Gabriela Pascaru gătește la Prietenii de la 11 o rețetă absolut delicioasă, "Cheese mousse cu sos de zmeură și trandafiri".
Direct din culisele bucătăriilor marilor chefi, un mousse de cioclolată servit la pahare, așa cum ne recomandă Gordon Ramsay.
Dacă ai musafiri și nu știi cu ce desert să-i servești, încearcă acest mousse de ciocolată și pe loc o să-i uimești!
Lavinia Frăsinescu a gătit, la Prietenii de la 11, un preparat dulce - mousse de ciocolată cu avocado.
Lavinia Frăsinescu a gătit, la Prietenii de la 11, un preparat dulce - mousse de ciocolată cu avocado.
Să vedem cu ce se mai "laudă" Andreea Raicu în bucătărie. Vedeta ne arată cum se prepară "mousse-ul de banane". Aşa că, scoateţi un pix şi o hârtie şi notaţi ingredientele!
Sambata, 14.10.2017, 10:36
Ingrediente 5 pere 200 ml vodka 3 lămâi 2 buc. ghimbir proaspăt 50 g gelatină 300 g cafea măcinată 200 g ciocolată neagră 400 ml smântână dulce pentru frișcă...
a1. ro îți prezintă astăzi rețeta celui mai delicios mousse de ciocolată: un gust de care nu te vei mai putea despărți!
Pentru că este vineri este zi de desert la Neatza! Vlăduţ a pregătit astăzi un mousse de iaurt şi căpşuni.
Pentru că este vineri este zi de desert la Neatza! Vlăduţ a pregătit astăzi un mousse de iaurt şi căpşuni.
Ingrediente 300 g ciocolată neagră min. 60% cacao 4 ouă 300 g zahar 1 lămâie 30 ml brandy 300 g faină 250 g unt 300 g fructe de pădure congelate 300 g fructe proaspete(căpșuni, zmeură, mure,...
Rețeta de Curmale cu frișcă și zmeură
Ingrediente Pentru copac de ciocolată : 200 g ciocolată 5 g cacao neagră 5 g pudră de ceai matcha Pentru buretele de pandispan 190 ml lapte 110 ml ulei de floarea soarelui 105 g albuș de ou 20 g de...
Dacă îți e poftă de ceva dulce sau pur și simplu vrei să îți surprinzi prietenii cu ceva bun, atunci încearcă această rețetă.
Cei care iubesc ciocolata trebuie să încerce desertul acesta! Nu e deloc greu de pregătit, arată demenţial şi este absolut delicios. Iată toţi paşii reţetei!
Ionela Mureşan are 31 de ani şi vine din Cluj Napoca. Are un laborator propriu de cofetărie, iar la preselecții i-a dat pe spate pe chefi cu un mousse de ciocolată cu zmeură.
Ingrediente: Mousse de ciocolată: 1 lingură ness 1 foaie gelatină 100 ml lapte 3 gălbenușuri 50 g zahăr 200 ml frișcă 150 g ciocolată neagră Mousse de fructe: 150 g piure de zmeură 150 g...
Ingrediente: 400 gr ciocolată albă 200 gr unt 10 oua 1 l frișcă lichidă 500 gr zahăr 1 cutie mentă 100 gr migdale 150 gr căpșuni 40 gr gelatină 500 gr făină 500 ml lapte 50 gr cacao...
Ingrediente: 2 buc. avocado 50 g ulei de cocos 100g miere 1/2 lingură matcha 1 pepene galben 6 buc frunze mentă 2 buc. lime 200 g panko 300 g zahăr pudră 225 g unt flori comestibile...
Ionela Mureşan are 31 de ani şi vine din Cluj Napoca. Are un laborator de cofetărie, iar preparatul din această seară arată superb
Ionela Mureşan are 31 de ani şi vine din Cluj Napoca. Are un laborator de cofetărie, iar preparatul din această seară arată superb
Ingrediente Pentru Mousse 200 g galbenus pasteurizat 100 g zahar 100 ml lapte 500 ml smantana lichida (35% grasime) 200 g ciocolata neagra Valrhona GUANAJA (70% ) 200 g ciocolata alba Valrhona IVOIRE (35% ) 6 bucati x 2.5 g foi gelatina...
Dacă îți e poftă de ceva dulce sau pur și simplu vrei să îți surprinzi prietenii cu ceva bun, atunci încearcă această rețetă.
Miercuri, 16.03.2016, 12:53
Coronitele de miel se condimenteaza cu sare, piper, rozmarin, usturoi si ulei. Se dau la rece pentru o ora.
Ingrediente 200 gr ciocolata menaj, 400 ml frisca lichida, 30 gr unt, 2 oua, 100 gr zahar, 10 gr gelatina Mod de preparare Reteta mousse de ciocolata e o reteta usoara si aspectuoasa, aerata, numai buna chiar si pentru copii. Se separa...
Miercuri, 22.07.2015, 09:53
Adriana a fost in culmea fericirii la “Hell’s Kitchen – Iadul bucatarilor” atunci cand, la proba dish-urilor internationale, a fost laudata de chefi.
Marti, 24.03.2015, 14:30
Dacă își dorești să îi impresionezi pe cei dragi cu un desert inedit, atunci încearcă această rețetă de mousse de ciocolată.
Miercuri, 11.03.2015, 12:52
Ingrediente 1 bucată fazan proaspăt (1,500-2kg) 750 ml vin roşu sec 200 g hribi proaspeți 1 bucată baton de vanilie 100 g ceapă 250 g sfeclă roșie 200g morcov 150 g țelină 2 bucăți roşii proaspete 10 g cimbru proaspăt 10 g...
Vineri, 03.10.2014, 15:11
Lecţia de gătit: mousse şi ciocolată
Vineri, 07.03.2014, 14:35O combinație interesantă de carne, ciuperci, vanilie și legume care vă vor testa papilele gustative.
Luni, 20.01.2014, 22:17Alex Iacob ne recomandă un preparat delicios, fin și plin de savoare.
Luni, 13.01.2014, 11:35
Atunci când ți-e pofă de ficăței de pui și de ficat de gâscă, ai la îndemână o rețetă delicioasă.
Luni, 06.01.2014, 22:15O rețetă perfectă atunci când vrei să prepari angghinare.
Luni, 30.12.2013, 18:43
Mireala Ivaşcu a preparat creveţi cu ciocolată, iar Istvan Veres, mousse de carne cu legume şi sfeclă.
Luni, 25.11.2013, 11:20
Reteta lui Tudor Constantinescu. Clatita umpluta cu mousse de ciocolata cu lapte, smochine caramelizate si sos de ciocolata neagra.
Joi, 24.10.2013, 14:13
Preparatul pentru cel de-al treilea duel a fost "Clatite cu mousse de ciocolata si smochine caramelizate"
Luni, 21.10.2013, 11:15
Cum se prepara Aumoniere “Chocolat” sau "Clatita umpluta cu mousse de ciocolata cu lapte, smochine caramelizate si sos de ciocolata neagra"
Luni, 14.10.2013, 12:22
Mousse-ul de ciocolata este un desert rafinat pe care il poti prepara pentru o masa festiva. Zmeura ii va oferi o aroma deosebita.
Marti, 08.05.2012, 00:00
Mousse-ul de ciocolata este un desert delicios si elegant. Timp de preparare: 40 de minute. Pofta buna!
Vineri, 13.04.2012, 00:00
Vladut gateste: "Clatite cu mousse de ciocolata si visine".
Un desert pe cat de delicios, pe atat de simplu de preparat, Pofta buna!
Luni, 30.01.2012, 00:00
Caldura de luna acesta ne-a mai adus o recolta de zmeura. De ce sa nu te desfeti cu un desert usor si aromat?
Vineri, 09.12.2011, 00:00
Un desert pe cat de elegant, pe atat de usor de facut. Pofta buna!
Vineri, 18.11.2011, 00:00
Acest desert sofisticat este perfect pentru o cina festiva. Pentru o varianta mai puţtin intensa, poti folosi ciocolata neagra cu mai putina cacao (40-50%).
Joi, 17.11.2011, 00:00
Cu un desert ca acesta, cine mai are nevoie de pranz!? Aflati mai jos cum se prepara!
Duminica, 02.10.2011, 00:00
Poate ca pare o fantezie pentru persoanele care tin diete, insa desertul de la Tesco nu numai ca are continutul caloric mai mic decat al unui mar, ci si ajuta in procesul de slabire.
Vineri, 08.07.2011, 00:00
Vladutz gateste: "Mousse duo chocolat" 500 gr ciocolata amaruie sau alba 2 kg frisca batuta 150 gr zahar 300 gr oua 30 gr gelatina 60 gr coniac, lichior Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Ciocolata si capsuni in acelasi desert fac o combinatie dulce si racoroasa, numai buna pentru zilele de vara.
Sambata, 29.05.2010, 00:00