Pizza este unul dintre primele preparate la care renunta femeile atunci cand incep sa tina dieta. Dar si acest fel de mancare poate fi adaptat in asa fel incat sa te bucuri de gustul lui si sa nu te ingrasi.
Marti, 28.02.2012, 00:00Cumparam sare si apa in loc de carne in mezeluri, o combinaţie care nu doar ca nu ne hraneste, dar ne si imbolnaveste. E concluzia inspectorilor de la Protecţia Consumatorului care au gasit in jumatate din produsele verificate mai multa sare decât...
Luni, 27.02.2012, 19:15Nici nu s-a terminat luna februarie si oamenii se gandesc deja la Paste. Cum masa de sarbatoare nu e la fel fara carne de miel in farfurie, romanii s-au pus pe cautat miei. Ultima oferta in materie este mielul cu rezervare. E mai ieftin si esti sigur ca nu ramai fara el de Paste.
Vineri, 17.02.2012, 00:00Matinalii Razvan si Dani dau startul emisiunii Neatza intr-un ton revigorant, cu o reteta sanatoasa, plina de proteine: snitel din muschi file, cu salata si ciuperci champignon à la crème. Iata cum se prepara in cativa pasi simpli!
Miercuri, 15.02.2012, 00:00Potrivit Daily Mail, Uniunea Europeana este sursa raspandirii epidemiei de obezitate in Europa din cauza tarifelor scazute la importul alimentelor grase in statele membre.
Joi, 09.02.2012, 00:00Codul galben de ninsori a creat isterie in magazine. Hypermarket-urile au avut cu aproape 20 la suta mai multi clienti fata de joia trecuta, iar vanzarile au fost cu 70 de procente mai mari. Raioanele de carne, paine, legume si fructe care au ramas aproape goale ieri seara.
Vineri, 03.02.2012, 00:00Daca vrei sa-i pregatesti iubitei tale o intalnire iesita din comun, poti incerca sa ii gatesti.
Marti, 31.01.2012, 00:00Vladutz gateste "Fasole in stil mexican"
Marti, 24.01.2012, 08:09Afla aici cum s-a distrat Catalin Botezatu in Vietnam.
Luni, 23.01.2012, 17:59Setea si foamea sunt nevoi primare. Iar doi barbati din judetul Bacau si-au spus ca nu se pot lupta cu ele. Au decis sa le rezolve si au dat iama in camarile vecinilor. Si pentru ca i-a lovit darnicia, au oprit la un prieten, ca sa petreaca in voie. Ce...
Joi, 19.01.2012, 16:43Vladutz gateste: "Sote din carne de pui"
Marti, 17.01.2012, 09:24Starile depresive pot fi combatute prin metode naturiste, mai exact, prin anumite alimente. Iata mai jos care este recomandarea pofesorului doctor Gheorghe Mencinicopschi, in cartea sa "Si noi ce mai mancam?".
Marti, 10.01.2012, 00:00Unul dintre barurile din Newcastle care permite accesul clientilor alaturi de cateii lor a inceput sa vanda bere facuta special pentru patrupede, relateaza Daily Mail.
Luni, 09.01.2012, 00:00De ceva vreme, Costi Ionita s-a schimbat radical. Nu doar ca a trecut granitele tarii cu muzica sa si are succes in strainatate, dar si-a imbunatatit si stilul de viata.
Miercuri, 04.01.2012, 00:00Aromata, gustoasa, mult mai usoara decat o friptura din porc traditionala. Sa fiti sanatosi!
Luni, 02.01.2012, 00:00In timp ce in farfuriile noastre isi fac loc porcii vietnamezi sau americani, grasunul romanesc pregateste contraatacul. Dupa opt ani de restrictii din cauza pestei, Romania are voie sa exporte din nou carne de porc. Iar cand crescatorii romani se...
Sambata, 31.12.2011, 16:39Un cuplu din China a pregatit cina acasa fara sa stie ca bucata de carne din care au facut friptura poate lumina in intuneric.
Miercuri, 28.12.2011, 00:00Aceasta perioada a anului este una in care gospodinele gatesc intens, asadar cateva sfaturi practice care sa va ajute in bucatarie sunt mai mult decat binevenite. Cum din meniurile de sarbatori nu lipsesc fripturile, iata 4 sfaturi practice care va vor fi de ajutor in pregatirea fripturii perfecte.
Sambata, 24.12.2011, 00:00Mare atentie la ce fel de carne cumparati inainte de Craciun. In hala Bucur Obor, politistii si inspectorii sanitar-veterinari au descoperit carne de cal, vanduta drept carne de vita. Au confiscat marfa si au amendat societatea care o vindea. Este insa...
Vineri, 23.12.2011, 13:07In functie de zona, meniul de Craciun i-a facut pe romani sa-si calculeze bugetul. Pulpa de porc, de exemplu, cea mai cumparata in aceasta perioada ii costa pe bucuresteni aproape 12 lei pe kilogram. In tara insa, kilogramul de carne s-a vandut si la...
Marti, 20.12.2011, 19:26E agitatie mare in gospodariile romanesti. Astazi, conform traditiei, se taie porcul pentru masa de Craciun.
Marti, 20.12.2011, 14:06E forfota mare azi, in mai toate orasele din tara. Conform traditiei, pe 20 decembrie se taie porcul pentru masa de Craciun. Si cum traditia e traditie, toata lumea s-a pus pe treaba inca de dimineata. Unii au organizat adevarate petreceri de Ignat. Iar ce a iesit, va va lasa gura apa.
Marti, 20.12.2011, 00:00Nu-i leguma mai buna decat porcul, Craciun fericit fara carnati, sarmale si fripturi sau Revelion fara piftie. Sunt teoriile in care cred cu tarie romanii, dar pe care urmatoarea mea invitata nu le mai ia in seama de vreo 5 ani. Maria Radu s-a lasat de...
Luni, 19.12.2011, 17:18Cristian Tantareanu a dat de mancare la tot cartierul. A taiat zeci de porci, a incins gratarele, a adus bucatari priceputi si a facut pomana grasunelului. Opt sute de copii au ascultat sub bradul de Craciun povesti de iarna.
Luni, 19.12.2011, 17:11Mai e o zi pana la Ignat, dar multi romani au facut deja pomana porcului. Pofta a fost mare, asa ca unii n-au mai avut rabdare sa-i faca analizele lui Ghita. L-au prajit direct in tigaie. Iata insa o informatie care ar trebui sa le dea de gandit....
Luni, 19.12.2011, 16:46In Postul Craciunului ispitele vin parca mai multe ca niciodata. E plin de targuri de sarbatori peste tot si cele mai multe se lauda cu bunatatile din carne de porc. La Constanta de exemplu, tarabele sunt incarcate cu produse din Maramures sau Sighetul...
Luni, 19.12.2011, 13:30Conform traditiei romanesti, porcul se taie de Ignat, dupa care toata iarna se consuma. Decembrie, ianuarie si februarie sunt lunile din an in care multi romani consuma carnea de porc si preparatele obtinute din ea (carnati, caltabosi, piftie, chiftele).
Luni, 19.12.2011, 00:00Charlie Smith este un baietel de trei ani care nu se poate bucura de Craciun ca si ceilalti copii.
Luni, 19.12.2011, 00:00Daca pentru multi dintre noi, porcul este obligatoriu pe masa de Craciun, altii nici nu vor sa auda de carne. Vegetarienii vor servi de sarbatori legume, fructe sau chiar branzeturi. Asa ca bucatarii au pregatit si pentru ei preparate cu adevarat...
Duminica, 18.12.2011, 19:24Numaram zilele pana la Craciun. Insa in carmangerii e deja sarbatoare. Macelarii lucreaza la foc continuu si la sfarsitul zilei numara banii. Clientii stau la coada. Iar marfa nu ramane o clipa in galantare. Bataia se da, evident, pentru carnea de porc.
Duminica, 18.12.2011, 19:07Ultima saptamana dinaintea Craciunului inseamna ultima suta de metri de pregatiri. Romanii cauta brazi, cadouri, dar mai ales carne pentru masa traditionala.
Duminica, 18.12.2011, 13:14Daca vreti sa vedeti cum se sacrifica porcul si sa va bucurati de o sumedenie de preparate traditionale, dati o fuga la Agronomie. Acolo are loc, astazi, "Pomana Porcului".
Sambata, 17.12.2011, 10:06Doresti sa incepi un regim de slabire pentru a da jos kilogramele in plus? Daca ai un organism sanatos, atunci poti sa incerci dieta cu ceai rosu. Este un regim de slabit usor, care te va ajuta sa slabesti intre doua si trei kilograme in cinci zile.
Sambata, 17.12.2011, 00:00Sarmale, friptura sau carnati, toate de porc. Se poate si fara ele pe masa de sarbatori, spun tot mai multi romani, care se gandesc intai la sanatatea lor si apoi la traditia imbibata in. calorii. Solutii sunt destule iar fermierii au pregatit deja...
Miercuri, 14.12.2011, 16:43Traditional, budinca de Craciun se face in 8 ore, cu o luna inainte de Craciun, timpul minim ce trebuie acordat maturarii. In tot acest timp, gustul se implineste. In ziua Craciunului budinca se asaza la abur inca doua ore si se serveste foarte fierbinte alaturi de creme aromate cu citrice sau coniac.
Luni, 12.12.2011, 00:00Proaspat, sanatos si gustos, cu un rezonabil aport de 500 de calorii, Sloppy Joe devine un deliciu pentru toata lumea!
Vineri, 09.12.2011, 00:00Cercetatorii britanici au descoperit ca doua zile de dieta pe saptamana te ajuta sa slabesti mai mult decat o dieta permanenta, relateaza Daily Mail.
Vineri, 09.12.2011, 00:00In plin post, parlamentarii s-au strans la rugaciune si au mancat... carne! S-a intamplat la mic dejunul de rugaciune de la Palatul Parlamentului, unde alesii se roaga de doua zile la Cel de Sus sa ii ajute sa treaca bugetul pe 2012.
Joi, 08.12.2011, 00:00Mai sunt doua saptamani pana la Craciun si toata lumea e curioasa sa stie cat costa carnea de porc? Raspunsul difera in functie de locul unde va faceti cumparaturile.Un kilogram de porc in viu costa de la 6 la 10 lei, iar in magazine pretul carnii se...
Miercuri, 07.12.2011, 19:30Odata cu sfarsitul Postului, un loc de cinste pe masa de Sarbatori o vor avea preparatele pe baza de carne. Cel mai adesea cumparam carnea din locuri care ne-au fost recomandate, insa este bine de stiut ce calitati trebuie sa aiba si cum poti identifica o carne alterata de una proaspata, indiferent de locul de unde ai achizitionat-o.
Miercuri, 07.12.2011, 00:00Desi are o varsta la care multe femei se gandesc la pensionare, Tania Budi arata mai bine ca oricand.
Luni, 28.11.2011, 00:00Sarmale, toba sau carnati de casa. Toate pot fi mancate, pe saturate, la masa de Craciun. Fara sa ne mai facem griji pentru colesterol. Tot mai multi fermieri romani aleg sa creasca in propriile curti porci vietnamezi. Sunt mai scumpi fata cei...
Sambata, 19.11.2011, 19:29O tona de carne alterata a fost oprita de la comercializare. Medicii veterinari si politistii au descoperit in trafic un autoturism care aducea la Iasi, carne care capatase culoarea verde.
Sambata, 19.11.2011, 13:23O tona de carne alterata a fost oprita de la comercializare de inspectorii OPC.
Sambata, 19.11.2011, 00:00Incepe Postul Craciunului, un bun prilej de detoxifiere a organismului. In aceasta perioada, ne abtinem de la alimentele de origine animala (carne, lapte, oua) si de la preparatele din acestea (maioneze, prajituri etc.), inclusiv de la alcool.
Marti, 15.11.2011, 00:00Aici vei gasi timpii recomandati pentru diferite tipuri de carne. Sunt valori orientative, intrucat ele pot varia in functie de cantitatea de carne de pe gratar sau de vreme.
Duminica, 13.11.2011, 00:00Hrana nu face exceptie de la „legendele” care circula pe seama ei, mai ales cand vine vorba de silueta. Asa s-au format multe pareri gresite despre unele alimente, fie ca la mijloc s-au aflat discursuri incriminatoare ale unor nutriţionisti, fie „experiente personale”.
Duminica, 13.11.2011, 00:00Este greu sa controlezi focul atunci cand faci un gratar afara. De aceea, de multe ori carnea se arde, insa nu se coace bine si in interior. Afla cum sa nu mai arzi carnatii si coastele la gratar!
Joi, 10.11.2011, 00:00Ai incercat pana acum diverse diete in urma carora nu ai reusit sa slabesti atat cat ti-ai fi dorit? Atunci ar trebui sa incepi o dieta sanatoasa, dieta asiatica, un mod excelent de a slabi fara sa te infometezi.
Sambata, 05.11.2011, 00:00Cei care sunt dependeti de acest drog, numit "Crocodilul", au parte de o moarte inceata si dureroasa. Carnea le este pur si simplu macinata, iar muschii le putrezesc pe oase.
Joi, 20.10.2011, 00:00