Dupa ce si-au luat liber ca sa se bucure cat mai mult de sarbatori, vedetele au constatat ca silueta lor pe care au afisat-o pe podiumurile de prezentare a avut de suferit. Prin aceeasi situatie a trecut si Adelina Pestritu
Miercuri, 05.01.2011, 00:00Laura Calder iti prezinta la "Sa gatim frantuzeste" pe Euforia TV o salata de iarna, excelenta pentru zilele pline de mancare grea de dupa Revelion: salata de andive, sfecla, nuci si branza.
Luni, 03.01.2011, 00:00Marian Rosu, bucatar-sef la Complexul Herastrau din Bucuresti, a pregatit la Euforia Cuisine o salata plina de vitamine, denumita Palm Beach.
Marti, 28.12.2010, 00:00Vladutz gateste: "Salata cu piept de curcan" Ingrediente: salata verde rosii castraveti piept de curcan fiert iaurt lamaie busuioc oregano sare piper ulei de masline Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Joi, 23.12.2010, 08:10Toni si Ibi, bucatari la restaurantul Chez Toni din Bucuresti, au prezentat doua retete de salate la emisiunea Euforia Cuisine de pe canalul Euforia TV: salata fatoush si salata de masline.
Luni, 20.12.2010, 00:00Chef Cezar il are ca invitat in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv pe bucatarul Ahmad de la restaurantul Habibi. Acesta pregateste o salata de creveti cu sos tomat.
Miercuri, 15.12.2010, 00:00Chef Cezar il are ca invitat in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv pe bucatarul Ahmad de la restaurantul Habibi. Acesta pregateste o salata de creveti cu sos tomat. Ingrediente: creveti salata usturoi chimen ulei lamaie...
Marti, 14.12.2010, 12:47Nicolai a pregatit la Euforia TV o salata de pui, calda, servita intr-un sos de citrice.
Luni, 13.12.2010, 00:00Timpul trece, iar noaptea de Revelion se apropie cu pasi repezi. In mai putin de o luna, vom intra intr-un nou an, un nou inceput... De aceea cu totii dorim sa intampinam noul an cu voiosie si ganduri bune, intr-o atmosfera placuta, alaturi de cei dragi.
Luni, 06.12.2010, 00:00Laura Calder, gazda emisiunii "Sa gatim frantuzeste" de pe Euforia TV, a pregatit o salata de cartofi fierti in propria coaja, alaturi de bacon si mazare.
Duminica, 05.12.2010, 00:00Ti-e foame, vrei sa mananci ceva usor si hranitor? Invata de la Chef Cezar o reteta rapida, fara foc, bogata in proteina si vitamine.
Vineri, 03.12.2010, 00:00Vladutz gateste: "Salata de orez salbatic cu naut"
Joi, 02.12.2010, 08:12O reteta consistenta si hranitoare, salata de fasole cu ton este ideala in zilele de post in care este dezlegare la peste. Este simpla si se prepara cu un minim de efort.
Miercuri, 01.12.2010, 00:00Categoric nu de vointa duc lipsa surorile Luciu atunci cand vine vorba despre dieta. Iuliana, sora mai mica a Nicoletei, a avut la un moment dat mari batai de cap cu kilogramele care s-au incapatanat sa se aseze pe ea.
Marti, 23.11.2010, 00:00Categoric nu de vointa duc lipsa surorile Luciu atunci cand vine vorba despre dieta.
Marti, 23.11.2010, 00:00Soia si produsele de soia sunt printre alimentele cele mai iubite de catre vegetarieni si de catre cei care tin post acum, in aceasta perioada. Preparatul de astazi este unul de tip cald, o salata cu snitele de soia. Pofta buna!
Joi, 18.11.2010, 00:00Vladutz gateste: "Salata de couscous cu legume" Ingrediente: 250g cuscus prefiert BIA 2 rosii coapte si decojite 2 cepe rosii potrivite patrunjel si menta ulei masline suc lamaie sare, piper si putin scortioara, dupa gust Preparare:...
Miercuri, 17.11.2010, 08:10Vladutz gateste: "Salata cu ravioli" Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Vineri, 12.11.2010, 08:08Don Mariano prezinta in cadrul emisiunii Euforia Cuisine o reteta exotica de muslitos cu salata de surimi. Ingrediente: surimi muslitos usturoi sana ulei smantana lamaie marar lamaita sare piper Preparare: Intr-o tigaie se pune ulei la...
Marti, 09.11.2010, 15:02Incearca o altfel de reteta de salata de fructe: cu branza mascarpone, vin alb si menta. Este cremoasa si aromata, iar scortisoara este in ton cu atmosfera de sarbatoare care se apropie.
Sambata, 30.10.2010, 00:00Credeai ca salata este buna doar cruda, inecata intr-un dressing de iaurt sau ulei de masline? Incearca o reteta picanta de verdeata sotata cu vin alb si serveste-o alaturi de o friptura de porc facuta la cuptor.
Luni, 25.10.2010, 00:00Leonard Doroftei se pregateste intens pentru meciul sau de retragere
Sambata, 23.10.2010, 00:00Noi, romanii, suntem obisnuiti sa nu combinam niciodata preparatele dulci, cu cele sarate. Insa "ruloul de curcan cu pere" este dovada clara ca aceste combinatii pot fi posibile.
Vineri, 22.10.2010, 00:00Un oficial rus sustine a gasit o rama in salata pe care urma s-o manance la o receptie oficiala la Kremlin. Guvernatorul Dmitri Zelenin a povestit, pe Twitter, ca platoul cu friptura de vita a venit insotit de o salata, dar si de un vierme viu.
Vineri, 15.10.2010, 00:00Vladutz gateste: " Tagliolini cu verdeturi" Preparare: Se fierb pastele, conform indicatiilor de pe ambalaj, in apa cu putina sare si cateva picaturi de ulei ca sa nu se lipeasca. Atentie,pastele proaspete se fierb mai repede, si orice fel de...
Marti, 12.10.2010, 08:30Gastronomia libaneza, foarte simpla si sanatoasa, isi are radacinile in traditiile arabe. Anticii fenicieni au trebuit sa se mute in munti, in acest fel fiind nevoiti sa se adapteze noilor conditii de viata, ceea ce a influentat categoric si bucataria traditionala.
Miercuri, 06.10.2010, 00:00Preparare: prima oara se caleste pieptul de pui, taiat fasii, in ulei de masline. floarea soarelui. Intre timp se prepara amestecul de salata: se pun frunze de radichio (o salata de culoare inchisa), de salata chinezeasca (verde foarte deschis),...
Vineri, 01.10.2010, 17:30Se pune putin ulei de masline la incins, intr-o tigaie, apoi se ia o bucata mare de fileu de pangasius si se taie in fasii de 2 cm latime. Acestea se pun apoi la prajit in tigaie. Se taie apoi doua rosii mici in sferturi si se maruntesc doi catei de...
Vineri, 01.10.2010, 17:27creveti andive smantana lichida ceapa rosie lamaie rosii cherry rucola salata ulei de masline patrunjel sare Ti-e foame, vrei sa mananci ceva repede? Invata de la Chef Cezar o reteta rapida, fara foc, bogata in proteina si vitamine....
Vineri, 01.10.2010, 17:17Vladutz gateste: "Salata de cruditati"
Miercuri, 29.09.2010, 10:01Asemanatoare la gust cu varza si conopida, gulia poate fi consumata cruda, fiarta sau coapta. Atunci cand cumperi gulii, alege-le pe cele mici, fiindca sunt mai dulci si nu foarte tari. Cele cu diametrul de 2-3 cm pot fi gatite intregi, cu tot cu coaja. Poti face din ele piure, le poti prepara pane sau praji ca pe cartofi.
Duminica, 26.09.2010, 00:00ton fasole rosie fasole alba doua cepe rosii rosii patrunjel lamaie dressing sare si piper Preparare: Intr-un bol se amesteca cele doua tipuri de fasole. Se taie ceapa marunt, iar rosia cubulete. Peste ele se pune sare si piper pentru aroma...
Joi, 23.09.2010, 12:46165 de calorii - aceasta este energia pe care ne-o ofera 100 g avocado crud. Avocado are mai multe calorii decat celelalte fructe, deoarece contine intre 5% si 25% grasimi vegetale, usor asimilabile. Sunt insa grasimi de calitate, care protejeaza vasele sangvine.
Marti, 14.09.2010, 00:00O reteta delicioasa preparata de Nicolai - salata de fsole verde cu foie gras. Preparare: prima oara se realizeaza dressing-ul - se toaca ceapa marunt apoi se pun trei linguri de ulei de masline si una de otet. Se asezoneaza cu sare si cu piper si...
Marti, 07.09.2010, 17:29Preparare: fileul de somon se prajeste in ulei de masline incins, pe ambele parti, dupa ce a fost asezonat cu sare si cu piper. Intre timp, se realizeaza o marinada, amestecand ulei de masline extravirgin, o lingura de mustar, miere, zeama de la...
Marti, 07.09.2010, 16:45Vladutz a gatit astazi la "Neatza cu Razvan si Dani" o salata de icre garnisita cu rosii proaspete de toamna.
Marti, 07.09.2010, 00:00Emisiunea Neatza cu Razvan si Dani a revenit de astazi la Antena 1, ocazie cu care Vladut a pregatit o salata tonica, potrivita pentru inceputul unei saptamani de lucru.
Luni, 06.09.2010, 00:00Marius, bucatar sef la restaurantul Casa Freya din Busteni, a pregatit in decor natural o salata mediteraneeana cu sofon afumat, special pentru emisiunea "Euforia Cuisine". Preparare: se iau mai multe frunze de salata si se rup cu mana, in bucati...
Vineri, 03.09.2010, 18:34Liviu Onica, bucatar-sef la restaurantul Edelweiss din Poiana Brasov, a gatit la Euforia Cuisine o salata bavareza de la poale de munte. Preparare: mai intai se taie o bucata de cascaval, de 200 de grame, in cubulete (pont: este recomandat sa...
Luni, 30.08.2010, 21:08pastai de fasole verde ceapa piept de rata afumat foie gras ulei de masline otet balsamic verdeata sare si piper Se fierb pastaile si se oun direct pe gheata. Se pun intr-un bol, peste ele se adauga ceapa, patrunjelul, sare si piper, doua...
Miercuri, 25.08.2010, 17:09Salata se taie marunt, intocmai ca si ardeiul gras, rosiile si castravetii. Se adauga branza telemea, ceapa rosie si sunculita. Sus de tot se pune un ou fiert, taiat pe din doua. Dressingul se face din ulei de masline, otet balsamic, sare, piper. La...
Joi, 19.08.2010, 18:40Dietele pot fi atat pentru slabit, cat si pentru ingrasat. Este adevarat ca cei mai multi dintre noi vrem sa slabim, dar intrebati-i si pe cei care vor sa se ingrase cat de greu obtin un kilogram in plus.
Duminica, 15.08.2010, 00:00Detoxifierea organismului, aport de vitamine si minerale indispensabile organismului, intarirea sistemului imunitar. Asta iti promit rosiile si castravetii, cu conditia sa le mananci proaspete.
Duminica, 15.08.2010, 00:00Desi multi oameni evita sa foloseasca in acelasi preparat si branza si fructele, aceasta combinatie nu este nu doar potrivita din punct de vedere nutritiv, dar gusturile unei branze mai tari se pot impleti excelent cu aromele suave ale fructelor si legumelor.
Vineri, 13.08.2010, 00:00Marii bucatari ai lumii au mai numit baconul ca fiind "acadeaua oferita de natura". Nu conteaza cum il tai, deoarece este intotdeauna delicios. Chiar si vegetarienii au probleme cand vine vorba de mirosul acestui preparat.
Joi, 12.08.2010, 00:00Preparare: se intinde o foaie mare de placinta sau foietaj intr-un vas rotund de metal, circular, se tapeteaza inclusiv peretii vasului cu blatul. Se taie apoi in felii subtiri o bucata de 250-300 grame kaizer si jumatate de tulpina de praz, rondele...
Marti, 10.08.2010, 16:27Daca se intampla sa va ramana carne de curcan, de la diferite ocazii, gatiti o salata nutritiva, plina de vitamina A si C, acid folic si de proteine.
Luni, 09.08.2010, 00:00