Antena Căutare

Articole despre hell's kitchen

Îți dorești un mod inedit de a servi salata? Chef Florin ne propune cea mai simplă idee

Îți dorești un mod inedit de a servi salata? Chef Florin ne propune cea mai simplă idee

Nu v-ați fi gândit niciodată că un simplu borcan poate fi folosit pentru a decora cu stil o farfurie. Dacă doriți să renunțați la banalul bol de salată pentru a vă impresiona oaspeții, nu trebuie decât să îi urmați sfatul lui Chef Dumitrescu.

Luni, 29.09.2014, 20:01
Treziți de sunetul unei sirene! Concurenții au avut parte de clipe de teroare în casa Hell's Kitchen

Treziți de sunetul unei sirene! Concurenții au avut parte de clipe de teroare în casa Hell's Kitchen

Nimic nu este ușor pentru cei aflați în Iadul bucătarilor. Pe lângă teroare din bucătărie și tensiunea în care se află concurenții, aceștia au parte de clipe de coșmar încă de la trezirea din pat

Luni, 29.09.2014, 14:12
Îți dorești un mod inedit de a servi salata? Chef Florin ne propune cea mai simplă idee!

Îți dorești un mod inedit de a servi salata? Chef Florin ne propune cea mai simplă idee!

Nu v-ați fi gândit niciodată că un simplu borcan poate fi folosit pentru a decora cu stil o farfurie

Luni, 29.09.2014, 13:14
Florin Dumitrescu a descoperit secretul unui Chef ca la carte! Juratul Hell's Kitchen studiază în timpul liber arta bucătăriei!

Florin Dumitrescu a descoperit secretul unui Chef ca la carte! Juratul Hell's Kitchen studiază în timpul liber arta bucătăriei!

Poate vă întrebați uneori de ce este nevoie pentru a ajunge un bucătar de succes. Chef Florin Dumitrescu ne-a mărturisit în numeroase interviuri cât de multă muncă se află în bucătăria restaurantelor de prestigiu, dar se pare că nu doar practica este importantă

Luni, 29.09.2014, 12:59
Mimi Nicolae știe să prepare pere în foietaj

Mimi Nicolae știe să prepare pere în foietaj

Ingrediente 1 pară vin roșu cuișoare scorțișoară baton de vanilie zahăr aluat foietaj ciocolată neagră 200 ml smântână de gătit ghimbir Mod de preparare  Se pun cantități egale de vin și apă într-o...

Joi, 25.09.2014, 14:33
Sous-Chef Mimi Nicolae ne recomandă: Mămăligă coaptă cu ciuperci

Sous-Chef Mimi Nicolae ne recomandă: Mămăligă coaptă cu ciuperci

Ingrediente 50 g brânză Roquefort oregano 150 ml smântână lichidă piper 3-4 căței de usturoi 500 g ciuperci sare apă lapte mălai verdeață Mod de preparare   Din lapte, apă și sare, se face o mămăligă moale. La...

Joi, 25.09.2014, 14:29
Mimi Nicolae: Musaka cu vinete si iaurt

Mimi Nicolae: Musaka cu vinete si iaurt

Mimi Nicolae, unul dintre cei doi Sous-Chefi ai emisiunii Iadul bucătarilor, a cărei premieră va avea loc pe 22 septembrie la ora 20.30, ne prezintă o rețetă clasică reinterpretată.

Joi, 25.09.2014, 14:24
Ou poșat în ierburi cu dovlecei grill, sparanghel sotat, telemea de capră și sos BBQ auriu

Ou poșat în ierburi cu dovlecei grill, sparanghel sotat, telemea de capră și sos BBQ auriu

Ingrediente 2 ouă 1 ardei roșu tăiat cubulețe fine 1 ramură cimbrișor verde tocată mărunt 10 g chives tocat mărunt 1 ramură tarhon verde tocat mărunt 1 lingură ulei de măsline un praf de sare un praf de piper alb Consumabile:...

Joi, 25.09.2014, 14:19
Chef Florin Dumitrescu ne învață să gătim paste carbonara

Chef Florin Dumitrescu ne învață să gătim paste carbonara

Ingrediente piper proaspăt măcinat 25 g parmezan ras 1 ou 50 g bacon 100 g spaghete Mod de preparare  Într-o tigaie se prăjește baconul tăiat cuburi.Se adaugă apoi câte un polonic de apă din oala în care...

Joi, 25.09.2014, 14:15
Chef Sorin Bontea recomandă:  Supă-cremă rece de căpșune cu piper roșu

Chef Sorin Bontea recomandă: Supă-cremă rece de căpșune cu piper roșu

Ingrediente 4 căni cu căpșune proaspete 1 cană cu suc de grapefruit 1 cană cu iaurt 1 ¼ frișcă lichidă 1 lingură miere ¼ cană cu lichior 1 linguriță de piper roșu Nucșoara Mod de preparare  Căpșunele spălate se pun...

Joi, 25.09.2014, 14:12
Cătălin Scărlătescu, juratul „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, îţi prezintă cea mai TARE reţetă a verii

Cătălin Scărlătescu, juratul „Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, îţi prezintă cea mai TARE reţetă a verii

Ingrediente Ulei de măsline extravirgin Usturoi Usturoi verde Ardei iute Scoici (să aibă carapace) Vin alb chardonnay Pătrunjel proaspăt Sare (după gust) Mod de preparare Se călește în ulei de măsline usturoiul zdrobit...

Joi, 25.09.2014, 14:07
Rețeta delicioasă a Elenei Pădurariu: Confit de somon cu sos de avocado şi piure de păstârnac

Rețeta delicioasă a Elenei Pădurariu: Confit de somon cu sos de avocado şi piure de păstârnac

Ingrediente Ingrediente: 2-3 bucăți dile somon 2-3 linguri sare 1 linguriţă piper 500 ml ulei de măsline ½ legătură pătrunjel- câteva frunze lemongras 2 bucăți lime 2-3 bucăți păstârnac 50 g unt 200 ml lapte 2 bucăți...

Joi, 25.09.2014, 14:04
Concurentul Cătălin Badici recomandă: Dorada cu broccoli, baby carrot și sos olandez

Concurentul Cătălin Badici recomandă: Dorada cu broccoli, baby carrot și sos olandez

Ingrediente Ingrediente: 600-700 g doradă proaspătă, întreagă 300 g broccoli proaspăt 6 bucăți baby carrot proaspăt (cu tot cu codiță) 10 ml ulei măsline extra virgin 200 unt de masă 10 g salvie 1 bucată lămâie medie 3 ouă...

Joi, 25.09.2014, 14:00
Saint Jacques pe pat de piure de sparanghel verde, crumble de topinambur, bacon crocant şi topping de yuzu

Saint Jacques pe pat de piure de sparanghel verde, crumble de topinambur, bacon crocant şi topping de yuzu

Ingrediente Ingrediente: 3 unități medii de scoici Saint Jack(aprox. 35-40 mm diametru) 1 mănunchi sparanghel verde proaspăt (aprox. 12 unităţi) 1 topinambur (aprox. 45g) 1 șalotă (aprox. 20 g) 1 căţel usturoi 1 felie bacon (aprox....

Joi, 25.09.2014, 13:52
Angela Lepădatu ne învață să preparăm: Supă de fructe de mare

Angela Lepădatu ne învață să preparăm: Supă de fructe de mare

Este un fel de mâncare deosebit, ce trebuie încercat măcar o dată.

Marti, 23.09.2014, 17:47
Cătălin Badici recomandă: Dorada cu broccoli, baby carrot și sos olandez

Cătălin Badici recomandă: Dorada cu broccoli, baby carrot și sos olandez

Alege această rețetă atunci când vrei să gătești pește.

Marti, 23.09.2014, 16:12
Confit de somon cu sos de avocado şi piure de păstârnac

Confit de somon cu sos de avocado şi piure de păstârnac

Elena Pădurariu ne garantează că poate prepara o rețetă perfectă cu carne de somon.

Marti, 23.09.2014, 16:09
Saint Jacques pe pat de piure de sparanghel verde, crumble de topinambur, bacon crocant şi topping de yuzu

Saint Jacques pe pat de piure de sparanghel verde, crumble de topinambur, bacon crocant şi topping de yuzu

Scoicile Saint Jacques sunt una dintre specialitățile pe care Tavii Oprea știe a le prepara. Și are o rețetă specială.

Marti, 23.09.2014, 16:06
Angela Lepădatu ne învață să preparăm: Supă de fructe de mare

Angela Lepădatu ne învață să preparăm: Supă de fructe de mare

Este un fel de mâncare deosebit, ce trebuie încercat măcar o dată.

Marti, 23.09.2014, 15:59
Saint Jacques pe pat de piure de sparanghel verde, crumble de topinambur, bacon crocant şi topping de yuzu

Saint Jacques pe pat de piure de sparanghel verde, crumble de topinambur, bacon crocant şi topping de yuzu

Scoicile Saint Jacques sunt una dintre specialitățile pe care Tavii Oprea știe a le prepara.

Marti, 23.09.2014, 15:42
Rețeta delicioasă a Elenei Pădurariu: Confit de somon cu sos de avocado şi piure de păstârnac

Rețeta delicioasă a Elenei Pădurariu: Confit de somon cu sos de avocado şi piure de păstârnac

Elena Pădurariu ne garantează că poate prepara o rețetă perfectă cu carne de somon.

Marti, 23.09.2014, 15:31

Concurentul Cătălin Badici recomandă: Dorada cu broccoli, baby carrot și sos olandez

Concurentul Cătălin Badici de la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“ îți recomandă o rețetă excepțională.

Marti, 23.09.2014, 15:08
Chef Florin Dumitrescu ne învaţă cum să preparăm corect cafeaua! Iată un secret de care sigur nu ştiai!

Chef Florin Dumitrescu ne învaţă cum să preparăm corect cafeaua! Iată un secret de care sigur nu ştiai!

Luni seara, pe Antena 1, a debutat în forţă "Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor", cel mai tare cooking show! Juraţii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu au dat startul unui show de zile mari.

Marti, 23.09.2014, 12:14
Florin Dumitrescu, despre cel mai tare show culinar, "Hell's Kitchen"

Florin Dumitrescu, despre cel mai tare show culinar, "Hell's Kitchen"

Antena 1 a lansat aseară show-ul de gătit ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor”, jurizat de chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu. Chef Dumitrescu dezvăluie secretele bucătăriei.

Marti, 23.09.2014, 11:48
Ooo... tragi-comedie e viața lui! Povestea ȘOCANTĂ a lui Cătălin Badici

Ooo... tragi-comedie e viața lui! Povestea ȘOCANTĂ a lui Cătălin Badici

Povestea lui Cătălin Badici este una tristă, sfâșietoare. A crescut într-o familie destrămată, cu un tată alcoolic, violent și o mamă care a luat-o pe căi greșite.

Marti, 23.09.2014, 11:46
La cafea... cu chef Florin Dumitrescu!

La cafea... cu chef Florin Dumitrescu!

Chef Florin Dumitrescu ne învaţă să preparăm şi să bem corect cafeaua: "Cea mai bună cafea este cea scurtă!".

Marti, 23.09.2014, 11:36
De la "Hell's Kitchen", direct la spital!

De la "Hell's Kitchen", direct la spital!

Momente de panică încă de la prima ediţie a emisiunii "Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor"! O concurentă a ajuns de urgenţă la spital, sub privirile şocate ale colegilor ei. Tot ce şi-a dorit a fost să-şi mai vadă o dată copilul.

Marti, 23.09.2014, 11:18

Gătitul și focul se îmbină perfect pentru Ștefan Gherasim! Un pompier ce vrea să aprindă Iadul!

Ștefan Gherasim, concurentul de la Hell's kitchen-Iadul bucatarilor în vârstă de 35 ani, îmbină cu pricerepe meseria de pompier cu bucuria de a găti.

Marti, 23.09.2014, 10:39

Elena Pădurariu despre pasiunea care i-a schimbat viața! De la sex shop, în bucătărie!

Viața înseamnă pasiune, iar pasiunea schimbă tot, inclusiv viața. O poveste de viață la fel de interesantă are și Elena Pădurariu.

Marti, 23.09.2014, 10:31
Echipele complotează, dar...planurile din dormitor nu se potrivesc cu cele ale Chefilor!

Echipele complotează, dar...planurile din dormitor nu se potrivesc cu cele ale Chefilor!

Lupta dintre echipa fetelor și a băieților începe să devină din ce în ce mai aprigă. Se fac planuri peste planuri.

Luni, 22.09.2014, 22:37
La ''Hell's Kitchen-Iadul bucătarilor'' visele pot deveni realitate! Tavi Oprea vrea o stea Michelin

La ''Hell's Kitchen-Iadul bucătarilor'' visele pot deveni realitate! Tavi Oprea vrea o stea Michelin

De-a lungul anilor, Tavi a făcut cursuri de bucătărie pe diferite specializări.

Luni, 22.09.2014, 22:16
Stresul își spune cuvântul! O concurentă ajunge de URGENȚĂ la spital

Stresul își spune cuvântul! O concurentă ajunge de URGENȚĂ la spital

Flaviei i se îndeplinește destul de repede dorința de a pleca de la noi.

Luni, 22.09.2014, 22:00
Fetele sau băieții? Câștigătorii primei probe sunt în al nouălea cer, dar greul de abia ACUM începe

Fetele sau băieții? Câștigătorii primei probe sunt în al nouălea cer, dar greul de abia ACUM începe

Fie ca cei mai buni să câștige! Fetele au luptat împotriva băieților și au pierdut. Câștigătorii, evident că sunt băieții și pentru asta sunt răsfățați.

Luni, 22.09.2014, 21:51
Toată lumea tremură! Prima jurizare scoate peri albi: "E viu, încă, guiță! Vrei să mă omori?''

Toată lumea tremură! Prima jurizare scoate peri albi: "E viu, încă, guiță! Vrei să mă omori?''

“Sunteți foarte mulți. Și asta mă indispune”. Acesta este mesajul pe care îl transmite chef Sorin Bontea pentru a-i “încuraja”.

Luni, 22.09.2014, 21:15
Autograf culinar! După prima probă, IADUL SE DEZLĂNȚUIE!  Cine nu e în stare... se duce de unde a venit

Autograf culinar! După prima probă, IADUL SE DEZLĂNȚUIE! Cine nu e în stare... se duce de unde a venit

Să dăm startul primei probe!

Luni, 22.09.2014, 21:05
Concurenții față în față cu cei mai duri chefi! ''Sper că v-ați lăsat toate speranțele afară pentru că, odată intrați, o să ieșiți foarte pătați de aici”

Concurenții față în față cu cei mai duri chefi! ''Sper că v-ați lăsat toate speranțele afară pentru că, odată intrați, o să ieșiți foarte pătați de aici”

Vă pregătiți să ardeți în flăcările Iadului bucătarilor! Aici este pe viață și pe moarte!

Luni, 22.09.2014, 21:00
Răsturnare de situație! Cum au fost întâmpinați concurenții la Iadul Bucătarilor:''Parcă ne ducea să ne împuște.”

Răsturnare de situație! Cum au fost întâmpinați concurenții la Iadul Bucătarilor:''Parcă ne ducea să ne împuște.”

Liniștea ia acum locul veseliei care făcea paradă prin oraș.Pe nevăzute se instaurează panica și misterul.

Luni, 22.09.2014, 20:47
Surprizele se țin lanț pentru concurenți! Nici în cel mai urât coșmar nu credeau că vor păți așa ceva

Surprizele se țin lanț pentru concurenți! Nici în cel mai urât coșmar nu credeau că vor păți așa ceva

Nici nu au apucat să se cunoscă bine că au și început să existe antipatii.

Luni, 22.09.2014, 20:46
3,2,1...ÎNCEPE NEBUNIA! Concurenții au ajuns în Iad și sunt pregătiți să-și înfunte adversarii

3,2,1...ÎNCEPE NEBUNIA! Concurenții au ajuns în Iad și sunt pregătiți să-și înfunte adversarii

Despre cooking show-uri am tot auzit. Dar ce veți vedea în această seară la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“ depășește limitele oricărui reality show.

Luni, 22.09.2014, 20:43
În această seară începe Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor

În această seară începe Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor

Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor pune la bătaie cel mai mare premiu oferit în România de un cooking show, 80.000 de euro.

Luni, 22.09.2014, 16:45
Pasiune fără limite pentru “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”! O concurentă și-a făcut un tatuaj care te va lăsa FĂRĂ CUVINTE

Pasiune fără limite pentru “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”! O concurentă și-a făcut un tatuaj care te va lăsa FĂRĂ CUVINTE

Una dintre concurente a dorit să imortalizeze această experiență...pe viață.

Luni, 22.09.2014, 15:59
Între carieră și pasiune! Uite cum i-a cucerit Sous Mimi Nicolae pe cei mai duri chefi

Între carieră și pasiune! Uite cum i-a cucerit Sous Mimi Nicolae pe cei mai duri chefi

Mimi este directorul unei firme de transport, însă marea ei pasiune rămâne bucătăria, pasiune pe care o pune în practică la evenimente și festivaluri culinare de amploare.

Luni, 22.09.2014, 15:06
Tot ce nu știai despre Alex Petricean D’Artagnan! Un campion la scrimă în haine de bucătar

Tot ce nu știai despre Alex Petricean D’Artagnan! Un campion la scrimă în haine de bucătar

Mare parte din cariera de bucătar a lui D’Artagnan a stat sub semnul colaborării cu chef Florin Dumitrescu.

Luni, 22.09.2014, 15:04
Eşti la început de drum şi vrei să fii chef? Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu îţi oferă cele mai tari ponturi!

Eşti la început de drum şi vrei să fii chef? Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu îţi oferă cele mai tari ponturi!

”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“ va debuta în această seară, însă înainte de MAREA PREMIERĂ, cei trei chefi au făcut un mic popas la "Neatza".

Luni, 22.09.2014, 14:32
A găsit leacul! În sfârșit o rețetă de clătite care este pe placul lui Chef Cătălin Scărlătescu

A găsit leacul! În sfârșit o rețetă de clătite care este pe placul lui Chef Cătălin Scărlătescu

Cunoscut pentru faptul că nu îi plac deloc clătitele, chef Cătălin Scărlătescu a recunoscut că în numeroasele lui căutări gastronomice a găsit o rețetă de clătite care, în sfârșit, îi e pe plac.

Luni, 22.09.2014, 12:02
Pasiunea nu cunoaște limite! Chef Florin Dumitrescu are tatuat pe spate un mesaj culinar

Pasiunea nu cunoaște limite! Chef Florin Dumitrescu are tatuat pe spate un mesaj culinar

Pentru chef Florin Dumitrescu, unul dintre jurații de la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, emisiune ce debutează la Antena 1 astăzi, 22 septembrie, de la 20.30, mâncarea înseamnă totul.

Luni, 22.09.2014, 11:51
PREMIERĂ! Iadul Bucătarilor - astăzi, la 20:30, pe Antena 1

PREMIERĂ! Iadul Bucătarilor - astăzi, la 20:30, pe Antena 1

Astăzi, la Antena 1 se deschid porțile unui show culinar fără precedent! “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează la ora 20.30.

Luni, 22.09.2014, 10:11
Pariu că nu știi să gătești așa ceva? Uite care sunt cele mai ciudate mâncăruri din lume

Pariu că nu știi să gătești așa ceva? Uite care sunt cele mai ciudate mâncăruri din lume

De foame sau de plictiseală, oamenii invetează reţete. Uneori ajung să mănânce unele dintre cele mai bizare feluri de mâncare din câte există.

Sambata, 20.09.2014, 17:06
Oare cum arată o farfurie cu 10 tone de humus? UIte care sunt recordurile culinare ce au șocat lumea

Oare cum arată o farfurie cu 10 tone de humus? UIte care sunt recordurile culinare ce au șocat lumea

Cine vrea să iasă în evidenţă, stabileşte un record. Şi, pentru ca acesta să intre în istorie mai repede, este bine să fie şi gustos.

Sambata, 20.09.2014, 16:26
Ai mâncat vreodată Ratatouille? Uite cum se prepară

Ai mâncat vreodată Ratatouille? Uite cum se prepară

Ratatouille este o tocană de legume tradiţională, din regiunea Provence a Franţei. Numele complet al felului de mâncare este ratatouille niçoise.

Sambata, 20.09.2014, 16:08

Ultimele știri

x