Ai poftă de ceva dulce, dar te-ai săturat de produsele din supermarket? Încearcă o reţetă uşoară, pentru care nu ai nevoie de foarte multe ingrediente. E delicioasă!
Luni, 03.10.2016, 11:38Prăjitura cu piersici şi caise este perfectă pentru cei care vor să mănânce un desert rapid, gustos şi ieftin. Reţeta e foarte simplă!
Duminica, 25.09.2016, 11:16Aveţi poftă de o prăjitură gustoasă, pe care să o faceţi repede şi cât se poate de uşor? Reţeta următoare este cea mai bună variantă pentru un desert delicios, într-o zi de weekend.
Sambata, 24.09.2016, 11:45Pentru că e vreme rece de toamnă, astăzi vă propunem o rețetă delicioasă pentru un desert de post: prăjitura cu mere, nuci și scorțișoară.
Miercuri, 21.09.2016, 16:45Ai poftă de ceva dulce, special, dar n-ai mult timp la dispoziţie şi nici prea multe ingrediente la îndemână? Atunci trebuie să încerci prăjitura următoare!
Duminica, 18.09.2016, 19:41Dacă vrei să mănânci un desert delicios, foarte uşor de făcut şi ieftin, atunci merită să încerci reţeta următoare!
Miercuri, 24.08.2016, 12:58Iată o reţetă simplă, delicioasă, pe care o poţi încerca oricând. Are un gust minunat şi arată foarte bine!
Marti, 23.08.2016, 13:02In Post dulciurile din comerţ sunt interzise deoarece conţin lapte sau ouă. Vă propunem un desert uşor de făcut, de post şi foarte sănătos: Prăjitură cu măr. Se face rapid, in 15 minute.
Luni, 18.04.2016, 12:30Dacă îţi doreşti să ţii tot Postul Paştelui, dar uneori îţi este greu pentru că simţi nevoia să guşti ceva dulce, trebuie să ştii că există câteva soluţii. Asistenta Raluca Dumitru de la "Star Matinal" te învaţă cum să pregăteşti rapid şi uşor "Gogoşi de post".
Marti, 24.03.2015, 11:15Trigoane cu gem si nuca, un desert de post, aromat si delicios. Cu acest preparat îţi vei impresiona prietenii şi familia. Ingrediente: Aluat – 125 gr margarina, 100 gr zahar, 125 ml apa minerala, 350 gr faina, 1 praf de sare, 1 pliculet...
Sambata, 21.03.2015, 11:10Produs alimentar specific tarilor orientale, halvaua se prepara din pasta de susan si miere. Halvaua poate fi simpla - de culoare galbuie -, sau marmorata, cu adaos de arahide, migdale, stafide, fistic sau cacao Va mai amintiti de cutiile de tabla, rotunde si plate ale bunicii, in care gaseai un desert de buna calitate?
Vineri, 28.02.2014, 18:58Friptura la cuptor, aripioare la tigaie sau pizza cu sunca, toate, insa, pe post de desert. Ca aspet dar sica gust. Asta ofera o femeie-patiser din San Francisco. Si e renumita in tot orasul
Marti, 15.10.2013, 16:36La proba pe echipe, trupa lui Giovanni Piselli a optat sa impresioneze juriul cu o trilogie pe post de desert: biscuit, placinta, cosulet cu fructe.
Luni, 05.11.2012, 13:58Iata o reteta delicioasa pe care o puteti pregati celor mici!
Vineri, 13.04.2012, 00:00Fursecurile cu nuci sunt foarte delicioase si pot fi consumate dimineata alaturi de o cana de ceai.
Miercuri, 28.03.2012, 00:00Aceasta placinta cu mere si nuca este o reteta traditionala americana. Poate fi preparata in zilele de post.
Joi, 15.03.2012, 00:00Iata o prajitura rapida ideala pentru persoanele care tin post!
Miercuri, 14.03.2012, 00:00Vladut ne pregateste un desert delicios: gogosele de post cu o multime de fructe confiate.
Vineri, 09.12.2011, 08:12Un desert cum n-ati mai mancat, de o savoare exceptionala!
Miercuri, 30.11.2011, 00:00Pentru prajitura "negresa" de post nu ai nevoie decat de cateva ingrediente la indemana, o ora libera si multa pofta de dulce!
Joi, 24.11.2011, 00:00Portocalele sunt in sezon tot timpul anului, pentru ca nu dispar niciodata de la piata si din supermarketuri. Merg foarte bine cu ciocolata neagra si, in plus, sunt foarte aratoase cand le folosesti pe post de cupa pentru desert.
Marti, 22.11.2011, 00:00O reteta clasica venetiana. Poate fi servit si ca desert, dar si pe post de cocktail dupa cina. Fiecare restaurant are o reteta proprie, dar intotdeauna este cremos, spumos si alcoolizat.
Joi, 10.11.2011, 00:00Portocalele sunt in sezon tot timpul anului, pentru ca nu dispar niciodata de la piata si din supermarketuri. Merg foarte bine cu ciocolata neagra si, in plus, sunt foarte aratoase cand le folosesti pe post de cupa pentru desert.
Duminica, 18.09.2011, 00:00Clatitele de post nu sunt mai dificil de facut decat cele cu oua si lapte si pot fi la fel de gustoase. Incearca reteta aceasta cu ciuperci, insa daca vrei un desert, schimba toppingul cu un gem de casa sau un piure de banane.
Marti, 29.03.2011, 00:00Prune uscate cu sos de portocale - o reteta excelenta pentru un mic dejun sau chiar pentru un desert. Preparatul aduce 20% din necesarul zilnic de Omega 3 si 40% din cel de vitamina C.
Duminica, 13.03.2011, 00:00Chiar daca e post, nu ar fi rau sa dati o fuga pe la targurile cu produse traditionale. Ceea ce gasiti acolo nu are corespondent in magazine si, uneori, sunt mai bune decat cele facute la mama acasa. Colegii de la Felicia ne fac cateva sugestii.
Miercuri, 15.12.2010, 00:00se pune apa la fiert, in care se adauga apoi zahar, apa de trandafir. Nucile pisate se pun peste foaia de foietaj, apoi aceasta se impratureste pana ajunge ca un pachetel de primavara si se uda cu apa. Se fac patru pachetele si se pun la prajit in ulei...
Marti, 14.12.2010, 17:28Toni si Ibi, bucatari la restaurantul libanez Chez Toni din Bucuresti, au pregatit in studioul emisiunii "Euforia Cuisine" de la Euforia TV un desert libanez de post.
Marti, 14.12.2010, 00:00Vladut a gatit budinca cu stafide. Ingrediente: 1l Bautura de soia cu vanilie Inedit 4-5 linguri amidon 2 linguri zahar 1 lingura cacao neagra Dr. Oetker 30 ml esenta de rom Dr. Oetker 250g stafide aurii. Mod de preparare: Se pune laptele...
Vineri, 19.03.2010, 11:25