Antena Căutare

Iadul Bucatarilor

Articole CONCURS! Spune-ne care este juratul tău preferat de la "Hell's Kitchen – Iadul Bucătarilor" și primești un SUPER CADOU PERSONALIZAT

CONCURS! Spune-ne care este juratul tău preferat de la "Hell's Kitchen – Iadul Bucătarilor" și primești un SUPER CADOU PERSONALIZAT

Înscrie-te la concurs și Hell’s Kitchen-Iadul Bucătarilor te premiază!

Vineri, 26.09.2014, 11:46
Tu știi ce sunt brânzeturile cu mucegai și cum trebuie să le consumi?

Tu știi ce sunt brânzeturile cu mucegai și cum trebuie să le consumi?

Sortimentele de brânză cu mucegai reprezintă deliciul fanilor brânzeturilor, dar în același timp unele persoane resping aceste feluri de brânză din cauza mirosului specific.

Vineri, 26.09.2014, 11:01
I-ai lăsa să gătească pentru tine? Cei mai sexy 10 Chefi din New York

I-ai lăsa să gătească pentru tine? Cei mai sexy 10 Chefi din New York

Doamnelor, fiți cu ochii pe acești bucătari super sexy și talentați. Au fost denumiți cei mai provocatori bucătari chefi din America. Ei sunt cei care știu cum să facă lucrurile excelent atât în bucătărie, cât și în afara ei

Vineri, 26.09.2014, 10:29
DELICIOS: Pui în crustă de parmezan

DELICIOS: Pui în crustă de parmezan

O rețetă ușoară, delicioasă și extrem de rapidă pe care o poți încerca pentru cină.

Vineri, 26.09.2014, 09:27
Uşor de început, dar greu de oprit! Povestea impresionantă a lui Tavi Oprea: ''Urmăream bucătarii și furam meserie''

Uşor de început, dar greu de oprit! Povestea impresionantă a lui Tavi Oprea: ''Urmăream bucătarii și furam meserie''

Tavi este din Bacău, are 25 de ani și muncește ca bucătar în marea Britanie.

Vineri, 26.09.2014, 08:23
Absolut demențiale! Inspiră-te din cele mai spectaculoase platinguri

Absolut demențiale! Inspiră-te din cele mai spectaculoase platinguri

Felul in care iti prezinti cel mai bun preparat este la fel de important ca modul in care il gatesti. O farfurie aratoasa te ispiteste mai mult decat aromele pe care le emana.

Joi, 25.09.2014, 14:53
Chef Sorin Bontea ne delectează cu o rețetă deosebită: Caribbean style shrimp cocktail

Chef Sorin Bontea ne delectează cu o rețetă deosebită: Caribbean style shrimp cocktail

Ingrediente creveti cu codita, 24 buc. - 500 ml apa - 2 lamai - 1 pahar de vin - telina apio - 1 ceapa taiata in patru - boabe de piper - frunze de dafin - 1 morcov - sare Mod de preparare  Se pune apa la fiert, adaugam ceapa,...

Joi, 25.09.2014, 14:41
O rețetă secretă din restaurantul lui chef Florin Dumitrescu

O rețetă secretă din restaurantul lui chef Florin Dumitrescu

Ingrediente Supa crema foarte gustoasa Cartofi 1 kg Praz 500g Smantana pentru gatit 500ml Supa de pui 1,5kg Mod de preparare  Fierbeti cartofii si jumatate din cantitatea de praz in supa de pui. Cand totul este fiert, bagati blenderul...

Joi, 25.09.2014, 14:36
Mimi Nicolae știe să prepare pere în foietaj

Mimi Nicolae știe să prepare pere în foietaj

Ingrediente 1 pară vin roșu cuișoare scorțișoară baton de vanilie zahăr aluat foietaj ciocolată neagră 200 ml smântână de gătit ghimbir Mod de preparare  Se pun cantități egale de vin și apă într-o...

Joi, 25.09.2014, 14:33
Sous-Chef Mimi Nicolae ne recomandă: Mămăligă coaptă cu ciuperci

Sous-Chef Mimi Nicolae ne recomandă: Mămăligă coaptă cu ciuperci

Ingrediente 50 g brânză Roquefort oregano 150 ml smântână lichidă piper 3-4 căței de usturoi 500 g ciuperci sare apă lapte mălai verdeață Mod de preparare   Din lapte, apă și sare, se face o mămăligă moale. La...

Joi, 25.09.2014, 14:29
Mimi Nicolae: Musaka cu vinete si iaurt

Mimi Nicolae: Musaka cu vinete si iaurt

Mimi Nicolae, unul dintre cei doi Sous-Chefi ai emisiunii Iadul bucătarilor, a cărei premieră va avea loc pe 22 septembrie la ora 20.30, ne prezintă o rețetă clasică reinterpretată.

Joi, 25.09.2014, 14:24
Ou poșat în ierburi cu dovlecei grill, sparanghel sotat, telemea de capră și sos BBQ auriu

Ou poșat în ierburi cu dovlecei grill, sparanghel sotat, telemea de capră și sos BBQ auriu

Ingrediente 2 ouă 1 ardei roșu tăiat cubulețe fine 1 ramură cimbrișor verde tocată mărunt 10 g chives tocat mărunt 1 ramură tarhon verde tocat mărunt 1 lingură ulei de măsline un praf de sare un praf de piper alb Consumabile:...

Joi, 25.09.2014, 14:19
Chef Florin Dumitrescu ne învață să gătim paste carbonara

Chef Florin Dumitrescu ne învață să gătim paste carbonara

Ingrediente piper proaspăt măcinat 25 g parmezan ras 1 ou 50 g bacon 100 g spaghete Mod de preparare  Într-o tigaie se prăjește baconul tăiat cuburi.Se adaugă apoi câte un polonic de apă din oala în care...

Joi, 25.09.2014, 14:15
Chef Sorin Bontea recomandă:  Supă-cremă rece de căpșune cu piper roșu

Chef Sorin Bontea recomandă: Supă-cremă rece de căpșune cu piper roșu

Ingrediente 4 căni cu căpșune proaspete 1 cană cu suc de grapefruit 1 cană cu iaurt 1 ¼ frișcă lichidă 1 lingură miere ¼ cană cu lichior 1 linguriță de piper roșu Nucșoara Mod de preparare  Căpșunele spălate se pun...

Joi, 25.09.2014, 14:12
Cătălin Scărlătescu, juratul „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, îţi prezintă cea mai TARE reţetă a verii

Cătălin Scărlătescu, juratul „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, îţi prezintă cea mai TARE reţetă a verii

Ingrediente Ulei de măsline extravirgin Usturoi Usturoi verde Ardei iute Scoici (să aibă carapace) Vin alb chardonnay Pătrunjel proaspăt Sare (după gust) Mod de preparare Se călește în ulei de măsline usturoiul zdrobit...

Joi, 25.09.2014, 14:07
Rețeta delicioasă a Elenei Pădurariu: Confit de somon cu sos de avocado şi piure de păstârnac

Rețeta delicioasă a Elenei Pădurariu: Confit de somon cu sos de avocado şi piure de păstârnac

Ingrediente Ingrediente: 2-3 bucăți dile somon 2-3 linguri sare 1 linguriţă piper 500 ml ulei de măsline ½ legătură pătrunjel- câteva frunze lemongras 2 bucăți lime 2-3 bucăți păstârnac 50 g unt 200 ml lapte 2 bucăți...

Joi, 25.09.2014, 14:04
Concurentul Cătălin Badici recomandă: Dorada cu broccoli, baby carrot și sos olandez

Concurentul Cătălin Badici recomandă: Dorada cu broccoli, baby carrot și sos olandez

Ingrediente Ingrediente: 600-700 g doradă proaspătă, întreagă 300 g broccoli proaspăt 6 bucăți baby carrot proaspăt (cu tot cu codiță) 10 ml ulei măsline extra virgin 200 unt de masă 10 g salvie 1 bucată lămâie medie 3 ouă...

Joi, 25.09.2014, 14:00
Saint Jacques pe pat de piure de sparanghel verde, crumble de topinambur, bacon crocant şi topping de yuzu

Saint Jacques pe pat de piure de sparanghel verde, crumble de topinambur, bacon crocant şi topping de yuzu

Ingrediente Ingrediente: 3 unități medii de scoici Saint Jack(aprox. 35-40 mm diametru) 1 mănunchi sparanghel verde proaspăt (aprox. 12 unităţi) 1 topinambur (aprox. 45g) 1 șalotă (aprox. 20 g) 1 căţel usturoi 1 felie bacon (aprox....

Joi, 25.09.2014, 13:52
Chef Florin Dumitrescu, confesiuni INCENDIARE: "La mine acasă găteşte soacra"

Chef Florin Dumitrescu, confesiuni INCENDIARE: "La mine acasă găteşte soacra"

Chef Florin Dumitrescu este un adevărat maestru în bucătărie, și probabil ar putea găti chiar și cu ochii închiși. atât de bine se pricepe.

Joi, 25.09.2014, 13:41
Gătesc orice și pentru oricine! Uite ce mănâncă cei mai iscusiți concurenți de la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”

Gătesc orice și pentru oricine! Uite ce mănâncă cei mai iscusiți concurenți de la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”

Află ce le place concurenților să gătească, dar și ce le place să mănânce cel mai mult!

Joi, 25.09.2014, 13:10
GALERIE FOTO! Copilul tău nu vrea să mănânce? Convinge-l cu cele mai inventive preparate

GALERIE FOTO! Copilul tău nu vrea să mănânce? Convinge-l cu cele mai inventive preparate

Copilul poate face mofturi la mâncare la orice vârstă. S-ar putea să ai și tu o parte din vină, dacă până acum nu i-ai refuzat nicio pofta, dar se prea poate să fie și caracterul mai capricios al copilului.

Joi, 25.09.2014, 12:53
În spatele unei cariere de succes se ascunde o poveste dureroasă!  Elena Pădurariu:''Trebuia să lupți pentru a avea o “bucată de pâine”

În spatele unei cariere de succes se ascunde o poveste dureroasă! Elena Pădurariu:''Trebuia să lupți pentru a avea o “bucată de pâine”

Elena s-a născut în Republica Moldova, unde a copilărit până la 15 ani când s-a mutat în România.

Joi, 25.09.2014, 12:34
Somelier și maître d’ în show-ul “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, Virgil Mănescu vine pe scuter la filmări

Somelier și maître d’ în show-ul “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, Virgil Mănescu vine pe scuter la filmări

Virgil Mănescu este o adevărată apariție nu doar în emisiune, ci și la filmările acesteia.

Joi, 25.09.2014, 12:19
Fură și tu rețeta! Augustin Pop ne gătește piept de pui suculent, cartofi copti și 3 sosuri

Fură și tu rețeta! Augustin Pop ne gătește piept de pui suculent, cartofi copti și 3 sosuri

Concurentul Augustin Pop ne recomandă o rețetă pe placul tuturor. Când ești în pană de idei și nu știi ce să gătești, poți apela rapid la rețeta lui: piept de pui suculent cu cartofi copti și 3 sosuri

Joi, 25.09.2014, 09:44
Ce știi despre “cartoful ciorii”? Poate aduce și 9.000 de euro profit la hectar

Ce știi despre “cartoful ciorii”? Poate aduce și 9.000 de euro profit la hectar

Probabil putini dintre consumatori au auzit de topinambur, cunoscut in limbaj popular si ca ‘cartoful saracilor’.

Joi, 25.09.2014, 08:34
Tu știi care e cel mai cel mai rar și costisitor fruct? Tavi l-a folosit în una din rețetele sale

Tu știi care e cel mai cel mai rar și costisitor fruct? Tavi l-a folosit în una din rețetele sale

Yuzu are un gust de lamaie, mandarina si grapefruit si vine tocmai din Japonia. Se spune despre ca va deveni la fel de popular ca si portocala.

Joi, 25.09.2014, 08:22
Fură și tu rețeta! Augustin Pop ne gătește piept de pui suculent cu cartofi copti și 3 sosuri

Fură și tu rețeta! Augustin Pop ne gătește piept de pui suculent cu cartofi copti și 3 sosuri

Concurentul Augustin Pop ne recomandă o rețetă pe placul tuturor. Când ești în pană de idei și nu știi ce să gătești, poți apela rapid la rețeta lui: piept de pui suculent cu cartofi copti și 3 sosuri

Joi, 25.09.2014, 08:00
Necunoscute sunt căile bucătăriei! Cum a învățat Augustin Pop să gătească în închisoare

Necunoscute sunt căile bucătăriei! Cum a învățat Augustin Pop să gătească în închisoare

Augustin Pop s-a născut în Cluj-Napoca și are 28 de ani. Spune că a avut o copilărie frumoasă, cu mulți prieteni și sute de amintiri.

Miercuri, 24.09.2014, 13:20
Angela Lepădatu ne învață să preparăm: Supă de fructe de mare

Angela Lepădatu ne învață să preparăm: Supă de fructe de mare

Este un fel de mâncare deosebit, ce trebuie încercat măcar o dată.

Marti, 23.09.2014, 17:47
Saint Jacques pe pat de piure de sparanghel verde, crumble de topinambur, bacon crocant şi topping de yuzu

Saint Jacques pe pat de piure de sparanghel verde, crumble de topinambur, bacon crocant şi topping de yuzu

Scoicile Saint Jacques sunt una dintre specialitățile pe care Tavii Oprea știe a le prepara.

Marti, 23.09.2014, 15:42
Rețeta delicioasă a Elenei Pădurariu: Confit de somon cu sos de avocado şi piure de păstârnac

Rețeta delicioasă a Elenei Pădurariu: Confit de somon cu sos de avocado şi piure de păstârnac

Elena Pădurariu ne garantează că poate prepara o rețetă perfectă cu carne de somon.

Marti, 23.09.2014, 15:31

Concurentul Cătălin Badici recomandă: Dorada cu broccoli, baby carrot și sos olandez

Concurentul Cătălin Badici de la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“ îți recomandă o rețetă excepțională.

Marti, 23.09.2014, 15:08
Chef Florin Dumitrescu: "Arătăm ce se întâmplă în spatele uşilor închise"

Chef Florin Dumitrescu: "Arătăm ce se întâmplă în spatele uşilor închise"

Toată lumea ştie că cei trei juraţi ai show-ului "Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor" sunt profesionişti în adevăratul sens al cuvântului. Muncesc pe brânci, sunt atenţi la detalii şi îşi doresc perfecţiunea.

Marti, 23.09.2014, 13:01
Chef Florin Dumitrescu ne învaţă cum să preparăm corect cafeaua! Iată un secret de care sigur nu ştiai!

Chef Florin Dumitrescu ne învaţă cum să preparăm corect cafeaua! Iată un secret de care sigur nu ştiai!

Luni seara, pe Antena 1, a debutat în forţă "Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor", cel mai tare reality show!

Marti, 23.09.2014, 12:48
Ooo... tragi-comedie e viața lui! Povestea ȘOCANTĂ a lui Cătălin Badici

Ooo... tragi-comedie e viața lui! Povestea ȘOCANTĂ a lui Cătălin Badici

Povestea lui Cătălin Badici este una tristă, sfâșietoare. A crescut într-o familie destrămată, cu un tată alcoolic, violent și o mamă care a luat-o pe căi greșite.

Marti, 23.09.2014, 11:46

Gătitul și focul se îmbină perfect pentru Ștefan Gherasim! Un pompier ce vrea să aprindă Iadul!

Ștefan Gherasim, concurentul de la Hell's kitchen-Iadul bucatarilor în vârstă de 35 ani, îmbină cu pricerepe meseria de pompier cu bucuria de a găti.

Marti, 23.09.2014, 10:39

Elena Pădurariu despre pasiunea care i-a schimbat viața! De la sex shop, în bucătărie!

Viața înseamnă pasiune, iar pasiunea schimbă tot, inclusiv viața. O poveste de viață la fel de interesantă are și Elena Pădurariu.

Marti, 23.09.2014, 10:31
Echipele complotează, dar...planurile din dormitor nu se potrivesc cu cele ale Chefilor!

Echipele complotează, dar...planurile din dormitor nu se potrivesc cu cele ale Chefilor!

Lupta dintre echipa fetelor și a băieților începe să devină din ce în ce mai aprigă. Se fac planuri peste planuri.

Luni, 22.09.2014, 22:37
La ''Hell's Kitchen-Iadul bucătarilor'' visele pot deveni realitate! Tavi Oprea vrea o stea Michelin

La ''Hell's Kitchen-Iadul bucătarilor'' visele pot deveni realitate! Tavi Oprea vrea o stea Michelin

De-a lungul anilor, Tavi a făcut cursuri de bucătărie pe diferite specializări.

Luni, 22.09.2014, 22:16
Stresul își spune cuvântul! O concurentă ajunge de URGENȚĂ la spital

Stresul își spune cuvântul! O concurentă ajunge de URGENȚĂ la spital

Flaviei i se îndeplinește destul de repede dorința de a pleca de la noi.

Luni, 22.09.2014, 22:00
Fetele sau băieții? Câștigătorii primei probe sunt în al nouălea cer, dar greul de abia ACUM începe

Fetele sau băieții? Câștigătorii primei probe sunt în al nouălea cer, dar greul de abia ACUM începe

Fie ca cei mai buni să câștige! Fetele au luptat împotriva băieților și au pierdut. Câștigătorii, evident că sunt băieții și pentru asta sunt răsfățați.

Luni, 22.09.2014, 21:51
Toată lumea tremură! Prima jurizare scoate peri albi: "E viu, încă, guiță! Vrei să mă omori?''

Toată lumea tremură! Prima jurizare scoate peri albi: "E viu, încă, guiță! Vrei să mă omori?''

“Sunteți foarte mulți. Și asta mă indispune”. Acesta este mesajul pe care îl transmite chef Sorin Bontea pentru a-i “încuraja”.

Luni, 22.09.2014, 21:15
Predă Eminescu, Dante și Shakespeare. Are piercinguri, păr roșu și tatuaje. Nu o întrebați câte. Flavia, concurenta de la IADUL BUCĂTARILOR!

Predă Eminescu, Dante și Shakespeare. Are piercinguri, păr roșu și tatuaje. Nu o întrebați câte. Flavia, concurenta de la IADUL BUCĂTARILOR!

Profesor, bucătar ...sau care este meseria ei de fapt?

Luni, 22.09.2014, 21:10
Autograf culinar! După prima probă, IADUL SE DEZLĂNȚUIE!  Cine nu e în stare... se duce de unde a venit

Autograf culinar! După prima probă, IADUL SE DEZLĂNȚUIE! Cine nu e în stare... se duce de unde a venit

Să dăm startul primei probe!

Luni, 22.09.2014, 21:05
Concurenții față în față cu cei mai duri chefi! ''Sper că v-ați lăsat toate speranțele afară pentru că, odată intrați, o să ieșiți foarte pătați de aici”

Concurenții față în față cu cei mai duri chefi! ''Sper că v-ați lăsat toate speranțele afară pentru că, odată intrați, o să ieșiți foarte pătați de aici”

Vă pregătiți să ardeți în flăcările Iadului bucătarilor! Aici este pe viață și pe moarte!

Luni, 22.09.2014, 21:00
Răsturnare de situație! Cum au fost întâmpinați concurenții la Iadul Bucătarilor:''Parcă ne ducea să ne împuște.”

Răsturnare de situație! Cum au fost întâmpinați concurenții la Iadul Bucătarilor:''Parcă ne ducea să ne împuște.”

Liniștea ia acum locul veseliei care făcea paradă prin oraș.Pe nevăzute se instaurează panica și misterul.

Luni, 22.09.2014, 20:47
Surprizele se țin lanț pentru concurenți! Nici în cel mai urât coșmar nu credeau că vor păți așa ceva

Surprizele se țin lanț pentru concurenți! Nici în cel mai urât coșmar nu credeau că vor păți așa ceva

Nici nu au apucat să se cunoscă bine că au și început să existe antipatii.

Luni, 22.09.2014, 20:46
3,2,1...ÎNCEPE NEBUNIA! Concurenții au ajuns în Iad și sunt pregătiți să-și înfunte adversarii

3,2,1...ÎNCEPE NEBUNIA! Concurenții au ajuns în Iad și sunt pregătiți să-și înfunte adversarii

Despre cooking show-uri am tot auzit. Dar ce veți vedea în această seară la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“ depășește limitele oricărui reality show.

Luni, 22.09.2014, 20:43
Buni de X FACTOR! Cei trei jurați de la ”Iadul Bucătarilor” s-au pus pe cântat. Și sunt EXCEPȚIONALI!

Buni de X FACTOR! Cei trei jurați de la ”Iadul Bucătarilor” s-au pus pe cântat. Și sunt EXCEPȚIONALI!

Sunt ași în bucătărie, iar acum vor să cucerească un nou domeniu: cel muzical! Iar Horia Brenciu le-a fost profesor!

Luni, 22.09.2014, 19:14
Cătălin Scărlătescu, juratul de la ”Iadul Bucătarilor”: ”În orice bucătărie în care se muncește există puțină dramă”

Cătălin Scărlătescu, juratul de la ”Iadul Bucătarilor”: ”În orice bucătărie în care se muncește există puțină dramă”

Cei mai mulţi dintre noi mâncăm ca să trăim, nu invers.

Luni, 22.09.2014, 17:08
x