În ediția din 26 aprilie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând, bucătarul matinalului, a pregătit o rețetă de coșulețe din foi de plăcintă cu pască și cremă de vanilie.
Marti, 26.04.2022, 13:34În ediția din 23 martie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit o minunată rețetă de sarmale de post cu mălai și sos de roșii, dar și alte rețete interesante, simple și gustoase.
Miercuri, 23.03.2022, 13:15În ediția din 15 martie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat două rețete cu carne de pui și aniume: Tajine de pui și paella cu pui și chorizo.
Marti, 15.03.2022, 16:13În ediția din 23 februarie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat printre altele și o rețetă simplă, dar delicioasă și foarte consistentă de salată de crudități cu pui.
Miercuri, 23.02.2022, 15:02În ediția din 22 februarie 2022, de la Super Neatza, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat o rețetă delicioasă și interesantă de obrăjori de vită în sos de vin și piure de cartofi cremos, dar și o salată românească de primăvară cu multe legume.
Marti, 22.02.2022, 14:29În ediția din 16 februarie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat mai multe rețete culinare foarte gustoase printre care și o delicioasă rețetă de desert: Flan cu portocale în crustă din foi de plăcintă.
Miercuri, 16.02.2022, 18:38În ediția din 16 februarie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat mai multe rețete culinare foarte gustoase printre care și o rețetă de Corn Dog în crustă din fulgi de porumb. Rețeta lui chef Nicolai Tand la Super Neatza, 16 februarie 2022
Miercuri, 16.02.2022, 18:35În ediția din 15 februarie 2022 a matinalului Super Neatza, chef Nicolai Tand, a preparat mai multe rețete delicioase printre care și o rețetă de tartă cu orez cu lapte și sos caramel sărat cu fructe.
Marti, 15.02.2022, 20:29În ediția din 15 februarie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat un mic dejun delicios: "Friganele". Iar ingredientele folosite au fost următoarele: "pâine, ardei gras roșu, ulei, lapte, sare, ouă, mortadella, pui".
Marti, 15.02.2022, 13:46Prima rețetă preparată de chef Nicolai Tand în ediția din 26 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, a fost o rețetă de cartofi copți și umpluți cu cârnați și brânzeturi.
Miercuri, 26.01.2022, 15:42În ediția din 25 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat o rețetă delicioasă de paste cremoase cu sos de legume și parmezan. ”Sunt paste cu vinete, măsline, capere, roșii uscate, ceapă, usturoi, puțin mai acrișoare și fără carne.
Marti, 25.01.2022, 19:58În ediția din 19 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând, bucătarul matinalului, a preparat două rețete: Sandviș cu șnițel de pui și Paste cu pui și sos japonez. Iar ingredientele folosite au fost următoarele: piept de pui, ouă, bacon, ardei iute, pâine, unt de arahide, ardei, usturoi, spanac, paste.
Miercuri, 19.01.2022, 19:56În ediția din 12 ianuarie 2022 de la Super Neatza, chef Nicolai Tand a gătit nu una, ci trei rețete delicioase cu care i-a răsfățat pe matinali. Printre acestea se numără și rețeta de pui asiatic, foarte gustoasă și consistentă, perfectă pentru felul principal al unei mese.
Miercuri, 12.01.2022, 19:34În ediția din 12 ianuarie 2022 de la Super Neatza, una dintre rețetele gătite de chef Nicolai Tand a fost rețeta de ciorbă de varză murată cu carne de porc.
Miercuri, 12.01.2022, 18:32În ediția din 12 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat o delicioasă rețetă de desert, un mousse de ciocolată albă.
Miercuri, 12.01.2022, 17:43În ediția din 12 decembrie 2021 de la Neatza de weekend, una dintre rețetele zilei preparată de chef Nicolai Tand a fost o delicioasă rețetă de aripioare în sos de soia și barbeque.
Luni, 13.12.2021, 12:05În ediția din 21 noiembrie 2021 a îndrăgitului matinalul Neatza de Weekend, Chef Nicolai Tand a preparat o delicioasă mâncare de cartofi și pachețele de iarnă cu cartofi, dar și o ciorbă de pește cu multe legume, pentru o zi de post cu dezlegare la pește.
Luni, 22.11.2021, 07:39În ediția din 31 august, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregatit o rețetă de pește cu fructe de mare și sos curry, care conține ca ingrediente biban file, creveti proaspeti, rosii, busuioc, legme, calamar, sare, piper, curry, dar și alte ingrediente delicioase.
Marti, 31.08.2021, 15:49Chef Nicolai Tand a pregătit trei retete de preparate în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani și anume: Marinadă pentru macrou și salată de cartofi cu chiftele de legume.
Marti, 15.06.2021, 13:28Chef Nicolai Tand și Cătălin Rizea au pregătit la Neatza de Weekend mai multe preparate super delicioase: Pui cu paste, risotto cu piept de rață și banane caramelizate.
Luni, 31.05.2021, 09:22Chef Nicolai Tand a pregătit la Neatza cu Răzvan și Dani două rețete rapide și delicioase și anume: Tartar de vită și cartofi noi cu pește.
Marti, 18.05.2021, 15:17Chef Nicolai Tand, a preparat la Neatza cu Răzvan și Dani o Rețetă de supă Tom Yum, din bucătăria thailandeză.
Miercuri, 12.05.2021, 12:05Pentru o gustare delicioasă alături de cei dragi, Chef Nicolai Tand ne recomandă o rețetă de vinete umplute cu creveți, inspirată din bucătăria asiatică.
Luni, 05.04.2021, 09:01Tartă cu roșii condimentate și Paste cu feta și roșii, sunt două rețete simple și delicioase preparate de Chef Nicolai Tand de la Neatza de Weekend.
Luni, 22.03.2021, 11:07Chef Nicolai Tand a pregătit la Neatza cu Răzvan și Dani două rețete delicioase: Salată de linte cu somon și ou poșat și Risotto de arpacaș cu creveți.
Miercuri, 17.03.2021, 16:13Pentru a sărbători cum se cuvine Dragobetele, sărbătoarea iubirii la români, Chef Nicolai Tand a preparat la Neatza cu Răzvan și Dani rețeta Mousse de ciocolată cu caramel sărat și frișcă.
Miercuri, 24.02.2021, 14:10Chef Nicolai Tand ne-a surprins, ca de obicei cu o rețetă în care ne învață cum să folosim ingredientele rămase prin cămară, o rețetă de desert Pain Perdu.
Marti, 23.02.2021, 16:03Chef Nicolai Tand a pregătit la Neatza cu Răzvan și Dani o delicioasă rețetă de pui în stil jamaican, cu o combinație interesantă de ingrediente.
Miercuri, 17.02.2021, 17:12Așa cum ne-am obișnuit deja, Chef Nicolai Tand ne oferă idei de rețete foarte interesante pe care le prepară în direct la Neatza cu Răzvan și Dani, una dintre acestea fiind rețetă de rulouri din andive cu șuncă gratinate cu sos bechamel și parmezan.
Miercuri, 03.02.2021, 17:10Chef Nicolai Tand i-a surprins din nou pe simpaticii matinali cu o interesantă rețetă de mămăligă cu cartofi și carne de la garniță, cu ouă poșate și varză murată, demnă de încercat în orice bucătărie.
Miercuri, 27.01.2021, 14:10Dacă vă întrebați ce să mai preparați consistent pentru mesele în familie, avem pentru voi o rețetă de gnocchi cu spanac și osso buco, gătită de Chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani.
Marti, 19.01.2021, 15:28Rețetele lui Chef Nicolai Tand de la Neatza cu Răzvan și Dani oferă mai mult decât inspirație, oferă și spectacol în bucătărie, așa cum se va putea vedea și la rețeta de pachețele cu picioci de cartofi și sos de iaurt.
Miercuri, 13.01.2021, 15:22Chef Nicolai Tand,a venit cu forțe proaspete după vacanța de sărbători și a preparat la Neatza cu Răzvan și Dani, nu una, ci două rețete delicioase printre care și această interesantă rețetă de colțunași Gyoza, din bucătăria japoneză.
Marti, 12.01.2021, 14:21