Îngrijirea constantă a tenului este un lucru foarte important pe care orice femeie ar trebui să îl facă încă din adolescenţă. Nu doar cremele şi produsele cosmetice din comerţ reprezintă singurele soluţii pentru îngrijire.
Miercuri, 20.05.2015, 12:38Multe persoane se luptă cu acneea, coşurile fiind o adevărată problemă, aşa că merită să ştii că poţi scăpa de ele cu ajutorul unei măşti simple, uşor de făcut, cu rezultate vizibile imediat.
Joi, 19.03.2015, 20:21La rubrica iTupeu, Mircea Badea şi Mikey Hash au trebuit să înghită scorţişoară! Pentru că e ştiută reacţia organismului, o echipă de medici a fost pe fază
Vineri, 22.11.2013, 22:50Primul invitat al show-ului iComedy, în varianta lui cea nouă, este nimeni altul decât Mircea Badea. Realizatorul emisiunii “În gura presei” va prezenta alături de Mikey Hash ediția din 22 noiembrie, care se va difuza de la ora 20.30, la Antena 1.
Duminica, 17.11.2013, 16:19Modelele in cafea palesc in comparative cu operele lui Vivi Mac, o frantuzoaica care stapaneste arta betisorului.
Miercuri, 28.08.2013, 12:17Prajitura cu scortisoara se prepara foarte usor, iar glazura cu suc de portocale ii ofera o aroma deosebita.
Sambata, 31.03.2012, 00:00Un cuplu din Statele Unite a devenit cunoscut pe internet datorita farselor pe care si le fac si pe care le posteaza pe YouTube cei doi indragostiti, relateaza Daily Mail.
Joi, 29.03.2012, 00:00Pe Internet circula de ceva timp asa numita "provocare a scortisoarei". Pe scurt, cel care accepta challenge-ul trebuie sa inghita in mai putin de un minut o lingurita din periculosul condiment.
Marti, 20.03.2012, 00:00Un elev din Michigan a fost internat in spital saptamana aceasta dupa ce a participat si el la “provocarea scortisoarei”, un nou joc periculos, dar popular printre tinerii americani.
Joi, 08.03.2012, 00:00Buzele, crapate, pielea uscate de pe palme si coate sunt probleme care pot fi rezolvate in mod natural, folosind tratamente din ingrediente pe acre le ai deja in bucatarie.
Miercuri, 29.02.2012, 00:00Toata lumea adora sa bea Pepsi, insa cu siguranta aromele variate ale acestui suc nu sunt foarte cunoscute. Afla mai jos care sunt cele 19 tipuri de Pepsi raspandite pe intreg globul pamantesc!
Miercuri, 29.02.2012, 00:00Nu faptul ca mananci te ingrasa. Dimpotriva, imprieteneste-te cu alimentele potrivite si kilogramele in plus se vor topi in scurta vreme.
Luni, 26.12.2011, 00:00Dezideratul unei vieti lungi si a unui corp tanar vesnic este direct influentat de ce mananci. Iata opt alimente cheie care te pot ajuta sa duci un stil de viata sanatos ani la randul.
Vineri, 16.12.2011, 00:00O prajitura delicioasa si rapida pe care o puteti savura cu o cana de lapte proaspat la ziarul de dimineata sau la o cafea cu prietenii.
Vineri, 16.12.2011, 00:00Mierea si scortisoara sunt unele dintre cele mai apreciate medicamente pe care Natura ni le-a pus la dispozitie. De-alungul timpului aceste produse au fost folosite in vindecarea multor afectiuni. Tocmai de aceea multa lume considera mierea si scortisoara drept panaceu universal.
Sambata, 19.11.2011, 00:00Dulceata de morcovi este noua in Romania, insa este atat de delicioasa, incat, odata incercata, va deveni preferata familiei. In plus, sunt atat de multe retete savuroase care pot fi facute dulceata de morcovi. Una dintre acestea este chiar un tort simplu, perfect pentru un weekend alaturi de cei dragi.
Miercuri, 16.11.2011, 00:00Pentru micul dejun, pentru brunch, pentru gustare, pentru desert, briosele vor fi intotdeauna binevenite.
Luni, 14.11.2011, 00:00Iata o reteta delicioasa de sezon!
Luni, 07.11.2011, 00:00Dovleacul este un ingredient ideal pentru deserturi. Acesta este dulce si extrem de aromat. Iata o reteta delicioasa cu dovleac si branza dulce.
Miercuri, 02.11.2011, 00:00Khoresh-ul este o tocanita rafinata, cu un gust delicat si complex. Este o combinatie de carne, legume, fructe uscate, seminte sau leguminoase de diferite tipuri, asezonata cu plante aromate si mirodenii.
Luni, 24.10.2011, 00:00Merele si migdalele sunt o combinatie extrem de delicioasa, dar si sanatoasa! Iata o prajitura pe care o poti pregati pentru cei dragi!
Marti, 18.10.2011, 00:00Prajitura cu miere si scortisoara se prepara usor si rapid si este extrem de frageda si delicioasa!
Luni, 17.10.2011, 00:00Pentru a scspa de kilogramele in plus si pentru a nu avea probleme de sanatate la sfarsitul dietei, trebuie sa alegi o cura de slabire care sa asigure organismului necesarul proteic si de vitamine.
Sambata, 15.10.2011, 00:00Dupa ani si ani de casnicie intervine, inevitabil, rutina. Fara pasiunea de altadata, lucrurile par acum monotone. Ce trebuie sa faci pentru ca lucrurile sa reintre pe fagasul normal, afli citind articolul de mai jos!
Miercuri, 28.09.2011, 00:00Un recent studiu american, desfasurat de Universitatea Pennsylvania, arata ca adaugarea de condimente in mancare reduce efectele nefaste ale grasimilor asupra corpului si recomanda combaterea grasimilor din farfurie cu condimente, scrie site-ul femina.ch.
Duminica, 21.08.2011, 00:00Foietaj umplut cu carne de pui - o gustare excelenta pentru o masa de mai multe persoane, fie in familie, fie cu prietenii. Pofta buna!
Miercuri, 17.08.2011, 00:00Reteta de post a zilei vine din Maroc: salata de morcovi cu fistic si o gramade de condimente. Pofta buna!
Vineri, 29.07.2011, 00:00De obicei, condimentele sunt folosite pentru a da un plus de savoare preparatelor de zi cu zi. Dar stiai ca aceste arome sunt recomandate si in anumite diete, fiind de un real ajutor in curele de slabire?
Sambata, 16.07.2011, 00:00Garam Masala este un mix de condimente obtinut din cardamom, chimion, coriandru, dafin, nucsoara, piper, cuisoare, scortisoara - si se foloseste cu precadere in preparatele indiene.
Duminica, 15.05.2011, 00:00Atat mierea cat si scortisoara au proprietati curative de exceptie, dar sunt recunoscute si pentru efectul benefic pe care il au asupra starii de spirit. Cercetari de specialitate au descoperit insa ca alaturarea celor doua poate si vindeca foarte multe boli.
Sambata, 30.04.2011, 00:00O reteta rafinata si nepretentioasa, din carne de miel, numai buna pentru masa de Paste.
Vineri, 22.04.2011, 00:00Mic-dejunul elvetian a devenit renumit in lumea intreaga pentru combinatia speciala de fructe uscate, condimente si arome - totul pentru a crea un inceput de zi perfect, gustos si plin de vitamine!
Miercuri, 20.04.2011, 00:00Vladutz gateste: "Placinta cu mere si scortisoara" faina 600 gr margarina 180 gr zahar tos 280 gr zahar vaniliat 8 grame 20 gr drojdie, 250 ml apa minerala, 1 praf de sare, 1 kg mere rase, 1 lingurita scortisoara Echipa Neatza va ureaza pofta...
Luni, 11.04.2011, 08:10In Evul Mediu nimeni nu stia cu siguranta de unde este adusa scortisoara. Negustorii olandezi pastrau secretul cu mare strictete pentru a se asigura ca afacerile vor merge la fel de bine in continuare, iar pantecele corabiilor sa se umple cu pretiosul „lemn dulce”. Insa povestile care circulau in acea vreme erau savuroase.
Duminica, 27.03.2011, 00:00Chef Cezar si Spiridon Lupu, bucatar la Complexul Dunarea, din Galati, au pregatit la Euforia TV un desert pe baza de fructe de padure si mere.
Miercuri, 02.03.2011, 00:00Scortisoara este o mirodenie folosita in special pentru aroma speciala pe care o ofera dulciurilor si preparatelor culinare. Consumata in cantitati moderate, scortisoara are si numeroase beneficii pentru sanatate.
Marti, 22.02.2011, 00:00Dupa o serie de calamitati naturale si recolte sarace, pretul condimentelor, incepand cu ghimbirul si ajungand la nucsoara, a crescut spectaculos. Preturile unor condimente au crescut de peste 10 ori in ultimii cinci ani, lovind consumatorii si producatorii de alimente.
Vineri, 18.02.2011, 00:00Nicolai si Kumar, bucatar-sef la Agra Palace, au pregatit la Euforia TV o reteta speciala: pui cu sos de migdale, un preparat de inspiratie indiana.
Luni, 14.02.2011, 00:00Considerat a fi cel mai dulce fruct, smochina este una dintre cele mai vechi fructe cunoscute de om. Si nu este de mirare ca foarte multe secole omul ii cunoaste gustul. Pulpa sa delicioasa si dulce a fost folosita ca indulcitor cu mult inaintea descoperirii zaharurilor rafinate, fiind utilizata atat pentru mancaruri, cat si pentru deserturi.
Joi, 10.02.2011, 00:00Laura Calder iti arata la "Sa gatim frantuzeste", pe Euforia TV, cum sa faci o tarta cu mere pe stil francez.
Joi, 06.01.2011, 00:00Un desert gustos, special si care nu necesita un timp indelungat de preparare: rulouri cu banane si scortisoara.
Joi, 06.01.2011, 00:00Nicolai si Tibi Enache, bucatar la restaurantul Bamboo, au gatit in studioul emisiunii "Euforia Cuisine" de pe Euforia TV o reteta de tarta de mere.
Luni, 27.12.2010, 00:00Poti renunta la obiecte sclipicioase, sute de luminite si mosi craciuni de plastic si sa realizezi un decor pe cat de natural si de simplu, pe atat de frumos.
Miercuri, 01.12.2010, 00:00Noi, romanii, suntem obisnuiti sa nu combinam niciodata preparatele dulci, cu cele sarate. Insa "ruloul de curcan cu pere" este dovada clara ca aceste combinatii pot fi posibile.
Vineri, 22.10.2010, 00:00Speram ca ati auzit deja, de nenumarate ori, ca micul dejun e cea mai importanta masa a zilei. Insa ceea ce poate nu stiati asa de bine este ca daca vreti sa slabiti este esential sa mancati dimineata!
Vineri, 15.10.2010, 00:00Crezi ca strica sa gatesti si sanatos, nu doar gustos? Fie ca esti un fan al condimentelor, fie ca de-abia acum descoperi aceasta pasiune, e bine sa stii ca nu toate condimentele sunt sanatoase sau utile. Dintre cele recunoscute de catre specialisti ca fiind "utile si sanatoase", iata o lista de doar 6 astfel de condimente, pe care TREBUIE sa le folosesti in bucataria ta.
Vineri, 08.10.2010, 00:00Se cresteaza pieptul de gasca, pe partea cu piele, se asezoneaza cu sare si cu piper, apoi se pune la prajit in tigaie, cu ulei de masline, pe partea cu pielea. Se adauga 2-3 batoane de scortisoara, un pahar mic de coniac si sucul de portocala. In alta...
Luni, 23.08.2010, 19:22French toast este un mic dejun decadent, pentru zilele de rasfat, care se serveste in America de Nord si in unele tari din Europa, dar care in ultimul timp, devine din ce in ce mai popular in intreaga lume.
Joi, 12.08.2010, 00:00Caisele au inceput de ceva vreme sa-si faca aparitia prin piete si nu vreau sa pierd ocazia sa le savurez in cat mai multe combinatii. Pentru mine sunt o sursa dulce de sanatate.
Marti, 20.07.2010, 00:00Ingrediente: foi de clatite, nuci, miere, lapte, scortisoara, praf de budinca, zahar Preparare: se fierbe budinca de vanilie pana se intareste, iar nucile se toaca marunt. Intr-un bol se amesteca mierea cu nucile, apoi se ruleaza in clatite. La final,...
Vineri, 16.07.2010, 22:28