iar asta nu se întâmplă din când în când, ci în mod regulat”.

Luni, 11.11.2019, 10:12

Trump, condamnat la plata a două milioane de dolari pentru că şi-a folosit fundaţia de binefacere ca instrument politic în scop personal

Donald Trump a fost conamnat de un tribunal de la New York să plătească suma de două milioane de dolari reprezentând reparaţii, în cadrul unui acord amiabil, din cauză că şi-a folosit fundaţia - Trump Foundation - ca instrument politic, relatează AFP.

Vineri, 08.11.2019, 15:16

Juncker dă asigurări că Trump nu va impune noii taxe vamale importurilor de automobile europene

Preşedintele în exerciţiu al Comisiei Europene (CE) Jean-Claude Juncker se declară convins, într-un interviu, că preşedintele american Donald Trump nu va impune, în zilele următoare, noi taxe vamale importurilor de automobile europene, relatează AFP.

Vineri, 08.11.2019, 11:49

Macron consideră că NATO se află în ”moarte cerebrală”, îl atacă dur pe Trump şi Turcia şi pledează în favoarea Europei Apărării

”Ceea ce suntem pe cale să trăim este moartea cerebrală a NATO”, a declarat Emmanuel Macron ediţiei de joi a săptămânalului The Economist, explicând această ”moarte” prin dezangajarea americană faţă de aliaţi NATO şi comportamentul Turciei, membră a Alianţei Nord-Atlanctice, relatează AFP.

Joi, 07.11.2019, 13:44

Trump suferă înfrângeri usturătoare în alegeri locale foarte urmărite

Candidaţi republicani au suferit înfrângeri stânjenitoare pentru Donald Trump - care s-a implicat personal în campanii electorale locale în care a îndemnat să se blocheze drumul democraţilor ”radicali” -, cu un an înaintea alegerilor prezidenţiale americane, relatează AFP.

Miercuri, 06.11.2019, 12:08

Orice proces în vederea destituirii lui Trump în urma unui ”impeachment” este sortit eşecului, consideră Mitch McConnel

În cazul în care va avea loc un proces, în urma unei inculpări (”impeachment”) a lui Donald Trump în Senatul american, preşedintele Statelor Unite nu va fi destituit, afirmă liderul majorităţii republicane în Senat Mitch McConnell, relatează AFP.

Miercuri, 06.11.2019, 11:27

Cel puţin trei femei şi şase copii dintr-o comunitate mormonă americană, masacraţi într-o ambuscadă în Mexic; Trump propune ajutorul SUA

Cel puţin trei femei şi şase copii dintr-o comunitate mormonă americană stabilită în nordul Mexicului au fost asasiaţi într-o ambuscadă, probabil de ganguri criminale din regiune, a anunţat unul dintre părinţii victimelor, relatează AFP.

Marti, 05.11.2019, 17:50

Democraţii dezvăluie primele mărturii din audierile cu uşile închise în ancheta în vederea destituirii lui Trump; avertizorul de integritate de la originea scandalului ucrainean, pregătit să răspundă unor întrebări scrise ale republicanilor

Democraţii din Congresul american au publicat transcrierea unor audieri cu uşile închise ale unor oficiali de rang înalt, audiaţi în cadrul anchetei în vederea destituirii preşedintelui Donald Trump, în timp ce Casa Albă depune eforturi să încetinească procedura, relatează AFP.

Marti, 05.11.2019, 13:01
Uniunea Europeană a pledat la OMC pentru retragerea tarifelor impuse de Donald Trump importurilor de metale

Uniunea Europeană a pledat la OMC pentru retragerea tarifelor impuse de Donald Trump importurilor de metale

Uniunea Europeană şi-a susţinut luni cauza, la Organizaţia Mondială a Comerţului (OMC), pentru retragerea tarifelor impuse de preşedintele american Donald Trump importurilor de metale, într-unul dintre cele mai proeminente cazuri de acest gen, transmite Reuters.

Marti, 05.11.2019, 07:25
Debut al procesului penal al lui Roger Stone, fost consilier al lui Donald Trump în campania prezidenţială din 2016

Debut al procesului penal al lui Roger Stone, fost consilier al lui Donald Trump în campania prezidenţială din 2016

Procesul penal al lui Roger Stone, fost consilier al lui Donald Trump în alegerile prezidenţiale din 2016, va începe marţi, existând posibilitatea să devină un spectacol care să aducă titluri de presă negative pentru preşedintele afectat deja de o investigaţie de destituire în Congres desfăşurată în ritm rapid, transmite Reuters.

Marti, 05.11.2019, 07:00

Trump, huiduit în public în timpul unor lupte MMA la New York

Preşedintele american Donald Trump a fost huiduit în timp ce asista la lupte de arte marţiale mixte (MMA), în weekend, la New York, după ce a fost fluierat pe un stadion de baseball, relatează AFP.

Luni, 04.11.2019, 11:37

Directorul campaniei din 2016 a lui Trump Paul Manafort a răspândit zvonul că Ucraina şi nu Rusia a piratat e-mailurile Partidului Democrat

Principalul consilier al lui Donald Trump din campania prezidenţială din 2016 a pus în circulaţie zvonul că Ucraina - şi nu Rusia - se făcea vinovată de piratarea informatică a Partidului Democrat, arată documente făcute publice de Departamentul american al Justiţiei, relatează AFP.

Luni, 04.11.2019, 11:12

Justiţia americană blochează o nouă măsură a lui Trump în domeniul imigraţiei

Justiţia americană i-a aplicat o nouă lovitură preşedintelui american Donald Trump, împiedicând intrarea în vigoare, prevăzută duminică, a unei măsuri care ar fi limitat emiterea de vize imigranţilor care nu au o asigurare de sănătate, relatează AFP.

Luni, 04.11.2019, 10:53

Trump îi îndeamnă din nou pe Boris Johnson şii Nigel Farage să se alieze în alegeri

Preşedintele american Donald Trump i-a îndemnat din nou pe premierul britanic Boris Johnson şi pe liderul Partidului Brexitului Nigel Farage să se asocieze, pentru a nu compromite perspectiva unui acod comercial lărgit între Statele Unite şi Regatul Unit după ce Londra va părăsi Uniunea Europeană, relatează Reuters.

Luni, 04.11.2019, 10:42
Avertizorul de integritate s-a oferit să fie audiat în Comisia de informaţii care conduce investigaţia de suspendare a preşedintelui Trump

Avertizorul de integritate s-a oferit să fie audiat în Comisia de informaţii care conduce investigaţia de suspendare a preşedintelui Trump

Oficialul a cărui plângere a dus la investigaţia pentru destituirea preşedintelui american Donald Trump s-a oferit să răspundă direct întrebărilor republicanilor din Comisia de informaţii din Camera Reprezentanţilor, care conduce ancheta, a declarat duminică unul dintre avocaţii acestuia, transmite Reuters.

Luni, 04.11.2019, 06:45

Eurofobul Farage, ajutat de Trump, îndeamnă la o alianţă a susţinătorilor Brexitului dur în vederea alegerilor anticipate

Eurofobul Nigel Farage l-a provocat vineri pe premierul britanic Boris Johnson să-şi abandoneze acordul Brexitului încheiat cu Bruxellesul, pentru a forma o alianţă cu el în vederea alegerilor legislative din decembrie, în urma unei susţineri şocante a lui Donald Trump a unei uniri a taberei ”Leave”, relatează AFP.

Vineri, 01.11.2019, 17:44

Trump critică acordul Brexitului al lui Johnson şi se amestecă în campania electorală britanică

Preşedintele american Donald Trump s-a amestecat în campania electorală care începe în Regatul Unit, criticând acordul ieşirii din Uniunea Europeană (UE) încheiat de Boris Johnson, pe care vrea să-l vadă aliat cu susţinătorii unui Brexit dur, relatează AFP.

Vineri, 01.11.2019, 12:30

Trump se mută cu domiciliul fiscal de la New York în Florida

Preşedintele american Donald Trump, care se consideră ”tratat foarte rău” de către oraşul său natal New York, a anunţat că se mută cu reşedinţa fiscală la Palm Beach, în Florida, relatează AFP.

Vineri, 01.11.2019, 11:27

Stephen Biegun, emisarul pentru Coreea de Nord, nominalizat de Trump în postul de numărul doi al diplomaţiei americane

Emisarul Stateor Unite pentru Coreea de Nord Stephen Biegun a fost nominalizat numărul doi al diplomaţiei americane de către Donald Trump, păstrându-şi totodată dificila sarcină de a relansa negocierile în vederea dezarmării nucleare a Phenianului, relatează AFP.

Vineri, 01.11.2019, 10:28
Vot pentru destituirea lui Donald Trump

Vot pentru destituirea lui Donald Trump

Ancheta care poate duce la destituirea lui Donald Trump face un pas înainte. Camera Reprezentanţilor din Statele Unite a aprobat cu 232 de voturi la 196 o rezoluţie care dă verde, practic, audierilor publice ale martorilor care îl pot incrimina pe...

Joi, 31.10.2019, 19:40

Trump postează pe Twitter un montaj fotografic în care-l decorează pe câinele ”erou” Conan

Preşedintele american Donald Trump a publicat pe contul de Twitter o fotografie care-l costă, ca adesea, un val de sarcasm, comentează The Huffington Post.

Joi, 31.10.2019, 17:18

Donald Trump foloseşte moartea lui al-Baghdadi într-un clip de campanie

Donald Trump a difuzat un clip de campanie - în care îşi laudă bilanţul şi mai ales eliminarea liderului Statului Islamic (SI) Abu Bakr al-Baghdadi - în cursul finalei camopinatului profestinist de baseball Major League Baseball (MLB).

Joi, 31.10.2019, 15:09
Bolton, chemat la audieri săptămâna viitoare în ancheta destiturii lui Trump

Bolton, chemat la audieri săptămâna viitoare în ancheta destiturii lui Trump

Fostul consilier în probleme de securtate naţională al Casei Albe John Bolton a fost chemat la audieri săptămâna viitoare, în comisiile Camerei Reprezentanţilor care anchetează în cadrul procedurii în vederea destituirii lui Donald Trump, relatează AFP.

Joi, 31.10.2019, 14:26
Donald Trump îl va primi la Casa Albă pe ”Conan”, câinele care l-a urmărit pe Al-Baghdadi până s-a sinucis

Donald Trump îl va primi la Casa Albă pe ”Conan”, câinele care l-a urmărit pe Al-Baghdadi până s-a sinucis

Donald Trump îl va primi la Casa Albă pe ”Conan”, câinele care l-a urmărit pe Al-Baghdadi până s-a sinucis

Joi, 31.10.2019, 11:02
Transcrierea convorbirii lui Trump cu Zelenski este incompletă, spune Congresului consilierul NSC Alexander Vindman, care a încercat să o ”corecteze” în trei rânduri

Transcrierea convorbirii lui Trump cu Zelenski este incompletă, spune Congresului consilierul NSC Alexander Vindman, care a încercat să o ”corecteze” în trei rânduri

Locotenent-colonelul Alexander Vindman, un consilier în cadrul Consiliului Naţional de Securitate (NSC) la Casa Albă, a dezvăluit în audieri în Congres că transcrierea convorbirii telefonice de la 25 iulie între preşedinţii american Donald Trump şi ucrainean Volodimir Zelenski, aflat la baza anchetei Camerei Reprezentanţilor democrate în vederea destituirii miliardarului republican, nu este complet şi că a încercat să o completeze în trei rânduri, dezvăluie presa americană, între care şi ziarul The New York Times (NYT), care citează congresemni care au asistat la audieri, relatează AFP.

Miercuri, 30.10.2019, 12:28
Halloween la Casa Albă: Donald Trump și Melania le-au făcut o surpriză inedită copiilor americani

Halloween la Casa Albă: Donald Trump și Melania le-au făcut o surpriză inedită copiilor americani

La Casa Albă, Melania Trump și Donald Trump s-au pregătit deja de Halloween! Cuplul prezidenţial şi-a făcut apariţia în faţa oaspeţilor pe acordurile melodiei “Familia Addams” şi a împărţit dulciuri copiilor.

Miercuri, 30.10.2019, 11:49
Un ofiţer foarte respectat din NSC, locotenent-colonelul Alexander Vindman, depune o mărturie stânjenitoare pentru Trump

Un ofiţer foarte respectat din NSC, locotenent-colonelul Alexander Vindman, depune o mărturie stânjenitoare pentru Trump

Un consilier de la Casa Albă, un ofiţer decorat pentru faptele sale de arme, a depus o mărturie stânjenitoare pentru Donald Trump într-o audiere în Congres, unde aleşii democraţi au prezentat cadrul formal pe care intenţionează să-l urmeze în urma anchetei deschise în vederea destituirii preşedintelui american, relatează AFP.

Miercuri, 30.10.2019, 10:49
Donald Trump anunță uciderea sucesorului lui Abu Bakr Al-Baghdadi la conducere ISIS

Donald Trump anunță uciderea sucesorului lui Abu Bakr Al-Baghdadi la conducere ISIS

La 3 zile de la moartea lui l-Abu Bakr ABaghdadi, Donald Trump a confirmat şi moartea celui care trebuie să îi fie succesor. Preşedintele nu a specificat la cine se referă, dar cel mai probabil este vorba despre Abu al-MUHAJIR, purtătorul de...

Marti, 29.10.2019, 19:48
Trump anunţă pe Twitter că ”înlocuitorul numărul unu al lui Abu Bakr al-Baghdadi a fost eliminat de trupele americane”

Trump anunţă pe Twitter că ”înlocuitorul numărul unu al lui Abu Bakr al-Baghdadi a fost eliminat de trupele americane”

Donald Trump a anunţat marţi că succesorul ”numărul unu” al liderul Statului Islamic (SI) Abu Bakr al-Baghdadi, mort într-o operaţiune americană în weekend în Siria, a fost ”eliminat” şi el, relatează AFP.

Marti, 29.10.2019, 17:38

Un oficial din cadrul NSC, Alexander Vindman, ”îngrijorat” de convorbirea la telefon între Trump şi Zelenski, la care a asistat, audiat în Congres

Un oficial din cadrul Consiliului Securităţii Naţionale (NSC) de la Casa Albă urmează să declare marţi în Congres că a fost ”îngrijorat” în timp ce asculta convorbirea la telefon între Donald Trump şi omologul său ucrainean Volodimit Zelenski, potrivit unei copii a declaraţiei sale obţinută de mai multe publicaţii americane, relatează AFP.

Marti, 29.10.2019, 13:04

Primul vot oficial joi, în ancheta în vederea destituirii lui Trump

Ancheta în vederea destituirii preşedintelui american Donald Trump intră într-o etapă oficială joi, în Congres, au anunţat democraţii, încă o ”mascaradă”, le-au replicat republicanii, relatează AFP.

Marti, 29.10.2019, 12:40
Trump, ironizat pe Twitter după ce ”declasifică” poza câinelui rănit în operaţiunea împoriva lui al-Baghdadi

Trump, ironizat pe Twitter după ce ”declasifică” poza câinelui rănit în operaţiunea împoriva lui al-Baghdadi

Donald Trump a publicat o fotografie a unui câine considerat un erou, care a adus ”servicii incredibile” în operaţiunea împotriva lui Abu Bakr al-Baghdadi ce a condus la moartea liderului Statului Islamic (SI), care a fost ”rănit uşor”, dar ”se reface complet” potrivit şefului Statului major al armatei americane, generalul Mark Milley, relatează AFP.

Marti, 29.10.2019, 12:00
Trump: Statele Unite intenţionează să coopereze cu state ”cu idei similare” pentru a promova securitatea reţelelor 5G

Trump: Statele Unite intenţionează să coopereze cu state ”cu idei similare” pentru a promova securitatea reţelelor 5G

Preşedintele american Donald Trump a afirmat luni într-o scrisoare că Statele Unite intenţionează să coopereze cu alte ”naţiuni care au idei similare” pentru a promova securitatea reţelelor 5G, relatează Reuters.

Marti, 29.10.2019, 08:00
Donald Trump intenţionează să publice o înregistrare video a operaţiunii militare americane împotriva lui al-Baghdadi

Donald Trump intenţionează să publice o înregistrare video a operaţiunii militare americane împotriva lui al-Baghdadi

Donald Trump intenţioneazăsă publice fragmente din înregistrarea video a operaţiunii militare americane împotriva lui Abu Bakr al-Baghdadi, care a condus la moartea liderului Statului Islamic (SI), a anunţat luni preşedintele american, relatează AFP.

Luni, 28.10.2019, 17:03

Moartea lui al-Baghdadi, o ”lovitură dură”, dar nu ”fatală” aplicată Statului Islamic, consideră Hollande, care critică ”vorbele” anunţului lui Trump care alimentează ”ura în loc să consacre victoria împotriva terorismului”.

François Hollande, preşedinte în momentul multor atentate în Franţa revendicate de Statul Islamic (SI), a salutat luni moartea liderului grupării, Abu Bakr al-Baghdadi, o ”lovitură dură”, dar nu ”fatală” aplicată organizaţiei, relatează AFP.

Luni, 28.10.2019, 14:46

Ultimele știri

x