Chef Nicolai Tand a realizat un desert pentru toate gusturile în ediția de marți, de pe 11 noiembrie 2025, din „Neatza cu Răzvan și Dani”. Iată cum se pregătește o tartă cu comport de piersici, crème pâtissière și nuci caramelizate.
În ediția de marți, 14 octombrie 2025, din Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a surprins telespectatorii cu o rețetă delicioasă: cremă de cartofi cu cordon bleu.
Chef Nicolai Tand a pregătit o rețetă ineidtă de vită cu sos de cafea, în ediția din 30 septembrie 2025 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. Descoperă rețeta și ce ingrediente trebuie să folosești pentru a găti preparatul, chiar la tine acasă.
Nicolai Tand a luat prin surprindere telespectatorii cu un preparat ideal pentru toamnă în ediția de marți, 16 septembrie 2025, din Neatza cu Răzvan și Dani. Iată care este modul de preparare pentru rețeta de roșii umplute cu carne.
Chef Nicolai Tand a dezvăluit secretul unui preparat ideal pentru vară: tocană de carne, cu bere, muștar și scorțișoară. Află-i trucurile în rândurile următoare.
Chef Nicolai Tand a dezvăluit secretul unui preparat delicios, ideal pentru vară: vânătă întreagă în crustă tempura. Află-i trucurile în rândurile următoare.
În ediția de marți, 1 iulie 2025, din Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregătit o rețetă de vară pentru telespectatori. Acesta s-a gândit la un preparat savuros în zilele caniculare, o cremă de ardei copt cu brânză afumată.
În ediția de marți, 17 iunie 2025, din Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregătit o rețetă spectaculoasă de vrăbioară de vită cu sos de ceapă și piure. Mai mult, acesta a dezvăluit secretul unui piure fin.
În ediția de marți, 10 iunie 2025, din Neatza cu Răzvan și Dani, Nicolai Tand le-a pregătit telespectatorilor o adevărată surpriză culinară. Cheful a prezentat o rețetă de Pavlova cu căpșuni și aromă de fistic. Iată care este secretul pentru o bezea fină și crocantă.
În ediția din 3 iunie 2025, din Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregătit o rețetă delicioasă de șnițel vienez cu sos Béarnaise. Iată cât de ușor se prepară!
PENNY România a atins anul acesta un nou prag odată cu cele 400 de magazine deschise la nivel național.
Marti, 17.12.2024, 13:49
Nicolai Tand a surprins telespectatorii cu o nouă rețetă delicioasă în ediția din 10 decembrie 2024 de la Neatza cu Răzvan și Dani. De data aceasta, chef-ul s-a aprovizionat cu carne de la măcelăria PENNY pentru a face chifteluțe de porc pe care să le servească cu supa de cartofi.
Nicolai Tand a surprins telespectatorii cu o nouă rețetă delicioasă în ediția de pe 3 decembrie 2024 din „Neatza cu Răzvan și Dani”. De data aceasta, chef-ul s-a aprovizionat cu carne de pui de la măcelăria PENNY pentru a face nuggets cu gnocchi și mazăre.
Descoperă modul în care chef Nicolai Tand prepară rețeta de ou moale cu carne de vită și pesmet.
Chef Nicolai Tand a dezvăluit secretul pentru cel mai delicios Lahmacun, care este pizza turcească. Află rețeta pas cu pas din următoarele rânduri.
Pentru a obține cele mai delicioase pâinici bao cu fleică de porc, ai nevoie de ingrediente de top pentru un preparat cu adevărat delicios, apreciat de întreaga familie.
În ediția Neatza cu Răzvan și Dani din 3 septembrie 2024, chef Nicolai Tand a pregătit o delicatesă de inspirație asiatică, perfectă și pentru copii. Cum se prepară rețeta de consommé cu chifteluțe din carne de vită.
Din 2005, PENNY este vecinul a sute de mii de români. Cu primul magazin PENNY deschis în Ploiești, apoi sute de alte magazine deschise în toată țara, este mai mult decât o companie, este parte din comunitate, din viețile oamenilor care aleg să meargă la cumpărături aici.
Marti, 30.07.2024, 15:20
Nicolai Tand a pregătit o nouă rețetă savuroasă pentru telespectatori în ediția de marți, 9 iulie 2024, de la Neatza cu Răzvan și Dani. Cheful a trecut pe la PENNY pentru a cumpăra toate ingredientele de care are nevoie. Iată cum se face o varză umplută gustoasă.
În ediția Neatza cu Răzvan și Dani din 2 iunie 2024, chef Nicolai Tand a pregătit o delicatesă inspirată din Argentina. Preparatul vedetă de astăzi este puiul cu sos chimichurri!
În ediția de pe 19 iunie 2024 din Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregătit o rețetă ușoară de carne de porc cu sos curry. Acest preparat este potrivit pentru întreaga familie.
În ediția de pe 11 iunie 2024 din Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregătit o rețetă ușoară de piept de pui la grătar cu sos Caesar. Acest preparat ar putea impresiona orice prieten atunci când vă strângeți să faceți grătar. Iată care sunt ingredientele de care aveți nevoie.
În ediția de pe 4 iunie 2024 din Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregătit o rețetă ușoară de frigărui de porc. Acest preparat ar putea impresiona orice prieten atunci când vă strângeți să faceți grătar. Iată care sunt ingredientele de care aveți nevoie.
În ediția din 28 mai de Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a gătit o rețetă super delicioasă cu ajutorul ingredientelor de la Penny.
În ediția Neatza cu Răzvan și Dani din 21 mai 2024, chef Nicolai Tand a pregătit o delicatesă italienească. Preparatul vedetă de astăzi este reprezentat de cotletul milanez cu orez de legume!
PENNY România, unul dintre cei mai activi retaileri din România, își asumă responsabilitatea față de comunitate, iar în acest sens, dezvoltă și implementează o serie de inițiative și campanii pentru a atinge obiectivele propuse sub trei direcții strategice: Sortiment sustenabil | Energie, climă și resurse | Angajați și societate. În același timp, retailerul crede în potențialul României și contribuie activ la dezvoltarea economică a țării.
Marti, 12.12.2023, 13:06
Vara asta suntem pe urmele focului și ale gustului! PENNY propune să mutăm bucătăria de vară chiar afară și să redescoperim aromele verii cu rețete memorabile. Gătitul la foc în aer liber are tradiție în bucătăria românească, mai ales că potențează prospețimea ingredientelor.
Vineri, 07.07.2023, 13:19
În cadrul ediției Neatza cu Răzvan și Dani din 30 mai, chef Nicolai Tand a pregătit o rețetă asiatică specială pentru zilele libere. Este vorba despre porc caramelizat cu orez, un preparat ideal pentru pofticioșii care vor să își diversifice meniul în zi de sărbătoare.
Cumpărăturile devin mai intuitive. O dată cu noile tehnologii, retailerii caută tot mai multe soluții inovative pentru a ușura experiența clienților. Este și cazul magazinelor PENNY, care introduc pliantul digital disponibil pe telefonul mobil prin aplicația WhatsApp.
Joi, 25.05.2023, 11:09
În cadrul ediției Neatza cu Răzvan și Dani din 16 mai, Nicolai Tand a pregătit o rețetă specială de pulpă de vițel marinată la grătar, pentru pofticioșii care vor să diversifice puțin meniul. Iată cum se prepară!
În cadrul ediției Super Neazta din 25 aprilie, chef Nicolai Tand a venit pregătit cu câteva idei pentru minivacanța de 1 mai, care să mulțumească gusturile tuturor gurmanzilor.
Când vine vorba de planificarea meselor, totul pare complicat. Ca un puzzle cu 1.000 de piese, nu? Dar dacă ți-aș spune că e mai simplu decât crezi? De fapt, e foarte simplu, însă trebuie să pornești cu un gând foarte clar în minte: acela de a face tot ce poți ca să minimizezi risipa alimentară și să câștigi timp pentru tine și familia ta. Cu acest obiectiv setat pornim la drum azi, pentru a trece în revistă câteva sfaturi pe care le poți pune în practică chiar de mâine.
Joi, 25.11.2021, 16:42
Chef Nicolai Tand știe de unde se poate aproviziona cu carne de calitate cea mai proaspătă carne pentru preparatele sale delicioase. PENNY este locul unde prospețimea cărnii primează, fiind singurul lanț de magazine din țară cu măcelării.
Joi, 16.09.2021, 15:03
Un colecţionar cu peste 1.000 de cărţi din seria "Harry Potter" speră să vândă pentru mii de dolari unele dintre cele mai rare volume ale sale, potrivit BBC.
Miercuri, 11.12.2019, 12:34
Un colecţionar american de monede a devenit faimos în toată lumea după ce a cumpărat un cent cu, atenţie, peste două milioane şi jumătate de dolari. Nu e însă o monedă obişnuită.
Marti, 13.01.2015, 16:42
Un pui de găină şi un chihuahua cu două picioare au devenit cei mai buni prieteni. Cele două animăluţe au fost salvate de angajata unui spital veterinar din statul american Georgia.
Luni, 17.02.2014, 13:07
Razbunare dulce pentru un datornic american, suparat ca banca i-a refuzat refinantarea de care avea mare nevoie. Barbatul a decis sa-i plateasca institutiei care i-a tradat increderea cu varf si indesat. In cel mai propriu sens al cuvantului. Asa ca a...
Marti, 15.03.2011, 13:47
Razbunare dulce pentru un datornic american, suparat ca banca i-a refuzat refinantarea de care avea mare nevoie! Barbatul a decis sa-i plateasca institutiei care i-a tradat increderea cu varf si indesat.
Marti, 15.03.2011, 00:00