Episodul 9 al sezonului 16 Chefi la cuțite, din 1 decembrie 2025. Lorin Schebor și-a schimbat meseria pentru a intra în competiție și a venit cu un preparat vegan rafinat. Steak-ul de conopidă a atras laude pentru gust și execuție. Concurentul...
Conopida este una dintre cele mai subestimate legume din bucătărie, deși versatilitatea ei culinară o transformă într-un ingredient de bază pentru orice sezon. Albă, mov, verde sau portocalie, conopida se adaptează ușor atât rețetelor simple de zi cu zi, cât și celor sofisticate.
Marti, 26.08.2025, 10:01
Iată ce rețetă simplă și delicioasă de post mai poți încerca spre finalul postului Paștelui.
Sambata, 12.04.2025, 09:15
Conopida la cuptor este un preparat care a câștigat multă popularitate în ultimii ani în bucătăria românească. Descoperă care sunt ingredientele necesare și ce nu trebuie să-ți lipsească atunci când o gătești!
Joi, 07.11.2024, 15:42
În această perioadă a anului, românii au la dispoziție o varietate de legume benefice pentru sănătate. Iată care este cea mai potrivită pentru un creier sănătos.
Marti, 15.10.2024, 20:49
Luni, 12.06.2023, 14:15
Ediția din dată de 4 octombrie 2022 a emisiunii Chefi la Cuțite, sezonul 10. Florin Dumitrescu, la "Rețetă de Amuletă", a pregătit pește cu piure de conopidă, sfeclă și spanac by Dumitrescu. Iată ce ingrediente conține, dar și cum a...
Ediția din 22 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani. Cătălin Rizea a gătit piept de rață cu piure de conopidă cu vanilie. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: vin roșu, piper, conopidă, piept de rață, vanilie, portocale, zahăr, unt, varză, stafide, dar și alte ingrediente fabuloase.
Ediția din 22 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani. Cătălin Rizea a gătit piept de rață cu piure de conopidă cu vanilie. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: vin roșu, piper, conopidă, piept de rață, vanilie,...
În ediția din 30 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul emisiunii, a gătit ”Conopidă gratinată”, iar ingredientele folosite au fost următoarele: ciuperci, roșii, ardei, vinete, ceapă, conopidă, dar...
În ediția din 23 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregătit trei rețete speciale. Două dintre rețete pot fi servite împreună ca garnitură și salată, adică rețeta de pui cu gutui și scorțișoară și salată de bulgur cu conopidă. A treia rețetă este pe bază de raci.
Hello Chef sezon 2 continuă, iar Chef Roxana Blenche a intrat din nou în bucătărie pentru a impresiona publicul cu preparate delicioase și spectaculoase, realizate din ingrediente fresh și de înaltă calitate, selecționate cu grijă din oferta variată Kaufland.
În a 12-a ediţie al sezonului 2 Hello Chef, din 14 noiembrie 2021, Roxana Blenche, prezentatoarea emisiunii culinare și Ruxi a.k.a. Rux și Opulență au preparat piure de conopidă cu legume sotate. Pentru acest preparat, la început, Ruxi a...
În ediția din 1 noiembrie 2021 de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a preparat o rețetă de conopidă la cuptor.
În ediția din 1 noiembrie 2021 de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a preparat cu conopidă. Pentru care aveți nevoie de conopidă, unt, ouă, pesmet, smântână, ceapă, dar și de alte ingrediente delicioase. Super Neatza este...
Roxana Blenche, moderatoarea emisiunii Hello Chef, și medicul Mihail Pautov, invitatul ei din această ediție, pregătesc o reţetă de "Somon în crustă de măsline"
Chef Nicolai Tand a gătit la Neatza cu Răzvan și Dani o rețetă de aperitiv din mușchi de vită cu avocado și rețetă de spumă de conopidă, foarte gustoase și interesante.
Chef Nicolai Tand a gătit la Neatza cu Răzvan și Dani o rețetă de mușchi de vită cu avocado și spumă de conopidă.
Încă un episod excepțional Hello Chef, încă un invitat de excepție. Chef Roxana Blenche a pregătit ruladă din piept de pui umplută cu brânză telemea și salvie învelită în prosciutto, servită cu piure de ciuperci sote, conopidă sote, chips de salvie, sos de telemea de capră, iar la desert, tartă cu cremă de lămâie și bezea elvețiană. I-a fost alături Romică Țociu și, cum era de așteptat, s-a lăsat cu veselie în bucătărie.
Doctor Cezar prezintă în cadul emisiunii Hello Chef care sunt beneficiile ciupercilor și conopidei.
Cele trei echipe trebuie să gătească trei preparate delicioase, iar varza, conopida și broccoli-ul sunt principale vedete din farfurii.
La proba individuală, membrii celor două echipe intrate la duel au trebuit să pregătească un prepatat de vară cu un ingredient vedetă.
În a 12-a ediție din sezonul 9 al show-ului culinar „Chefi la cuțite” , vloggerița Marilu Dobrescu și iubitul ei, Iustin Petrescu, au venit să gătească pizza cu blat de conopidă.
În ediția 6 a sezonului 9 Chefi la cuțite, Paul Vasile a preparat o spectaculoasă rețetă de păstrăv poșat cu piure de conopidă și spumă de soc, pentru care a primit aprecieri maxime.
Chef Nicolai Tand i-a surprins pe matinalii de la Neatza cu Răzvan și Dani, nu cu una, ci cu trei rețete de preparate, una dintre acestea fiind o rețetă de conopidă la cuptor cu sos de condimente.
O rețetă de toamnă delicioasă și hrănitoare este această rețetă de conopidă gratinată la cuptor, ce se prepară simplu și ușor cu doar câteva ingrediente.
Miercuri, 11.11.2020, 16:16
Despre conopidă nutriționiștii ne spun că este una dintre cele mai sănătoase legume de toamnă pe care n-ar trebui s-o ocolim, iar pentru aceasta ar trebui să știm care sunt top 10 beneficii ale consumului de conopidă.
Miercuri, 04.11.2020, 09:12
Pentru atunci când vrei să adopți un altfel de regim alimentar, merită preparată o astfel de rețetă de pizza cu blat de conopidă.
Preparatele cu pește sunt, de cele mai multe ori, alegerea perfectă pentru o masă consistentă și sănătoasă, iar asezonate corect cu ingrediente ce le pot completa gustul, devin adevărate delicii, după cum veți vedea și în Rețeta de Somon în crustă de migdale cu piure de conopidă și cremă de mango.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit în cadrul îndrăgitului matinal, o excepțională Salată de toamnă cu conopidă servită pe bruschete aromate.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține ciuperci, ceapă, smântână, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Coșulețul cu ciuperci".
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține conopidă, pătrunjel, oțet, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Bruschette cu conopidă".
Când ai o farfurie în care preparatele se combină într-o perfectă armonie de gusturi și culori, așa cum se vede în rețeta: File de somon cu texturi de conopidă, chipsuri de alge și emulsie de roșii, aprecierile vor fi, cu siguranță, maxime.
Atunci când combinația ingredientelor este într-o armonie perfectă de gusturi și arome, preparatele nu pot ieși decât absolut delicioase, așa cum se poate vedea și în rețeta de față: Șnițele din ceafă de porc și salată de conopidă cu maioneză și iaurt.
Luni, 14.09.2020, 16:32
Din bucătăria lui Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, o rețetă delicioasă de toamnă: Conopidă la cuptor cu chiftele și sos bechamel.
Luni, 14.09.2020, 15:20
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o delicioasă și simplă rețetă de Conopidă gratinată cu sos alb.
Tuturor ne plac murăturile, în saramură sau în oțet, iar pentru rețetele de murături există o multitudine de ingrediente, de unde le putem alege pe cele favorite. Iar pentru că este sezonul conopidei, iată o rețetă de murături: Conopidă cu broccoli și morcovi în oțet, pe care o veți îndrăgi!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a scos murăturile de la rece. Gogonele, castraveții, morcovii, varza și conopida sunt vedetele toamnei.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune să ne delectăm preparând o delicioasă rețetă pe bază de conopidă: Conopidă cu gratin și multă verdeață.
Pieptul de rață gătit corect este delicios, iar dacă este combinat cu diverse piureuri gustoase, va fi și mai apreciat. Rețeta Piept de rață cu piure de conopidă și sparanghel este una din acele combinații.
Iată trei dintre cele mai gustoase și colorate supe cremă cu care ne putem delecta: supă cremă de sparanghel, supă cremă de cartofi dulci, supă cremă de conopidă.
A venit din Anglia special pentru competiţia Chefi la Cuţie. Bogdan Bumbac şi-a pierdut tatăl după o luptă cruntă cu cancerul. La două luni după moartea tatălui său a venit pe lume fiul lui , Alex. Bogdan a gătit Saint Jacques cu chorizo şi piure de conopidă
Suntem în plin sezon al murăturilor, iar gospodinele își arată măestria în pregătirea rețetelor de murături pentru iarnă, în oțet sau în saramură, după preferințe. Iată o rețetă simplă și ușoară de murături pentru iarnă: Conopidă cu sfeclă roșie în saramură.
Cristian Mărgărit, concultant în nutriție, a explicat la Neatza cu Răzvan și Dani care sunt beneficiile legumelor de toamnă pentru organism.
Miercuri, 11.09.2019, 12:01
Prepelițe umplute, cu conopidă gratinată, două preparate care se combină perfect într-un meniu delicios.
Deosebit de gustoasă crusta din amestec de migdale cu alune și parmezan a acestor Șnițele keto cu piure de conopidă!
Biban de mare cu piure de conopida si trufe
Postul Craciunului 2018. Vă oferim trei idei de rețete de post rapide și delicioase, pe care să le încerci în aceste 40 de zile din postul Crăciunului.
În ciuda reputației negative, carbohidrații sunt o sursă de energie benefică pentru organism, dacă sunt consumați cum trebuie și luați din produse de calitate. Pentru o dietă echilibrată, aproximativ jumătate din numărul de calorii trebuie să vină din carbohidraţi proveniţi din cereale integrale, leguminoase, legume şi fructe proaspete.
Miercuri, 19.09.2018, 14:32
Dani Oțil și Răzvan Simion discută despre mâncarea sănătoasă. Dani are o teorie inedită despre legătura dintre mirosul şi efectele benefice ale legumelor.