Nu v-ați fi gândit niciodată că un simplu borcan poate fi folosit pentru a decora cu stil o farfurie. Dacă doriți să renunțați la banalul bol de salată pentru a vă impresiona oaspeții, nu trebuie decât să îi urmați sfatul lui Chef Dumitrescu.
Luni, 29.09.2014, 20:01Nimic nu este ușor pentru cei aflați în Iadul bucătarilor. Pe lângă teroare din bucătărie și tensiunea în care se află concurenții, aceștia au parte de clipe de coșmar încă de la trezirea din pat
Luni, 29.09.2014, 14:12Nu v-ați fi gândit niciodată că un simplu borcan poate fi folosit pentru a decora cu stil o farfurie
Luni, 29.09.2014, 13:14Poate vă întrebați uneori de ce este nevoie pentru a ajunge un bucătar de succes. Chef Florin Dumitrescu ne-a mărturisit în numeroase interviuri cât de multă muncă se află în bucătăria restaurantelor de prestigiu, dar se pare că nu doar practica este importantă
Luni, 29.09.2014, 12:59Ingrediente 1 pară vin roșu cuișoare scorțișoară baton de vanilie zahăr aluat foietaj ciocolată neagră 200 ml smântână de gătit ghimbir Mod de preparare Se pun cantități egale de vin și apă într-o...
Joi, 25.09.2014, 14:33Ingrediente 50 g brânză Roquefort oregano 150 ml smântână lichidă piper 3-4 căței de usturoi 500 g ciuperci sare apă lapte mălai verdeață Mod de preparare Din lapte, apă și sare, se face o mămăligă moale. La...
Joi, 25.09.2014, 14:29Mimi Nicolae, unul dintre cei doi Sous-Chefi ai emisiunii Iadul bucătarilor, a cărei premieră va avea loc pe 22 septembrie la ora 20.30, ne prezintă o rețetă clasică reinterpretată.
Joi, 25.09.2014, 14:24Ingrediente 2 ouă 1 ardei roșu tăiat cubulețe fine 1 ramură cimbrișor verde tocată mărunt 10 g chives tocat mărunt 1 ramură tarhon verde tocat mărunt 1 lingură ulei de măsline un praf de sare un praf de piper alb Consumabile:...
Joi, 25.09.2014, 14:19Ingrediente piper proaspăt măcinat 25 g parmezan ras 1 ou 50 g bacon 100 g spaghete Mod de preparare Într-o tigaie se prăjește baconul tăiat cuburi.Se adaugă apoi câte un polonic de apă din oala în care...
Joi, 25.09.2014, 14:15Ingrediente 4 căni cu căpșune proaspete 1 cană cu suc de grapefruit 1 cană cu iaurt 1 ¼ frișcă lichidă 1 lingură miere ¼ cană cu lichior 1 linguriță de piper roșu Nucșoara Mod de preparare Căpșunele spălate se pun...
Joi, 25.09.2014, 14:12Ingrediente Ulei de măsline extravirgin Usturoi Usturoi verde Ardei iute Scoici (să aibă carapace) Vin alb chardonnay Pătrunjel proaspăt Sare (după gust) Mod de preparare Se călește în ulei de măsline usturoiul zdrobit...
Joi, 25.09.2014, 14:07Ingrediente Ingrediente: 2-3 bucăți dile somon 2-3 linguri sare 1 linguriţă piper 500 ml ulei de măsline ½ legătură pătrunjel- câteva frunze lemongras 2 bucăți lime 2-3 bucăți păstârnac 50 g unt 200 ml lapte 2 bucăți...
Joi, 25.09.2014, 14:04Ingrediente Ingrediente: 600-700 g doradă proaspătă, întreagă 300 g broccoli proaspăt 6 bucăți baby carrot proaspăt (cu tot cu codiță) 10 ml ulei măsline extra virgin 200 unt de masă 10 g salvie 1 bucată lămâie medie 3 ouă...
Joi, 25.09.2014, 14:00Ingrediente Ingrediente: 3 unități medii de scoici Saint Jack(aprox. 35-40 mm diametru) 1 mănunchi sparanghel verde proaspăt (aprox. 12 unităţi) 1 topinambur (aprox. 45g) 1 șalotă (aprox. 20 g) 1 căţel usturoi 1 felie bacon (aprox....
Joi, 25.09.2014, 13:52Este un fel de mâncare deosebit, ce trebuie încercat măcar o dată.
Marti, 23.09.2014, 17:47Alege această rețetă atunci când vrei să gătești pește.
Marti, 23.09.2014, 16:12Elena Pădurariu ne garantează că poate prepara o rețetă perfectă cu carne de somon.
Marti, 23.09.2014, 16:09Scoicile Saint Jacques sunt una dintre specialitățile pe care Tavii Oprea știe a le prepara. Și are o rețetă specială.
Marti, 23.09.2014, 16:06Este un fel de mâncare deosebit, ce trebuie încercat măcar o dată.
Marti, 23.09.2014, 15:59Scoicile Saint Jacques sunt una dintre specialitățile pe care Tavii Oprea știe a le prepara.
Marti, 23.09.2014, 15:42Elena Pădurariu ne garantează că poate prepara o rețetă perfectă cu carne de somon.
Marti, 23.09.2014, 15:31Concurentul Cătălin Badici de la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“ îți recomandă o rețetă excepțională.
Marti, 23.09.2014, 15:08Luni seara, pe Antena 1, a debutat în forţă "Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor", cel mai tare cooking show! Juraţii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu au dat startul unui show de zile mari.
Marti, 23.09.2014, 12:14Antena 1 a lansat aseară show-ul de gătit ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor”, jurizat de chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu. Chef Dumitrescu dezvăluie secretele bucătăriei.
Marti, 23.09.2014, 11:48Povestea lui Cătălin Badici este una tristă, sfâșietoare. A crescut într-o familie destrămată, cu un tată alcoolic, violent și o mamă care a luat-o pe căi greșite.
Marti, 23.09.2014, 11:46Chef Florin Dumitrescu ne învaţă să preparăm şi să bem corect cafeaua: "Cea mai bună cafea este cea scurtă!".
Marti, 23.09.2014, 11:36Momente de panică încă de la prima ediţie a emisiunii "Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor"! O concurentă a ajuns de urgenţă la spital, sub privirile şocate ale colegilor ei. Tot ce şi-a dorit a fost să-şi mai vadă o dată copilul.
Marti, 23.09.2014, 11:18Ștefan Gherasim, concurentul de la Hell's kitchen-Iadul bucatarilor în vârstă de 35 ani, îmbină cu pricerepe meseria de pompier cu bucuria de a găti.
Marti, 23.09.2014, 10:39Viața înseamnă pasiune, iar pasiunea schimbă tot, inclusiv viața. O poveste de viață la fel de interesantă are și Elena Pădurariu.
Marti, 23.09.2014, 10:31Lupta dintre echipa fetelor și a băieților începe să devină din ce în ce mai aprigă. Se fac planuri peste planuri.
Luni, 22.09.2014, 22:37De-a lungul anilor, Tavi a făcut cursuri de bucătărie pe diferite specializări.
Luni, 22.09.2014, 22:16Flaviei i se îndeplinește destul de repede dorința de a pleca de la noi.
Luni, 22.09.2014, 22:00Fie ca cei mai buni să câștige! Fetele au luptat împotriva băieților și au pierdut. Câștigătorii, evident că sunt băieții și pentru asta sunt răsfățați.
Luni, 22.09.2014, 21:51“Sunteți foarte mulți. Și asta mă indispune”. Acesta este mesajul pe care îl transmite chef Sorin Bontea pentru a-i “încuraja”.
Luni, 22.09.2014, 21:15Să dăm startul primei probe!
Luni, 22.09.2014, 21:05Vă pregătiți să ardeți în flăcările Iadului bucătarilor! Aici este pe viață și pe moarte!
Luni, 22.09.2014, 21:00Liniștea ia acum locul veseliei care făcea paradă prin oraș.Pe nevăzute se instaurează panica și misterul.
Luni, 22.09.2014, 20:47Nici nu au apucat să se cunoscă bine că au și început să existe antipatii.
Luni, 22.09.2014, 20:46Despre cooking show-uri am tot auzit. Dar ce veți vedea în această seară la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“ depășește limitele oricărui reality show.
Luni, 22.09.2014, 20:43Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor pune la bătaie cel mai mare premiu oferit în România de un cooking show, 80.000 de euro.
Luni, 22.09.2014, 16:45Una dintre concurente a dorit să imortalizeze această experiență...pe viață.
Luni, 22.09.2014, 15:59Mimi este directorul unei firme de transport, însă marea ei pasiune rămâne bucătăria, pasiune pe care o pune în practică la evenimente și festivaluri culinare de amploare.
Luni, 22.09.2014, 15:06Mare parte din cariera de bucătar a lui D’Artagnan a stat sub semnul colaborării cu chef Florin Dumitrescu.
Luni, 22.09.2014, 15:04”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“ va debuta în această seară, însă înainte de MAREA PREMIERĂ, cei trei chefi au făcut un mic popas la "Neatza".
Luni, 22.09.2014, 14:32Cunoscut pentru faptul că nu îi plac deloc clătitele, chef Cătălin Scărlătescu a recunoscut că în numeroasele lui căutări gastronomice a găsit o rețetă de clătite care, în sfârșit, îi e pe plac.
Luni, 22.09.2014, 12:02Pentru chef Florin Dumitrescu, unul dintre jurații de la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, emisiune ce debutează la Antena 1 astăzi, 22 septembrie, de la 20.30, mâncarea înseamnă totul.
Luni, 22.09.2014, 11:51Astăzi, la Antena 1 se deschid porțile unui show culinar fără precedent! “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează la ora 20.30.
Luni, 22.09.2014, 10:11De foame sau de plictiseală, oamenii invetează reţete. Uneori ajung să mănânce unele dintre cele mai bizare feluri de mâncare din câte există.
Sambata, 20.09.2014, 17:06Cine vrea să iasă în evidenţă, stabileşte un record. Şi, pentru ca acesta să intre în istorie mai repede, este bine să fie şi gustos.
Sambata, 20.09.2014, 16:26Ratatouille este o tocană de legume tradiţională, din regiunea Provence a Franţei. Numele complet al felului de mâncare este ratatouille niçoise.
Sambata, 20.09.2014, 16:08