Ceapa se curata si se taie cuburi. Usturoiul se curata si se zdrobeste usor. Pulpele se condimenteaza cu sare, piper, putina coaja de lamaie.
Luni, 28.03.2016, 09:08Muschiuletul de porc se fasoneaza, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se frige pe un grill (gratar).
Luni, 28.03.2016, 09:06Se curata si se taie cubulete ceapa uscata.
Luni, 28.03.2016, 09:03Se curata si se taie legumele. Carnea se taie fasii.
Luni, 28.03.2016, 09:01Aloshop.tv pune la bătaie tigaia "#RegisStone PAN 24 CM" pentru toţi pasionaţii de cooking!”
Marti, 22.03.2016, 18:26Se curata muschiuletul, se fileteaza si se asezoneaza cu sare.
Marti, 22.03.2016, 16:361. Se pune 150 g unt la incins, impreuna cu o lingura de ulei de masline si se prajesc rapanele pentru 2-3 minute, asezonate cu sare. Se adauga vinul si se mai lasa pe foc pana cand se evapora alcoolul.
Marti, 22.03.2016, 16:321. Cotletele de berbecut se curata de grasime, se asezoneaza cu sare si piper si se trag la tigaie in putin ulei de masline, pentru 4 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc.
Marti, 22.03.2016, 16:291. Fileul de peste se condimenteaza cu sare si piper si se trage la tigaie in unt si ulei de masline.
Marti, 22.03.2016, 15:03Curatam si spalam toate legumele.
Luni, 21.03.2016, 16:23Merele se bagă în cuptor cu ingredientele, apoi se face crema din smantana, ou si zahar. Frisca se bate cu miere.
Luni, 21.03.2016, 16:09Se taia ceapa si usturoi se taie in cuburi mici, se curata si se spala creveti. Branza tofu se taia cubulete, ceapa verde si morcov se taie julienne.
Luni, 21.03.2016, 15:56Se pregateste marinata: se amesteca in iaurtul grecesc uleiul de arahide, usturoi pisat, garam masala, zeama de lime, sare, turmeric, paprika, coriandru pudra.
Marti, 15.03.2016, 22:20Se spala baby morcovii, se curata sfecla si se fierb in apa cu sare pana devin cruncy. Se dau apoi la cuptor pana se patrund.
Marti, 15.03.2016, 22:14Se curata bine scoicile, se asorteaza cu sare si piper si se pun la prajit pentru 2-3 min pe fiecare parte.
Marti, 15.03.2016, 22:07Pieptul de rata se cresteaza pe partea cu piele, dar fara a cresta si carnea, se asezoneaza cu sare si se trage la tigaie, pentru 4 minute pe partea cu piele si 2-3 minute pe cealalta parte.
Marti, 15.03.2016, 21:59Puiul se transeaza in bucati mici. Se pune la fiert, in apa cu sare, cu cateva condimente.
Marti, 15.03.2016, 12:02Transarea carnii se face in 4 transe egale pui, vita si porc.
Luni, 14.03.2016, 22:46Pregatesc un chiffonade de sfecla rosie, soc termic apa cu gheata proportie egala.
Luni, 14.03.2016, 21:40Ciupercile se spala ,se indeparteaza coditele si se lasa se se scurga bine de apa, se pun pe o planseta si se condimenteaza cu sare si piper .
Luni, 14.03.2016, 20:35Pentru toți pasionații de cooking AloShop pune la bătaie o tigaie "REGIS STONE GRIDDLE PAN”
Luni, 14.03.2016, 16:24Punem coacazele si zaharul brun intr-un vas.
Marti, 08.03.2016, 23:51Se prepara mai intai fructele de mare.
Marti, 08.03.2016, 23:36Se spala codul si se usuca cu un prosop de hartie.
Marti, 08.03.2016, 23:30Cristina Pana a preparat o reteta de : Ton in crusta de susan cu germeni de floarea soarelui si piure de morcovi
Luni, 07.03.2016, 19:12Adochitei Cristina a preparat o reteta de ZUPPETTA DE VONGOLE VERACI (APA DE ROSII INIMA DE BOU SI SER DE MOZZARELLA DE BIVOLITA CAMPANA DOP) in show-ul Chefi la cutite
Luni, 07.03.2016, 19:05Zinke Daniel a preparat o reteta de File de somon la tigaie cu cartofi in coaja, sos de mazare cu tarhon si lamaie, ciuperci pleurotus prajite si spuma de albus de oua cu cimbru
Luni, 07.03.2016, 19:00Banu Catalin a preparat in show-ul Chefi la cutite o reteta de Nikujaga.
Luni, 07.03.2016, 18:45Pentru toți pasionații de cooking AloShop pune la bătaie un set de tigăi "REGIS STONE PAN 28CM":
Luni, 07.03.2016, 18:40Iată cum îţi poţi impresiona apropiaţii cu o reţetă nouă de paste Singapore, o reţetă făcută de chef Cătălin Scărlătescu.
Luni, 29.02.2016, 13:53