Pentru iubitorii preparatelor cu pește, o minunată și interesantă rețetă de dorada la cuptor cu pesto de rucola, preparată de Chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani.
Chef Nicolai Tand a pregătit în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani, nu una, ci trei rețete culinare, dar cea mai delicioasă a fost rețeta de desert, o minunată rețetă de Panna Cotta cu ananas și lime.
Chef Nicolai Tand și Răzvan Simion imită mișcările lui Salt Bae, celebrul bucătar turc. Spectacolul din platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani este fenomenal.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține zahăr, lapte, smântănă lichidă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Panna Cotta”.
Chef Nicolai Tand a pregătit în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani o interesantă rețetă senegaleză de pui cu ceapă și măsline.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne de pui, sos de soia, usturoi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pui senegalez”.
Azi, în zi de sărbătoare, matinalii s-au delectat cu o delicioasă salată de somon marinat cu legume și smântână, preparată de Chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani.
Chef Nicolai Tand a pregătit un super preparat care conține somon, legume, smântână, dar şi alte ingrediente delicioase.
Așa cum nu l-ai făcut niciodată. Răzvan Simion se transformă la Neatza cu Răzvan și Dani în chef Nicolai Tand.
Chef Nicolai Tand ne-a surprins, ca de obicei cu o rețetă în care ne învață cum să folosim ingredientele rămase prin cămară, o rețetă de desert Pain Perdu.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține mere, cozonac, frișcă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pain Perdu”.
Chef Nicolai Tand a pregătit la Neatza cu Răzvan și Dani o delicioasă rețetă de pui în stil jamaican, cu o combinație interesantă de ingrediente.
Pentru că la Neatza o zi bună începe cu o gustare bună, Chef Nicolai Tand a preparat, spre deliciul matinalilor, o rețetă de pate din ficat de pui.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține unt, varza, pui, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Jamaican Jerk Chicken”.
Din colecția de rețete preparate de Chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani, vă ispitim cu o rețetă de sandviș japonez cu șnițel de porc și salată de varză cu maioneză.
Inspirată din bucătăria franțuzească, al cărei fan este, Chef Nicolai Tand a pregătit la Neatza cu Răzvan și Dani o rețetă de ouă poșate în sos de vin roșu.
Chef Nicolai Tând a pregătit un preparat care conține vin roșu, ouă, unt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Ouă în vin roșu”.
Cu ingrediente speciale, combinate armonios, Chef Nicolai Tand a pregătit în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani o rețetă de salată din bucătăria asiatică.
Chef Nicolai Tand a preparat la Neatza cu Răzvan și Dani celebra rețetă de ruladă Beef Wellington, la cererea îndrăgiților matinali.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține mușchi de vită, ciuperci, morcovi, ceapă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Beef Wellington”.
Pentru a-i impresiona pe cei dragi cu preparate delicioase, hrănitoare și destul de simplu de preparat, Chef Nicolai Tand ne recomandă rețeta: Piept de rață cu sos de citrice și garnitură de varză roșie cu piure de vinete.
Chef Nicolai Tand i-a surprins plăcut pe matinalii de la ”Super Neatza” cu o interesantă și delicioasă rețetă de ceapă confiată în aluat foietaj cu sos de parmezan, preparat ce poate fi servit ca aperitiv.
Chef Nicolai Tand i-a surprins din nou pe simpaticii matinali cu o interesantă rețetă de mămăligă cu cartofi și carne de la garniță, cu ouă poșate și varză murată, demnă de încercat în orice bucătărie.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține orez, piept de pui, ou, lapte, faina, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Mămăligă pe cartofi și carne la garniță”.
Adăugăm la colecția de rețete preparate de Chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dan, o foarte gustoasă și interesantă rețetă de chifteluțe din orez cu carne de pui.
Chef Nicolai Tând a pregătit un preparat care conține orez, piept de pui, ou, mazăre, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Chifteluțe de orez”.
Chef Nicolai Tand a pregătit la Neatza cu Răzvan și Dani, o rețetă de spaghete în sos de roșii cu fructe de mare, foarte simplă și ușor de preparat.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține spaghete, fructe de mare, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Spaghete a la Nicolai”.
Dacă vă întrebați ce să mai preparați consistent pentru mesele în familie, avem pentru voi o rețetă de gnocchi cu spanac și osso buco, gătită de Chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține cartofi, suc de portocale, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Gnocchi cu osso buco”.
Din dorința de a mai renunța din când în când la preparatele pe bază de carne, Chef Nicolai Tand a pregătit la Super Neatza o delicioasă și sănătoasă rețetă de hummus cu legume trase la tigaie și pită de casă.
În perioada sărbătorilor toată familia se mută în bucătărie. Unii sunt mai creativi și vin cu ideile pentru preparate, alții execută recomandările chefului, iar alții culeg roadele muncii.
Luni, 04.01.2021, 13:12Printre delicatese alese pregătite pentru masa de Crăciun, în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani, Nicolai tand a pregătit și un delicios Millefeuille
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține unt, ouă, fructe, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit Millefeuille.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne, ciuperci, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit Terină în foietaj.
Chef Nicolai Tand a pregătit la Neatza cu Răzvan și Dani, spre deliciul îndrăgiților matinali, Rețeta italiană Porchetta.
O rețetă interesantă preparată de Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani este această rețetă de Somon cu linte și curry cu legume.
Chef Nicolai Tand are o soție superbă și doi copii minunați. De curând, fiica cea mare a chef-ului, Ilona, a împlinit 10 ani.
Miercuri, 09.12.2020, 17:08Chef Nicolai Tand i-a surprins pe matinalii de la Neatza cu Răzvan și Dani, nu cu una, ci cu trei rețete de preparate, una dintre acestea fiind o rețetă de conopidă la cuptor cu sos de condimente.
Chef Nicolai Tand a pregătit trei rețete la Neatza cu Răzvan și Dani printre care și rețeta de bruschete cu picioci pârgăliți și ceapă crocantă.
Chef Nicolai Tand a pregătit două preparate care conțin legume, linte, somon, dar şi alte ingrediente delicioase, denumite bruschete cu picioci pârgăluiți și slănină & somon cu linte.
Chef Nicolai Tand a preparat la Neatza cu Răzvan și Dani o delicioasă rețetă de tartă cu pere și cremă de migdale, cu care i-a răsfățat pe îndrăgiții matinali.
Chef Nicolai Tand a pregătit două preparate în cadrul îndrăgitului matinal Neatza cu Răzvan și Dani, unul fiind această delicioasă rețetă de paste în sos de roșii cu spanac și brânză de capră.
Chef Nicolai Tand a pregătit două preparate care conțin paste, spanac, pere, dar şi alte ingrediente delicioase, denumite pește cu spanac și tartă cu pere.
Chef Nicolai Tand a pregătit în cadrul îndrăgitului matinal Neatza cu Răzvan și Dani mai multe rețete de preparate culinare, printre care și această delicioasă rețetă de Supă cremă de cartofi cu praz.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține cartofi, ciuperci, praz, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Cremă de cartofi cu praz".
Chef Nicolai Tand a pregătit de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, o rețetă tradițională de iahnie de fasole, reinterpretată cu arome speciale sărbătorilor, pe care a denumit-o ”Iahnia lu' 1 Decembrie".
Chef Nicolai Tand a pregătit în cadrul îndrăgitului matinal Neatza cu Răzvan și Dani o interesantă rețetă de pui la rotisor și plăcintă de cartofi cu pui.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne de pui, usturoi, rozmarin, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Pui la rotisor".
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat la Neatza cu Răzvan și Dani, o delicioasă rețetă de friptură din mușchi de vită cu sos de piper verde.