În ediția din 15 februarie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat un mic dejun delicios: "Friganele". Iar ingredientele folosite au fost următoarele: "pâine, ardei gras roșu, pâine,...
În ediția din 8 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat două rețete cu carne de vițel din bucătăria italiană: Saltimbocca de vițel și Vitello tonnato.
În ediția din 8 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat Saltimbocca de vițel. ”Vom folosi carne de vițel, pe care o tăiem foarte fin. O batem un pic, ca și pe un...
În ediția din 8 februarie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a făcut câteva dezvăluiri de la antrenamentele emisiunii Dancing on Ice. ”Mă doare tot corpul. Emisiunea va fi live. Când vom cădea nu se va putea tăia...
În ediția din 30 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza de Weekend, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat, printre altele și o rețetă de lasagna cu vinete și dovlecei.
Prima rețetă preparată de chef Nicolai Tand în ediția din 26 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, a fost o rețetă de cartofi copți și umpluți cu cârnați și brânzeturi.
În ediția din 19 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând, bucătarul matinalului, a preparat două rețete: Sandviș cu șnițel de pui și Paste cu pui și sos japonez. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: piept de pui, ouă, bacon, ardei iute, pâine, unt de arahide, ardei, usturoi, spanac, paste.
În ediția din 19 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând, bucătarul matinalului, a preparat ”șnițel de pui și paște cu pui”. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: piept de pui, ouă, bacon, ardei...
În ediția din 18 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând, bucătarul matinalului, a preparat ”Burrito”. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: somon, cartofi, ceapă, porumb, cașcaval, ou, fasole,...
În ediția din 12 ianuarie 2022 de la Super Neatza, chef Nicolai Tand a gătit nu una, ci trei rețete delicioase cu care i-a răsfățat pe matinali. Printre acestea se numără și rețeta de pui asiatic, foarte gustoasă și consistentă, perfectă pentru felul principal al unei mese.
În ediția din 12 ianuarie 2022 de la Super Neatza, una dintre rețetele gătite de chef Nicolai Tand a fost rețeta de ciorbă de varză murată cu carne de porc.
În ediția din 12 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat o delicioasă rețetă de desert, un mousse de ciocolată albă.
În ediția din 2 ianuarie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Florin Ristei îi ia interviu soției lui chef Nicolai, bucătarul de la Super Neatza. Aceasta susține că și acasă celebrul bucătar este la fel ca la televizor.
În ediția din 15 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, îndrăgitul bucătar al emisiunii a preparat, pe lângă o rețetă de friptură de vita cu sos de piper și cartofi lionezi, și o rețetă de desert absolut delicios: Mousse de ciocolată cu piper.
În ediția din 15 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul emisiunii a preparat o rețetă de friptură de vita cu sos de piper și cartofi lionezi, dar și o rețetă de desert absolut delicios.
În ediția din 15 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, bucătarul emisiunii, a gătit carne cu sos de piper pe bază de smântână, iar ingredientele folosite au fost următoarele: carne de vită, carne de pui, smântână, piper dar și...
În ediția din 14 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, bucătarul emisiunii, a gătit ”Plăcintă cu dovleac”, iar ingredientele folosite au fost următoarele: făină, ouă, iaurt, dar și alte ingrediente. ”Vreau să fac o...
În ediția din 12 decembrie 2021 de la Neatza de Weekend, Cătălin Rizea, ajutorul lui Chef Nicolai Tand în bucătărie a preparat o delicioasă rețetă de mușchiuleț împletit și mușchiuleț în crustă cu sos gorgonzola.
În ediția din 12 decembrie 2021 de la Neatza de weekend, una dintre rețetele zilei preparată de chef Nicolai Tand a fost o delicioasă rețetă de aripioare în sos de soia și barbeque.
În ediția din 5 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, instructorul de fitness Diana Stejereanu, alături de chef Nicolai Tand, a realizat un super antrenament pentru spate. Antrenament inspirat din mișcările animalelor, exerciții care...
În ediția din 30 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul emisiunii, a gătit ”Conopidă gratinată”, iar ingredientele folosite au fost următoarele: ciuperci, roșii, ardei, vinete, ceapă, conopidă, dar...
În ediția din 21 noiembrie 2021 a îndrăgitului matinalul Neatza de Weekend, Chef Nicolai Tand a preparat o delicioasă ciorbă de pește cu multe legume, rețetă specială pentru o zi de post cu dezlegare la pește, dar și o rețetă de mâncare de cartofi și pachețele de iarnă cu cartofi.
În ediția din 17 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul emisiunii, a preparat ”Cremă de cartofi cu praz”. Rețeta este rapidă și gustoasă, poate fi preparată pentru una dintre mesele principale ale zilei.
În ediția din 17 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul emisiunii, a preparat ”Cremă de cartofi cu praz”. ”Fac o cremă de cartofi cu praz și ulei de măsline, iar în loc de crutoane de pâine o să...
În ediția din 16 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul emisiunii, a preparat o rețetă de legume în aluat tempura pe care a denumit-o ”Tempura de legume”. Voi face un aluat de clătite în care voi pune bere, ca să fie mai fraged”, a declarat bucătarul emisiunii.
În ediția din 16 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul emisiunii, a preparat ”Tempura de legume”. Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele: pătrunjel, făină, cartofi dulce, morcov, sos de...
În ediția din 14 noiembrie 2021, de la Neatza de Weekend, Chef Nicolai Tand a preparat și o salată cu fructe de mare, printre altele. Și de această dată a folosit cele mai bune ingrediente, astfel încât toată lumea din platou să aibă o „porție de sănătate” în farfurie.
În ediția din 10 noiembrie 2021, de la Neatza cu Razvan si Dani, chef Nicolai Tand a venit cu o rețetă de zucchini. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: Ulei, zucchini, branza, carne tocata, sare, piper, vin alb,
În ediția din 9 noiembrie 2021, de la Neatza cu Razvan si Dani, chef Nicolai Tand a venit cu o rețetă italiană de paste din griș cu sos de tomate, fără ouă.
În ediția din 9 noiembrie 2021, de la Neatza cu Razvan si Dani, chef Nicolai Tand a venit cu o rețetă italiana. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: Pastre, unt, rosii, ulei, ardei iute,
În ediția din 27 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a preparat o delicioasă rețetă de Cartofi cu pulpe de pui pe pat de mămăliguță.
În ediția din 27 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând a preparat cartofi cu pui la cuptor. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: cartofi, bacon, ouă, unt, ciuperci, mălai, foi de varză, ciocănele...
Pentru una dintre mesele principale ale zilei, puteți încerca rețeta de pui umplut la cuptor și piure de cartofi cu ceapă verde, preparată de chef Nicolai Tand la Super Neatza, 19 octombrie 2021.
Pentru că sosul bechamel este unul dintre sosurile delicioase care se poate combina cu multe alte preparate culinare, Chef Nicolai Tand, îndrăgitul bucătar de la Super Neatza, ne-a dezvăluit în ediția din 19 octombrie 2021, secretul celui mai cremos sos bechamel.
În ediția din 17 octombrie 2021, de la Super Neatza de Weekend, chef Nicolai Tand a prezentat o rețetă delicioasă care conține cartofi, carne de pui, burtă de vită, usturoi ceapă, sare piper și alte ingrediente delicioase, denumit mâncare...
În ediția din 13 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a venit cu o rețetă japoneză. Este vorba de rețeta Curry Udon Noodle cu pui și ciuperci, pe care a servit-o în două moduri, cu orez simplu și cu paste din orez fierte în supă de pui.
În ediția din 13 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a venit cu o rețetă japoneză. Udon Este un tip de tăiței groși din făină, popular în mâncarea japoneză. A fost importat în Japonia din China în secolul...
În ediția din 12 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a venit cu o rețetă hispanică de frigărui de vită cu cașcaval și varză de Bruxelles cu gnocchi.
În ediția din 12 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a venit cu o rețetă hispanică de frigărui de vită cu brânză și garnitură de varză de Bruxelles cu gnocchi.
În ediția din 6 octombrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând, bucătarul emisiunii, a preparat un veloute cu mămăligă și ouă. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: porumb fiert, ceapă, castane, ardei,...
În ediția din 29 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a preparat o Rețetă de omletă cu ceapă verde și cârnați de casă, pe care a denumit-o Omletă de toamnă și pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: cârnați, ouă, ceapă verde, sare, piper, lapte sau apă, șuncă.
În ediția din 29 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a preparat o omletă de toamna. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: cârnați, ouă, ceapă verde, sare, piper, apă, șuncă.
În ediția din 22 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Chef nicolai Tand, a preparat mai multe rețete culinare printre care și o rețetă de ștrudel cu dovleac, mult îndrăgită de toți iubitorii de desert.
În ediția din 22 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregătit o delicioasă rețetă de tocană coreeană de porc cu multe legume, dar și o rețetă de plăcintă cu dovleac copt, spre deliciul matinalilor.
În ediția din 22 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregătit un sandwich cu carne de pui. Rețeta conține piept de pui, pită moale, brânză.
În ediția din 19 septembrie, de la Neatza de Weekend, chef Nicolai Tand a pregătit clătite sărate, care conțin făină de secară, somon, șuncă, lămâie, dar și alte ingrediente delicioase Iată care sunt etapele rețetei celebrului chef pentru un preparat deosebit și delicios.
În ediția din 1 septembrie, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând a pregătit o un cheese burger delicios, pe bază de ciuperci, pătrunjel, sare, usturoi, antricot de vită, brânză, ceapă, salată, roșii, ceapă verde, castraveți murați, maioneză, lipii, iaurt, avocado, gulie, ardei verde, carne de rată, ardei roșu, aripioare de pui, dar și alte ingrediente delicioase.
În ediția din 1 septembrie, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând a pregătit o un cheese burger delicios, care conține ciuperci, pătrunjel, sare, usturoi, antricot de vită, brânză, ceapă, salată, roșii, ceapă verde,...
În ediția din 31 august, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregatit o rețetă de pește cu fructe de mare și sos curry, care conține ca ingrediente biban file, creveti proaspeti, rosii, busuioc, legme, calamar, sare, piper, curry, dar și alte ingrediente delicioase.
În ediția din 25 iulie 2021, de la Neatza de Weekend, chef Nicolai Tand a pregătit un mic dejun deosebit.