În ediția din 25 iulie 2021, de la Neatza de Weekend, chef Nicolai Tand a pregătit un mic dejun deosebit.
În ediția din 21 iulie 2021 a îndrăgitului matinal Super Neatza, chef Nicolai Tand a preparat o rețetă de colțunași cu carne și legume, foarte gustoasă și consistentă.
În ediția din 20 iulie 2021 de la Super Neatza, Chef Nicolai Tand a pregătit rețeta Caponata, inspirată din bucătăria italiană.
În ediția din 20 iulie 2021 de la Super Neatza, Chef Nicolai Tand a pregătit un mic dejun delicios., denumit "Caponata"
În ediția din 20 iulie 2021 a matinalului Super Neatza, rețetele zilei gătite de chef Nicolai Tand au fost trei rețete de supe reci: supă gazpacho, supă minestrone și supă de fasole, toate servite cu o delicioasă pită de mălai.
În ediția din 20 iulie 2021 de la Super Neatza, Chef Nicolai Tand a pregătit două preparate de vară care se consumă reci: gazpacho şi supă de fasole.
În ediția din 19 iulie 2012 a matinalului Super Neatza, Chef Nicolai Tand a preparat două rețete pe bază de pui și curry, în combinație cu multe legume proaspete, de sezon.
În ediția din 14 iulie 2021 de la Super Neatza, Chef Nicolai Tand a pregătit o rețetă de Boeuf Bourguignon, din bucătăria franceză.
În ediția din 14 iulie 2021 de la Super Neatza, Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat absolut delicios denumit Boeuf Bourguignon.
În ediția din 13 iulie 2021 de la Super Neatza, Chef Nicolai Tand a pregătit două preparate absolut delicioase denumite Tartar de ton marinat și piure de fenicul.
În ediția din 13 iulie 2021 de la Super Neatza, Chef Nicolai Tand a pregătit două preparate absolut delicioase denumite Tartar de ton marinat și piure de fenicul.
Chef Nicolai Tand a pregătit două preparate care conțin țelină, morcov, pește, dar şi alte ingrediente delicioase, denumite pește marinat și file de pește cu legume.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține brânzeturi, vin, usturoi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Rosti”.
Diana Stejereanu, instructorul fitness de la Super Neatza de Weekend, ne prezintă un antrenament functional.
Chef Nicolai Tand a pregătit trei retete de preparate în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani și anume: Marinadă pentru macrou și salată de cartofi cu chiftele de legume.
Chef Nicolai Tand a pregătit două preparate care conțin macrou, cartofi, ceapă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumite ”Macrou marinat și salată de cartofi”.
Chef Nicolai Tand a pregătit la Neatza de Weekend o delicioasă și interesantă rețetă de ardei umpluți în sos de roșii, dar și alte preparate la fel de gustoase și interesante.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne de porc și vită, ceapă, roșii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Ardei umpluți”.
Chef Nicolai Tand și Cătălin Rizea au pregătit la Neatza de Weekend mai multe preparate super delicioase.
Chef Nicolai Tand a pregătit mai multe preparate, care conțin carne, cartofi, salată, dar şi alte ingrediente delicioase, denumite toast de tartar și vongole.
Chef Nicolai Tand a pregătit mai multe preparate, care conțin carne, cartofi, salată, dar şi alte ingrediente delicioase, denumite toast de tartar și vongole.
Chef Nicolai Tand a pregătit la Neatza cu Răzvan și Dani două rețete rapide și delicioase și anume: Tartar de vită și cartofi noi cu pește.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne de vită, ceapă, cartofi , dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Tartar de vită”.
Chef Nicolai Tand, a preparat la Neatza cu Răzvan și Dani o Rețetă de supă Tom Yum, din bucătăria thailandeză.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține creveti, ciuperci, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Tom Yum,”.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține morcov, roșii, ardei, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Ghiveci de legume”.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține fasole, rosie, ceapă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Fasole bătută cu focaccia”.
Chef Nicolai Tând a pregătit un preparat care conține parizer, roșii, morcovi, pâine, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Parizer pane”.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține sparanghel, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Ou cu sparanghel”.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține ouă, zahăr, lapte, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Clătite americane”.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține pește, ceapă, oregano, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pește la abur”.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne de mozzarella, telemea, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Amuse bouche”.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne, cartofi, mango dar şi alte ingrediente delicioase.
Chef Nicolai Tand a pregătit în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani o delicioasă rețetă de miel în stil marocan cu multe legume și cușcus.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne de miel, cous cous, morcovi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Miel în stil marocan”.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține muşchi de poir, morcovi, orez dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Muşchiuleţ de porc în foietaj”.
Pentru o gustare delicioasă alături de cei dragi, Chef Nicolai Tand ne recomandă o rețetă de vinete umplute cu creveți, inspirată din bucătăria asiatică.
Luca Marius Ogrezeanu este un puști de 12 ani, pasionat de bucătărie. Băiețelul a venit la Chefi la Cuțite, sezonul 9, cu un preparat special pe care l-a pregătit cu grijă și pasiune.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține pește, roșii, lime, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Ceviche”.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține ingrediente de post delicioase, denumit ”Curry de post”.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne de pui, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Colțunași cu carne de pui”.
Chef Nicolai Tand a pregătit o minunată rețetă Ruladă de pui umplută cu multe legume și sos delicios, pe care a denumit-o ”Balotină de pui”.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne de pui, sos din legume, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Balotină de pui”.
Tartă cu roșii condimentate și Paste cu feta și roșii, sunt două rețete simple și delicioase preparate de Chef Nicolai Tand de la Neatza de Weekend.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține paste, ardei gras, ridichi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Paste de pe TikTok”.
Chef Nicolai Tand a pregătit la Neatza cu Răzvan și Dani o interesantă și delicioasă rețetă de pui cu cartofi și două sosuri.
Chef Nicolai Tând a pregătit un preparat care conține pui, ceapă, sos de roșii, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pui în două sosuri”.
Ce poate fi mai gustoasă, mai sănătoasă și plină de vitamine decât o salată de primăvară, din toate verdețurile ce se găsesc în piață la ora actuală?
Cu multe verdețuri de primăvară și multe alte ingrediente, Chef Nicolai Tand a preparat la Neatza de weekend o delicioasă supă cremă de verdețuri cu ravioli și crutoane.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține salată, pătrunjel, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Salată de primăvară”.