Antena Căutare

Articole despre tudor constantinescu

Juratul Top Chef, Tudor Constantinescu, vorbeste deschis despre romance, dar si despre relatia sa cu Olena

Juratul Top Chef, Tudor Constantinescu, vorbeste deschis despre romance, dar si despre relatia sa cu Olena

Tudor Constantinescu face din nou echipa in aceasta toamna cu Chef Joseph Hadad si Nicolai Tand in juriul celui de-al doilea sezon al celei mai savuroase competitii culinare, Top Chef, emisiune difuzata incepand de luni, 21 octombrie, de la 20:30, la Antena 1. Chiar daca de-a lungul timpului, Tudor nu a oferit foarte multe informatii despre relatia sa cu frumoasa Olena, iata ca acum juratul Top Chef vorbeste foarte deschis despre cum s-au cunoscut.

Marti, 15.10.2013, 12:22
Aluat pufos, nuca, branza delicioasa si stafide: Buzdugan, Morar si Tudor Constantinescu au lansat "coZUnacul"!

Aluat pufos, nuca, branza delicioasa si stafide: Buzdugan, Morar si Tudor Constantinescu au lansat "coZUnacul"!

Pastele lui 2013 este Zu! Daniel Buzdugan si Mihai Morar, ajutati de Tudor Constantinescu, de la Top Chef, au pregatit un super coZUnac!

Luni, 22.04.2013, 16:42
VIDEO SPECTACULOS! Razi cu lacrimi!!! Razvan i-a imitat pe juratii de la "Top Chef", la Neatza

VIDEO SPECTACULOS! Razi cu lacrimi!!! Razvan i-a imitat pe juratii de la "Top Chef", la Neatza

Razvan i-a imitat la Neatza pe cei trei jurati de la Top Chef, Nicolai Tand, Josep Hadad si Tudor Constantinescu. A fost spectaculos, spumos, faimos!

Vineri, 19.04.2013, 12:56
Desertul Top Chef: Castigatorul este Giovanni Piselli

Desertul Top Chef: Castigatorul este Giovanni Piselli

Castigatorul primei editii Top Chef din Romania este Giovanni Piselli. Cursa a fost lunga iar ultima proba - decisiva!

Sambata, 02.02.2013, 22:50
Felul principal ii aduce pe bucatari la egalitate

Felul principal ii aduce pe bucatari la egalitate

 Am vazut cine este "romanul " Giovanni Piselli si cum un singur preparat poate reface pariurile. Nico Lontras a ales sa combine doua tipuri de peste Giovanni Piselli a ales sa repete o parte din ingredientele primei...

Sambata, 02.02.2013, 22:35
Prima degustare: Nico Lontras castiga!

Prima degustare: Nico Lontras castiga!

Mancarurile pe care Lonstras si Piselli le pregatesc, sunt unele inedite, iar ingredientele pe care le folosesc nu sunt din cele pe care le gustam in fiecare zi, doar este MAREA FINALA! Cei doi finalisti au fost atenti la fiecare detaliu pentru ca gustul sa fie perfect. Pentru a impresiona juratii cu un preparat de top, trebuie sa fie simplu, dar in acelasi timp spectaculos, discret, dar totodata plin de culoare.

Sambata, 02.02.2013, 22:30
A inceput lupta pentru Marele Premiu

A inceput lupta pentru Marele Premiu

Emotiile depasesc orice limite. Daca ar fi liniste, s-ar putea auzi ticaitul inimilor lor. Acum, mai mult ca niciodata, ei trebuie sa-si dovedeasca experienta si experienta.

Sambata, 02.02.2013, 21:20
Ei sunt finalistii Top Chef

Ei sunt finalistii Top Chef

La inceput au fost 24 de bucatari. Fiecare a luptat pentru a-i impresiona pe cei trei jurati si a ramane in competitie Nu a fost usor. Excelenta se obtine prin: vionta, daruire, talent, imaginatie si multa munca. Cei trei jurati au avut o misiune extrem de dificila, dar in cele din urma i-au selectionat pe cei mai buni: Nico Lontras si Giovanni Piselli. Ei se vor infrunta astazi in MAREA FINALA. Premiul: 50.000 de euro si un curs de bucatar la un restaurant cu stele Michelin din Franta.

Sambata, 02.02.2013, 21:01
VIDEO: Giovanni Piselli a castigat TOP CHEF Romania!

VIDEO: Giovanni Piselli a castigat TOP CHEF Romania!

Cel mai taios show culinar de televiziune isi va desemna, in aceasta seara, castigatorul. Giovanni Piselli si Nico Lontras vor lupta, de la 20.30, la Antena 1, pentru primul titlu de TOP CHEF al Romaniei!

Joi, 31.01.2013, 17:09
Doar doi pot ajunge in finala!

Doar doi pot ajunge in finala!

Din 24 de concurenti care s-au avantat in lupta la prima emsiune Top Chef Romania, in valul final si-au ridicat capetele doar trei: Nico Lontras, Giovanni Piselli si Dragos Bercea. Duelul final insa, se va da intre cei mai buni doi chefi. Deci unul din cei trei urmeaza a fi eliminat.

Duminica, 27.01.2013, 00:31
Ionut Lupu vs. Dragos Bercea

Ionut Lupu vs. Dragos Bercea

Suntem in platoul Top Chef, dar concurentii inca asteapta decizia juratilor pentru proba precedenta. Finala e aproape. Emotiile sunt maxime. Cu totii au gatit un meniu regal pentru Marele Bal. Primul Top Chef al Romaniei este unul dintre cei patru bucatari ramasi acum in lupta: Nico Lontras, Giovanni Piselli, Ionut Lupu si Dragos Bercea.

Sambata, 26.01.2013, 23:59
Trei preparate pentru 4 bucatari

Trei preparate pentru 4 bucatari

Proba de foc a dat de furca multor concurenti. Este inevitabil, insa unul dintre cei patru bucatari ramasi in lupta va ajunge la duel la finalul acesteia. A fost dificil pana acum? Ei bine, greul de-abia acum incepe.

Sambata, 26.01.2013, 23:10
Intoarcerea la origini

Intoarcerea la origini

In lupta pentru titlul de Top Chef au mai ramas doar patru bucatari: Nico Lontras, Ionut Lupu, Giovanni Piselli si Dragos Bercea. Va fi o cursa dura. Oare prieteniile se vor destrama ori se vor lega si mai bine?

Sambata, 26.01.2013, 22:37
Cristina Bazavan despre juratul Tudor Constantinescu

Cristina Bazavan despre juratul Tudor Constantinescu

La 36 de ani Tudor Constantinescu e unul dintre cei mai cunoscuti chef-i din Romania, e proprietarul si creatorul conceptului Chocolat Boutique Restaurant caree a reinventat conceptul de desert in tara noastra, si e parte din juriul care va stabili Top Chef-ul Romaniei. Acestea sunt performante greu de egalat in orice alta tara pentru un tinar de virsta lui. Numai ca Tudor nu e doar chef, e un deschizator de drumuri si, probabil, ar avea succes in multe alte domenii.

Luni, 21.01.2013, 09:06
In drum spre MAREA FINALA

In drum spre MAREA FINALA

Incepe DUELUL! Miza pentru cei trei concureti este uriasa: un loc in FINALA. Cutitele pe care sunt trecute ingredientele cu care acestia vor gati se extrag rand pe rand.

Vineri, 18.01.2013, 11:44
Paste si napaste

Paste si napaste

Asa cum ne-am obisnuit, cea de-a patra proba are loc in platoul Top Chef. Concurentii au parte de un moment special: Tudor Constantinescu cu Nicolai Tand. Tudor prepara cozonacii care l-au facut celebru, iar Nicolai va demostra cum un fel de mancare traditional poate sa se transforme intr-o delicatesa in mainile unui bucatar de top.

Vineri, 18.01.2013, 11:34
In echipa si nu prea

In echipa si nu prea

Este o proba grea in care concurentii vor trebui sa munceasca in echipa, cot la cot, sa inventeze si sa creeze preparate speciale, aratoase si gustoase. De data aceasta, echipele se aleg repede, sigure si nenultumirile incep sa apara.

Vineri, 18.01.2013, 11:26
Preparate traditionale si maiestrie de Top Chef

Preparate traditionale si maiestrie de Top Chef

Concurentii nu scapa atat de usor pe cum se asteptau. Daca prima proba a inceput si s-a desfasurat intr-o atmosfera de poveste, la aceasta a doua proba ne intoarcem in competitie. Fiecaruia i se da o bucata de carne de porc si una de curcan pentru a pregati un preparat traditional. Timpul pe care-l au la dispozitie este de 1 ora si 30 de minute.

Vineri, 18.01.2013, 11:16
Sa ducem traditia mai departe

Sa ducem traditia mai departe

Competitia Top Chef se apropie de final. In aceasta seara concurentii ramasi arunca in lupta toate aromele. La drum au pornit 24, dar sita juratilor i-a cernut pe rand. La final va ramane doar unul: primul Top Chef al Romaniei. La aceasta proba, cei sase bucatari ramasi in lupta vor trece prin parjolul focului. Ei vor trebui sa imbine stravechile obiceiuri romanesti cu maiestria de chefi de top si sa parleasca un porc pentru a scoate sorici de top. Totul in doar 45 de minute.

Vineri, 18.01.2013, 11:04
Chef Hadad - demonstratie culinara de top

Chef Hadad - demonstratie culinara de top

Echipa lui Nico Lontras a pierdut proba precedenta. Ei trebuie acum sa gateasca si fiecare sa incerce sa-i convinga pe jurati ca merita sa ramana in competitie.

Sambata, 12.01.2013, 23:55
Cu mainile legate: Lontras vs. Susala

Cu mainile legate: Lontras vs. Susala

Tensiunea creste si o noua proba este gata sa inceapa. Oare la ce s-au gandit de aceasta data juratii? pentru ca tema emisiunii este Comunismul, greutatile nu vor lipsi ici de aceasta data.

Sambata, 12.01.2013, 23:30
Mancare pentru dictatori

Mancare pentru dictatori

O proba de foc cu provocari pe masura. Ne aflam tot in comunism, iar incercarile nu lipsesc. Oare cine vor fi frutasii si cine vor fi codasii clasei?

Sambata, 12.01.2013, 23:00
Duel la puterea a patra

Duel la puterea a patra

Vedeta probei este zaharul. Concurentii trebuie sa faca un desert care sa se asorteze cu vinul trecut pe cutitul fiecaruia.

Luni, 07.01.2013, 00:30
Cocosul galic in bucataria frantuzeasca

Cocosul galic in bucataria frantuzeasca

La proba numarul trei, proba pe echipe, concurentii au de gatit ceva la care nu se asteptau niciodata: cocosi! Intr-o ora si 30 de minute ei vor trebui sa prepare pe baza carnii de cocos cateva feluri de mancare cu iz frantuzesc.

Sambata, 05.01.2013, 23:20
Mic dejun frantuzesc

Mic dejun frantuzesc

Pornind de la doua croissante, concurentii trebuie sa dovedeasca ca pot fi cei mai buni, facand in 45 de minute un mic dejun frantuzesc, dulce ori sarat, hranitor si gustos.

Sambata, 05.01.2013, 23:07
De la Gastronomie la Pictura

De la Gastronomie la Pictura

Reci sau calde, multe sosuri au fost inventate, innobilate si adorate de francezi. Pentru prima proba, concurentii ramasi in lupta au de pregatit la alegere, doua sosuri. Cu acestea vor trebui sa isi demonstreze calitatile de decoratori si sa deseneze pe o farfurie, un simbol al Frantei.

Sambata, 05.01.2013, 22:55
Pe muchie de cutit cu 5 tipuri de dovleac

Pe muchie de cutit cu 5 tipuri de dovleac

Din cinci tipuri de carne si un dovleac, concurentii acestei probe - Pe muchie de cutit - trebuie sa faca un super-fel principal si un super-desert. Totul intr-o singura ora.

Duminica, 30.12.2012, 00:45
Ziua Recoltei la TopChef

Ziua Recoltei la TopChef

Aceasta proba este, asa cum stim deja, una destul de dificila. Capitanii de echipa au misiunea de a decide meniul si de a coordona echipa, astfel incat sa o conduca spre victorie.

Sambata, 29.12.2012, 23:45
Fast Food-ul trimite primul concurent la duel

Fast Food-ul trimite primul concurent la duel

Cea de-a doua proba se desfasoara in aceeasi locatie ca si prima - Piata Obor. Concurentilor li se pune la dispozitie carne tocata pentru realizarea unui preparat culinar fast-food de top. Timpul pe care-l au la dispozitie – 30 de minute.

Sambata, 29.12.2012, 23:15
Cocktail de Top Chef din legume si fructe cersite in piata

Cocktail de Top Chef din legume si fructe cersite in piata

Cei ramasi in competita pentru cel mai bun Top Chef al Romaniei au de-a face de fiecare data cu tot felul de probe trasnite.

Sambata, 29.12.2012, 22:55
Gastronomia e ridicata la altitudine

Gastronomia e ridicata la altitudine

Din cei 24 de concurenti care au intrat initial in competitia Top Chef, au mai ramas acum doar 15. Cei ramasi stiu ca fiecare proba ii aduce mai aproape de premiul de 50.000 de euro.

Sambata, 22.12.2012, 22:55
Alina Puscas, sculptata in ciocolata la Top Chef!

Alina Puscas, sculptata in ciocolata la Top Chef!

Cea de-a saptea editie Top Chef, difuzata sambata aceasta, de la 22:30 la Antena 1, debuteaza la bordul unui avion, cu provocari care mai de care mai ingenioase.

Vineri, 21.12.2012, 13:56
Alina Puscas, sculptata in ciocolata la Top Chef!

Alina Puscas, sculptata in ciocolata la Top Chef!

Cea de-a saptea editie Top Chef, difuzata sambata aceasta, de la 22:30 la Antena 1, debuteaza la bordul unui avion, cu provocari care mai de care mai ingenioase.

Vineri, 21.12.2012, 13:43
Editia sase: calatorie in jurul Asiei, cu serpi, dragoni si doi concurenti renascuti din cenusa

Editia sase: calatorie in jurul Asiei, cu serpi, dragoni si doi concurenti renascuti din cenusa

A sasea editie a adus o calatorie pe taramul Asiei, in specificurile diferite din Sri Lanka, Nepal, Cambodgia, China, Japonia si altele. Nu au lipsit serpii, doi dragoni impunatori, raspurnarile de situatie si probabil cel mai socant duel de pana acum!

Luni, 10.12.2012, 23:10
Bercea versus Bogatu - dragon versus pasiune

Bercea versus Bogatu - dragon versus pasiune

Unul dintre cele mai spectaculoase dueluri din competitia Top Chef a avut loc la sfarsitul editiei cu numarul sase! La duel au intrat doi dintre cei mai apreciati bucatari aflati in concurs: Dan Bogatu si Dragos Bercea.

Luni, 10.12.2012, 22:55
O gheisa, un sarpe si o calatorie in jurul Asiei. Cele mai exotice preparate Top Chef

O gheisa, un sarpe si o calatorie in jurul Asiei. Cele mai exotice preparate Top Chef

Proba de foc i-a purtat pe concurentii Top Chef pe "tarmurile" Asiei, unde fiecare a trebuit sa gateasca cate un preparat specific unei anumite tari orientale.

Luni, 10.12.2012, 21:51
O sculptura demna de un Top Chef

O sculptura demna de un Top Chef

Chefii sunt maestri ai bucatariei si trebuie sa se descurce in absolut orice situatie. Pentru lovitura de cutit, concurentii au avut sansa sa isi demonstreze aptitudinile artistice si sa sculpteze logo-ul Top Chef intr-un pepene.

Luni, 10.12.2012, 20:45
TOP CHEF, editia sase: calatorie in jurul Asiei, cu serpi, dragoni si doi concurenti renascuti din cenusa

TOP CHEF, editia sase: calatorie in jurul Asiei, cu serpi, dragoni si doi concurenti renascuti din cenusa

Au fost 24, insa dupa mai multe editii extrem de dificile, in competitia Top Chef au ramas doar 15. Fiecare detaliu conteaza. In cautarea celui mai bun dintre cei mai buni, juratii Tudor Constantinescu, Nicolai Tand si Joseph Hadad nu iarta nimic. Astazi, vom avea parte de o incursiune in bucataria asiatica, una din cele mai sanatoase si complexe din lume.

Luni, 10.12.2012, 20:40
Vezi AICI LiveVIDEO, de la 20:30, TOP CHEF: 15 finalisti, un juriu nemilos si probe periculoase

Vezi AICI LiveVIDEO, de la 20:30, TOP CHEF: 15 finalisti, un juriu nemilos si probe periculoase

Cea de-a sasea editie a show-ului le-a pregatit concurentilor o editie cu tematica asiatica si multe surprize. De la sculptatul in pepeni, pana la reinterpretatul unor preparate traditionale, concurentii au de infruntat tot felul de obstacole. Cei 15 finalisti ramasi in competitie se intrec si in aceasta seara sub privirile agere ale juriului de top: Chef Joseph Hadad, Nicolai Tand si Tudor Constantinescu. Vezi LIVE, de la 20:30, o noua editie TOP CHEF, numai la Antena 1!

Luni, 10.12.2012, 20:20
Tudor Constantinescu: „De mic am fost un chin pentru familia mea!”

Tudor Constantinescu: „De mic am fost un chin pentru familia mea!”

Tudor Constantinescu, jurat Top Chef alaturi de Joseph Hadad si Nicolai Tand, are o poveste de viata extraordinara: a reusit singur, muncind zi si noapte, sa creeze unul dintre cele mai puternice brand-uri de pe piata, Chocolat. Inainte de a-si cultiva pasiunea pentru gastronomie, le-a dat ceva batai de cap celor dragi.

Joi, 06.12.2012, 15:29
Tudor Constantinescu: „De mic am fost un chin pentru familia mea!”

Tudor Constantinescu: „De mic am fost un chin pentru familia mea!”

Tudor Constantinescu, jurat Top Chef alaturi de Joseph Hadad si Nicolai Tand, are o poveste de viata extraordinara: a reusit singur, muncind zi si noapte, sa creeze unul dintre cele mai puternice brand-uri de pe piata, Chocolat. Inainte de a-si cultiva pasiunea pentru gastronomie, le-a dat ceva batai de cap celor dragi.

Joi, 06.12.2012, 15:13
Dragos Bercea a facut un preparat demn de Top Chef

Dragos Bercea a facut un preparat demn de Top Chef

Echipa celor invinsi in proba a treia a avut parte de un privilegiu: preparat din mancare cu vita de Kobe. Avand la dispozitie un kilogram de carne (in valoare de aproximativ 800 de euro), concurentii au preparat un fel de mancare in 60 de minute.

Luni, 03.12.2012, 22:40
Lovitura de cutit: "Chef Hadad si-a iesit din minti!"

Lovitura de cutit: "Chef Hadad si-a iesit din minti!"

Episodul 5 i-a dus pe concurentii Top Chef intr-o excursie la Snagov. Pentru prima proba, juratii le-au testat indemanarea: in 15 minute au avut de curatat si filetat un crap.

Luni, 03.12.2012, 20:50
Cea mai dura editie TOP CHEF de pana acum: dubla eliminare, cea mai scumpa carne si preparate pentru cine prezidentiale

Cea mai dura editie TOP CHEF de pana acum: dubla eliminare, cea mai scumpa carne si preparate pentru cine prezidentiale

Cei 17 concurenti ramasi in competitie trec astazi prin noi probe dificile. Totusi, nu toti reusesc sa impresioneze exigentul jurium format din Joseph Hadad, Tudor Constantinescu si Nicolai Tand. Mai mult, unul din jurati ajunge sa isi piarda complet rabdarea, dupa ce mai multi concurenti nu se descurca la una din probe.

Luni, 03.12.2012, 20:41
Vezi AICI LiveVIDEO, de la 20:30, TOP CHEF: Joseph Hadad isi pierde rabdarea si NU IARTA nimic!

Vezi AICI LiveVIDEO, de la 20:30, TOP CHEF: Joseph Hadad isi pierde rabdarea si NU IARTA nimic!

Cei 17 bucatari profesionisti ramasi in competitie trebuie sa dea tot ce e mai bun. De acum, juratii TOP CHEF se asteapta la rapiditate, calitate si preparate demne decei mai buni bucatari din Romania. Joseph Hadad, NIcolai Tand si Tudor Constantinescu vor fi cu ochii pe concurenti. Pregateste-te pentru o noua editie TOP CHEF, de la 20.30, la Antena 1!

Luni, 03.12.2012, 20:01
Trei delicatese de top de la juratii Top Chef in revista GoodFood

Trei delicatese de top de la juratii Top Chef in revista GoodFood

In editia de decembrie-ianuarie a revistei GoodFood, cei trei jurati Top Chef, cel mai taios cooking show din Romania, ti-au pregatit retete speciale pentru Sarbatori, cu care nu vei da greș. Nicolai Tand, Joseph Hadad și Tudor Constantinescu le recomanda cititorilor revistei trei delicatese de top: oua cu trufe pe pat de ciuperci, medalion de somon invelit in prosciutto cu vinete chips, mazare și salata și, nu in ultimul rind, cozonacul Chocolat.

Luni, 03.12.2012, 17:58
Simona Gherghe a savurat cel mai rafinat produs din meniul restaurantului lui Tudor Constantinescu

Simona Gherghe a savurat cel mai rafinat produs din meniul restaurantului lui Tudor Constantinescu

Simona Gherghe a savurat in premiera cel mai rafinat produs din meniul Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout. Simona Gherghe a incercat vineri seara cel mai nou si mai sofisticat preparat din meniul Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout. Frumoasa prezentatoare de la Antena 1 a avut ocazia sa deguste, in premiera, medalionul de caprioara, preparat de care se vor putea bucura toti clientii Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout incepand de astazi.

Luni, 03.12.2012, 17:15
Simona Gherghe a savurat in premiera cel mai rafinat produs din meniul Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout

Simona Gherghe a savurat in premiera cel mai rafinat produs din meniul Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout

Simona Gherghe a incercat vineri seara cel mai nou si mai sofisticat preparat din meniul Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout. Frumoasa prezentatoare de la Antena 1 a avut ocazia sa deguste, in premiera, medalionul de caprioara, preparat de care se vor putea bucura toti clientii Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout incepand de astazi.

Luni, 03.12.2012, 17:06
Pe muchie de cutit: Concurentii intra pentru prima data in platoul emisiunii

Pe muchie de cutit: Concurentii intra pentru prima data in platoul emisiunii

Emotii nemaintalnite pentru concurentii Top Chef! De data aceasta, juratii, impreuna cu Alina, le-au pregatit o surpriza. Au gatit, in premiera, pe platoul emisiunii:”Aveti grija, nu mai iertam nicio greseala, sa continue lupta!”, au conchis juratii.

Luni, 26.11.2012, 22:12
Proba pe echipe -  In premiera, juriul voteaza in unanimitate - Echipa lui Adrian Iuriciuc a castigat!

Proba pe echipe - In premiera, juriul voteaza in unanimitate - Echipa lui Adrian Iuriciuc a castigat!

La proba pe echipe, sefii Adrian Iuriciuc si Ionut Susala au dat tot ce au avut mai bun din ei pentru a-i impresiona pe juratii Top Chef. Proba s-a desfasurat in liniste absoluta, in curtea manastirii Comana, unde concurentii au avut de gatit pentru un camin de persoane varstnice.

Luni, 26.11.2012, 21:45

Ultimele știri

x