Gateste cele mai noi retete culinare alaturi de Chefii Antena 1. Descopera retetele de mancare traditionala romaneasca si secretele bucatariei internationale.
Dovlecelul se gaseste in toate magazinele si pietele, de primavara pana toamna tarziu. La noi este cunoscut cel cu fruct lunguiet, cu coaja de un verde deschis.
Marti, 01.06.2010, 00:00Calatorul in Turcia, fie ca ajunge la Istanbul ori pe coasta Antalyei, se va lasa mereu sedus de jocul vanzatorilor de inghetata - dondurmalari ("dondurma", in limba turca, inseamna "inghetata") - care transforma un simplu moment negutatoresc intr-un spectacol ce strange public avid de senzational.
Duminica, 30.05.2010, 00:00"Gatesc pentru ca-mi place sa-i vad pe altii zambind. Incerc mereu retete si combinatii noi pentru ca-mi place sa ma surprind zambind. Zambiti in timp ce gatiti, cei ce vor gusta din mancarea voastra vor simti asta! Sa fiti sanatosi"(Adi Hadean)
Vineri, 28.05.2010, 00:00Vladut a inceput saptamana gatind la Neatza un delicios "Gulas de primavara".
Luni, 17.05.2010, 00:00Vladut a pregatit niste clatite speciale, mai "neatamparate" decat cele cunoscute de romani.
Vineri, 14.05.2010, 00:00Intr-o vestimentatie de vara, Vladut a pregatit un pui "gradinar", pregatit la cuptor, cu cartofi noi.
Joi, 13.05.2010, 00:00Intre 6 luni si 1 an copiii incep sa prinda gustul mancarii solide. Micutul porneste de la fructe si legume pana la carne slaba. Aici sunt cateva retete care ii vor “indulci” trecerea de la un regim alimentar la altul – la propriu si la figurat.
Joi, 06.05.2010, 00:00Bucate traditionale rusesti: kasha - un fel de paine; supe calde sau reci pregatite in cuptoare de lut; clatite - blini, blincichi si oladii; checuri, placinte - cu cartofi, cu branza si carne; turte dulci aromate (preaniki) etc.
Joi, 29.04.2010, 00:00