Retete Chefi la Cutite. Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia iti aduc, doar la Antena 1, retete culinare, retete de mancare, retete de prajituri, retete de paste, retete de post si multe alte retete
Se curata si se taie cubulete ceapa uscata.
Luni, 28.03.2016, 09:03Se curata si se taie legumele. Carnea se taie fasii.
Luni, 28.03.2016, 09:01Pentru momentele în care vrei să gătești o gustare rapidă și savuroasă, ce poate să fie mai potrivit decât o porție de pachețele de primăvară?
Vineri, 25.03.2016, 15:46Îţi plac batoanele Bounty, dar nu vrei să le mai cumperi din magazin? Încearcă să le faci chiar la tine acasă. Iată reţeta!
Vineri, 25.03.2016, 14:27Lipiile sunt o alternativă savuroasă la clasica pâine românească. De acum îți poți prepara singur aceste delicii.
Joi, 24.03.2016, 15:30Se curata muschiuletul, se fileteaza si se asezoneaza cu sare.
Marti, 22.03.2016, 16:36Se fierb mai intai homarul si crevetii in apa sarata, cat sa fie acoperiti, se adauga si chili, apoi se scot si se curata. Se pastreaza si cativa creveti intregi pentru decor.
Marti, 22.03.2016, 16:341. Se pune 150 g unt la incins, impreuna cu o lingura de ulei de masline si se prajesc rapanele pentru 2-3 minute, asezonate cu sare. Se adauga vinul si se mai lasa pe foc pana cand se evapora alcoolul.
Marti, 22.03.2016, 16:321. Cotletele de berbecut se curata de grasime, se asezoneaza cu sare si piper si se trag la tigaie in putin ulei de masline, pentru 4 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc.
Marti, 22.03.2016, 16:291. Fileul de peste se condimenteaza cu sare si piper si se trage la tigaie in unt si ulei de masline.
Marti, 22.03.2016, 15:03Carnea se condimenteaza cu sare si piper si se trage la tigaie impreuna cu ceapa tocata, in ulei incins, timp de doua minute, apoi se adauga vinul si supa de vita.
Marti, 22.03.2016, 15:01Glazura: fierbem 100g de smantana cu 25g de zahar la care o adaugam peste 200g de ciocolata alba topita, punem 4 foi de gelatina inmuiata si 20g de ulei de seminte.
Marti, 22.03.2016, 14:55Se spala ficare ou in parte si se dezinfecteaza
Marti, 22.03.2016, 14:48Dacă vrei ca preparatele tale să fie impecabile trebuie să ştii anumite trucuri. Unul dintre ele este prezentat în clipul de mai jos
Marti, 22.03.2016, 08:19Curatam si spalam toate legumele.
Luni, 21.03.2016, 16:23Se preincalzeste cuptorul la 170 grade si se ung formele cu unt .
Luni, 21.03.2016, 16:23Curat pestele il filetez apoi ii dau pielea jos,il condimentez, il fac trandafir si il leg cu praz.
Luni, 21.03.2016, 16:17Ficatul de curata si se pune la marinat in amestecul de ingrediente pentru 10 minute.
Luni, 21.03.2016, 16:14Merele se bagă în cuptor cu ingredientele, apoi se face crema din smantana, ou si zahar. Frisca se bate cu miere.
Luni, 21.03.2016, 16:09Pentru inceput punem painea in apa calduta la inmuiat apoi tocam marunt patrunjelul vasele de gatit le ungem cu unt si pesmet.
Luni, 21.03.2016, 16:01Se taia ceapa si usturoi se taie in cuburi mici, se curata si se spala creveti. Branza tofu se taia cubulete, ceapa verde si morcov se taie julienne.
Luni, 21.03.2016, 15:56Hidratez Cramberry intr-un bol cu apa calduta.
Luni, 21.03.2016, 15:43Sarmalute cu hribe si pasat, servite cu costita de porc afumata pe un pat de mamaliga cu rosii uscate (balmos) si smantana cu marar.
Luni, 21.03.2016, 15:34Fasonam muschiul de vita pe care o sa-l prajim intr-o tigaie cu putin ulei de masline, sare si piper, pentru ai inchide porii(acest procedeu impiedica pierderea sucului din carne).
Luni, 21.03.2016, 15:27Pentru blat, se amesteca ouale cu zaharul. Intre timp, la bain marie se topeste ciocolata impreuna cu untul.
Marti, 15.03.2016, 22:28Morcovii se spala, se curata, se spala iarasi si se pun la calit in unt si sare. Dupa 5 minute se adauga apa, vin alb si miere si se fierb. Dupa fierberea completa se strecoara si se pastreaza zeama in care au fiert.
Marti, 15.03.2016, 22:24Se pregateste marinata: se amesteca in iaurtul grecesc uleiul de arahide, usturoi pisat, garam masala, zeama de lime, sare, turmeric, paprika, coriandru pudra.
Marti, 15.03.2016, 22:20Se spala baby morcovii, se curata sfecla si se fierb in apa cu sare pana devin cruncy. Se dau apoi la cuptor pana se patrund.
Marti, 15.03.2016, 22:14Se pune apa la fiert intr-un tuciulet, iar cand este aproape sa fiarba, se adauga sarea si se amesteca pana aceasta se dilueaza.
Marti, 15.03.2016, 22:11Se curata bine scoicile, se asorteaza cu sare si piper si se pun la prajit pentru 2-3 min pe fiecare parte.
Marti, 15.03.2016, 22:07Se toaca carnea in cuburi si se prajeste usor in uleiul incins, invartindu-se pe toate partile.
Marti, 15.03.2016, 22:04Pieptul de rata se cresteaza pe partea cu piele, dar fara a cresta si carnea, se asezoneaza cu sare si se trage la tigaie, pentru 4 minute pe partea cu piele si 2-3 minute pe cealalta parte.
Marti, 15.03.2016, 21:59Cotletele de miel se prepara pe gratar pana se rumenesc usor, apoi de dau la cuptor, stropite cu ulei si se lasa pana se patrund bine.
Marti, 15.03.2016, 21:57Pulpele de iepure se taie, se spala si se pun într-o oala la fiert cu putina sare, colectand mereu spuma de deasupra supei. Se curata morcovul, se spala, se taie rondele si se pune la fiert separat cu sare si piper.
Marti, 15.03.2016, 21:53Coronitele de miel se condimenteaza cu sare, piper, rozmarin, usturoi si ulei. Se dau la rece pentru o ora.
Marti, 15.03.2016, 12:12Cartofii se curata, se pun la fiert in apa cu sare.
Marti, 15.03.2016, 12:05Puiul se transeaza in bucati mici. Se pune la fiert, in apa cu sare, cu cateva condimente.
Marti, 15.03.2016, 12:02Intr-un bol se amesteca toate ingredientele uscate.
Luni, 14.03.2016, 22:57Se amesteca intr-un bol 50 ml ulei de masline cu zeama de la jumatate de lamaie, sare, piper rosu si verde(macinat in mojar) si turmeric.
Luni, 14.03.2016, 22:49Transarea carnii se face in 4 transe egale pui, vita si porc.
Luni, 14.03.2016, 22:46Toate legumele le spalam si le punem intr-un bol sau pe o planseta.
Luni, 14.03.2016, 22:18Pregatesc un chiffonade de sfecla rosie, soc termic apa cu gheata proportie egala.
Luni, 14.03.2016, 21:40Ciupercile se spala ,se indeparteaza coditele si se lasa se se scurga bine de apa, se pun pe o planseta si se condimenteaza cu sare si piper .
Luni, 14.03.2016, 20:35Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să vă răsfăţaţi cu un desert delicios şi anume, "Prinţesa Zăpezii".
Duminica, 13.03.2016, 15:30Punem coacazele si zaharul brun intr-un vas.
Marti, 08.03.2016, 23:51Cele 4 avocado bine coapte ( trebuie sa fie moi cand se apasa) se taie de jur imprejur, cu ajutorul cutitului ( ii dai o lovitura) se scoate samburele care va iesi foarte usor, apoi scoatem miezul cu lingurita.
Marti, 08.03.2016, 23:41Se prepara mai intai fructele de mare.
Marti, 08.03.2016, 23:36In 4 litri de apa cu jumatate din cantitatea de moare,se pune la fiert kaizerul/coasta afumata cu putina sare si foaie de dafin si cand incepe sa fiarba se adauga si carnatii taiati rondele.
Marti, 08.03.2016, 23:34Se spala codul si se usuca cu un prosop de hartie.
Marti, 08.03.2016, 23:30Condimentam aripioarele si pieptul de pui cu sare si piper si le preparam la gratar, apoi le tragem la tigaie in grasime de gasca, daca avem, daca nu, in ulei de masline, dupa care le scoatem in alt vas.
Marti, 08.03.2016, 23:30