Antena Căutare

Articole despre carne

Afla cum poti sa mananci pizza fara sa te ingrasi!

Afla cum poti sa mananci pizza fara sa te ingrasi!

Pizza este unul dintre primele preparate la care renunta femeile atunci cand incep sa tina dieta. Dar si acest fel de mancare poate fi adaptat in asa fel incat sa te bucuri de gustul lui si sa nu te ingrasi.

Marti, 28.02.2012, 00:00
Apa si sare in loc de carne

Apa si sare in loc de carne

Cumparam sare si apa in loc de carne in mezeluri, o combinaţie care nu doar ca nu ne hraneste, dar ne si imbolnaveste. E concluzia inspectorilor de la Protecţia Consumatorului care au gasit in jumatate din produsele verificate mai multa sare decât...

Luni, 27.02.2012, 19:15
Romanii se pregatesc deja de Paste. Isi rezerva mieii pe internet

Romanii se pregatesc deja de Paste. Isi rezerva mieii pe internet

Nici nu s-a terminat luna februarie si oamenii se gandesc deja la Paste. Cum masa de sarbatoare nu e la fel fara carne de miel in farfurie, romanii s-au pus pe cautat miei. Ultima oferta in materie este mielul cu rezervare. E mai ieftin si esti sigur ca nu ramai fara el de Paste.

Vineri, 17.02.2012, 00:00
Retela zilei la Neatza: snitel din muschi file!

Retela zilei la Neatza: snitel din muschi file!

Matinalii Razvan si Dani dau startul emisiunii Neatza intr-un ton revigorant, cu o reteta sanatoasa, plina de proteine: snitel din muschi file, cu salata si ciuperci champignon à la crème. Iata cum se prepara in cativa pasi simpli!

Miercuri, 15.02.2012, 00:00
Uniunea Europeana, sursa raspandirii fenomenului obezitatii in Europa!

Uniunea Europeana, sursa raspandirii fenomenului obezitatii in Europa!

Potrivit Daily Mail, Uniunea Europeana este sursa raspandirii epidemiei de obezitate in Europa din cauza tarifelor scazute la importul alimentelor grase in statele membre.

Joi, 09.02.2012, 00:00
Romanii au golit rafturile magazinelor de teama ninsorilor

Romanii au golit rafturile magazinelor de teama ninsorilor

Codul galben de ninsori a creat isterie in magazine. Hypermarket-urile au avut cu aproape 20 la suta mai multi clienti fata de joia trecuta, iar vanzarile au fost cu 70 de procente mai mari. Raioanele de carne, paine, legume si fructe care au ramas aproape goale ieri seara.

Vineri, 03.02.2012, 00:00
Cinci preparate simple cu care sa-ti surprinzi iubita

Cinci preparate simple cu care sa-ti surprinzi iubita

Daca vrei sa-i pregatesti iubitei tale o intalnire iesita din comun, poti incerca sa ii gatesti.

Marti, 31.01.2012, 00:00
Fasole in stil mexican

Fasole in stil mexican

Vladutz gateste "Fasole in stil mexican"

Marti, 24.01.2012, 08:09
Botezatu: "In Vietnam, am mancat carne de caine"

Botezatu: "In Vietnam, am mancat carne de caine"

Afla aici cum s-a distrat Catalin Botezatu in Vietnam.

Luni, 23.01.2012, 17:59
Hoti inconstienti

Hoti inconstienti

Setea si foamea sunt nevoi primare. Iar doi barbati din judetul Bacau si-au spus ca nu se pot lupta cu ele. Au decis sa le rezolve si au dat iama in camarile vecinilor. Si pentru ca i-a lovit darnicia, au oprit la un prieten, ca sa petreaca in voie. Ce...

Joi, 19.01.2012, 16:43
Sote din carne de pui

Sote din carne de pui

Vladutz gateste: "Sote din carne de pui"

Marti, 17.01.2012, 09:24
Cinci sfaturi pentru combaterea starilor depresive

Cinci sfaturi pentru combaterea starilor depresive

Starile depresive pot fi combatute prin metode naturiste, mai exact, prin anumite alimente. Iata mai jos care este recomandarea pofesorului doctor Gheorghe Mencinicopschi, in cartea sa "Si noi ce mai mancam?".

Marti, 10.01.2012, 00:00
Scoate-ti catelul la o bere! S-a inventat alcoolul pentru caini!

Scoate-ti catelul la o bere! S-a inventat alcoolul pentru caini!

Unul dintre barurile din Newcastle care permite accesul clientilor alaturi de cateii lor a inceput sa vanda bere facuta special pentru patrupede, relateaza Daily Mail.

Luni, 09.01.2012, 00:00
Costi Ionita a trecut la yoga si a renuntat la carne

Costi Ionita a trecut la yoga si a renuntat la carne

De ceva vreme, Costi Ionita s-a schimbat radical. Nu doar ca a trecut granitele tarii cu muzica sa si are succes in strainatate, dar si-a imbunatatit si stilul de viata.

Miercuri, 04.01.2012, 00:00
Reteta: Ceafa cu fasole si naut, sub capac

Reteta: Ceafa cu fasole si naut, sub capac

Aromata, gustoasa, mult mai usoara decat o friptura din porc traditionala. Sa fiti sanatosi!

Luni, 02.01.2012, 00:00
Exportul ne scumpeste carnea de porc

Exportul ne scumpeste carnea de porc

In timp ce in farfuriile noastre isi fac loc porcii vietnamezi sau americani, grasunul romanesc pregateste contraatacul. Dupa opt ani de restrictii din cauza pestei, Romania are voie sa exporte din nou carne de porc. Iar cand crescatorii romani se...

Sambata, 31.12.2011, 16:39
Doi chinezi au mancat friptura fosforescenta fara sa-si dea seama

Doi chinezi au mancat friptura fosforescenta fara sa-si dea seama

Un cuplu din China a pregatit cina acasa fara sa stie ca bucata de carne din care au facut friptura poate lumina in intuneric.

Miercuri, 28.12.2011, 00:00
Sfaturi practice: Cum sa-ti iasa friptura perfecta

Sfaturi practice: Cum sa-ti iasa friptura perfecta

Aceasta perioada a anului este una in care gospodinele gatesc intens, asadar cateva sfaturi practice care sa va ajute in bucatarie sunt mai mult decat binevenite. Cum din meniurile de sarbatori nu lipsesc fripturile, iata 4 sfaturi practice care va vor fi de ajutor in pregatirea fripturii perfecte.

Sambata, 24.12.2011, 00:00
Carne de cal vanduta drept carne de vita in Piata Obor

Carne de cal vanduta drept carne de vita in Piata Obor

Mare atentie la ce fel de carne cumparati inainte de Craciun. In hala Bucur Obor, politistii si inspectorii sanitar-veterinari au descoperit carne de cal, vanduta drept carne de vita. Au confiscat marfa si au amendat societatea care o vindea. Este insa...

Vineri, 23.12.2011, 13:07
Meniul de Craciun in functie de buget

Meniul de Craciun in functie de buget

In functie de zona, meniul de Craciun i-a facut pe romani sa-si calculeze bugetul. Pulpa de porc, de exemplu, cea mai cumparata in aceasta perioada ii costa pe bucuresteni aproape 12 lei pe kilogram. In tara insa, kilogramul de carne s-a vandut si la...

Marti, 20.12.2011, 19:26
Ignatul in gospodarii

Ignatul in gospodarii

E agitatie mare in gospodariile romanesti. Astazi, conform traditiei, se taie porcul pentru masa de Craciun.

Marti, 20.12.2011, 14:06
VIDEO! Igantul, rost de petrecere

VIDEO! Igantul, rost de petrecere

E forfota mare azi, in mai toate orasele din tara. Conform traditiei, pe 20 decembrie se taie porcul pentru masa de Craciun. Si cum traditia e traditie, toata lumea s-a pus pe treaba inca de dimineata. Unii au organizat adevarate petreceri de Ignat. Iar ce a iesit, va va lasa gura apa.

Marti, 20.12.2011, 00:00
Maria Radu, sarbatori in stil vegetarian

Maria Radu, sarbatori in stil vegetarian

Nu-i leguma mai buna decat porcul, Craciun fericit fara carnati, sarmale si fripturi sau Revelion fara piftie. Sunt teoriile in care cred cu tarie romanii, dar pe care urmatoarea mea invitata nu le mai ia in seama de vreo 5 ani. Maria Radu s-a lasat de...

Luni, 19.12.2011, 17:18
Tantareanu a dat de mancare la tot cartierul

Tantareanu a dat de mancare la tot cartierul

Cristian Tantareanu a dat de mancare la tot cartierul. A taiat zeci de porci, a incins gratarele, a adus bucatari priceputi si a facut pomana grasunelului. Opt sute de copii au ascultat sub bradul de Craciun povesti de iarna.

Luni, 19.12.2011, 17:11
Pofta, mai mare decat frica

Pofta, mai mare decat frica

Mai e o zi pana la Ignat, dar multi romani au facut deja pomana porcului. Pofta a fost mare, asa ca unii n-au mai avut rabdare sa-i faca analizele lui Ghita. L-au prajit direct in tigaie. Iata insa o informatie care ar trebui sa le dea de gandit....

Luni, 19.12.2011, 16:46
Bunatati din carne de porc

Bunatati din carne de porc

In Postul Craciunului ispitele vin parca mai multe ca niciodata. E plin de targuri de sarbatori peste tot si cele mai multe se lauda cu bunatatile din carne de porc. La Constanta de exemplu, tarabele sunt incarcate cu produse din Maramures sau Sighetul...

Luni, 19.12.2011, 13:30
Carnea de porc - riscuri si beneficii

Carnea de porc - riscuri si beneficii

Conform traditiei romanesti, porcul se taie de Ignat, dupa care toata iarna se consuma. Decembrie, ianuarie si februarie sunt lunile din an in care multi romani consuma carnea de porc si preparatele obtinute din ea (carnati, caltabosi, piftie, chiftele).

Luni, 19.12.2011, 00:00
Un baietel de trei ani din Anglia este alergic la Craciun

Un baietel de trei ani din Anglia este alergic la Craciun

Charlie Smith este un baietel de trei ani care nu se poate bucura de Craciun ca si ceilalti copii.

Luni, 19.12.2011, 00:00
Craciunul vegetarienilor

Craciunul vegetarienilor

Daca pentru multi dintre noi, porcul este obligatoriu pe masa de Craciun, altii nici nu vor sa auda de carne. Vegetarienii vor servi de sarbatori legume, fructe sau chiar branzeturi. Asa ca bucatarii au pregatit si pentru ei preparate cu adevarat...

Duminica, 18.12.2011, 19:24
Coada la carne de porc

Coada la carne de porc

Numaram zilele pana la Craciun. Insa in carmangerii e deja sarbatoare. Macelarii lucreaza la foc continuu si la sfarsitul zilei numara banii. Clientii stau la coada. Iar marfa nu ramane o clipa in galantare. Bataia se da, evident, pentru carnea de porc.

Duminica, 18.12.2011, 19:07
Pregatiri pentru masa de Craciun

Pregatiri pentru masa de Craciun

Ultima saptamana dinaintea Craciunului inseamna ultima suta de metri de pregatiri. Romanii cauta brazi, cadouri, dar mai ales carne pentru masa traditionala.

Duminica, 18.12.2011, 13:14
Pomana Porcului

Pomana Porcului

Daca vreti sa vedeti cum se sacrifica porcul si sa va bucurati de o sumedenie de preparate traditionale, dati o fuga la Agronomie. Acolo are loc, astazi, "Pomana Porcului".

Sambata, 17.12.2011, 10:06
Dieta cu ceai rosu sau elixirul longevitatii

Dieta cu ceai rosu sau elixirul longevitatii

Doresti sa incepi un regim de slabire pentru a da jos kilogramele in plus? Daca ai un organism sanatos, atunci poti sa incerci dieta cu ceai rosu. Este un regim de slabit usor, care te va ajuta sa slabesti intre doua si trei kilograme in cinci zile.

Sambata, 17.12.2011, 00:00
Alternativa la carnea de porc, pentru sarbatori

Alternativa la carnea de porc, pentru sarbatori

Sarmale, friptura sau carnati, toate de porc. Se poate si fara ele pe masa de sarbatori, spun tot mai multi romani, care se gandesc intai la sanatatea lor si apoi la traditia imbibata in. calorii. Solutii sunt destule iar fermierii au pregatit deja...

Miercuri, 14.12.2011, 16:43
Povestea unui desert care a devenit traditie: Budinca de Craciun

Povestea unui desert care a devenit traditie: Budinca de Craciun

Traditional, budinca de Craciun se face in 8 ore, cu o luna inainte de Craciun, timpul minim ce trebuie acordat maturarii. In tot acest timp, gustul se implineste. In ziua Craciunului budinca se asaza la abur inca doua ore si se serveste foarte fierbinte alaturi de creme aromate cu citrice sau coniac.

Luni, 12.12.2011, 00:00
Reteta delicioasa: Sandvis Sloppy Joe

Reteta delicioasa: Sandvis Sloppy Joe

Proaspat, sanatos si gustos, cu un rezonabil aport de 500 de calorii, Sloppy Joe devine un deliciu pentru toata lumea!

Vineri, 09.12.2011, 00:00
Doua zile de dieta pe saptamana, mai eficiente decat un regim strict

Doua zile de dieta pe saptamana, mai eficiente decat un regim strict

Cercetatorii britanici au descoperit ca doua zile de dieta pe saptamana te ajuta sa slabesti mai mult decat o dieta permanenta, relateaza Daily Mail.

Vineri, 09.12.2011, 00:00
VIDEO! Parlamentarii incep ziua cu rugaciune si o continua mancand carne in postul Craciunului

VIDEO! Parlamentarii incep ziua cu rugaciune si o continua mancand carne in postul Craciunului

In plin post, parlamentarii s-au strans la rugaciune si au mancat... carne! S-a intamplat la mic dejunul de rugaciune de la Palatul Parlamentului, unde alesii  se roaga de doua zile la Cel de Sus sa ii ajute sa treaca bugetul pe 2012.

Joi, 08.12.2011, 00:00
Afla cat costa carnea de porc

Afla cat costa carnea de porc

Mai sunt doua saptamani pana la Craciun si toata lumea e curioasa sa stie cat costa carnea de porc? Raspunsul difera in functie de locul unde va faceti cumparaturile.Un kilogram de porc in viu costa de la 6 la 10 lei, iar in magazine pretul carnii se...

Miercuri, 07.12.2011, 19:30
Cum identifici corect carnea proaspata

Cum identifici corect carnea proaspata

Odata cu sfarsitul Postului, un loc de cinste pe masa de Sarbatori o vor avea preparatele pe baza de carne. Cel mai adesea cumparam carnea din locuri care ne-au fost recomandate, insa este bine de stiut ce calitati trebuie sa aiba si cum poti identifica o carne alterata de una proaspata, indiferent de locul de unde ai achizitionat-o.

Miercuri, 07.12.2011, 00:00
FOTO! Afla cum se mentine in forma Tania Budi!

FOTO! Afla cum se mentine in forma Tania Budi!

Desi are o varsta la care multe femei se gandesc la pensionare, Tania Budi arata mai bine ca oricand.

Luni, 28.11.2011, 00:00
Carne de porc, fara colesterol

Carne de porc, fara colesterol

Sarmale, toba sau carnati de casa. Toate pot fi mancate, pe saturate, la masa de Craciun. Fara sa ne mai facem griji pentru colesterol. Tot mai multi fermieri romani aleg sa creasca in propriile curti porci vietnamezi. Sunt mai scumpi fata cei...

Sambata, 19.11.2011, 19:29
Carne alterata spre vanzare

Carne alterata spre vanzare

O tona de carne alterata a fost oprita de la comercializare. Medicii veterinari si politistii au descoperit in trafic un autoturism care aducea la Iasi, carne care capatase culoarea verde.

Sambata, 19.11.2011, 13:23
VIDEO! Carne alterata spre vanzare

VIDEO! Carne alterata spre vanzare

O tona de carne alterata a fost oprita de la comercializare de inspectorii OPC.

Sambata, 19.11.2011, 00:00
40 de zile fara carne si lactate. Vezi care sunt beneficiile postului!

40 de zile fara carne si lactate. Vezi care sunt beneficiile postului!

Incepe Postul Craciunului, un bun prilej de detoxifiere a organismului. In aceasta perioada, ne abtinem de la alimentele de origine animala (carne, lapte, oua) si de la preparatele din acestea (maioneze, prajituri etc.), inclusiv de la alcool.

Marti, 15.11.2011, 00:00
Ghid pentru un gratar perfect

Ghid pentru un gratar perfect

Aici vei gasi timpii recomandati pentru diferite tipuri de carne. Sunt valori orientative, intrucat ele pot varia in functie de cantitatea de carne de pe gratar sau de vreme.

Duminica, 13.11.2011, 00:00
Mituri despre alimentatie: Vezi de ce trebuie sa mananci grasimi, oua si paine!

Mituri despre alimentatie: Vezi de ce trebuie sa mananci grasimi, oua si paine!

Hrana nu face exceptie de la „legendele” care circula pe seama ei, mai ales cand vine vorba de silueta. Asa s-au format multe pa­reri gresite despre unele alimente, fie ca la mijloc s-au aflat discursuri incriminatoare ale unor nutriţionisti, fie „experiente personale”.

Duminica, 13.11.2011, 00:00
Cum sa nu mai arzi carnea la gratar

Cum sa nu mai arzi carnea la gratar

Este greu sa controlezi focul atunci cand faci un gratar afara. De aceea, de multe ori carnea se arde, insa nu se coace bine si in interior. Afla cum sa nu mai arzi carnatii si coastele la gratar!

Joi, 10.11.2011, 00:00
Dieta asiatica, un stil de viata sanatos si longeviv

Dieta asiatica, un stil de viata sanatos si longeviv

Ai incercat pana acum diverse diete in urma carora nu ai reusit sa slabesti atat cat ti-ai fi dorit? Atunci ar trebui sa incepi o dieta sanatoasa, dieta asiatica, un mod excelent de a slabi fara sa te infometezi.

Sambata, 05.11.2011, 00:00
Drogul care mananca trupul: isi cumpara moartea cu 2 euro pe doza!

Drogul care mananca trupul: isi cumpara moartea cu 2 euro pe doza!

Cei care sunt dependeti de acest drog, numit "Crocodilul", au parte de o moarte inceata si dureroasa. Carnea le este pur si simplu macinata, iar muschii le putrezesc pe oase.

Joi, 20.10.2011, 00:00
x