Antena Căutare

Articole despre regis stone

Pulpă de pui dezosată cu roşii tandoori

Pulpă de pui dezosată cu roşii tandoori

Ceapa se curata si se taie cuburi. Usturoiul se curata si se zdrobeste usor. Pulpele se condimenteaza cu sare, piper, putina coaja de lamaie.

Luni, 28.03.2016, 09:08
Muschiuleţ de porc

Muschiuleţ de porc

Muschiuletul de porc se fasoneaza, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se frige pe un grill (gratar).

Luni, 28.03.2016, 09:06
Risotto cu hribi

Risotto cu hribi

Se curata si se taie cubulete ceapa uscata.

Luni, 28.03.2016, 09:03
YAKISOBA

YAKISOBA

Se curata si se taie legumele. Carnea se taie fasii.

Luni, 28.03.2016, 09:01
CONCURS! "Regis Stone - Găteşte ca un maestru bucătar!"

CONCURS! "Regis Stone - Găteşte ca un maestru bucătar!"

Aloshop.tv pune la bătaie tigaia "‪#‎RegisStone‬ PAN 24 CM" pentru toţi pasionaţii de cooking!”

Marti, 22.03.2016, 18:26
File de vițel cu foie gras de rață în sos de vin alb și coșuleț cu legume

File de vițel cu foie gras de rață în sos de vin alb și coșuleț cu legume

Se curata muschiuletul, se fileteaza si se asezoneaza cu sare.

Marti, 22.03.2016, 16:36
Rapane în sos de vin cu duet de piure și carpaccio de ridichi

Rapane în sos de vin cu duet de piure și carpaccio de ridichi

1. Se pune 150 g unt la incins, impreuna cu o lingura de ulei de masline si se prajesc rapanele pentru 2-3 minute, asezonate cu sare. Se adauga vinul si se mai lasa pe foc pana cand se evapora alcoolul.

Marti, 22.03.2016, 16:32
Cotlet de berbecuț cu ratatouille

Cotlet de berbecuț cu ratatouille

1. Cotletele de berbecut se curata de grasime, se asezoneaza cu sare si piper si se trag la tigaie in putin ulei de masline, pentru 4 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc.

Marti, 22.03.2016, 16:29
File de șalău cu sparanghel, sos de rucola și icre de manciuria

File de șalău cu sparanghel, sos de rucola și icre de manciuria

1. Fileul de peste se condimenteaza cu sare si piper si se trage la tigaie in unt si ulei de masline.

Marti, 22.03.2016, 15:03
Calcan pe crema de mazare si tarhon, cu praz crocant si sos chardonnay

Calcan pe crema de mazare si tarhon, cu praz crocant si sos chardonnay

Curatam si spalam toate legumele.

Luni, 21.03.2016, 16:23
Măr copt cu cremă de soc şi prune uscate

Măr copt cu cremă de soc şi prune uscate

Merele se bagă în cuptor cu ingredientele, apoi se face crema din smantana, ou si zahar. Frisca se bate cu miere.

Luni, 21.03.2016, 16:09
Pad Thai cu creveţi

Pad Thai cu creveţi

Se taia ceapa si usturoi se taie in cuburi mici, se curata si se spala creveti. Branza tofu se taia cubulete, ceapa verde si morcov se taie julienne.

Luni, 21.03.2016, 15:56
Chicken Tikka Masala

Chicken Tikka Masala

Se pregateste marinata: se amesteca in iaurtul grecesc uleiul de arahide, usturoi pisat, garam masala, zeama de lime, sare, turmeric, paprika, coriandru pudra.

Marti, 15.03.2016, 22:20
Piept de porumbel cu ciuperci morel şi emulsie de creson

Piept de porumbel cu ciuperci morel şi emulsie de creson

Se spala baby morcovii, se curata sfecla si se fierb in apa cu sare pana devin cruncy. Se dau apoi la cuptor pana se patrund.

Marti, 15.03.2016, 22:14
Scoici Saint-Jacques cu sos de ardei copţi şi salată de fenicul şi migdale

Scoici Saint-Jacques cu sos de ardei copţi şi salată de fenicul şi migdale

Se curata bine scoicile, se asorteaza cu sare si piper si se pun la prajit pentru 2-3 min pe fiecare parte.

Marti, 15.03.2016, 22:07
Piept de raţă înăbuşit în vin roşu cu cimbru, pudding Yorkshire, sos de caramel, piure de morcov, mazăre sote şi micro greens

Piept de raţă înăbuşit în vin roşu cu cimbru, pudding Yorkshire, sos de caramel, piure de morcov, mazăre sote şi micro greens

Pieptul de rata se cresteaza pe partea cu piele, dar fara a cresta si carnea, se asezoneaza cu sare si se trage la tigaie, pentru 4 minute pe partea cu piele si 2-3 minute pe cealalta parte.

Marti, 15.03.2016, 21:59
Pui cu banane platain

Pui cu banane platain

Puiul se transeaza in bucati mici. Se pune la fiert, in apa cu sare, cu cateva condimente.

Marti, 15.03.2016, 12:02
Turnul Dracula

Turnul Dracula

Transarea carnii se face in 4 transe egale pui, vita si porc.

Luni, 14.03.2016, 22:46
Seabass cu fenicul

Seabass cu fenicul

Pregatesc un chiffonade de sfecla rosie, soc termic apa cu gheata proportie egala.

Luni, 14.03.2016, 21:40
Ciuperci pane umplute cu carne

Ciuperci pane umplute cu carne

Ciupercile se spala ,se indeparteaza coditele si se lasa se se scurga bine de apa, se pun pe o planseta si se condimenteaza cu sare si piper .

Luni, 14.03.2016, 20:35
CONCURS! AloShop pune la bătaie o tigaie grill "REGIS STONE GRIDDLE PAN". Gătește ca un adevărat CHEF!

CONCURS! AloShop pune la bătaie o tigaie grill "REGIS STONE GRIDDLE PAN". Gătește ca un adevărat CHEF!

Pentru toți pasionații de cooking AloShop pune la bătaie o tigaie "REGIS STONE GRIDDLE PAN”

Luni, 14.03.2016, 16:24
Piept de rață cu sos de coacăze și garnitură de cuș-cuș cu legume

Piept de rață cu sos de coacăze și garnitură de cuș-cuș cu legume

Punem coacazele si zaharul brun intr-un vas.

Marti, 08.03.2016, 23:51
Spaghete negre cu fructe de mare

Spaghete negre cu fructe de mare

Se prepara mai intai fructele de mare.

Marti, 08.03.2016, 23:36
Cod cu portocale și piure de mazăre cu mentă

Cod cu portocale și piure de mazăre cu mentă

Se spala codul si se usuca cu un prosop de hartie.

Marti, 08.03.2016, 23:30
Ton in crusta de susan cu germeni de floarea soarelui si piure de morcovi

Ton in crusta de susan cu germeni de floarea soarelui si piure de morcovi

Cristina Pana a preparat o reteta de : Ton in crusta de susan cu germeni de floarea soarelui si piure de morcovi

Luni, 07.03.2016, 19:12
ZUPPETTA DE VONGOLE VERACI

ZUPPETTA DE VONGOLE VERACI

Adochitei Cristina a preparat o reteta de ZUPPETTA DE VONGOLE VERACI (APA DE ROSII INIMA DE BOU SI SER DE MOZZARELLA DE BIVOLITA CAMPANA DOP) in show-ul Chefi la cutite

Luni, 07.03.2016, 19:05
File de somon cu sos de mazare tarhon si lamaie

File de somon cu sos de mazare tarhon si lamaie

Zinke Daniel a preparat o reteta de File de somon la tigaie cu cartofi in coaja, sos de mazare cu tarhon si lamaie, ciuperci pleurotus prajite si spuma de albus de oua cu cimbru

Luni, 07.03.2016, 19:00
Nikujaga

Nikujaga

Banu Catalin a preparat in show-ul Chefi la cutite o reteta de Nikujaga.

Luni, 07.03.2016, 18:45
CONCURS! AloShop pune la bătaie tigaia "REGIS STONE PAN 28 cm". Gătește ca un adevărat CHEF!

CONCURS! AloShop pune la bătaie tigaia "REGIS STONE PAN 28 cm". Gătește ca un adevărat CHEF!

Pentru toți pasionații de cooking AloShop pune la bătaie un set de tigăi "REGIS STONE PAN 28CM":

Luni, 07.03.2016, 18:40
Paste Singapore, o minunăţie! Uite reţeta propusă de chef Cătălin Scărlătescu

Paste Singapore, o minunăţie! Uite reţeta propusă de chef Cătălin Scărlătescu

Iată cum îţi poţi impresiona apropiaţii cu o reţetă nouă de paste Singapore, o reţetă făcută de chef Cătălin Scărlătescu.

Luni, 29.02.2016, 13:53
x