În ediția din 30 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o delicioasă rețetă de toamnă șimai precis, o rețeta de hummus de năut cu castane și jumări din piept de rață. Pentru această rețetă, Vlăduț a folosit următoarele ingrediente: piept de rață, năut, fistic, pastă de susan, lămâie, usturoi, castane, ulei de măsline, dar și alte ingrediente delicioase.
Joi, 30.09.2021, 12:40În ediția din 30 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat jumări din piept de rață. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: piept de rață, năut, fistic, pastă de susan,...
Joi, 30.09.2021, 08:28Roxana Blenche, moderatoarea emisiunii Hello Chef, și Cătălin Rizea, invitatul ei din această ediție, gătesc piept de rață.
Vineri, 25.06.2021, 15:44Pentru a-i impresiona pe cei dragi cu preparate delicioase, hrănitoare și destul de simplu de preparat, Chef Nicolai Tand ne recomandă rețeta: Piept de rață cu sos de citrice și garnitură de varză roșie cu piure de vinete.
Marti, 02.02.2021, 15:22Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține orez, piept de rață, portocale, ceapă, unt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Piept de rață cu sos de portocale”.
Marti, 02.02.2021, 08:38Vlăduț, îndrăgitul bucătar de la neatza cu Răzvan și Dani a preparat azi o delicioasă rețetă de salată cu piept de rață și dressing de portocale, pe care a denumit-o în felul său, caracteristic ”Salată cu zâmbete”.
Luni, 25.01.2021, 15:49Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține piept de rață, cipuerci, salată, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Salată cu zâmbete".
Luni, 25.01.2021, 08:24Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune să ne delectăm cu o rețeta de friptură din piept de rață cu portocale și cartofi dulci, o combinație ce cucerește orice gurmand.
Luni, 09.11.2020, 11:16Atunci când optezi pentru o gamă variată de ingrediente delicioase, pentru una dintre mesele principale ale zilei, așa cum veți vedea în rețeta Spaetzle cu piept de rață și salată fructată, aprecierile celor ce o vor savura vor fi maxime.
Miercuri, 04.11.2020, 14:16Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține piept de rață, mere, pere, gutui, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Piept de rata pofticios".
Marti, 20.10.2020, 08:30Așa armonie de arome și culori într-un delicios preparat culinar, să tot servești și nu te mai oprești: Piept de rață cu sos de vin roșu cu vișine și piure de morcovi!
Joi, 24.09.2020, 09:25Pieptul de rață, un ingredient aparent pretențios de preparat, este foarte gustos, mai ales asortat cu sosul perfect și garnitură deosebită așa cum reiese și din rețeta: Piept de rață cu piure de cartofi dulci, ciuperci sote și sos de portocale.
Miercuri, 23.09.2020, 09:36Andreea Goga, vicecampioană Est-Europeană și multiplă Campioană Națională la Enduro, a venit la "Chefi la cuțite" să-i cucerească pe jurați cu preparatul ei, "Piept de rață cu piure de cartofi dulci și ciuperci sote".
Marti, 22.09.2020, 16:10Atunci când asortezi ingrediente care se combină perfect într-un gust armonios, aprecierile celor care vor savura preparatele vor fi maxime, așa cum au fost și la acest delicios preparat: Piept de rață cu cartofi dulci și ceapă caramelizată.
Joi, 10.09.2020, 11:04Preparat cum trebuie, pieptul de rață este o adevărată delicatesă culinară, iar asezonat cu o garnitură potrivită, deliciu va fi maxim, așa cum a fost și Rețeta Piept de rață cu dovleac portocaliu și kale trase la tigaie, prezentată în cadrul emisiunii culinare ”Chefi la cuțite”.
Marti, 08.09.2020, 11:42Din bucătăria lui Vlăduț, iscusitul bucătar de la Neatza cu Răzvan și Dani, o delicioasa rețetă de Friptură din piept de rață cu cu sos picant de cireșe și sticksuri din foietaj cu susan negru. O nebunie de preparat ce te cucerește instant.
Vineri, 29.05.2020, 09:00Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un o delicioasă rețetă pe bază de piept de rață, ananas, și sos de zmeură, pe care a denumit-o "Rățușcă exotică".
Joi, 20.02.2020, 09:30Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, a pregătit un preparat care conţine piept de rată, unt, anason, mazăre, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Piept de rață".
Joi, 20.02.2020, 09:03Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține piept de rată, ananas, ulei de măsline, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Rățușcă exotică".
Joi, 20.02.2020, 08:21Chef Munti a pregătit în cadrul emisiunii Star matinal de weekend delicioasa rețetă Piept de raţă cu piure de dovleac copt şi sos de vişine.
Luni, 09.12.2019, 10:46Chef Munti pregăteşte la Star matinal de weekend o reţetă cu piept de raţă cu piure de dovleac copt şi sos de vişine.
Duminica, 08.12.2019, 11:37Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit piept de rață cu un sos delicios.
Marti, 03.12.2019, 09:21O explozie de arome, gusturi și culori într-o delicioasă rețetă, pe care o veți îndrăgi instant: Piept de rață cu piure de varză roșie și sos de citrice.
Marti, 22.10.2019, 21:32Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conţine piept de rață, pere, cremă de brânză, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Rață în poante”.
Marti, 22.10.2019, 08:21Pieptul de rață gătit corect este delicios, iar dacă este combinat cu diverse piureuri gustoase, va fi și mai apreciat. Rețeta Piept de rață cu piure de conopidă și sparanghel este una din acele combinații.
Luni, 14.10.2019, 21:43Pieptul de rață gătit corect a devenit foarte apreciat în restaurante, dar și în bucătăriile noastre. Combinat cu diverse ingrediente cu gust dulce, dar și picant, sau acrișor, deliciul este maxim.
Miercuri, 02.10.2019, 09:21Piept de rață cu hummus de morcovi, cușcuș, hribi și sos de rodie, un preparat complex, gustos și foarte sățios.
Marti, 17.09.2019, 21:39Pentru un prânz delicios servit în familie, merge de minune Rețeta Piept de rață cu piure de castanet și sos de coacăze.
Marti, 17.09.2019, 21:12Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit delicioasa rețetă Piept de rață cu cireșe picante, o nebunie de preparat ce te cucerește instant.
Luni, 03.06.2019, 08:31Pentru o masă copioasă și foarte gustoasă, este ideală combinația de preparate din rețeta Piept de rață cu sos asiatic, piure de cartofi și baby carrots.
Marti, 30.04.2019, 23:12Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune să ne delectăm cu rețeta Piept de rață cu marmeladă din portocale și piure de cartofi dulci, o combinație ce cucerește orice gurmand.
Joi, 17.01.2019, 08:31Tema primei probe este main course, iar cele trei ingrediente obligatorii sunt ananas, mere și roșii. Pentru că a câștigat ultimul battle, Chef Florin Dumitrescu va fi cel care beneficiază de privilegiul de a-și putea alege ingredientul și de a...
Luni, 24.12.2018, 15:55O combinație delicioasă de preparate în rețeta Piept de rață cu piure de dovlecel și sos de vin porto!
Marti, 20.11.2018, 20:03Asezonat cu sos din fructe de pădure, este chiar delicios acest piept de rață cu piure de cartofi dulci!
Luni, 19.11.2018, 22:28La așa combinație de ingrediente nu poate fi decât delicioasă rețeta Piept de rață cu orez sălbatic, morcovi baby glasați și coulis de gutuie!
Luni, 29.10.2018, 20:37N-ai cum să nu îndrăgești așa combinație delicioasă de ingrediente reunite într-un preparat de notă maximă: „Piept de rață cu piure de gutui și sos de vin cu ceapă caramelizată”!
Miercuri, 06.06.2018, 15:50Papilele tale vor dansa de fericire la așa ”Piept de rață cu piure de cartofi și sos de roșii”, un preparat simplu, cu iz țărănesc, ca la bunica acasă.
Luni, 04.06.2018, 20:26Chef Cristian vine în platoul Star Matinal și pregătește o rețetă delicioasă de piept de rață cu piure de conopidă și reducție de portocale. Specialistul descrie rețeta și pașii de preparare.
Joi, 31.05.2018, 10:04Dacă adori carnea de rață, încearcă această rețetă Piept de rață cu sos de portocale și piure de sfeclă roșie, plină de savoare și culoare!
Marti, 17.04.2018, 22:11Chef Cosmin Enache gătește supă cremă de praz, iar felul doi, piept de rață cu chutney de varză roșie și sos de portocale și prune
Miercuri, 21.02.2018, 12:08Dumitru Bucșa a venit la "Prietenii de la 11" să gătească două rețete absolut delicioase "Salată de sfeclă copată, pere și brânză de capră" și "Piept de rață și mușchiuleț de cerb cu piure de dovleac și gutuie".
Vineri, 17.11.2017, 12:59Dumitru Bucșa a venit la "Prietenii de la 11" să gătească două rețete absolut delicioase "Salată de sfeclă copată, pere și brânză de capră" și "Piept de rață și mușchiuleț de cerb cu piure de dovleac și gutuie".
Vineri, 17.11.2017, 12:23Un preparat complex, cu trei feluri de piureuri să împace toate gusturile, iar elementul de bază fiind un piept de rață foarte reușit. Ingrediente 1 kg piept de rață 3 dovlecei 500 g ciuperci 1 kg cartofi...
Luni, 09.10.2017, 18:37O combinație deosebită între pieptul de rață, legume și fructe de pădure. Ingrediente 4 buc. piept de rata sare piper 200 ml brandy 500 g fructe de padure( zmeura, fragi, mure) 100 ml vin roșu 100 g...
Sambata, 07.10.2017, 10:21Ingrediente 4 bucăți piept de rață 1 kg varză 1 rodie 50 gr unt 100 ml vin rose 50 gr miere 50 ml oțet balsamic 100 ml nectar de mere 500 g cartofi 100 gr sare 50 gr piper 1 portocală 1...
Luni, 13.03.2017, 18:43Ingrediente 4 buc. piept de rață 800 g cavolo nero 4 buc ceapă shallots 400 ml vin roșu 200 g zahăr brun 1 l stock de vițel 300-600 g păstârnac 250 g mure sare piper usturoi 200-300 g...
Luni, 27.02.2017, 16:46Ingrediente: 4 buc. piept de rață 200 g ficat de gâscă 1 kg cartofi 300 g zmeură 150 g unt 1 kg mere 1 l lapte 30 g miere 300 g ulei 300 g zahăr boia dulce usturoi sare...
Miercuri, 05.10.2016, 19:15Un alt concurent vine tocmai din Tecuci, are 19 ani și știe ce vrea de la viață. Ionuț Iacob cochetează și cu muzica, dar marea lui pasiune este gătitul.
Marti, 06.09.2016, 21:30Pieptul de rata se cresteaza pe partea cu piele, dar fara a cresta si carnea, se asezoneaza cu sare si se trage la tigaie, pentru 4 minute pe partea cu piele si 2-3 minute pe cealalta parte.
Marti, 15.03.2016, 21:59Ingrediente Piept de rață 1 bucată Spanac baby 150 g Polenta 200 g Sare Piper Unt 50 g Ulei de măsline 30 ml Ardei gras (roșu, galben, verde, câte o jumătate din fiecare) Zucchini 1 bucată Mod de preparare Se pune pieptul de...
Joi, 09.10.2014, 13:38