Luni seara bucătăria ”Hells Kitchen – Iadul Bucătarilor” devine un loc de-a dreptul incendiar. Chef Florin Dumitrescu va avea partea de o surpriză la care nu s-ar fi gândit niciodată.
Luni, 03.11.2014, 11:14Service-ul începe, dar lucrurile nu par că se desfășoară conform planului inițial.
Luni, 20.10.2014, 14:09Băieții încep să se bucure de tratamentul VIP de la centrul de echitație. Sorin o aseamănă pe Angi cu una dintre iepe.
Luni, 20.10.2014, 13:29Într-un interviu acordat recent, cei trei chefi au vorbit despre „Hell’s Kitchen” şi despre ceea ce înseamnă cu adevărat acest show.
Vineri, 17.10.2014, 19:15Cei trei chefi au fost întrebați ce gătesc atunci când ajung acasă. Nu mică a fost surprinderea tuturor atunci când au răspuns sincer la această întrebare.
Vineri, 17.10.2014, 16:00Un interviu recent a dezvăluit relația care există întrei cei trei cunoscuți chefi ai show-ului „Iadul Bucătarilor”. Răspunsurile lor te vor surprinde, căci lucrurile nu sunt chiar ceea ce par a fi.
Vineri, 17.10.2014, 15:49Recent, chefii de la Iadul Bucătarilor au vorbit deschis despre ceea ce le atrage atenția atunci când vine vorba despre o rețetă bună.
Vineri, 17.10.2014, 15:41Jurizarea a fost cruntă. Chef Sorin Bontea spune că din cauza fetelor, echipa s-a făcut de râs. Urmează nominalizările, iar tensiunile încep să iasă din nou la iveală. Prima nominalizată este Kinga, iar a doua este Elena.
Luni, 13.10.2014, 13:56În sala de oaspeți, chef Sorin Bontea începe să își facă griji de rezultatul acestei seri.
Luni, 13.10.2014, 13:26”Iadul bucătarilor” nu este doar un cooking show, este un reality show despre ceea ce înseamnă să fii un bucătar adevărat.
Vineri, 26.09.2014, 22:31”Iadul bucătarilor” nu este doar un cooking show, este un reality show despre ceea ce înseamnă să fii un bucătar adevărat.
Vineri, 26.09.2014, 22:21Ingrediente creveti cu codita, 24 buc. - 500 ml apa - 2 lamai - 1 pahar de vin - telina apio - 1 ceapa taiata in patru - boabe de piper - frunze de dafin - 1 morcov - sare Mod de preparare Se pune apa la fiert, adaugam ceapa,...
Joi, 25.09.2014, 14:41Ingrediente 1 pară vin roșu cuișoare scorțișoară baton de vanilie zahăr aluat foietaj ciocolată neagră 200 ml smântână de gătit ghimbir Mod de preparare Se pun cantități egale de vin și apă într-o...
Joi, 25.09.2014, 14:33Ingrediente 50 g brânză Roquefort oregano 150 ml smântână lichidă piper 3-4 căței de usturoi 500 g ciuperci sare apă lapte mălai verdeață Mod de preparare Din lapte, apă și sare, se face o mămăligă moale. La...
Joi, 25.09.2014, 14:29Mimi Nicolae, unul dintre cei doi Sous-Chefi ai emisiunii Iadul bucătarilor, a cărei premieră va avea loc pe 22 septembrie la ora 20.30, ne prezintă o rețetă clasică reinterpretată.
Joi, 25.09.2014, 14:24Ingrediente 2 ouă 1 ardei roșu tăiat cubulețe fine 1 ramură cimbrișor verde tocată mărunt 10 g chives tocat mărunt 1 ramură tarhon verde tocat mărunt 1 lingură ulei de măsline un praf de sare un praf de piper alb Consumabile:...
Joi, 25.09.2014, 14:19Ingrediente piper proaspăt măcinat 25 g parmezan ras 1 ou 50 g bacon 100 g spaghete Mod de preparare Într-o tigaie se prăjește baconul tăiat cuburi.Se adaugă apoi câte un polonic de apă din oala în care...
Joi, 25.09.2014, 14:15Ingrediente 4 căni cu căpșune proaspete 1 cană cu suc de grapefruit 1 cană cu iaurt 1 ¼ frișcă lichidă 1 lingură miere ¼ cană cu lichior 1 linguriță de piper roșu Nucșoara Mod de preparare Căpșunele spălate se pun...
Joi, 25.09.2014, 14:12Ingrediente Ulei de măsline extravirgin Usturoi Usturoi verde Ardei iute Scoici (să aibă carapace) Vin alb chardonnay Pătrunjel proaspăt Sare (după gust) Mod de preparare Se călește în ulei de măsline usturoiul zdrobit...
Joi, 25.09.2014, 14:07Sunt ași în bucătărie, iar acum vor să cucerească un nou domeniu: cel muzical! Iar Horia Brenciu le-a fost profesor!
Luni, 22.09.2014, 19:14Sunt ași în bucătărie, iar acum vor să cucerească un nou domeniu: cel muzical! Cei trei jurați de la ”Iadul Bucătarilor” s-au apucat de cântat. Iar Horia Brenciu le-a fost profesor!
Luni, 22.09.2014, 19:13”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“ va debuta în această seară, însă înainte de MAREA PREMIERĂ, cei trei chefi au făcut un mic popas la "Neatza".
Luni, 22.09.2014, 14:32Cel mai aşteptat show culinar al momentului, ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“, va debuta în această seară, la ora 20.30, numai la Antena 1, însă înainte de MAREA PREMIERĂ, cei trei chefi au făcut un mic popas la "Neatza".
Luni, 22.09.2014, 10:58Astăzi, la Antena 1 se deschid porțile unui show culinar fără precedent! “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează la ora 20.30.
Luni, 22.09.2014, 10:11Pentru nici nu motiv nu trebuie să ratezi rețetele lui Chef Sorin Bontea! Astăzi ne-a delectat cu un fel de mâncare special, delicios și prețios: Caribbean style shrimp cocktail
Duminica, 21.09.2014, 17:45Duri, serioşi, puşi pe treabă şi foarte exigenţi. De luni, ora 20:30, pe Antena 1, cei trei juraţi "Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor" vor fi cu ochii pe concurenţii care vor să demonstreze că locul lor e într-o bucătărie de top.
Duminica, 21.09.2014, 10:18Duri, serioşi, puşi pe treabă şi foarte exigenţi. De luni, ora 20:30, pe Antena 1, cei trei juraţi vor fi cu ochii doar pe concurenţi
Duminica, 21.09.2014, 10:17De foame sau de plictiseală, oamenii invetează reţete. Uneori ajung să mănânce unele dintre cele mai bizare feluri de mâncare din câte există.
Sambata, 20.09.2014, 17:06Cine vrea să iasă în evidenţă, stabileşte un record. Şi, pentru ca acesta să intre în istorie mai repede, este bine să fie şi gustos.
Sambata, 20.09.2014, 16:26Ratatouille este o tocană de legume tradiţională, din regiunea Provence a Franţei. Numele complet al felului de mâncare este ratatouille niçoise.
Sambata, 20.09.2014, 16:08“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează luni, 22 septembrie, de la ora 20:30 la Antena 1.
Sambata, 20.09.2014, 15:27“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează luni, 22 septembrie, de la ora 20:30 la Antena 1.
Sambata, 20.09.2014, 15:22“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează luni, 22 septembrie, de la ora 20:30 la Antena 1.
Sambata, 20.09.2014, 15:20“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează luni, 22 septembrie, de la ora 20:30 la Antena 1. Chef Sorin Bontea are gusturi alese. Dar, oricât de sătul ar fi, el nu va refuza niciodată o porţie de Beef steak Tartare!
Sambata, 20.09.2014, 14:34Ghidul Michelin este un almanah publicat anual de compania producătoare de anvelope Michelin. Ghidul Roșu Michelin este el mai vechi și mai bune cunoscut ghid al hotelurilor și restaurantelor din Europa.
Sambata, 20.09.2014, 14:07Ghidul Michelin este un almanah publicat anual de compania producătoare de anvelope Michelin.
Sambata, 20.09.2014, 14:01“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează luni, 22 septembrie, de la ora 20:30 la Antena 1.
Vineri, 19.09.2014, 13:01“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează luni, 22 septembrie, de la ora 20:30 la Antena 1.
Vineri, 19.09.2014, 12:50În Japonia s-a inventat mini ananasul.
Joi, 18.09.2014, 14:08Toată lumea are în bucătărie cel puțin o tigaie de teflon. Când se încălzește la temperatură mare, teflonul eliberează un fum letal atât pentru oameni cât și pentru animale.
Joi, 18.09.2014, 13:24Nu ar fi minunat să existe o mașinărie care să poată separa albușurile de gălbenușuri?
Joi, 18.09.2014, 12:03Pentru a face cea mai cremoasă maioneză și fără a risca ca aceasta să se taie, Mimi Nicolae, unul dintre cei doi sous-chefi ai emisiunii Iadul bucătarilor are un truc ce te scoate întotdeauna din bucluc.
Joi, 18.09.2014, 11:46Mimi Nicolae, unul dintre cei doi Sous-Chefi ai emisiunii Iadul bucătarilor, a cărei premieră va avea loc pe 22 septembrie la ora 20.30, ne prezintă o rețetă clasică reinterpretată.
Joi, 18.09.2014, 11:28Cei mai mari cântăreți de Hip Hop au fost trecuți într-o carte de bucate, ca nume ale unor feluri de mâncare delicioase.
Miercuri, 17.09.2014, 15:27Cei mai mari cântăreți de Hip Hop au fost trecuți într-o carte de bucate, ca nume ale unor feluri de mâncare delicioase.
Miercuri, 17.09.2014, 15:23“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează cu o porție dublă de aventură culinară, pe 22 septembrie, de la ora 20.30.
Miercuri, 17.09.2014, 12:12“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează cu o porție dublă de aventură culinară, pe 22 septembrie, de la ora 20.30.
Miercuri, 17.09.2014, 12:00Știai că micii s-au inventat cu peste 100 de ani în urmă? Cârciumarul Iordache din Centrul Vechi știa să prepare cei mai buni cârnați.
Marti, 16.09.2014, 17:00“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează cu o porție dublă de aventură culinară, pe 22 septembrie, de la ora 20.30.
Marti, 16.09.2014, 13:35“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează luni, pe 22 septembrie, de la ora 20.30.
Marti, 16.09.2014, 13:26