Pentru iubitorii preparatelor cu pește, o minunată și interesantă rețetă de dorada la cuptor cu pesto de rucola, preparată de Chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani.
Miercuri, 03.03.2021, 16:34Chef Nicolai Tand a pregătit în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani, nu una, ci trei rețete culinare, dar cea mai delicioasă a fost rețeta de desert, o minunată rețetă de Panna Cotta cu ananas și lime.
Miercuri, 03.03.2021, 12:04Chef Nicolai Tand și Răzvan Simion imită mișcările lui Salt Bae, celebrul bucătar turc. Spectacolul din platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani este fenomenal.
Miercuri, 03.03.2021, 10:51Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține zahăr, lapte, smântănă lichidă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Panna Cotta”.
Miercuri, 03.03.2021, 08:38Chef Nicolai Tand a pregătit în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani o interesantă rețetă senegaleză de pui cu ceapă și măsline.
Marti, 02.03.2021, 15:20Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne de pui, sos de soia, usturoi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pui senegalez”.
Marti, 02.03.2021, 08:26Azi, în zi de sărbătoare, matinalii s-au delectat cu o delicioasă salată de somon marinat cu legume și smântână, preparată de Chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani.
Miercuri, 24.02.2021, 18:53Chef Nicolai Tand a pregătit un super preparat care conține somon, legume, smântână, dar şi alte ingrediente delicioase.
Miercuri, 24.02.2021, 09:38Așa cum nu l-ai făcut niciodată. Răzvan Simion se transformă la Neatza cu Răzvan și Dani în chef Nicolai Tand.
Miercuri, 24.02.2021, 08:49Chef Nicolai Tand ne-a surprins, ca de obicei cu o rețetă în care ne învață cum să folosim ingredientele rămase prin cămară, o rețetă de desert Pain Perdu.
Marti, 23.02.2021, 16:03Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține mere, cozonac, frișcă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pain Perdu”.
Marti, 23.02.2021, 10:59Chef Nicolai Tand a pregătit la Neatza cu Răzvan și Dani o delicioasă rețetă de pui în stil jamaican, cu o combinație interesantă de ingrediente.
Miercuri, 17.02.2021, 17:12Pentru că la Neatza o zi bună începe cu o gustare bună, Chef Nicolai Tand a preparat, spre deliciul matinalilor, o rețetă de pate din ficat de pui.
Miercuri, 17.02.2021, 15:00Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține unt, varza, pui, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Jamaican Jerk Chicken”.
Miercuri, 17.02.2021, 08:28Din colecția de rețete preparate de Chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani, vă ispitim cu o rețetă de sandviș japonez cu șnițel de porc și salată de varză cu maioneză.
Marti, 16.02.2021, 16:45Inspirată din bucătăria franțuzească, al cărei fan este, Chef Nicolai Tand a pregătit la Neatza cu Răzvan și Dani o rețetă de ouă poșate în sos de vin roșu.
Marti, 16.02.2021, 14:58Chef Nicolai Tând a pregătit un preparat care conține vin roșu, ouă, unt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Ouă în vin roșu”.
Marti, 16.02.2021, 08:16Cu ingrediente speciale, combinate armonios, Chef Nicolai Tand a pregătit în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani o rețetă de salată din bucătăria asiatică.
Miercuri, 10.02.2021, 15:58Chef Nicolai Tand a preparat la Neatza cu Răzvan și Dani celebra rețetă de ruladă Beef Wellington, la cererea îndrăgiților matinali.
Marti, 09.02.2021, 13:40Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține mușchi de vită, ciuperci, morcovi, ceapă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Beef Wellington”.
Marti, 09.02.2021, 08:32Pentru a-i impresiona pe cei dragi cu preparate delicioase, hrănitoare și destul de simplu de preparat, Chef Nicolai Tand ne recomandă rețeta: Piept de rață cu sos de citrice și garnitură de varză roșie cu piure de vinete.
Marti, 02.02.2021, 15:22Chef Nicolai Tand i-a surprins plăcut pe matinalii de la ”Super Neatza” cu o interesantă și delicioasă rețetă de ceapă confiată în aluat foietaj cu sos de parmezan, preparat ce poate fi servit ca aperitiv.
Marti, 02.02.2021, 12:46Chef Nicolai Tand i-a surprins din nou pe simpaticii matinali cu o interesantă rețetă de mămăligă cu cartofi și carne de la garniță, cu ouă poșate și varză murată, demnă de încercat în orice bucătărie.
Miercuri, 27.01.2021, 14:10Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține orez, piept de pui, ou, lapte, faina, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Mămăligă pe cartofi și carne la garniță”.
Miercuri, 27.01.2021, 08:23Adăugăm la colecția de rețete preparate de Chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dan, o foarte gustoasă și interesantă rețetă de chifteluțe din orez cu carne de pui.
Marti, 26.01.2021, 16:09Chef Nicolai Tând a pregătit un preparat care conține orez, piept de pui, ou, mazăre, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Chifteluțe de orez”.
Marti, 26.01.2021, 08:19Chef Nicolai Tand a pregătit la Neatza cu Răzvan și Dani, o rețetă de spaghete în sos de roșii cu fructe de mare, foarte simplă și ușor de preparat.
Miercuri, 20.01.2021, 15:41Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține spaghete, fructe de mare, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Spaghete a la Nicolai”.
Miercuri, 20.01.2021, 08:43Dacă vă întrebați ce să mai preparați consistent pentru mesele în familie, avem pentru voi o rețetă de gnocchi cu spanac și osso buco, gătită de Chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani.
Marti, 19.01.2021, 15:28Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține cartofi, suc de portocale, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Gnocchi cu osso buco”.
Marti, 19.01.2021, 08:32Din dorința de a mai renunța din când în când la preparatele pe bază de carne, Chef Nicolai Tand a pregătit la Super Neatza o delicioasă și sănătoasă rețetă de hummus cu legume trase la tigaie și pită de casă.
Miercuri, 13.01.2021, 12:49În perioada sărbătorilor toată familia se mută în bucătărie. Unii sunt mai creativi și vin cu ideile pentru preparate, alții execută recomandările chefului, iar alții culeg roadele muncii.
Luni, 04.01.2021, 13:12Printre delicatese alese pregătite pentru masa de Crăciun, în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani, Nicolai tand a pregătit și un delicios Millefeuille
Vineri, 25.12.2020, 16:39Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține unt, ouă, fructe, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit Millefeuille.
Vineri, 25.12.2020, 09:06Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne, ciuperci, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit Terină în foietaj.
Joi, 24.12.2020, 08:32Chef Nicolai Tand a pregătit la Neatza cu Răzvan și Dani, spre deliciul îndrăgiților matinali, Rețeta italiană Porchetta.
Miercuri, 16.12.2020, 13:15O rețetă interesantă preparată de Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani este această rețetă de Somon cu linte și curry cu legume.
Miercuri, 09.12.2020, 17:08Chef Nicolai Tand are o soție superbă și doi copii minunați. De curând, fiica cea mare a chef-ului, Ilona, a împlinit 10 ani.
Miercuri, 09.12.2020, 17:08Chef Nicolai Tand i-a surprins pe matinalii de la Neatza cu Răzvan și Dani, nu cu una, ci cu trei rețete de preparate, una dintre acestea fiind o rețetă de conopidă la cuptor cu sos de condimente.
Miercuri, 09.12.2020, 15:41Chef Nicolai Tand a pregătit trei rețete la Neatza cu Răzvan și Dani printre care și rețeta de bruschete cu picioci pârgăliți și ceapă crocantă.
Miercuri, 09.12.2020, 13:39Chef Nicolai Tand a pregătit două preparate care conțin legume, linte, somon, dar şi alte ingrediente delicioase, denumite bruschete cu picioci pârgăluiți și slănină & somon cu linte.
Miercuri, 09.12.2020, 08:38Chef Nicolai Tand a preparat la Neatza cu Răzvan și Dani o delicioasă rețetă de tartă cu pere și cremă de migdale, cu care i-a răsfățat pe îndrăgiții matinali.
Marti, 08.12.2020, 12:19Chef Nicolai Tand a pregătit două preparate în cadrul îndrăgitului matinal Neatza cu Răzvan și Dani, unul fiind această delicioasă rețetă de paste în sos de roșii cu spanac și brânză de capră.
Marti, 08.12.2020, 12:07Chef Nicolai Tand a pregătit două preparate care conțin paste, spanac, pere, dar şi alte ingrediente delicioase, denumite pește cu spanac și tartă cu pere.
Marti, 08.12.2020, 08:26Chef Nicolai Tand a pregătit în cadrul îndrăgitului matinal Neatza cu Răzvan și Dani mai multe rețete de preparate culinare, printre care și această delicioasă rețetă de Supă cremă de cartofi cu praz.
Miercuri, 02.12.2020, 16:12Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține cartofi, ciuperci, praz, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Cremă de cartofi cu praz".
Miercuri, 02.12.2020, 08:18Chef Nicolai Tand a pregătit de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, o rețetă tradițională de iahnie de fasole, reinterpretată cu arome speciale sărbătorilor, pe care a denumit-o ”Iahnia lu' 1 Decembrie".
Marti, 01.12.2020, 11:09Chef Nicolai Tand a pregătit în cadrul îndrăgitului matinal Neatza cu Răzvan și Dani o interesantă rețetă de pui la rotisor și plăcintă de cartofi cu pui.
Marti, 24.11.2020, 13:16Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne de pui, usturoi, rozmarin, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pui la rotisor".
Marti, 24.11.2020, 08:53Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat la Neatza cu Răzvan și Dani, o delicioasă rețetă de friptură din mușchi de vită cu sos de piper verde.
Miercuri, 18.11.2020, 13:52