Retete Chefi la Cutite. Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia iti aduc, doar la Antena 1, retete culinare, retete de mancare, retete de prajituri, retete de paste, retete de post si multe alte retete
Ți-e poftă de o gustare savuroasă dar ușor de preparat? Atunci iată o rețetă cu care sigur nu vei da greș!
Vineri, 22.04.2016, 16:50Invata usor sa pregatesti cake pops! Cateva ingrediente, cateva minute la dispozitie si le poti savura!
Vineri, 22.04.2016, 11:03O salata de senzatie, gata in 15 minute. Doar 3 ingrediente principale, mult gust si culoare!
Vineri, 22.04.2016, 10:56Tradiţia de Florii este să mănânci peşte. Se spune că tot ce se găteşte din peşte în această zi are puteri tămăduitoare.
Vineri, 22.04.2016, 10:39Dacă vreți să preparați peștele într-o crustă delicioasă, iată aici varianta noastră! Gustos, sățios, potrivit și pentru post, in zilele când se manâncă pește.
Vineri, 22.04.2016, 10:15Aceste fursecuri cu cacao aromate și frumos pudrate, pot fi preparate la zile festive și cu siguranță vă veți încanta familia și musafirii.
Vineri, 22.04.2016, 09:46Dacă ai poftă de ceva dulce cu adevărat special, atunci încearcă să faci cele mai bune bomboane, chiar la tine acasă!
Joi, 21.04.2016, 13:18Cea mai fragedă carne, indiferent de tipul acesteia iese atunci când o asezonăm cu lămâie. Și dacă o mai condimentăm și aromatizăm cum trebuie, iese de-a dreptul delicioasă.
Joi, 21.04.2016, 12:16De ce să comandăm mereu pizza de la diverse pizzerii, când putem să o preparăm rapid acasă cu ingredientele care ne plac? Iată o rețetă simplă de pizza, pe care o putem servi la orice masă din zi.
Joi, 21.04.2016, 09:48Incepeti ziua cu un mic dejun plin de vitamine si culoare, doar din cateva ingrediente. Rasfat din primul moment al zilei!
Joi, 21.04.2016, 08:14Cea mai simpla si savuroasa salata, 3 ingrediente, 3 pasi! Gust si culoare intr-un singur preparat!
Joi, 21.04.2016, 08:06Ai poftă de ceva dulce și totuși vrei să încerci ceva nou? Atunci încearcă rețeta de gosoși de banane!
Miercuri, 20.04.2016, 15:52O rețetă extrem de interesantă și gustoasă este rețeta de Fursecuri cu nuca si vanilie
Miercuri, 20.04.2016, 12:54Cele mai pufoase briose, glazurate cu crema de ciocolata!
Miercuri, 20.04.2016, 11:22O salată rapidă și simplă, cu un aport de vitamine, minerale și proteine, necesar organismului. Se poate consuma la orice oră și ține loc de orice masă.
Miercuri, 20.04.2016, 11:15Nu știi ce să mai prepari pentru un mic dejun rapid gustos și sățios? Iată o idee care sperăm să satisfacă toate gusturile!
Miercuri, 20.04.2016, 09:08Dacă poftiți la gogoși și vă gândiți că sunt greu de făcut, sau sunt costisitoare și mai necesită și mult timp, iată cea mai simpla rețetă pe care o puteți prepara. Și este de post.
Marti, 19.04.2016, 19:50Cum sa pregatesti cea mai proaspata si gustoasa salata de primavara? Simplu, alege ingrediente proaspete, pline de gust si vitamine, dar si cu un strop de culoare!
Marti, 19.04.2016, 18:04Ai auzit de lava cake dar totuși nu îți place să te complici în bucătărie, sau pur și simplu nu vrei să coci? Nimic mai simplu!
Marti, 19.04.2016, 16:52Dacă ai poftă de ceva dulce și totuși nu ai chef să te complici în bucătărie, atunci iată soluția!
Marti, 19.04.2016, 16:34Dacă te-ai săturat să găteşti mazărea într-un singur fel, iată o reţetă care te scoate din impas. Este extrem de simplu de făcut şi rapid
Marti, 19.04.2016, 15:26In Post dulciurile din comerţ sunt interzise deoarece conţin lapte sau ouă. Vă propunem un desert uşor de făcut, de post şi foarte sănătos: Prăjitură cu măr. Se face rapid, in 15 minute.
Luni, 18.04.2016, 12:30Dacă ai poftă de ceva extrem de bun și de gustos, dar totuși nu vrei să muncești prea mult în bucătărie, atunci acesta este desertul ideal!
Luni, 18.04.2016, 12:02Dacă ai poftă de ceva extrem de bun și de gustos, dar totuși nu vrei să muncești prea mult în bucătărie, atunci acesta este desertul ideal!
Luni, 18.04.2016, 11:38Prăjitura "Diafană" este o combinaţie delicioasă între vanilie, ciocolată şi cocos. Se pregăteşte foarte rapid şi nu ai nevoie de prea multe ingrediente.
Vineri, 15.04.2016, 22:06Mai uşor de gătit decât ciorba de burtă, ciorba rădăuţeană este apreciată chiar şi de cei mai pretenţioşi gurmanzi. Se spune că acest fel de mâncare a fost inventat de o gospodină din Bucovina care a reuşit să o facă experimentând.
Vineri, 15.04.2016, 21:54Cui nu îi plac chips-urile? Cu sare sau cu aromă de cașcaval, acestea sunt gustarea perfectă în orice situație. Uite cum le poți face chiar la tine acasă!
Vineri, 15.04.2016, 14:21Cui nu-i plac negresele? Totuși, mulți nu se încumetă să le facă acasă fiindcă li se pare mult prea greu de preparat.
Vineri, 15.04.2016, 09:58Dacă vrei să își faci o prăjitură bună și totuși nu ai timp mult la dispoziție (sau poate doar vrei metoda ușoară), atunci iată secretul.
Joi, 14.04.2016, 08:52Gospodinele au mereu această problemă: cum se fac corect găluștele din griș?
Miercuri, 13.04.2016, 15:34Dacă ai poftă de ceva dulce și totuși nu vrei să te complici prea mult, atunci iată o rețetă savuroasă și extrem de aspectuoasă.
Miercuri, 13.04.2016, 12:40Chef Sorin Bontea ți-a pregătit o rețetă incredibil de savuroasă, pe care o poți pregăti chiar la tine în bucătărie! Este simplă și se face imediat, dar gustul este demențial!
Sambata, 02.04.2016, 11:45Se curata morcovul, ceapa si ciupercile, se toaca marunt si se trag la tigaie in ulei de suan.
Marti, 29.03.2016, 15:00Se pune ulei de măsline la încins. Iepurele se taie în bucăți mici, care se prăjesc în uleiul încins.
Marti, 29.03.2016, 14:58Preparatul meu cred ca vine din zona "Coasta de Azur", si este personalizat in stilul meu caracteristic.
Marti, 29.03.2016, 14:56Mai intai punem în oala sub presiune nautul si îl lasam sa fiarba bine.
Marti, 29.03.2016, 14:49Ingrediente Pentru Mousse 200 g galbenus pasteurizat 100 g zahar 100 ml lapte 500 ml smantana lichida (35% grasime) 200 g ciocolata neagra Valrhona GUANAJA (70% ) 200 g ciocolata alba Valrhona IVOIRE (35% ) 6 bucati x 2.5 g foi gelatina...
Marti, 29.03.2016, 14:45Tonul se porționează, se glazurează cu soia, se dă prin semințele de susan și se prăjește în tigaie, la foc mare, câte 10-15 secunde pe fiecare parte.
Marti, 29.03.2016, 14:44Se pune ciocolata într-un vas, pe baie de aburi, pentru a se topi.
Marti, 29.03.2016, 14:39Se toaca marunt cateva frunze de busuioc, menta, salvie, marar si se pun intr-un bol.
Marti, 29.03.2016, 14:36Se intind feliile de curcan si se bat usor. Se condimentează. Se așează pe fiecare felie de carne câte o felie de șuncă si mozzarella.
Marti, 29.03.2016, 14:33Intr-o tigaie, punem untul la topit si il lasam sa se incinga.
Marti, 29.03.2016, 14:28Se curata telina și cartofii, se spala și se pun la fiert cu puțina sare.
Luni, 28.03.2016, 20:24Muschiuletul se trage la tigaie, cu putin cimbru, usturoi si unt, dupa care se stinge cu vin si apoi se da la cuptor.
Luni, 28.03.2016, 09:58Pieptul de curcan se transeaza, se bate cu ciocanul foarte putin, dupa care se unge cu putin ulei masline, se condimenteaza cu sare, piper.
Luni, 28.03.2016, 09:50Se fasonează carnea după care se asezonează şi condimentează urmând să se rumeneasca la tigaie, apoi se transfera la cuptor, la o temperatură de 200 grade Celsius timp de 12-15 minute.
Luni, 28.03.2016, 09:14Pentru a obtine un crunch, este nevoie de biscuitii oreo fara crema, care se macina foarte fin si se amesteca cu 75 gr de unt si nuca macinata mai mare, dupa care se adauga un praf de scortisoara si se framanta totul pana se obtine un aluat lipicios, apoi se adauga si laptele ca aluatul sa fie putin moale, dupa care se baga in frigider pentru 25-30 de minute.
Luni, 28.03.2016, 09:13Intr-un vas se amesteca totul : pieptul de pui tocat, pesmet, fistic, ou, curcuma, scortisoara, coriandru, faina, ulei de masline.
Luni, 28.03.2016, 09:11Ceapa se curata si se taie cuburi. Usturoiul se curata si se zdrobeste usor. Pulpele se condimenteaza cu sare, piper, putina coaja de lamaie.
Luni, 28.03.2016, 09:08Muschiuletul de porc se fasoneaza, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se frige pe un grill (gratar).
Luni, 28.03.2016, 09:06