Episodul 8 al sezonului 15 Chefi la cuțite, din 25 martie 2025. Alina Teodora Marcu are 38 de ani, vine din Cârcea, Craiova, iar de profesie este inginer software. Concurenta le-a pregătit juraților piept de rață flambat în lichior de portocale....
Episodul 5 al sezonului 12 Chefi la cuțite, din 6 septembrie 2023. Gaetano de Siano are 56 de ani, locuiește în Craiova, dar este de origine italiană. De profesie este administrator la propria sa firmă. Concurentul a gătit piept de rață cu...
Ediția din 14 martie 2023 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani. Bucătarul Nicolai Tand a pregătit astăzi piure de dovleac și piept de rață tras la tigaie. Iată ce ingrediente a folosit!
În ediția din 31 martie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Marcian Vodnar, bucătarul matinalului, a preparat sparanghel la grill, cu ridiche sote și halumi în crusta de fistic. Iar ingredientele folosite sunt următoarele:...
În ediția din 20 februarie 2022, de la Neatza de Weekend, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat "Piept de rață cu legume". "Astăzi voi face un piept de rață pe care îl voi găti în sânge. Am să prăjesc rața în tigaia...
Ediția din 22 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani. Cătălin Rizea a gătit piept de rață cu piure de conopidă cu vanilie. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: vin roșu, piper, conopidă, piept de rață, vanilie, portocale, zahăr, unt, varză, stafide, dar și alte ingrediente fabuloase.
Ediția din 22 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani. Cătălin Rizea a gătit piept de rață cu piure de conopidă cu vanilie. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: vin roșu, piper, conopidă, piept de rață, vanilie,...
În ediția din 16 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii a preparat o rețetă de piept de rață cu chipsuri de păstârnac și parmezan pe care a denumit-o ”Croque de rață cu chipsuri de păstârnac”.
În ediția din 30 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat o delicioasă rețetă de toamnă șimai precis, o rețeta de hummus de năut cu castane și jumări din piept de rață. Pentru această rețetă, Vlăduț a folosit următoarele ingrediente: piept de rață, năut, fistic, pastă de susan, lămâie, usturoi, castane, ulei de măsline, dar și alte ingrediente delicioase.
În ediția din 30 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduț, bucătarul emisiunii, a preparat jumări din piept de rață. Pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: piept de rață, năut, fistic, pastă de susan,...
În a patra ediţie a sezonului 2 Hello Chef, din 19 septembrie 2021, Roxana Blenche, prezentatoarea emisiunii culinare, alături de Maria Popovici, câștigătoare iUmor, au pregătit piept de rață cu pară fiartă. Maria Popovici a spus cât de...
Noul sezon Hello Chef a revenit la TV, iar Roxana Blenche a intrat din nou în bucătărie pentru a impresiona publicul cu preparate delicioase și spectaculoase, realizate din ingrediente fresh și de înaltă calitate, selecționate cu grijă din oferta variată Kaufland.
O femeie în vârstă de 62 de ani este în prezent deținătoarea recordului pentru cel mai mare bust din lume. Cuma rată Annie Hawkins-Turner?
Joi, 09.09.2021, 13:58
În episodul 7 de Hello Chef, chef Roxana Blenche a pregătit piept de rață servit cu trilogie de sfeclă, zmeură, morcov murați și brânză de capră. La desert, Roxana, ajutată de Cătălin Rizea a pregătit moelleux du chocolat sau lava cake.
Roxana Blenche, moderatoarea emisiunii Hello Chef, și Cătălin Rizea, invitatul ei din această ediție, gătesc piept de rață.
Chef Nicolai Tand și Cătălin Rizea au pregătit la Neatza de Weekend mai multe preparate super delicioase: Pui cu paste, risotto cu piept de rață și banane caramelizate.
Pentru a-i impresiona pe cei dragi cu preparate delicioase, hrănitoare și destul de simplu de preparat, Chef Nicolai Tand ne recomandă rețeta: Piept de rață cu sos de citrice și garnitură de varză roșie cu piure de vinete.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține orez, piept de rață, portocale, ceapă, unt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Piept de rață cu sos de portocale”.
Vlăduț, îndrăgitul bucătar de la neatza cu Răzvan și Dani a preparat azi o delicioasă rețetă de salată cu piept de rață și dressing de portocale, pe care a denumit-o în felul său, caracteristic ”Salată cu zâmbete”.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține piept de rață, cipuerci, salată, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Salată cu zâmbete".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit pentru matinali, dar și pentru inspirația telespectatorilor, o rețetă de friptură de rață cu sos de portocale.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune să ne delectăm cu o rețeta de friptură din piept de rață cu portocale și cartofi dulci, o combinație ce cucerește orice gurmand.
Atunci când optezi pentru o gamă variată de ingrediente delicioase, pentru una dintre mesele principale ale zilei, așa cum veți vedea în rețeta Spaetzle cu piept de rață și salată fructată, aprecierile celor ce o vor savura vor fi maxime.
Miercuri, 04.11.2020, 14:16
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține piept de rață, mere, pere, gutui, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Piept de rata pofticios".
O adevărată explozie de culori și arome, într-un preparat de-a dreptul interesant pregătit în cadrul emisiunii culinare ”Chefi la cuțite”:Piept de rață cu orez roșu, sparanghel sote și coulis de mango!
Așa armonie de arome și culori într-un delicios preparat culinar, să tot servești și nu te mai oprești: Piept de rață cu sos de vin roșu cu vișine și piure de morcovi!
Pieptul de rață, un ingredient aparent pretențios de preparat, este foarte gustos, mai ales asortat cu sosul perfect și garnitură deosebită așa cum reiese și din rețeta: Piept de rață cu piure de cartofi dulci, ciuperci sote și sos de portocale.
Andreea Goga, vicecampioană Est-Europeană și multiplă Campioană Națională la Enduro, a venit la "Chefi la cuțite" să-i cucerească pe jurați cu preparatul ei, "Piept de rață cu piure de cartofi dulci și ciuperci sote".
Atunci când asortezi ingrediente care se combină perfect într-un gust armonios, aprecierile celor care vor savura preparatele vor fi maxime, așa cum au fost și la acest delicios preparat: Piept de rață cu cartofi dulci și ceapă caramelizată.
Preparat cum trebuie, pieptul de rață este o adevărată delicatesă culinară, iar asezonat cu o garnitură potrivită, deliciu va fi maxim, așa cum a fost și Rețeta Piept de rață cu dovleac portocaliu și kale trase la tigaie, prezentată în cadrul emisiunii culinare ”Chefi la cuțite”.
S-au copt cireșele și ești în pană de idei cum să le mai încluzi în preparate simple și delicioase? Încearcă rețeta noastră de colțunași cu cireșe, pe care sigur o vei adora!
Din bucătăria lui Vlăduț, iscusitul bucătar de la Neatza cu Răzvan și Dani, o delicioasa rețetă de Friptură din piept de rață cu cu sos picant de cireșe și sticksuri din foietaj cu susan negru. O nebunie de preparat ce te cucerește instant.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un o delicioasă rețetă pe bază de piept de rață, ananas, și sos de zmeură, pe care a denumit-o "Rățușcă exotică".
Joi, 20.02.2020, 09:30
Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, a pregătit un preparat care conţine piept de rată, unt, anason, mazăre, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Piept de rață".
Joi, 20.02.2020, 09:03
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conține piept de rată, ananas, ulei de măsline, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Rățușcă exotică".
Masa de Revelion este testul suprem pentru gospodine. Chiar dacă în mod tradiţional, carnea de porc este vedeta, raţa poate fi o alternativă gustoasă şi. sănătoasă. Mai mult, ajută şi la menţinerea siluetei. Un chef ne învaţă cum să gătim un meniu sofisticat pentru care nici nu trebuie să scoatem prea mulţi bani din buzunar.
Duminica, 29.12.2019, 20:12
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o delicioasă rețetă de Salată fructată cu piept de rață afumat, pe care a denumit-o Salata bucuriei.
Joi, 19.12.2019, 09:39
Chef Munti a pregătit în cadrul emisiunii Star matinal de weekend delicioasa rețetă Piept de raţă cu piure de dovleac copt şi sos de vişine.
Chef Munti pregăteşte la Star matinal de weekend o reţetă cu piept de raţă cu piure de dovleac copt şi sos de vişine.
Duminica, 08.12.2019, 11:37
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit piept de rață cu un sos delicios.
Marti, 03.12.2019, 09:21
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit piept de rață cu un sos delicios, preparat pe care l-a denumit Piept de rață viscolit.
O explozie de arome, gusturi și culori într-o delicioasă rețetă, pe care o veți îndrăgi instant: Piept de rață cu piure de varză roșie și sos de citrice.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit un preparat care conţine piept de rață, pere, cremă de brânză, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Rață în poante”.
Varza roșie nu este bună doar la rețete de salate și murături, ci și la diverse rețete de fel principal, precum rețeta Piept de rață cu varză roșie și mămăligă picantă.
Pieptul de rață gătit corect este delicios, iar dacă este combinat cu diverse piureuri gustoase, va fi și mai apreciat. Rețeta Piept de rață cu piure de conopidă și sparanghel este una din acele combinații.
Pieptul de rață gătit corect a devenit foarte apreciat în restaurante, dar și în bucătăriile noastre. Combinat cu diverse ingrediente cu gust dulce, dar și picant, sau acrișor, deliciul este maxim.
Piept de rață cu hummus de morcovi, cușcuș, hribi și sos de rodie, un preparat complex, gustos și foarte sățios.
Pentru un prânz delicios servit în familie, merge de minune Rețeta Piept de rață cu piure de castanet și sos de coacăze.
Pe cât de complex pare acest preparat, pe atât este de gustos și merită tot efortul, pentru că succesul este garantat!
Invitații lui Radu Iacob, gazda din această ediție, susțin că Pieptul de rață în foietaj cu sos de portocale nu este preparat bine, fiind o mare dezamăgire.