În ediția din 22 februarie 2022, de la Neatza de Weekend, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat "Obrăjori de vită". ”Carnea de obraz de vițel o voi fierbe, cam trei ore, în vin, cu ceapă, morcov, cimbrișor și stoc de pui....
În ediția din 8 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat două rețete cu carne de vițel din bucătăria italiană: Saltimbocca de vițel și Vitello tonnato.
În ediția din 8 februarie 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat Saltimbocca de vițel. ”Vom folosi carne de vițel, pe care o tăiem foarte fin. O batem un pic, ca și pe un...
În ediția din 15 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul emisiunii a preparat o rețetă de friptură de vita cu sos de piper și cartofi lionezi, dar și o rețetă de desert absolut delicios.
În ediția din 15 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, bucătarul emisiunii, a gătit carne cu sos de piper pe bază de smântână, iar ingredientele folosite au fost următoarele: carne de vită, carne de pui, smântână, piper dar și...
În ediția din 7 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând, bucătarul emisiunii, a gătit ”Praz cu măsline”, iar ingredientele folosite au fost următoarele: șoric de porc, praz, castraveți murați, măsline,...
În ediția din 30 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul emisiunii, a gătit ”Conopidă gratinată”, iar ingredientele folosite au fost următoarele: ciuperci, roșii, ardei, vinete, ceapă, conopidă, dar...
În ediția din 16 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul emisiunii, a preparat o rețetă de legume în aluat tempura pe care a denumit-o ”Tempura de legume”. Voi face un aluat de clătite în care voi pune bere, ca să fie mai fraged”, a declarat bucătarul emisiunii.
În ediția din 16 noiembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul emisiunii, a preparat ”Tempura de legume”. Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele: pătrunjel, făină, cartofi dulce, morcov, sos de...
În ediția din 22 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregătit un sandwich cu carne de pui. Rețeta conține piept de pui, pită moale, brânză.
În ediția din 21 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregatit o rețetă de paste cu antricot de vită. Carnea va fi gătită la foc încet tăiată în bucățele mici.
În ediția din 20 iulie 2021 de la Super Neatza, Chef Nicolai Tand a pregătit două rețete delicioase: Supă de vară cu paste de orez şi somon în crustă.
În ediția din 20 iulie 2021 de la Super Neatza, Chef Nicolai Tand a pregătit un somn în crustă de foietaj și o supă asiatică cu paste și legume.
În ediția din 19 iulie 2021 de la Super Neatza, Chef Nicolai Tand a pregătit două rețete delicioase: Tăiței cu varză și pesmet și Orez cu pui și legume.
În ediția din 19 iulie 2021 de la Super Neatza, Chef Nicolai Tand a pregătit un prepara specific zonei clujene cu varza, paste și carne tocată.
În ediția din 20 iulie 2021 de la Super Neatza, Chef Nicolai Tand a pregătit rețeta Caponata, inspirată din bucătăria italiană.
În ediția din 20 iulie 2021 de la Super Neatza, Chef Nicolai Tand a pregătit un mic dejun delicios., denumit "Caponata"
Chef Nicolai Tand a gătit la Neatza cu Răzvan și Dani o rețetă de aperitiv din mușchi de vită cu avocado și rețetă de spumă de conopidă, foarte gustoase și interesante.
Chef Nicolai Tand a gătit la Neatza cu Răzvan și Dani o rețetă de mușchi de vită cu avocado și spumă de conopidă.
Chef Nicolai Tand,a gătit la Neatza cu Răzvan și Dani, tartă cu ceapă caramelizată, lasagna delicioasă și banane caramelizate, un meniu complet pentru întreaga zi.
Chef Nicolai Tand a pregătit tartă cu ceapă caramelizată, lasagna, dar și omletă cu ciuperci.
Chef Nicolai Tand ne-a obișni=uit cu preparatele sale interesante, inspirate din zonele vizitate, sau chiar din zona de baștină, iar azi a preparat o delicioasă și spectaculoasă rețetă de pită umplută cu carne, piure de cartofi și salată de varză.
Nicolai Tand a gătit "Pită umplută" la Neatza cu Răzvan şi Dani!
Chef Nicolai Tand, a preparat la Neatza cu Răzvan și Dani o Rețetă de supă Tom Yum, din bucătăria thailandeză.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține creveti, ciuperci, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Tom Yum,”.
Chef Nicolai Tând a pregătit un preparat care conține parizer, roșii, morcovi, pâine, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Parizer pane”.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține ouă, zahăr, lapte, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Clătite americane”.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține carne de mozzarella, telemea, ouă, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Amuse bouche”.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține ingrediente de post delicioase, denumit ”Curry de post”.
Chef Nicolai Tand a pregătit la Neatza cu Răzvan și Dani o interesantă și delicioasă rețetă de pui cu cartofi și două sosuri.
Pentru iubitorii preparatelor cu pește, o minunată și interesantă rețetă de dorada la cuptor cu pesto de rucola, preparată de Chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani.
Chef Nicolai Tand a pregătit la Neatza cu Răzvan și Dani o delicioasă rețetă de pui în stil jamaican, cu o combinație interesantă de ingrediente.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține unt, varza, pui, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Jamaican Jerk Chicken”.
Chef Nicolai Tând a pregătit un preparat care conține vin roșu, ouă, unt, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Ouă în vin roșu”.
Cu ingrediente speciale, combinate armonios, Chef Nicolai Tand a pregătit în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani o rețetă de salată din bucătăria asiatică.
Pentru a-i impresiona pe cei dragi cu preparate delicioase, hrănitoare și destul de simplu de preparat, Chef Nicolai Tand ne recomandă rețeta: Piept de rață cu sos de citrice și garnitură de varză roșie cu piure de vinete.
Chef Nicolai Tand i-a surprins plăcut pe matinalii de la ”Super Neatza” cu o interesantă și delicioasă rețetă de ceapă confiată în aluat foietaj cu sos de parmezan, preparat ce poate fi servit ca aperitiv.
Chef Nicolai Tand i-a surprins din nou pe simpaticii matinali cu o interesantă rețetă de mămăligă cu cartofi și carne de la garniță, cu ouă poșate și varză murată, demnă de încercat în orice bucătărie.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține orez, piept de pui, ou, lapte, faina, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Mămăligă pe cartofi și carne la garniță”.
Adăugăm la colecția de rețete preparate de Chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dan, o foarte gustoasă și interesantă rețetă de chifteluțe din orez cu carne de pui.
Chef Nicolai Tând a pregătit un preparat care conține orez, piept de pui, ou, mazăre, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Chifteluțe de orez”.
Chef Nicolai Tand a pregătit în cadrul îndrăgitului matinal Neatza cu Răzvan și Dani mai multe rețete de preparate culinare, printre care și această delicioasă rețetă de Supă cremă de cartofi cu praz.
Nicolai Tand, îndrăgitul chef de la Neatza cu răzvan și Dani, i-a surprins plăcut pe matinali, la ceas aniversar al Antenei 1 cu o spectaculoasă rețetă de lava cake cu caramel sărat.
Chef Nicolai Tand a pregătit în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani două rețete de tarte cu mere, dar și o rețetă de supă cremă de dovleac copt.