Antena Căutare

Retete

Retete Chefi la Cutite. Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia iti aduc, doar la Antena 1, retete culinare, retete de mancare, retete de prajituri, retete de paste, retete de post si multe alte retete

Risotto cu hribi

Risotto cu hribi

Se curata si se taie cubulete ceapa uscata.

Luni, 28.03.2016, 09:03
YAKISOBA

YAKISOBA

Se curata si se taie legumele. Carnea se taie fasii.

Luni, 28.03.2016, 09:01
Pachețele de primăvară, gata în doar 15 minute! E mai simplu decât crezi, iar rezultatul este demențial!

Pachețele de primăvară, gata în doar 15 minute! E mai simplu decât crezi, iar rezultatul este demențial!

Pentru momentele în care vrei să gătești o gustare rapidă și savuroasă, ce poate să fie mai potrivit decât o porție de pachețele de primăvară?

Vineri, 25.03.2016, 15:46
Reţeta foarte simplă, cu doar patru ingrediente banale! Cum să faci batoane Bounty la tine acasă, în câteva minute

Reţeta foarte simplă, cu doar patru ingrediente banale! Cum să faci batoane Bounty la tine acasă, în câteva minute

Îţi plac batoanele Bounty, dar nu vrei să le mai cumperi din magazin? Încearcă să le faci chiar la tine acasă. Iată reţeta!

Vineri, 25.03.2016, 14:27
Rulezi și savurezi! Cum se fac lipiile acasă și cu ce le poți mânca! Cu brânză sau cu ciocolată, te vor cuceri îndată!

Rulezi și savurezi! Cum se fac lipiile acasă și cu ce le poți mânca! Cu brânză sau cu ciocolată, te vor cuceri îndată!

Lipiile sunt o alternativă savuroasă la clasica pâine românească. De acum îți poți prepara singur aceste delicii.

Joi, 24.03.2016, 15:30
File de vițel cu foie gras de rață în sos de vin alb și coșuleț cu legume

File de vițel cu foie gras de rață în sos de vin alb și coșuleț cu legume

Se curata muschiuletul, se fileteaza si se asezoneaza cu sare.

Marti, 22.03.2016, 16:36
Supă de pește

Supă de pește

Se fierb mai intai homarul si crevetii in apa sarata, cat sa fie acoperiti, se adauga si chili, apoi se scot si se curata. Se pastreaza si cativa creveti intregi pentru decor.

Marti, 22.03.2016, 16:34
Rapane în sos de vin cu duet de piure și carpaccio de ridichi

Rapane în sos de vin cu duet de piure și carpaccio de ridichi

1. Se pune 150 g unt la incins, impreuna cu o lingura de ulei de masline si se prajesc rapanele pentru 2-3 minute, asezonate cu sare. Se adauga vinul si se mai lasa pe foc pana cand se evapora alcoolul.

Marti, 22.03.2016, 16:32
Cotlet de berbecuț cu ratatouille

Cotlet de berbecuț cu ratatouille

1. Cotletele de berbecut se curata de grasime, se asezoneaza cu sare si piper si se trag la tigaie in putin ulei de masline, pentru 4 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc.

Marti, 22.03.2016, 16:29
File de șalău cu sparanghel, sos de rucola și icre de manciuria

File de șalău cu sparanghel, sos de rucola și icre de manciuria

1. Fileul de peste se condimenteaza cu sare si piper si se trage la tigaie in unt si ulei de masline.

Marti, 22.03.2016, 15:03
Medalion de vânat cu prune uscate și jeleu de coacăze

Medalion de vânat cu prune uscate și jeleu de coacăze

Carnea se condimenteaza cu sare si piper si se trage la tigaie impreuna cu ceapa tocata, in ulei incins, timp de doua minute, apoi se adauga vinul si supa de vita.

Marti, 22.03.2016, 15:01
Cuib de ciocolată

Cuib de ciocolată

Glazura: fierbem 100g de smantana cu 25g de zahar la care o adaugam peste 200g de ciocolata alba topita, punem 4 foi de gelatina inmuiata si 20g de ulei de seminte.

Marti, 22.03.2016, 14:55
Lapte de pasăre

Lapte de pasăre

Se spala ficare ou in parte si se dezinfecteaza

Marti, 22.03.2016, 14:48
Cel mai tare truc din bucătărie! A pus o ciupercă pe feliatorul de ouă. O să îţi pară rău că nu ai ştiut până acum

Cel mai tare truc din bucătărie! A pus o ciupercă pe feliatorul de ouă. O să îţi pară rău că nu ai ştiut până acum

Dacă vrei ca preparatele tale să fie impecabile trebuie să ştii anumite trucuri. Unul dintre ele este prezentat în clipul de mai jos

Marti, 22.03.2016, 08:19
Calcan pe crema de mazare si tarhon, cu praz crocant si sos chardonnay

Calcan pe crema de mazare si tarhon, cu praz crocant si sos chardonnay

Curatam si spalam toate legumele.

Luni, 21.03.2016, 16:23
Mini torturi cu urdă de capră și ganache de ciocolată neagră

Mini torturi cu urdă de capră și ganache de ciocolată neagră

Se preincalzeste cuptorul la 170 grade si se ung formele cu unt .

Luni, 21.03.2016, 16:23
Trandafir de Biban cu nero di sepia şi sos de şofran

Trandafir de Biban cu nero di sepia şi sos de şofran

Curat pestele il filetez apoi ii dau pielea jos,il condimentez, il fac trandafir si il leg cu praz.

Luni, 21.03.2016, 16:17
Ficat de vită marinat cu legume caramelizate

Ficat de vită marinat cu legume caramelizate

Ficatul de curata si se pune la marinat in amestecul de ingrediente pentru 10 minute.

Luni, 21.03.2016, 16:14
Măr copt cu cremă de soc şi prune uscate

Măr copt cu cremă de soc şi prune uscate

Merele se bagă în cuptor cu ingredientele, apoi se face crema din smantana, ou si zahar. Frisca se bate cu miere.

Luni, 21.03.2016, 16:09
Cuib de carne cu ou

Cuib de carne cu ou

Pentru inceput punem painea in apa calduta la inmuiat apoi tocam marunt patrunjelul vasele de gatit le ungem cu unt si pesmet.

Luni, 21.03.2016, 16:01
Pad Thai cu creveţi

Pad Thai cu creveţi

Se taia ceapa si usturoi se taie in cuburi mici, se curata si se spala creveti. Branza tofu se taia cubulete, ceapa verde si morcov se taie julienne.

Luni, 21.03.2016, 15:56
Calamar umplut cu cartofi duci servit cu proseco cream sos

Calamar umplut cu cartofi duci servit cu proseco cream sos

Hidratez Cramberry intr-un bol cu apa calduta.

Luni, 21.03.2016, 15:43
Sărmăluţe cu hribe şi păsat pe pat de mămăligă cu roşii şi smântână cu mărar

Sărmăluţe cu hribe şi păsat pe pat de mămăligă cu roşii şi smântână cu mărar

Sarmalute cu hribe si pasat, servite cu costita de porc afumata pe un pat de mamaliga cu rosii uscate (balmos) si smantana cu marar.

Luni, 21.03.2016, 15:34
Beef Wellington cu trufe şi sos de parmezan

Beef Wellington cu trufe şi sos de parmezan

Fasonam muschiul de vita pe care o sa-l prajim intr-o tigaie cu putin ulei de masline, sare si piper, pentru ai inchide porii(acest procedeu impiedica pierderea sucului din carne).

Luni, 21.03.2016, 15:27
Biscuite dens de ciocolată, ganache de ciocolată cu portocală şi dantelă de caramel cu migdale şi coajă de portocală confiată

Biscuite dens de ciocolată, ganache de ciocolată cu portocală şi dantelă de caramel cu migdale şi coajă de portocală confiată

Pentru blat, se amesteca ouale cu zaharul. Intre timp, la bain marie se topeste ciocolata impreuna cu untul.

Marti, 15.03.2016, 22:28
Black tiger în crustă de fistic şi lămâie

Black tiger în crustă de fistic şi lămâie

Morcovii se spala, se curata, se spala iarasi si se pun la calit in unt si sare. Dupa 5 minute se adauga apa, vin alb si miere si se fierb. Dupa fierberea completa se strecoara si se pastreaza zeama in care au fiert.

Marti, 15.03.2016, 22:24
Chicken Tikka Masala

Chicken Tikka Masala

Se pregateste marinata: se amesteca in iaurtul grecesc uleiul de arahide, usturoi pisat, garam masala, zeama de lime, sare, turmeric, paprika, coriandru pudra.

Marti, 15.03.2016, 22:20
Piept de porumbel cu ciuperci morel şi emulsie de creson

Piept de porumbel cu ciuperci morel şi emulsie de creson

Se spala baby morcovii, se curata sfecla si se fierb in apa cu sare pana devin cruncy. Se dau apoi la cuptor pana se patrund.

Marti, 15.03.2016, 22:14
Bulz cu cârnăciori de casă

Bulz cu cârnăciori de casă

Se pune apa la fiert intr-un tuciulet, iar cand este aproape sa fiarba, se adauga sarea si se amesteca pana aceasta se dilueaza.

Marti, 15.03.2016, 22:11
Scoici Saint-Jacques cu sos de ardei copţi şi salată de fenicul şi migdale

Scoici Saint-Jacques cu sos de ardei copţi şi salată de fenicul şi migdale

Se curata bine scoicile, se asorteaza cu sare si piper si se pun la prajit pentru 2-3 min pe fiecare parte.

Marti, 15.03.2016, 22:07
Gulaş unguresc

Gulaş unguresc

Se toaca carnea in cuburi si se prajeste usor in uleiul incins, invartindu-se pe toate partile.

Marti, 15.03.2016, 22:04
Piept de raţă înăbuşit în vin roşu cu cimbru, pudding Yorkshire, sos de caramel, piure de morcov, mazăre sote şi micro greens

Piept de raţă înăbuşit în vin roşu cu cimbru, pudding Yorkshire, sos de caramel, piure de morcov, mazăre sote şi micro greens

Pieptul de rata se cresteaza pe partea cu piele, dar fara a cresta si carnea, se asezoneaza cu sare si se trage la tigaie, pentru 4 minute pe partea cu piele si 2-3 minute pe cealalta parte.

Marti, 15.03.2016, 21:59
Cotlet de berbecuţ în crustă de fistic, saute de baby spanac şi green hummus

Cotlet de berbecuţ în crustă de fistic, saute de baby spanac şi green hummus

Cotletele de miel se prepara pe gratar pana se rumenesc usor, apoi de dau la cuptor, stropite cu ulei si se lasa pana se patrund bine.

Marti, 15.03.2016, 21:57
Supă cu iepure, curry şi sărăţele de casă

Supă cu iepure, curry şi sărăţele de casă

Pulpele de iepure se taie, se spala si se pun într-o oala la fiert cu putina sare, colectand mereu spuma de deasupra supei. Se curata morcovul, se spala, se taie rondele si se pune la fiert separat cu sare si piper.

Marti, 15.03.2016, 21:53
Cotlet de miel New Zeelanda cu mousse de ţelină

Cotlet de miel New Zeelanda cu mousse de ţelină

Coronitele de miel se condimenteaza cu sare, piper, rozmarin, usturoi si ulei. Se dau la rece pentru o ora.

Marti, 15.03.2016, 12:12
Gipsy Belly – tocăniţă de burtă cu ciorbă de spanac

Gipsy Belly – tocăniţă de burtă cu ciorbă de spanac

Cartofii se curata, se pun la fiert in apa cu sare.

Marti, 15.03.2016, 12:05
Pui cu banane platain

Pui cu banane platain

Puiul se transeaza in bucati mici. Se pune la fiert, in apa cu sare, cu cateva condimente.

Marti, 15.03.2016, 12:02
Tort de dovlecei și ciocolată,sos de peperoncino și portocală cu ghimbir

Tort de dovlecei și ciocolată,sos de peperoncino și portocală cu ghimbir

Intr-un bol se amesteca toate ingredientele uscate.

Luni, 14.03.2016, 22:57
File de șalău cu sos de capere și legume

File de șalău cu sos de capere și legume

Se amesteca intr-un bol 50 ml ulei de masline cu zeama de la jumatate de lamaie, sare, piper rosu si verde(macinat in mojar) si turmeric.

Luni, 14.03.2016, 22:49
Turnul Dracula

Turnul Dracula

Transarea carnii se face in 4 transe egale pui, vita si porc.

Luni, 14.03.2016, 22:46
Rulou de șalău în mămăliguță aromată și legume pikante

Rulou de șalău în mămăliguță aromată și legume pikante

Toate legumele le spalam si le punem intr-un bol sau pe o planseta.

Luni, 14.03.2016, 22:18
Seabass cu fenicul

Seabass cu fenicul

Pregatesc un chiffonade de sfecla rosie, soc termic apa cu gheata proportie egala.

Luni, 14.03.2016, 21:40
Ciuperci pane umplute cu carne

Ciuperci pane umplute cu carne

Ciupercile se spala ,se indeparteaza coditele si se lasa se se scurga bine de apa, se pun pe o planseta si se condimenteaza cu sare si piper .

Luni, 14.03.2016, 20:35
Pentru weekend poți încerca un desert delicios! Prăjitură cu cremă de brânză și lămâie, ce se prepară rapid și ușor

Pentru weekend poți încerca un desert delicios! Prăjitură cu cremă de brânză și lămâie, ce se prepară rapid și ușor

Vlădutz, bucătarul de la Neatza, vă propune să vă răsfăţaţi cu un desert delicios şi anume, "Prinţesa Zăpezii".

Duminica, 13.03.2016, 15:30
Piept de rață cu sos de coacăze și garnitură de cuș-cuș cu legume

Piept de rață cu sos de coacăze și garnitură de cuș-cuș cu legume

Punem coacazele si zaharul brun intr-un vas.

Marti, 08.03.2016, 23:51
Starter trei continente (curmale umplute cu brânzeturi învelite în bacon, pe pat de guacamole)

Starter trei continente (curmale umplute cu brânzeturi învelite în bacon, pe pat de guacamole)

Cele 4 avocado bine coapte ( trebuie sa fie moi cand se apasa) se taie de jur imprejur, cu ajutorul cutitului ( ii dai o lovitura) se scoate samburele care va iesi foarte usor, apoi scoatem miezul cu lingurita.

Marti, 08.03.2016, 23:41
Spaghete negre cu fructe de mare

Spaghete negre cu fructe de mare

Se prepara mai intai fructele de mare.

Marti, 08.03.2016, 23:36
Supă de varză acră cu afumătură și sos de smântână

Supă de varză acră cu afumătură și sos de smântână

In 4 litri de apa cu jumatate din cantitatea de moare,se pune la fiert kaizerul/coasta afumata cu putina sare si foaie de dafin si cand incepe sa fiarba se adauga si carnatii taiati rondele.

Marti, 08.03.2016, 23:34
Cod cu portocale și piure de mazăre cu mentă

Cod cu portocale și piure de mazăre cu mentă

Se spala codul si se usuca cu un prosop de hartie.

Marti, 08.03.2016, 23:30
Mâncare de conopidă cu pui

Mâncare de conopidă cu pui

Condimentam aripioarele si pieptul de pui cu sare si piper si le preparam la gratar, apoi le tragem la tigaie in grasime de gasca, daca avem, daca nu, in ulei de masline, dupa care le scoatem in alt vas.

Marti, 08.03.2016, 23:30
x