Gateste cele mai noi retete culinare alaturi de Chefii Antena 1. Descopera retetele de mancare traditionala romaneasca si secretele bucatariei internationale.
Daca esti in cautarea unei garnituri cu foarte putine calorii, atunci reteta de mai jos iti va veni la fix. Avand ca ingrediente principale sfecla si morcovii, salata contine doar aproximativ 50 de calorii.
Joi, 17.06.2010, 00:00Fetele de la revista Good Food Romania au gatit in centrul Bucurestiului, in ciuda caldurii, briose cu ciocolata, cu ajutorul unei retete usor de reprodus in orice gospodarie.
Miercuri, 16.06.2010, 00:00Cordon Bleu - inseamna in franceza "cordon/panglica albastru/a". Termenul se foloseste pentru a denumi un bucatar exceptional si un fel de mancare renumit, dar pana in secolul 18 denumirea putea fi atribuita oricui excela intr-un anumit domeniu. In timp, "cordon bleu" a fost tot mai mult asociat bucatarilor foarte talentati.
Luni, 14.06.2010, 00:00Fie il iubesti, fie il urasti. Vorbim despre foie gras, unul dintre cele mai controversate produse culinare din lume, care apartine bucatariei frantuzesti.
Sambata, 12.06.2010, 00:00Uleiul obtinut din prima presare a semintelor de floarea-soarelui este cel mai indicat pentru persoanele care vor sa gateasca cele mai gustoase mancaruri traditionale romanesti. Si pentru ca ingredientele naturale sunt, pe langa sanatoase, si cele mai gustoase, gatitul cu ulei Unisol asigura un succes garantat preparatelor tale.
Vineri, 11.06.2010, 00:00Se apropie lansarea filmului "Sex and the City 2" si ce mod mai bun de a sarbatori cu fetele decat prin cateva cocktailuri inspirate de personajele celebre din film:
Miercuri, 02.06.2010, 00:00Dovlecelul se gaseste in toate magazinele si pietele, de primavara pana toamna tarziu. La noi este cunoscut cel cu fruct lunguiet, cu coaja de un verde deschis.
Marti, 01.06.2010, 00:00Calatorul in Turcia, fie ca ajunge la Istanbul ori pe coasta Antalyei, se va lasa mereu sedus de jocul vanzatorilor de inghetata - dondurmalari ("dondurma", in limba turca, inseamna "inghetata") - care transforma un simplu moment negutatoresc intr-un spectacol ce strange public avid de senzational.
Duminica, 30.05.2010, 00:00"Gatesc pentru ca-mi place sa-i vad pe altii zambind. Incerc mereu retete si combinatii noi pentru ca-mi place sa ma surprind zambind. Zambiti in timp ce gatiti, cei ce vor gusta din mancarea voastra vor simti asta! Sa fiti sanatosi"(Adi Hadean)
Vineri, 28.05.2010, 00:00Vladut a inceput saptamana gatind la Neatza un delicios "Gulas de primavara".
Luni, 17.05.2010, 00:00Vladut a pregatit niste clatite speciale, mai "neatamparate" decat cele cunoscute de romani.
Vineri, 14.05.2010, 00:00Intr-o vestimentatie de vara, Vladut a pregatit un pui "gradinar", pregatit la cuptor, cu cartofi noi.
Joi, 13.05.2010, 00:00Intre 6 luni si 1 an copiii incep sa prinda gustul mancarii solide. Micutul porneste de la fructe si legume pana la carne slaba. Aici sunt cateva retete care ii vor “indulci” trecerea de la un regim alimentar la altul – la propriu si la figurat.
Joi, 06.05.2010, 00:00Bucate traditionale rusesti: kasha - un fel de paine; supe calde sau reci pregatite in cuptoare de lut; clatite - blini, blincichi si oladii; checuri, placinte - cu cartofi, cu branza si carne; turte dulci aromate (preaniki) etc.
Joi, 29.04.2010, 00:00