Comenzile de cozonaci pentru Sărbătorile de iarnă au început deja în cofetăriile și brutăriile din țară. Iată cu cât se vinde celebrul cozonac Dubai, dar și cât de mult a crescut prețul pentru cel pregătit după rețeta clasică.
Joi, 21.11.2024, 14:36Cozonacul este nelipsit de pe mesele românilor de sărbători, fiind un desert tradițional care adună în jurul lui întreaga familie. Aromat, pufos și cu o umplutură delicioasă de vanilie și ciocolată, cozonacul este un adevărat răsfăț culinar. Prepararea cozonacului necesită timp și răbdare, dar rezultatul final merită fiecare efort. Iată cum puteți prepara un cozonac pufos, cu umplutură bogată și aromată.
Luni, 11.11.2024, 15:03Femeii nu i-a venit să creadă ce vede în interiorul cozonacului, după ce a început să taie prima felie. Imaginile filmate de ea au stârnit reacții aprinse în mediul online.
Miercuri, 08.05.2024, 12:40Doar câteva zile ne mai despart de una dintre cele mai importante sărbători creștin-ortodoxe. Sărbătorile Pascale sunt întâmpinate cu multe pregătiri.
Marti, 30.04.2024, 15:30O româncă a răbufnit pe internet, după ce a plătit o sumă uriașă pentru câteva felii de cozonac de la un supermarket cunoscut.
Marti, 30.04.2024, 14:53Gospodinele au început deja pregătirile pentru masa de Paște. Nelipsit este cozonacul. Iată ce trebuie să faci pentru a pregăti un cozonac copt uniform.
Luni, 29.04.2024, 14:17Temperatura de coacere este foarte importantă în realizarea unui cozonac rumenit perfect la suprafață și pufos. Iată care este secretul prin care putem obține un desert tradițional plin se savoare și bine copt.
Vineri, 26.04.2024, 15:52Cozonacul este întotdeauna pe mesele românilor la ceas de sărbătoare. Fie că respectă rețeta tradițională, fie că introduc noi ingrediente și încearcă alte rețete, gospodinele pregătesc din timp acest preparat delicios.
Marti, 23.04.2024, 13:08Gabriela Cristea a scos la iveală secretul rețetei sale de cozonac. Detaliul pe care puține gospodine îl știau pentru un aluat foarte bine dospit. Prezentatoarea TV a spus totul, fără ezitare în fața publicului.
Marti, 26.03.2024, 17:34În episodul 4 din sezonul 7 Hello Chef, de pe 23 martie 2024, chef Roxana Blenche a primit o provocare senzațională din partea Dianei Matei. Gazda emisiunii o să facă tot ce poate pentru a găti un preparat tradițional pe gustul tuturor: cozonac.
Sambata, 23.03.2024, 16:30Episodul 4 al sezonului 7 Hello Chef, din 23 martie 2024. Roxana Blenche, alături de chef Samuel, gătesc în acestă ediție pentru Diana Matei, care i-a provocat să facă două preparate, unul internațional - Tortellini cu trufe, iar celălalt...
Sambata, 23.03.2024, 15:30Gabriela Cristea și-a transformat pasiunea pentru gătit în afacere. Prezentatoarea TV și-a deschis un atelier artizanal, unde pregătește chiar ea cozonaci. Sortimentele sunt pentru toate gusturile, iar prețurile diferă în funcție de umplutura aleasă.
Sambata, 09.03.2024, 15:14Idei de rețete cu restul de cozonac rămas de la Crăciun. Iată cum îl poți refolosi în gustări simple, dar delicioase!
Vineri, 29.12.2023, 11:04Mirosul îmbietor al cozonacului începe să se răspândească în toate locuințele în preajma sărbătorilor de irană. Gospodinele din Sibiu au „demarat” deja pregătirile pentru Crăciun și prezența cozonacului umplut cu nucă este nelipsită de pe masa festivă. Care este secretul unui cozonac tradițional pufos cu nucă fragedă.
Sambata, 23.12.2023, 14:21Un cofetar din Ploieşti a descoperit secretul care îi aduce clienţi pe bandă rulantă. Alex a moştenit pasiunea de la mama lui, iar acum el este cel care duce tradiția mai departe. Iată cu cât se vinde un cozonac tradițional!
Marti, 19.12.2023, 16:00Freamătul sărbătorilor de iarnă intră rapid și în bucătărie sau poate chiar de acolo se răspândește în zilele următoare. Odată cu atmosfera de Crăciun gospodinele își împărtășesc din secrete.
Duminica, 17.12.2023, 17:59În episodul 16 din emisiunea Hello Chef sezonul 6, Roxana Blenche și Damian Drăghici au gătit alături de chef Samuel Le Torriellec savuroasă rețetă de cozonac cu foietaj. Descoperă cum se pregătește totul.
Duminica, 17.12.2023, 17:48Episodul 16 al sezonului 6 Hello Chef, din 16 decembrie 2023. Roxana Blenche, alături de Damian Drăghici si invitatul special din această ediție, chef Samuel, au pregătit cozonac cu foietaj.
Sambata, 16.12.2023, 15:30Bucătăria românească abundă în tradiții culinare autentice, iar în centrul multor festivități și sărbători se află deliciosul cozonac.
Marti, 12.12.2023, 16:09Dacă ți-a rămas prea mult cozonac după Paște și nu vrei să îl arunci, atunci îl poți transforma într-un preparat nou, numai bun pentru desert. Află din rândurile de mai jos rețeta de dulce propusă de chef Horia Vârlan.
Miercuri, 19.04.2023, 16:11Ediția din 18 aprilie 2023 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani. Cătălin Rizea a pregătit frigănele cu cozonac și înghețată. Află care este modul de preparare!
Marti, 18.04.2023, 12:02Cozonacul nu trebuie să lipsească de pe masa de Paște 2023. Ți-am pregătit o rețetă simplă, cea a chefului Florin Dumitrescu de la Chefi la Cuțite. Se prepară ușor și cozonacul iese delicios. Iată pas cu pas cum se gătește.
Marti, 11.04.2023, 12:20Mirela Vaida i-a cucerit pe fani cu rețeta sa de cozonac, fiind de nelipsit de pe masa de Paște.
Luni, 10.04.2023, 15:45Chef Sorin Bontea știe cum se face cozonacul perfect pentru masa de Paște, așadar iată care sunt ingredientele, dar și modul de preparare pe care le folosește juratul de la Chefi la cuțite, marca Antena 1.
Luni, 10.04.2023, 14:40În ediția din 4 aprilie 2023 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, Bogdan Chiriac, producător de gustări sănătoase, a prezentat cum să alegem corect nucile și stafidele pentru umplutura cozonacilor.
Marti, 04.04.2023, 11:24De sărbători, mesele sunt incomplete fără tradiționalul cozonac, unul dintre deserturile după care și străinii tânjesc. De Paște 2023, acesta nu poate să lipsească de lângă ouăle roșii, drobul de miel sau alte bunătăți specifice acestei sărbători. Iată ce preț are cozonacul lui Cătălin Scărlătescu și ce ingrediente îți trebuie pentru a îl pregăti la tine acasă.
Marti, 04.04.2023, 11:16În ediția din 29 martie 2023 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie ne propune o rețetă inedită de cozonac. Iată cum se prepară și ce ingrediente se folosesc!
Miercuri, 29.03.2023, 11:59Mirela Vaida a dezvăluit secretele celei mai savuroase rețete de cozonac cu nucă și rahat pentru Sărbători.
Joi, 21.04.2022, 17:47Cozonacul nu trebuie să lipsească de pe masa de Sărbători 2022. Dacă te-ai săturat de rețelele clasice, te invităm să alegi metoda lui Chef Cătălin Scărlătescu pentru a găti cel mai pufos și aromat cozonac pentru Sărbători. Află din rândurile următoare care sunt ingredientele de care ai nevoie și cum se prepară desertul delicios.
Miercuri, 20.04.2022, 12:07De Paște în România creștinii pun pe masă bucatele tradiționale ale acestei sărbători: pască, ouă roșii, cozonac și miel. V-ați întrebat vreodată de ce avem aceste tradiții culinare de sărbătoare? Iată ce simbolizează fiecare aliment!
Miercuri, 20.04.2022, 10:36Alături de pufosul cozonac și pască, din meniul de Paște nu poate lipsi stufatul de miel. Acesta este un preparat simplu, gustos care vine la pachet cu tradițiile de Paște. Stufatul este o tocăniță înăbușită din carne (de miel, vită, pui, porc), gătita lent la cuptor.
Luni, 18.04.2022, 18:14Este momentul în care casele se umple de veselie, iubire și miros de cozonaci. Dacă ești în căutarea rețetei perfecte pentru masa festivă, am pregătit pentru tine rețete de cozonaci pufoși cu nucă și rahat, respectiv cu umplutură de cacao, pentru a-i impresiona pe cei dragi. Iată cum prepari cozonaci aromați, cu miez pufos și crustă delicioasă.
Luni, 20.12.2021, 11:23Adriana Bahmuțeanu și-a spus că dacă tot "a făcut atâtea nebunii" la viața ei, să o mai facă și pe asta: să accepte provocarea Splash! Vedete la apă. A acceptat-o și a făcut show total.
Duminica, 05.09.2021, 22:31Mirela Vaida le-a prezentat fanilor rețeta de cozonac moldovenesc pe care o știe de la mama ei.
Joi, 29.04.2021, 12:30Echipa de la Neatza cu Răzvan și Dani a prezentat ce sortimente de cozonac și de pască își comandă românii pentru masa de Paște.
Joi, 29.04.2021, 09:27Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține făină, unt, scorțișoară, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Cozonac fâșii, fâșii".
Joi, 29.04.2021, 08:26Masa de sărbătoare e completă doar atunci când e pregătit și desertul tradițional preferat al românilor, și anume cozonacul.
Marti, 27.04.2021, 10:41Masa de sărbătoare înseamnă atmosfera de familie și un dulce traditional, precum pasca și cozonacul. Juratul Chefi la cuțite ne învață să facem cel mai bun cozonac.
Luni, 26.04.2021, 14:56Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă modul de preparare a pâinii într-o brutărie artizanală.
Joi, 01.04.2021, 08:57Chef Nicolai Tand ne-a surprins, ca de obicei cu o rețetă în care ne învață cum să folosim ingredientele rămase prin cămară, o rețetă de desert Pain Perdu.
Marti, 23.02.2021, 16:03În emisiunea Poftiți la circ, ediția 19, Liviu Vârciu demonstrează că are talent de bucătar priceput, dar doar atunci când vine vorba de cozonaci. ”Am crescut la țară, iar bunica mă punea să frământ coca”, a dezvăluit acesta.
Luni, 08.02.2021, 19:17Ștefania și Roberta știu ce înseamnă greutățile vieții. Nu visează păpuși și nici dulciuri, ci își doresc să nu le prindă Crăciunul pe stradă
Joi, 24.12.2020, 17:56Ondina Micu, manager cofetărie, a vorbit la Neatza cu Răzvan și Dani despre cozonac, desertul nelipsit de pe mesele romînilor în perioada sărbătorilor de iarnă.
Joi, 24.12.2020, 09:54Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține scorțișoară, portocale, stafide, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Barba lui Moș Crăciun".
Miercuri, 23.12.2020, 13:28Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține scorțișoară, portocale, stafide, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Barba lui Moș Crăciun".
Miercuri, 23.12.2020, 08:23Foarte specială această rețetă de cozonac însiropat, denumit Babka, o rețetă din bucătăria evreiască, pe care o veți îndrăgi instant.
Marti, 22.12.2020, 15:52Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă bunătățile de la târgul de la Agronomie.
Luni, 21.12.2020, 11:30Pentru că se apropie perioada pregătirii cozonacilor pentru masa de Crăciun, vă oferim de la specialiști, câteva sfaturi și trucuri pentru reușita unui cozonac bine crescut și necrăpat.
Vineri, 18.12.2020, 17:04Făina potrivită, untul potrivit, cantitatea de zahăr sau cantitatea de umplutură fac cel mai bun cozonac. Pe hârtie totul pare atât de uşor, însă în realitate este nevoie de mult exerciţiu şi de un profesor desăvârşit. Aşa că am...
Joi, 17.12.2020, 17:23Sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi si parfumul Craciunului se simte tot mai intens. In aceasta perioada totul este despre familile si despre cadourile impartite celor dragi, despre mireasma de cozonac si despre un pahar de vin bun savurat langa brad.
Vineri, 11.12.2020, 12:19