Fără îndoială, chef Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai buni bucătari din România.
Duminica, 21.09.2014, 12:08Fără îndoială, chef Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai buni bucătari din România. De luni, ora 20:30, pe Antena 1, îl puteţi vedea în super show-ul "Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor", alături de Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu.
Duminica, 21.09.2014, 12:06De luni, ora 20:30, pe Antena 1, în show-ul "Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor", juraţii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu fac legea în bucătărie.
Duminica, 21.09.2014, 10:42De luni, ora 20:30, pe Antena 1, în show-ul "Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor", juraţii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu fac legea în bucătărie.
Duminica, 21.09.2014, 10:31De foame sau de plictiseală, oamenii invetează reţete. Uneori ajung să mănânce unele dintre cele mai bizare feluri de mâncare din câte există.
Sambata, 20.09.2014, 17:06Cine vrea să iasă în evidenţă, stabileşte un record. Şi, pentru ca acesta să intre în istorie mai repede, este bine să fie şi gustos.
Sambata, 20.09.2014, 16:26Ratatouille este o tocană de legume tradiţională, din regiunea Provence a Franţei. Numele complet al felului de mâncare este ratatouille niçoise.
Sambata, 20.09.2014, 16:08“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează luni, 22 septembrie, de la ora 20:30 la Antena 1.
Sambata, 20.09.2014, 15:27“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează luni, 22 septembrie, de la ora 20:30 la Antena 1.
Sambata, 20.09.2014, 15:22“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează luni, 22 septembrie, de la ora 20:30 la Antena 1.
Sambata, 20.09.2014, 15:20“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează luni, 22 septembrie, de la ora 20:30 la Antena 1. Chef Sorin Bontea are gusturi alese. Dar, oricât de sătul ar fi, el nu va refuza niciodată o porţie de Beef steak Tartare!
Sambata, 20.09.2014, 14:34Ghidul Michelin este un almanah publicat anual de compania producătoare de anvelope Michelin. Ghidul Roșu Michelin este el mai vechi și mai bune cunoscut ghid al hotelurilor și restaurantelor din Europa.
Sambata, 20.09.2014, 14:07Ghidul Michelin este un almanah publicat anual de compania producătoare de anvelope Michelin.
Sambata, 20.09.2014, 14:01V-am promis ca va dau o reteta, deci ... Reteta asta ati vazut-o si pe caruciorul lui Sidia (care acum este bucatar cu diploma :) , este o supa crema foarte gustoasa, simpla si nu costa mult!",
Vineri, 19.09.2014, 20:59“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează luni, 22 septembrie, de la ora 20:30 la Antena 1.
Vineri, 19.09.2014, 13:01“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează luni, 22 septembrie, de la ora 20:30 la Antena 1.
Vineri, 19.09.2014, 12:50În Japonia s-a inventat mini ananasul.
Joi, 18.09.2014, 14:08Toată lumea are în bucătărie cel puțin o tigaie de teflon. Când se încălzește la temperatură mare, teflonul eliberează un fum letal atât pentru oameni cât și pentru animale.
Joi, 18.09.2014, 13:24Nu ar fi minunat să existe o mașinărie care să poată separa albușurile de gălbenușuri?
Joi, 18.09.2014, 12:03Pentru a face cea mai cremoasă maioneză și fără a risca ca aceasta să se taie, Mimi Nicolae, unul dintre cei doi sous-chefi ai emisiunii Iadul bucătarilor are un truc ce te scoate întotdeauna din bucluc.
Joi, 18.09.2014, 11:46Mimi Nicolae, unul dintre cei doi Sous-Chefi ai emisiunii Iadul bucătarilor, a cărei premieră va avea loc pe 22 septembrie la ora 20.30, ne prezintă o rețetă clasică reinterpretată.
Joi, 18.09.2014, 11:28Cei mai mari cântăreți de Hip Hop au fost trecuți într-o carte de bucate, ca nume ale unor feluri de mâncare delicioase.
Miercuri, 17.09.2014, 15:23“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează cu o porție dublă de aventură culinară, pe 22 septembrie, de la ora 20.30.
Miercuri, 17.09.2014, 12:12“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează cu o porție dublă de aventură culinară, pe 22 septembrie, de la ora 20.30.
Miercuri, 17.09.2014, 12:00Știai că micii s-au inventat cu peste 100 de ani în urmă? Cârciumarul Iordache din Centrul Vechi știa să prepare cei mai buni cârnați.
Marti, 16.09.2014, 17:00“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează cu o porție dublă de aventură culinară, pe 22 septembrie, de la ora 20.30.
Marti, 16.09.2014, 13:35“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează luni, pe 22 septembrie, de la ora 20.30.
Marti, 16.09.2014, 13:26Alex Petricean așteaptă cu nerăbadare debutul emisiunii Hell's Kitchen, pe 22 septembrie, de la 20:30 la Antena 1.
Luni, 15.09.2014, 17:44Sushi este un fel de mâncare specific bucătăriei japoneze. Orezul este ingredientul de bază, iar pe lângă acesta se pun ingrediente mai mult în stare crudă – de obicei legume și pește.
Luni, 15.09.2014, 17:29• Oul poșat în ierburi 2 ouă 1 ardei roșu tăiat cubulețe fine 1 ramură cimbrișor verde tocată mărunt 10 g chives tocat mărunt 1 ramură tarhon verde tocat mărunt 1 lingură ulei de măsline un praf de sare...
Luni, 15.09.2014, 13:28Din 22 septembrie, de la ora 20.30, show-ul “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” își deschide porțile pentru cea mai aprigă luptă culinară.
Luni, 15.09.2014, 11:26“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează cu o porție dublă de aventură culinară, pe 22 septembrie, de la ora 20.30.
Luni, 15.09.2014, 11:06Pentru Florin Dumitrescu bucătăria nu este numai o ocupație, ci un stil de viață. Juratul de la ”Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor” consideră că mâncarea leagă oamenii.
Luni, 15.09.2014, 10:38Iată sfaturile celor trei jurați de la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” pentru bucătarii amatori!
Luni, 15.09.2014, 10:31A început să gătească înainte de a împlini majoratul. La doar 18 ani, și-a luat viața în propriile mâini visând la o carieră de succes în domeniul bucătăriei.
Luni, 15.09.2014, 09:56Pentru Florin Dumitrescu bucătăria nu este numai o ocupație, ci un stil de viață. Juratul de la ”Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor” consideră că mâncarea leagă oamenii.
Luni, 15.09.2014, 09:50Iată sfaturile celor trei jurați de la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” pentru bucătarii amatori!
Luni, 15.09.2014, 09:39Juratul ”Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor” mărturisește că pentru el, mâncarea este viața sa. Chef Florin nu vorbește însă despre mâncare ca despre un obiect, ci ca despre ceva care poate lega oamenii, ca o stare de spirit.
Duminica, 14.09.2014, 09:19Juratul Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor mărturisește că pentru el mâncarea este viața sa, până la urmă aceasta îi este meseria. Chef Florin nu vorbește însă despre mâncare ca despre un obiect, ci ca despre ceva care poate lega oamenii, ca o stare de spirit
Duminica, 14.09.2014, 08:57Viața de jurat nu este ușoară, mai ales când ai acasă o soție frumoasă care te așteaptă mereu. Chef Florin Dumitrescu are parte însă de surprize chiar și pe platoul de filmare de la Iadul Bucătarilor
Sambata, 13.09.2014, 10:41Astăzi este un bărbat fericit și împlinit, are o soție minunată și o fetiță adorabilă. Viața sa nu a fost însă atât de ușoară de la început
Vineri, 12.09.2014, 18:31Astăzi, este un bărbat fericit și împlinit, are o soție minunată și o fetiță adorabilă, dar viața sa nu a fost atât de ușoară de la început.
Vineri, 12.09.2014, 18:27În lume există tot felul de alimente ciudate. Unele dintre acestea sunt considerate lucruri de lux deoarece conțin aur adevărat.
Vineri, 12.09.2014, 17:05O vedere poștală din New York datată undeva între 1700-1800, ne dezvăluie ceva greu de crezut.
Vineri, 12.09.2014, 16:09Primul restaurant pentru o singură persoană s-a deschis la Amsterdam.
Vineri, 12.09.2014, 16:00Situată pe Calea Victoriei la numărul 36, Casa Capșa este restaurant, hotel de cinci stele, cofetărie și cafenea.
Joi, 11.09.2014, 16:18Japonezii se numără printre cei mai inventivi în domeniul gastronomiei. Ei născocesc tot felul de mâncăruri stranii și feluri exotice.
Joi, 11.09.2014, 14:08O rețetă delicioase de paste, fără smântână.
Joi, 11.09.2014, 12:44Toamna aceasta chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu deschid porțile infernului culinar în show-ul “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, la Antena 1.
Marti, 09.09.2014, 15:48Toamna aceasta chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu deschid porțile infernului culinar în show-ul “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, la Antena 1.
Marti, 09.09.2014, 15:47