Înscrie-te la concurs și Hell’s Kitchen-Iadul Bucătarilor te premiază!
Vineri, 26.09.2014, 11:46
Sortimentele de brânză cu mucegai reprezintă deliciul fanilor brânzeturilor, dar în același timp unele persoane resping aceste feluri de brânză din cauza mirosului specific.
Vineri, 26.09.2014, 11:01
Doamnelor, fiți cu ochii pe acești bucătari super sexy și talentați. Au fost denumiți cei mai provocatori bucătari chefi din America. Ei sunt cei care știu cum să facă lucrurile excelent atât în bucătărie, cât și în afara ei
Vineri, 26.09.2014, 10:29
O rețetă ușoară, delicioasă și extrem de rapidă pe care o poți încerca pentru cină.
Vineri, 26.09.2014, 09:27
Tavi este din Bacău, are 25 de ani și muncește ca bucătar în marea Britanie.
Vineri, 26.09.2014, 08:23
Felul in care iti prezinti cel mai bun preparat este la fel de important ca modul in care il gatesti. O farfurie aratoasa te ispiteste mai mult decat aromele pe care le emana.
Joi, 25.09.2014, 14:53
Ingrediente creveti cu codita, 24 buc. - 500 ml apa - 2 lamai - 1 pahar de vin - telina apio - 1 ceapa taiata in patru - boabe de piper - frunze de dafin - 1 morcov - sare Mod de preparare Se pune apa la fiert, adaugam ceapa,...
Joi, 25.09.2014, 14:41
Ingrediente Supa crema foarte gustoasa Cartofi 1 kg Praz 500g Smantana pentru gatit 500ml Supa de pui 1,5kg Mod de preparare Fierbeti cartofii si jumatate din cantitatea de praz in supa de pui. Cand totul este fiert, bagati blenderul...
Joi, 25.09.2014, 14:36
Ingrediente 1 pară vin roșu cuișoare scorțișoară baton de vanilie zahăr aluat foietaj ciocolată neagră 200 ml smântână de gătit ghimbir Mod de preparare Se pun cantități egale de vin și apă într-o...
Joi, 25.09.2014, 14:33
Ingrediente 50 g brânză Roquefort oregano 150 ml smântână lichidă piper 3-4 căței de usturoi 500 g ciuperci sare apă lapte mălai verdeață Mod de preparare Din lapte, apă și sare, se face o mămăligă moale. La...
Joi, 25.09.2014, 14:29
Mimi Nicolae, unul dintre cei doi Sous-Chefi ai emisiunii Iadul bucătarilor, a cărei premieră va avea loc pe 22 septembrie la ora 20.30, ne prezintă o rețetă clasică reinterpretată.
Joi, 25.09.2014, 14:24
Ingrediente 2 ouă 1 ardei roșu tăiat cubulețe fine 1 ramură cimbrișor verde tocată mărunt 10 g chives tocat mărunt 1 ramură tarhon verde tocat mărunt 1 lingură ulei de măsline un praf de sare un praf de piper alb Consumabile:...
Joi, 25.09.2014, 14:19
Ingrediente piper proaspăt măcinat 25 g parmezan ras 1 ou 50 g bacon 100 g spaghete Mod de preparare Într-o tigaie se prăjește baconul tăiat cuburi.Se adaugă apoi câte un polonic de apă din oala în care...
Joi, 25.09.2014, 14:15
Ingrediente 4 căni cu căpșune proaspete 1 cană cu suc de grapefruit 1 cană cu iaurt 1 ¼ frișcă lichidă 1 lingură miere ¼ cană cu lichior 1 linguriță de piper roșu Nucșoara Mod de preparare Căpșunele spălate se pun...
Joi, 25.09.2014, 14:12
Ingrediente Ulei de măsline extravirgin Usturoi Usturoi verde Ardei iute Scoici (să aibă carapace) Vin alb chardonnay Pătrunjel proaspăt Sare (după gust) Mod de preparare Se călește în ulei de măsline usturoiul zdrobit...
Joi, 25.09.2014, 14:07
Ingrediente Ingrediente: 2-3 bucăți dile somon 2-3 linguri sare 1 linguriţă piper 500 ml ulei de măsline ½ legătură pătrunjel- câteva frunze lemongras 2 bucăți lime 2-3 bucăți păstârnac 50 g unt 200 ml lapte 2 bucăți...
Joi, 25.09.2014, 14:04
Ingrediente Ingrediente: 600-700 g doradă proaspătă, întreagă 300 g broccoli proaspăt 6 bucăți baby carrot proaspăt (cu tot cu codiță) 10 ml ulei măsline extra virgin 200 unt de masă 10 g salvie 1 bucată lămâie medie 3 ouă...
Joi, 25.09.2014, 14:00
Ingrediente Ingrediente: 3 unități medii de scoici Saint Jack(aprox. 35-40 mm diametru) 1 mănunchi sparanghel verde proaspăt (aprox. 12 unităţi) 1 topinambur (aprox. 45g) 1 șalotă (aprox. 20 g) 1 căţel usturoi 1 felie bacon (aprox....
Joi, 25.09.2014, 13:52
Chef Florin Dumitrescu este un adevărat maestru în bucătărie, și probabil ar putea găti chiar și cu ochii închiși. atât de bine se pricepe.
Joi, 25.09.2014, 13:41
Află ce le place concurenților să gătească, dar și ce le place să mănânce cel mai mult!
Joi, 25.09.2014, 13:10
Copilul poate face mofturi la mâncare la orice vârstă. S-ar putea să ai și tu o parte din vină, dacă până acum nu i-ai refuzat nicio pofta, dar se prea poate să fie și caracterul mai capricios al copilului.
Joi, 25.09.2014, 12:53
Elena s-a născut în Republica Moldova, unde a copilărit până la 15 ani când s-a mutat în România.
Joi, 25.09.2014, 12:34
Virgil Mănescu este o adevărată apariție nu doar în emisiune, ci și la filmările acesteia.
Joi, 25.09.2014, 12:19
Concurentul Augustin Pop ne recomandă o rețetă pe placul tuturor. Când ești în pană de idei și nu știi ce să gătești, poți apela rapid la rețeta lui: piept de pui suculent cu cartofi copti și 3 sosuri
Joi, 25.09.2014, 09:44
Probabil putini dintre consumatori au auzit de topinambur, cunoscut in limbaj popular si ca ‘cartoful saracilor’.
Joi, 25.09.2014, 08:34
Yuzu are un gust de lamaie, mandarina si grapefruit si vine tocmai din Japonia. Se spune despre ca va deveni la fel de popular ca si portocala.
Joi, 25.09.2014, 08:22
Concurentul Augustin Pop ne recomandă o rețetă pe placul tuturor. Când ești în pană de idei și nu știi ce să gătești, poți apela rapid la rețeta lui: piept de pui suculent cu cartofi copti și 3 sosuri
Joi, 25.09.2014, 08:00
Augustin Pop s-a născut în Cluj-Napoca și are 28 de ani. Spune că a avut o copilărie frumoasă, cu mulți prieteni și sute de amintiri.
Miercuri, 24.09.2014, 13:20
Este un fel de mâncare deosebit, ce trebuie încercat măcar o dată.
Marti, 23.09.2014, 17:47
Scoicile Saint Jacques sunt una dintre specialitățile pe care Tavii Oprea știe a le prepara.
Marti, 23.09.2014, 15:42
Elena Pădurariu ne garantează că poate prepara o rețetă perfectă cu carne de somon.
Marti, 23.09.2014, 15:31Concurentul Cătălin Badici de la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“ îți recomandă o rețetă excepțională.
Marti, 23.09.2014, 15:08Toată lumea ştie că cei trei juraţi ai show-ului "Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor" sunt profesionişti în adevăratul sens al cuvântului. Muncesc pe brânci, sunt atenţi la detalii şi îşi doresc perfecţiunea.
Marti, 23.09.2014, 13:01Luni seara, pe Antena 1, a debutat în forţă "Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor", cel mai tare reality show!
Marti, 23.09.2014, 12:48
Povestea lui Cătălin Badici este una tristă, sfâșietoare. A crescut într-o familie destrămată, cu un tată alcoolic, violent și o mamă care a luat-o pe căi greșite.
Marti, 23.09.2014, 11:46Ștefan Gherasim, concurentul de la Hell's kitchen-Iadul bucatarilor în vârstă de 35 ani, îmbină cu pricerepe meseria de pompier cu bucuria de a găti.
Marti, 23.09.2014, 10:39Viața înseamnă pasiune, iar pasiunea schimbă tot, inclusiv viața. O poveste de viață la fel de interesantă are și Elena Pădurariu.
Marti, 23.09.2014, 10:31
Lupta dintre echipa fetelor și a băieților începe să devină din ce în ce mai aprigă. Se fac planuri peste planuri.
Luni, 22.09.2014, 22:37
De-a lungul anilor, Tavi a făcut cursuri de bucătărie pe diferite specializări.
Luni, 22.09.2014, 22:16
Flaviei i se îndeplinește destul de repede dorința de a pleca de la noi.
Luni, 22.09.2014, 22:00
Fie ca cei mai buni să câștige! Fetele au luptat împotriva băieților și au pierdut. Câștigătorii, evident că sunt băieții și pentru asta sunt răsfățați.
Luni, 22.09.2014, 21:51
“Sunteți foarte mulți. Și asta mă indispune”. Acesta este mesajul pe care îl transmite chef Sorin Bontea pentru a-i “încuraja”.
Luni, 22.09.2014, 21:15
Profesor, bucătar ...sau care este meseria ei de fapt?
Luni, 22.09.2014, 21:10
Să dăm startul primei probe!
Luni, 22.09.2014, 21:05
Vă pregătiți să ardeți în flăcările Iadului bucătarilor! Aici este pe viață și pe moarte!
Luni, 22.09.2014, 21:00
Liniștea ia acum locul veseliei care făcea paradă prin oraș.Pe nevăzute se instaurează panica și misterul.
Luni, 22.09.2014, 20:47
Nici nu au apucat să se cunoscă bine că au și început să existe antipatii.
Luni, 22.09.2014, 20:46
Despre cooking show-uri am tot auzit. Dar ce veți vedea în această seară la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“ depășește limitele oricărui reality show.
Luni, 22.09.2014, 20:43
Sunt ași în bucătărie, iar acum vor să cucerească un nou domeniu: cel muzical! Iar Horia Brenciu le-a fost profesor!
Luni, 22.09.2014, 19:14
Cei mai mulţi dintre noi mâncăm ca să trăim, nu invers.
Luni, 22.09.2014, 17:08