Sunt ași în bucătărie, iar acum vor să cucerească un nou domeniu: cel muzical! Cei trei jurați de la ”Iadul Bucătarilor” s-au apucat de cântat. Iar Horia Brenciu le-a fost profesor!
Luni, 22.09.2014, 19:13
”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“ va debuta în această seară, însă înainte de MAREA PREMIERĂ, cei trei chefi au făcut un mic popas la "Neatza".
Luni, 22.09.2014, 14:32
Cel mai aşteptat show culinar al momentului, ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“, va debuta în această seară, la ora 20.30, numai la Antena 1, însă înainte de MAREA PREMIERĂ, cei trei chefi au făcut un mic popas la "Neatza".
Luni, 22.09.2014, 10:58
Astăzi, la Antena 1 se deschid porțile unui show culinar fără precedent! “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează la ora 20.30.
Luni, 22.09.2014, 10:11
Pentru nici nu motiv nu trebuie să ratezi rețetele lui Chef Sorin Bontea! Astăzi ne-a delectat cu un fel de mâncare special, delicios și prețios: Caribbean style shrimp cocktail
Duminica, 21.09.2014, 17:45
Pe 22 septembrie, de la ora 20.30, chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu deschid porțile bucătăriei în care se vor dezlănțui talente culinare, orgolii, emoții și trăiri de-a dreptul incendiare.
Duminica, 21.09.2014, 16:27
Chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu deschid porțile bucătăriei în care se vor dezlănțui trăiri de-a dreptul incendiare.
Duminica, 21.09.2014, 16:27
Fără îndoială, chef Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai buni bucătari din România. De luni, ora 20:30, pe Antena 1, îl puteţi vedea în super show-ul "Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor", alături de Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu.
Duminica, 21.09.2014, 12:06
De luni, ora 20:30, pe Antena 1, în show-ul "Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor", juraţii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu fac legea în bucătărie.
Duminica, 21.09.2014, 10:42
De luni, ora 20:30, pe Antena 1, în show-ul "Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor", juraţii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu fac legea în bucătărie.
Duminica, 21.09.2014, 10:31
Duri, serioşi, puşi pe treabă şi foarte exigenţi. De luni, ora 20:30, pe Antena 1, cei trei juraţi "Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor" vor fi cu ochii pe concurenţii care vor să demonstreze că locul lor e într-o bucătărie de top.
Duminica, 21.09.2014, 10:18
Duri, serioşi, puşi pe treabă şi foarte exigenţi. De luni, ora 20:30, pe Antena 1, cei trei juraţi vor fi cu ochii doar pe concurenţi
Duminica, 21.09.2014, 10:17
De foame sau de plictiseală, oamenii invetează reţete. Uneori ajung să mănânce unele dintre cele mai bizare feluri de mâncare din câte există.
Sambata, 20.09.2014, 17:06
Cine vrea să iasă în evidenţă, stabileşte un record. Şi, pentru ca acesta să intre în istorie mai repede, este bine să fie şi gustos.
Sambata, 20.09.2014, 16:26
Ratatouille este o tocană de legume tradiţională, din regiunea Provence a Franţei. Numele complet al felului de mâncare este ratatouille niçoise.
Sambata, 20.09.2014, 16:08
“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează luni, 22 septembrie, de la ora 20:30 la Antena 1.
Sambata, 20.09.2014, 15:27
“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează luni, 22 septembrie, de la ora 20:30 la Antena 1.
Sambata, 20.09.2014, 15:22
“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează luni, 22 septembrie, de la ora 20:30 la Antena 1.
Sambata, 20.09.2014, 15:20
“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează luni, 22 septembrie, de la ora 20:30 la Antena 1. Chef Sorin Bontea are gusturi alese. Dar, oricât de sătul ar fi, el nu va refuza niciodată o porţie de Beef steak Tartare!
Sambata, 20.09.2014, 14:34
Ghidul Michelin este un almanah publicat anual de compania producătoare de anvelope Michelin. Ghidul Roșu Michelin este el mai vechi și mai bune cunoscut ghid al hotelurilor și restaurantelor din Europa.
Sambata, 20.09.2014, 14:07
Ghidul Michelin este un almanah publicat anual de compania producătoare de anvelope Michelin.
Sambata, 20.09.2014, 14:01
“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează luni, 22 septembrie, de la ora 20:30 la Antena 1.
Vineri, 19.09.2014, 13:01“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează luni, 22 septembrie, de la ora 20:30 la Antena 1.
Vineri, 19.09.2014, 12:50
În Japonia s-a inventat mini ananasul.
Joi, 18.09.2014, 14:08
Toată lumea are în bucătărie cel puțin o tigaie de teflon. Când se încălzește la temperatură mare, teflonul eliberează un fum letal atât pentru oameni cât și pentru animale.
Joi, 18.09.2014, 13:24
Nu ar fi minunat să existe o mașinărie care să poată separa albușurile de gălbenușuri?
Joi, 18.09.2014, 12:03
Pentru a face cea mai cremoasă maioneză și fără a risca ca aceasta să se taie, Mimi Nicolae, unul dintre cei doi sous-chefi ai emisiunii Iadul bucătarilor are un truc ce te scoate întotdeauna din bucluc.
Joi, 18.09.2014, 11:46
Mimi Nicolae, unul dintre cei doi Sous-Chefi ai emisiunii Iadul bucătarilor, a cărei premieră va avea loc pe 22 septembrie la ora 20.30, ne prezintă o rețetă clasică reinterpretată.
Joi, 18.09.2014, 11:28
Cei mai mari cântăreți de Hip Hop au fost trecuți într-o carte de bucate, ca nume ale unor feluri de mâncare delicioase.
Miercuri, 17.09.2014, 15:27
Cei mai mari cântăreți de Hip Hop au fost trecuți într-o carte de bucate, ca nume ale unor feluri de mâncare delicioase.
Miercuri, 17.09.2014, 15:23
“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează cu o porție dublă de aventură culinară, pe 22 septembrie, de la ora 20.30.
Miercuri, 17.09.2014, 12:12
“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează cu o porție dublă de aventură culinară, pe 22 septembrie, de la ora 20.30.
Miercuri, 17.09.2014, 12:00
Știai că micii s-au inventat cu peste 100 de ani în urmă? Cârciumarul Iordache din Centrul Vechi știa să prepare cei mai buni cârnați.
Marti, 16.09.2014, 17:00
“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează cu o porție dublă de aventură culinară, pe 22 septembrie, de la ora 20.30.
Marti, 16.09.2014, 13:35
“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează luni, pe 22 septembrie, de la ora 20.30.
Marti, 16.09.2014, 13:26
Dupa ce au fost jurizati de temutii chefi Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu, au trecut de cealalta parte a baricadei. Alex Petricean (D'Artagnan) este sous chefi in bucataria show-ului “Hell's Kitchen - Iadul Bucatarilor” de la Antena 1.
Luni, 15.09.2014, 22:18
Alex Petricean așteaptă cu nerăbadare debutul emisiunii Hell's Kitchen, pe 22 septembrie, de la 20:30 la Antena 1.
Luni, 15.09.2014, 17:44
Sushi este un fel de mâncare specific bucătăriei japoneze. Orezul este ingredientul de bază, iar pe lângă acesta se pun ingrediente mai mult în stare crudă – de obicei legume și pește.
Luni, 15.09.2014, 17:29
• Oul poșat în ierburi 2 ouă 1 ardei roșu tăiat cubulețe fine 1 ramură cimbrișor verde tocată mărunt 10 g chives tocat mărunt 1 ramură tarhon verde tocat mărunt 1 lingură ulei de măsline un praf de sare...
Luni, 15.09.2014, 13:28Din 22 septembrie, de la ora 20.30, show-ul “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” își deschide porțile pentru cea mai aprigă luptă culinară.
Luni, 15.09.2014, 11:26
“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează cu o porție dublă de aventură culinară, pe 22 septembrie, de la ora 20.30.
Luni, 15.09.2014, 11:06
Iată sfaturile celor trei jurați de la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” pentru bucătarii amatori!
Luni, 15.09.2014, 10:31
Iată sfaturile celor trei jurați de la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” pentru bucătarii amatori!
Luni, 15.09.2014, 09:39
În lume există tot felul de alimente ciudate. Unele dintre acestea sunt considerate lucruri de lux deoarece conțin aur adevărat.
Vineri, 12.09.2014, 17:05
O vedere poștală din New York datată undeva între 1700-1800, ne dezvăluie ceva greu de crezut.
Vineri, 12.09.2014, 16:09
Primul restaurant pentru o singură persoană s-a deschis la Amsterdam.
Vineri, 12.09.2014, 16:00
Am aflat cele mai ascunse secrete alte ale juratului de la Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor, chef Sorin Bontea.
Vineri, 12.09.2014, 12:32
Situată pe Calea Victoriei la numărul 36, Casa Capșa este restaurant, hotel de cinci stele, cofetărie și cafenea.
Joi, 11.09.2014, 16:18
Juratul Hell's Kitchen ne recomandă o rețetă delicioasă și inedită
Joi, 11.09.2014, 15:00
Japonezii se numără printre cei mai inventivi în domeniul gastronomiei. Ei născocesc tot felul de mâncăruri stranii și feluri exotice.
Joi, 11.09.2014, 14:08