Antena Căutare

Food

Gateste cele mai noi retete culinare alaturi de Chefii Antena 1. Descopera retetele de mancare traditionala romaneasca si secretele bucatariei internationale.

Ce este ... cordon bleu?

Ce este ... cordon bleu?

Cordon Bleu - inseamna in franceza "cordon/panglica albastru/a". Termenul se foloseste pentru a denumi un bucatar exceptional si un fel de mancare renumit, dar pana in secolul 18 denumirea putea fi atribuita oricui excela intr-un anumit domeniu. In timp, "cordon bleu" a fost tot mai mult asociat bucatarilor foarte talentati.

Luni, 14.06.2010, 00:00
Ce este .....foie-gras-ul?

Ce este .....foie-gras-ul?

Fie il iubesti, fie il urasti. Vorbim despre foie gras, unul dintre cele mai controversate produse culinare din lume, care apartine bucatariei frantuzesti.

Sambata, 12.06.2010, 00:00
Trei retete traditionale cu ulei din prima presare

Trei retete traditionale cu ulei din prima presare

Uleiul obtinut din prima presare a semintelor de floarea-soarelui este cel mai indicat pentru persoanele care vor sa gateasca cele mai gustoase mancaruri traditionale romanesti. Si pentru ca ingredientele naturale sunt, pe langa sanatoase, si cele mai gustoase, gatitul cu ulei Unisol asigura un succes garantat preparatelor tale.

Vineri, 11.06.2010, 00:00
Retete de cocktailuri "Sex and the city 2" cu vodca Skyy

Retete de cocktailuri "Sex and the city 2" cu vodca Skyy

Se apropie lansarea filmului "Sex and the City 2" si ce mod mai bun de a sarbatori cu fetele decat prin cateva cocktailuri inspirate de personajele celebre din film:

Miercuri, 02.06.2010, 00:00
Retete cu dovlecel

Retete cu dovlecel

Dovlecelul se gaseste in toate magazinele si pietele, de primavara pana toamna tarziu. La noi este cunoscut cel cu fruct lunguiet, cu coaja de un verde deschis.

Marti, 01.06.2010, 00:00
Inghetata cu praf de orhidee

Inghetata cu praf de orhidee

Calatorul in Turcia, fie ca ajunge la Istanbul ori pe coasta Antalyei, se va lasa mereu sedus de jocul vanzatorilor de inghetata - dondurmalari ("dondurma", in limba turca, inseamna "inghetata") - care transforma un simplu moment negutatoresc intr-un spectacol ce strange public avid de senzational.

Duminica, 30.05.2010, 00:00
Cartofi noi cu ceapa verde si rozmarin

Cartofi noi cu ceapa verde si rozmarin

"Gatesc pentru ca-mi place sa-i vad pe altii zambind. Incerc mereu retete si combinatii noi pentru ca-mi place sa ma surprind zambind. Zambiti in timp ce gatiti, cei ce vor gusta din mancarea voastra vor simti asta! Sa fiti sanatosi"(Adi Hadean)

Vineri, 28.05.2010, 00:00
VIDEO / Vladut a pregatit "Gulas de primavara"

VIDEO / Vladut a pregatit "Gulas de primavara"

Vladut a inceput saptamana gatind la Neatza un delicios "Gulas de primavara".

Luni, 17.05.2010, 00:00
VIDEO/ Vladut a gatit "clatite neastamparate"

VIDEO/ Vladut a gatit "clatite neastamparate"

Vladut a pregatit niste clatite speciale, mai "neatamparate" decat cele cunoscute de romani.

Vineri, 14.05.2010, 00:00
VIDEO / Vladut a pregatit pui "gradinar"

VIDEO / Vladut a pregatit pui "gradinar"

Intr-o vestimentatie de vara, Vladut a pregatit un pui "gradinar", pregatit la cuptor, cu cartofi noi.

Joi, 13.05.2010, 00:00
7 retete pentru copiii de maximum un an

7 retete pentru copiii de maximum un an

Intre 6 luni si 1 an copiii incep sa prinda gustul mancarii solide. Micutul porneste de la fructe si legume pana la carne slaba. Aici sunt cateva retete care ii vor “indulci” trecerea de la un regim alimentar la altul – la propriu si la figurat.

Joi, 06.05.2010, 00:00
Mancarea ruseasca - variata, consistenta si gustoasa

Mancarea ruseasca - variata, consistenta si gustoasa

Bucate traditionale rusesti: kasha - un fel de paine; supe calde sau reci pregatite in cuptoare de lut; clatite - blini, blincichi si oladii; checuri, placinte - cu cartofi, cu branza si carne; turte dulci aromate (preaniki) etc.

Joi, 29.04.2010, 00:00
x