Antena Căutare

Cautare: 480 rezultate pentru "cozonac"

Rețeta de cozonac - trandafir cu fructe confiate a lui chef Roxana Blenche. Dulcele cu care îți vei impresiona oaspeții de Crăciun

Rețeta de cozonac - trandafir cu fructe confiate a lui chef Roxana Blenche. Dulcele cu care îți vei impresiona oaspeții de Crăciun

Toată lumea știe deja să pregătească rețeta clasică de cozonac, dar puțini știu de această delicioșenie cu fructe confiate.

Sambata, 06.12.2025, 07:00
Cozonac de post cu suc de portocale. Rețeta delicioasă care te va cuceri

Cozonac de post cu suc de portocale. Rețeta delicioasă care te va cuceri

Cozonacul de post cu suc de portocale este o variantă delicioasă și aromată a cozonacului tradițional, perfectă pentru a păstra spiritul sărbătorilor fără a folosi ingrediente de origine animală. Cu o textură pufoasă și un gust subtil de citrice, aduce un suflu proaspăt rețetelor clasice.

Luni, 16.06.2025, 09:35
Când se vopsesc ouăle roșii pentru Înălțarea Domnului. Tradiția pe care trebuie să o respecți ca să nu atragi ghinionul

Când se vopsesc ouăle roșii pentru Înălțarea Domnului. Tradiția pe care trebuie să o respecți ca să nu atragi ghinionul

Anual, în această zi, gospodinele dau de pomană ouă roșii și cozonac, însă puține sunt cele care știu când se vopsesc ouăle, de fapt. 

Miercuri, 28.05.2025, 12:29
Idei de prăjituri din cozonacul rămas. Cum să refolosești cozonacul uscat

Idei de prăjituri din cozonacul rămas. Cum să refolosești cozonacul uscat

După o masă îmbelșugată, cozonacul rămas pare adesea uitat pe platouri, uscat și lipsit de farmec. Totuși, chiar și atunci când și-a pierdut prospețimea, cozonacul poate deveni ingredientul principal într-o mulțime de deserturi reinventate, fără risipă și cu mult gust.

Joi, 08.05.2025, 07:05
Cât se ține pasca la frigider. După câte zile nu mai poate fi consumată

Cât se ține pasca la frigider. După câte zile nu mai poate fi consumată

Pasca nu lipsește de pe mesele românilor de Paște. Iată câte zile poate fi ținută la frigider.

Marti, 22.04.2025, 17:20
Rețeta simplă de budincă din cozonac cu bezea. Ce rețetă trebuie să încerci cu resturile de cozonac rămase după Paște

Rețeta simplă de budincă din cozonac cu bezea. Ce rețetă trebuie să încerci cu resturile de cozonac rămase după Paște

După ce trec sărbătorile de Paște și rămâne în urmă prea multă mâncare, unele preparate pot fi transformate și gătite în așa fel încât să devină un nou preparat.

Luni, 21.04.2025, 06:32
Care sunt semnele care arată că un cozonac a expirat. Când nu mai este bine să-l consumi

Care sunt semnele care arată că un cozonac a expirat. Când nu mai este bine să-l consumi

Cozonacul nu lipsește de pe masă în această perioadă. Iată care sunt semnele că a expirat și nu mai este bun de consum.

Vineri, 18.04.2025, 13:54
Cea mai bună făină de cozonac. Ce trebuie să știi despre făina albă

Cea mai bună făină de cozonac. Ce trebuie să știi despre făina albă

Cozonacul perfect începe cu o alegere aparent simplă, dar esențială: făina. Textura, frăgezimea și creșterea aluatului depind în mare măsură de calitatea și tipul de făină folosit. Iar dacă îți dorești un cozonac pufos, bine crescut și aromat, e important să știi ce să cauți pe etichetă.

Vineri, 18.04.2025, 09:10
Cozonac cu fistic. Rețeta delicioasă pe care trebuie să o încerci

Cozonac cu fistic. Rețeta delicioasă pe care trebuie să o încerci

Cozonacul cu fistic este dovada că tradiția poate îmbrăca forme moderne fără să-și piardă sufletul. Textura pufoasă a aluatului clasic se împletește cu o cremă catifelată, ușor crocantă, obținută din fistic prăjit și transformat în pastă fină.

Vineri, 18.04.2025, 08:05
Rețeta de cozonac a Annei Lesko. Vedeta le-a dezvăluit gospodinelor un secret despre timpul de dospire

Rețeta de cozonac a Annei Lesko. Vedeta le-a dezvăluit gospodinelor un secret despre timpul de dospire

Mai sunt doar câteva zile până la Paște, iar gospodinele încep deja să pregătească lista de cumpărături și se gândesc la preparatele de pe masa de Paște.

Vineri, 18.04.2025, 07:45
Cum pregătește Mirela Vaida cozonacul de Paște. Rețeta pe care prezentatoarea TV a învățat-o de la mama ei

Cum pregătește Mirela Vaida cozonacul de Paște. Rețeta pe care prezentatoarea TV a învățat-o de la mama ei

Mirela Vaida le-a dezvăluit internauților rețeta de cozonac învățată de la mama ei.

Joi, 17.04.2025, 14:49
Cum coci corect cozonacii în cuptorul electric. Funcția pe care trebuie să o setezi pentru a se rumeni uniform

Cum coci corect cozonacii în cuptorul electric. Funcția pe care trebuie să o setezi pentru a se rumeni uniform

Cozonacii sunt nelipsiți de pe mesele românilor în perioada sărbătorilor. Tocmai din acest motiv este bine să știi cum se coace corect cozonacul în cuptorul electric.

Joi, 17.04.2025, 13:04
De ce iese cozonacul tare. Ce trebuie să eviți de fapt

De ce iese cozonacul tare. Ce trebuie să eviți de fapt

Cozonacul este una dintre cele mai iubite rețete tradiționale, dar și una dintre cele mai delicate. Unul dintre cele mai frecvente eșecuri în bucătărie este cozonacul care iese tare, uscat sau dens – un rezultat dezamăgitor după atâta muncă.

Joi, 17.04.2025, 09:01
Rețetă de cozonac moldovenesc pufos. Pașii pe care să-i urmezi ca să-ți iasă un deliciu

Rețetă de cozonac moldovenesc pufos. Pașii pe care să-i urmezi ca să-ți iasă un deliciu

Cozonacul moldovenesc este mai mult decât un simplu desert. Este o adevărată emblemă a ospitalității și a tradiției culinare din Moldova, fiind nelipsit de la mesele de sărbători. Cu o textură aerată, un gust delicat și umpluturi bogate, cozonacul este rezultatul unui proces îndelungat, care presupune măiestrie și răbdare. Iată cum poți prepara și tu un cozonac moldovenesc autentic.

Miercuri, 16.04.2025, 13:00
Cozonacul se coace cu ventilație sau fără? Recomandări pentru un desert de vis

Cozonacul se coace cu ventilație sau fără? Recomandări pentru un desert de vis

Cozonacul perfect, cu miez pufos și crustă aurie, este visul oricărui pasionat de gătit în perioada sărbătorilor. Însă pentru a atinge acest echilibru delicat, nu doar ingredientele și frământarea contează, ci și modul corect de coacere.

Marti, 15.04.2025, 22:13
Ce nu lipsește de pe masa de Paște a lui Chef Alexandru Sautner: „Iubesc spiritul acestei sărbători” | Exclusiv

Ce nu lipsește de pe masa de Paște a lui Chef Alexandru Sautner: „Iubesc spiritul acestei sărbători” | Exclusiv

Chef Alexandru Sautner vorbește în exclusivitate pentru a1.ro despre pregătirile de Paște din familia sa. Iată ce ar alege între cozonac și pască.

Luni, 14.04.2025, 15:01
Rețeta de pască cu aluat de cozonac a lui chef Ștefan Popescu. Care e ingredientul secret pentru preparatul de Paște

Rețeta de pască cu aluat de cozonac a lui chef Ștefan Popescu. Care e ingredientul secret pentru preparatul de Paște

Chef Ștefan Popescu, juratul Chefi la cuțite, a împărtășit cu noi o rețetă deosebită de pască, ce va transforma acest preparat într-un desert pe cinste.

Luni, 14.04.2025, 11:39
Babka cu ciocolată, rețeta de cozonac însiropat de care te vei îndrăgosti

Babka cu ciocolată, rețeta de cozonac însiropat de care te vei îndrăgosti

Originară din Europa de Est, babka este un desert cu o poveste profundă. Creată inițial în comunitățile evreiești din Polonia și Ucraina, babka era pregătită cu ocazia sărbătorilor, în special de Paște, ca o reinterpretare a pâinii coapte în casă.

Luni, 14.04.2025, 08:52
De unde vine Iepurașul de Paște? De ce aduce ouă? Povestea Iepurașului de Paște și ce simbolizează el

De unde vine Iepurașul de Paște? De ce aduce ouă? Povestea Iepurașului de Paște și ce simbolizează el

Paștele este una dintre cele mai importante sărbători creștine. E momentul în care sărbătorim Învierea lui Iisus, ne adunăm cu toată familia, mâncăm cozonac și mergem la slujba de Înviere. Dar, în mijlocul acestor tradiții, există un personaj care apare în peisaj: simpaticul Iepuraș de Paște.

Vineri, 11.04.2025, 13:53
Din ce se face, de fapt, cozonacul roz. Desertul a devenit celebru în mediul online

Din ce se face, de fapt, cozonacul roz. Desertul a devenit celebru în mediul online

Un nou desert a început să facă furori în mediul online, chiar înainte de Paște. Cozonacul roz este un preparat pe care tot mai multe gospodine se gândesc să-l pună pe masa festivă pe 20 aprilie 2025.

Vineri, 11.04.2025, 11:09
Cât costă un cozonac de Paște făcut de Gabriela Cristea. Prețul nu este pe buzunarele tuturor. Ce a postat vedeta înainte de Paște

Cât costă un cozonac de Paște făcut de Gabriela Cristea. Prețul nu este pe buzunarele tuturor. Ce a postat vedeta înainte de Paște

Cozonacul este una dintre vedetele de pe masa de Paște. Iată cât costă unul preparat de Gabriela Cristea.

Luni, 07.04.2025, 06:08
Desertul tradițional preferat de Regina Maria. Gustul a făcut-o să dea uitării delicatesele franțuzești și englezești

Desertul tradițional preferat de Regina Maria. Gustul a făcut-o să dea uitării delicatesele franțuzești și englezești

Regina Maria a fost întotdeauna mijlocaș pentru România și români. Aceasta a fost cucerită de țara adoptivă din prima clipă. Iată ce desert prefera suverana.

Duminica, 26.01.2025, 10:00
Ce poți face dacă ți-a rămas cozonac de la masa festivă. Chef Orlando Zaharia are rețeta perfectă

Ce poți face dacă ți-a rămas cozonac de la masa festivă. Chef Orlando Zaharia are rețeta perfectă

Chef Orlando Zaharia are o rețetă perfectă pentru după sărători. Iată cum poți folosi cozonacul rămas.

Miercuri, 01.01.2025, 15:22
Neatza cu Răzvan și Dani, 19 decembrie 2024. Cum arată un meniu modern pentru sărbători, dar „de buget”. Sfaturi de la Prăjiturela

Neatza cu Răzvan și Dani, 19 decembrie 2024. Cum arată un meniu modern pentru sărbători, dar „de buget”. Sfaturi de la Prăjiturela

Când vine vorba despre masa de Crăciun, cei mai mulți dintre noi se gândesc la preparate tradiționale – sarmale, ciorbă de perișoare sau cozonac.

Vineri, 20.12.2024, 09:54
La Gloria Downtown: Tradiție și gust autentic în inima Bucureștiului. Cofetăria oferă clienților o experiență culinară de neuitat

La Gloria Downtown: Tradiție și gust autentic în inima Bucureștiului. Cofetăria oferă clienților o experiență culinară de neuitat

La Gloria Downtown este locul unde tradiția de familie întâlnește gustul autentic al preparatelor. Aflată în inima Bucureștiului, mai exact pe strada Foișorului numărul 98, din sectorul 3, cofetăria a ajuns rapid prima atracție a iubitorilor de dulciuri.

Luni, 16.12.2024, 10:13
Cum se prepară babka. Desertul delicios i-a cucerit pe români mai ceva ca tradiționalul cozonac

Cum se prepară babka. Desertul delicios i-a cucerit pe români mai ceva ca tradiționalul cozonac

Preparatele tradiționale sunt la mare căutare în parg de sărbători. Aproape în toate casele românilor miroase a cozonac proaspăt. Iată un desert care concurează cu îndrăgitul desert românesc.

Miercuri, 11.12.2024, 18:03
Cât a ajuns să coste un cozonac la finalul lui 2024. Prețurile nu sunt pentru toate buzunarele

Cât a ajuns să coste un cozonac la finalul lui 2024. Prețurile nu sunt pentru toate buzunarele

Cozonacul este preparatul tradițional nelipsit de pe mesele de sărbători. Iată cu ce preț se vând în decembrie 2024.

Marti, 10.12.2024, 16:32
Rețetă cozonac pentru Crăciun. Cum prepari pas cu pas cel mai delicios cozonac cu nucă, rahat și cacao

Rețetă cozonac pentru Crăciun. Cum prepari pas cu pas cel mai delicios cozonac cu nucă, rahat și cacao

Cozonacul este un desert tradițional care definește sărbătorile de iarnă în casele românilor. Gustul său bogat și aroma de unt, vanilie și umplutură de nucă sau rahat transformă acest preparat într-un simbol al Crăciunului.

Vineri, 06.12.2024, 18:11
Cât costă cozonacul Dubai în cofetării, cu o lună înainte de Sărbătorile de iarnă. Și prețul pentru cel clasic a crescut

Cât costă cozonacul Dubai în cofetării, cu o lună înainte de Sărbătorile de iarnă. Și prețul pentru cel clasic a crescut

Comenzile de cozonaci pentru Sărbătorile de iarnă au început deja în cofetăriile și brutăriile din țară. Iată cu cât se vinde celebrul cozonac Dubai, dar și cât de mult a crescut prețul pentru cel pregătit după rețeta clasică.

Joi, 21.11.2024, 14:36
Rețetă de cozonac pufos cu umplutură de vanilie și ciocolată: ingrediente și mod de preparare

Rețetă de cozonac pufos cu umplutură de vanilie și ciocolată: ingrediente și mod de preparare

Cozonacul este nelipsit de pe mesele românilor de sărbători, fiind un desert tradițional care adună în jurul lui întreaga familie. Aromat, pufos și cu o umplutură delicioasă de vanilie și ciocolată, cozonacul este un adevărat răsfăț culinar. Prepararea cozonacului necesită timp și răbdare, dar rezultatul final merită fiecare efort. Iată cum puteți prepara un cozonac pufos, cu umplutură bogată și aromată.

Luni, 11.11.2024, 15:03
Ce a putut să descopere o femeie din București în cozonacul cumpărat din supermarket. A scos imediat telefonul să filmeze

Ce a putut să descopere o femeie din București în cozonacul cumpărat din supermarket. A scos imediat telefonul să filmeze

Femeii nu i-a venit să creadă ce vede în interiorul cozonacului, după ce a început să taie prima felie. Imaginile filmate de ea au stârnit reacții aprinse în mediul online.

Miercuri, 08.05.2024, 12:40
Cât costă 1 kilogram de nucă pe piață înainte de sărbătorile Pascale

Cât costă 1 kilogram de nucă pe piață înainte de sărbătorile Pascale

Doar câteva zile ne mai despart de una dintre cele mai importante sărbători creștin-ortodoxe. Sărbătorile Pascale sunt întâmpinate cu multe pregătiri.

Marti, 30.04.2024, 15:30
Cât a plătit o româncă pentru „trei felii” de cozonac de la un cunoscut supermarket. Nu i-a venit să creadă că prețul e real

Cât a plătit o româncă pentru „trei felii” de cozonac de la un cunoscut supermarket. Nu i-a venit să creadă că prețul e real

O româncă a răbufnit pe internet, după ce a plătit o sumă uriașă pentru câteva felii de cozonac de la un supermarket cunoscut.

Marti, 30.04.2024, 14:53
Cum poți evita să îți iasă un cozonac necopt la mijloc. Câteva reguli importante

Cum poți evita să îți iasă un cozonac necopt la mijloc. Câteva reguli importante

Gospodinele au început deja pregătirile pentru masa de Paște. Nelipsit este cozonacul. Iată ce trebuie să faci pentru a pregăti un cozonac copt uniform.

Luni, 29.04.2024, 14:17
Temperatura ideală la care se coace cozonacul. Cum obținem un desert tradițional rumenit perfect și pufos

Temperatura ideală la care se coace cozonacul. Cum obținem un desert tradițional rumenit perfect și pufos

Temperatura de coacere este foarte importantă în realizarea unui cozonac rumenit perfect la suprafață și pufos. Iată care este secretul prin care putem obține un desert tradițional plin se savoare și bine copt.

Vineri, 26.04.2024, 15:52
Rețetă de cozonac italian. Cum se face un panettone ca-n Italia

Rețetă de cozonac italian. Cum se face un panettone ca-n Italia

Cozonacul este întotdeauna pe mesele românilor la ceas de sărbătoare. Fie că respectă rețeta tradițională, fie că introduc noi ingrediente și încearcă alte rețete, gospodinele pregătesc din timp acest preparat delicios.

Marti, 23.04.2024, 13:08
Secretul rețetei de cozonac al Gabrielei Cristea. Ce detaliu neștiut de gospodine a scos la iveală prezentatoarea TV

Secretul rețetei de cozonac al Gabrielei Cristea. Ce detaliu neștiut de gospodine a scos la iveală prezentatoarea TV

Gabriela Cristea a scos la iveală secretul rețetei sale de cozonac. Detaliul pe care puține gospodine îl știau pentru un aluat foarte bine dospit. Prezentatoarea TV a spus totul, fără ezitare în fața publicului.

Marti, 26.03.2024, 17:34
Hello Chef sezon 7, 23 martie 2024. Roxana Blenche a gătit un cozonac tradițional reinterpretat. Secretul unui preparat de succes

Hello Chef sezon 7, 23 martie 2024. Roxana Blenche a gătit un cozonac tradițional reinterpretat. Secretul unui preparat de succes

În episodul 4 din sezonul 7 Hello Chef, de pe 23 martie 2024, chef Roxana Blenche a primit o provocare senzațională din partea Dianei Matei. Gazda emisiunii o să facă tot ce poate pentru a găti un preparat tradițional pe gustul tuturor: cozonac.

Sambata, 23.03.2024, 16:30
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Diana Matei i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche! Tortellini cu trufe și Cozonac tradițional, dorința artistei

Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Diana Matei i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche! Tortellini cu trufe și Cozonac tradițional, dorința artistei

Episodul 4 al sezonului 7 Hello Chef, din 23 martie 2024. Roxana Blenche, alături de chef Samuel, gătesc în acestă ediție pentru Diana Matei, care i-a provocat să facă două preparate, unul internațional - Tortellini cu trufe, iar celălalt...

Sambata, 23.03.2024, 15:30
Cât costă un cozonac pregătit chiar de Gabriela Cristea în noul său atelier artizanal. Prețurile diferă în funcție de sortiment

Cât costă un cozonac pregătit chiar de Gabriela Cristea în noul său atelier artizanal. Prețurile diferă în funcție de sortiment

Gabriela Cristea și-a transformat pasiunea pentru gătit în afacere. Prezentatoarea TV și-a deschis un atelier artizanal, unde pregătește chiar ea cozonaci. Sortimentele sunt pentru toate gusturile, iar prețurile diferă în funcție de umplutura aleasă.

Sambata, 09.03.2024, 15:14
Rețete cu cozonac vechi. Cum poți să folosești cozonacul rămas de la Crăciun

Rețete cu cozonac vechi. Cum poți să folosești cozonacul rămas de la Crăciun

Idei de rețete cu restul de cozonac rămas de la Crăciun. Iată cum îl poți refolosi în gustări simple, dar delicioase!

Vineri, 29.12.2023, 11:04
Gospodinele din Sibiu au dezvăluit secretul cozonacilor pufoşi pentru masa de Crăciun. Cozonac tradiţional fraged, umplut cu nucă

Gospodinele din Sibiu au dezvăluit secretul cozonacilor pufoşi pentru masa de Crăciun. Cozonac tradiţional fraged, umplut cu nucă

Mirosul îmbietor al cozonacului începe să se răspândească în toate locuințele în preajma sărbătorilor de irană. Gospodinele din Sibiu au „demarat” deja pregătirile pentru Crăciun și prezența cozonacului umplut cu nucă este nelipsită de pe masa festivă. Care este secretul unui cozonac tradițional pufos cu nucă fragedă.

Sambata, 23.12.2023, 14:21
Secretul cozonacilor perfecți, descoperit la Ploiești. Alex, un cofetar iscusit, a aflat rețeta care i-a fascinat pe clienți

Secretul cozonacilor perfecți, descoperit la Ploiești. Alex, un cofetar iscusit, a aflat rețeta care i-a fascinat pe clienți

Un cofetar din Ploieşti a descoperit secretul care îi aduce clienţi pe bandă rulantă. Alex a moştenit pasiunea de la mama lui, iar acum el este cel care duce tradiția mai departe. Iată cu cât se vinde un cozonac tradițional!

Marti, 19.12.2023, 16:00
Secretul pentru cel mai gustos cozonac. Cu ce să dai pe el după ce îl scoți din cuptor

Secretul pentru cel mai gustos cozonac. Cu ce să dai pe el după ce îl scoți din cuptor

Freamătul sărbătorilor de iarnă intră rapid și în bucătărie sau poate chiar de acolo se răspândește în zilele următoare. Odată cu atmosfera de Crăciun gospodinele își împărtășesc din secrete.

Duminica, 17.12.2023, 17:59
Hello Chef sezon 6, 16 decembrie 2023. Roxana Blenche, Damian Drăghici și chef Samuel Le Torriellec au gătit cozonac cu foietaj

Hello Chef sezon 6, 16 decembrie 2023. Roxana Blenche, Damian Drăghici și chef Samuel Le Torriellec au gătit cozonac cu foietaj

În episodul 16 din emisiunea Hello Chef sezonul 6, Roxana Blenche și Damian Drăghici au gătit alături de chef Samuel Le Torriellec savuroasă rețetă de cozonac cu foietaj. Descoperă cum se pregătește totul.

Duminica, 17.12.2023, 17:48
Hello Chef sezonul 6, 16 decembrie 2023. Roxana Blenche și chef Samuel Le Torriellec au pregătit cozonac cu foietaj

Hello Chef sezonul 6, 16 decembrie 2023. Roxana Blenche și chef Samuel Le Torriellec au pregătit cozonac cu foietaj

Episodul 16 al sezonului 6 Hello Chef, din 16 decembrie 2023. Roxana Blenche, alături de Damian Drăghici si invitatul special din această ediție, chef Samuel, au pregătit cozonac cu foietaj.

Sambata, 16.12.2023, 15:30
(P) Delicii Tradiționale Românești: Cozonac, Lapte și Făina Manitoba în Bucătăria Autentică

(P) Delicii Tradiționale Românești: Cozonac, Lapte și Făina Manitoba în Bucătăria Autentică

Bucătăria românească abundă în tradiții culinare autentice, iar în centrul multor festivități și sărbători se află deliciosul cozonac.

Marti, 12.12.2023, 16:09
Ce facem cu resturile de cozonac rămase de la Paște. Chef Horia Vârlan propune o rețetă delicioasă ca să nu irosim nimic

Ce facem cu resturile de cozonac rămase de la Paște. Chef Horia Vârlan propune o rețetă delicioasă ca să nu irosim nimic

Dacă ți-a rămas prea mult cozonac după Paște și nu vrei să îl arunci, atunci îl poți transforma într-un preparat nou, numai bun pentru desert. Află din rândurile de mai jos rețeta de dulce propusă de chef Horia Vârlan.

Miercuri, 19.04.2023, 16:11
Super Neatza, 18 aprilie 2023. Frigănele cu cozonac și înghețată

Super Neatza, 18 aprilie 2023. Frigănele cu cozonac și înghețată

Ediția din 18 aprilie 2023 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani. Cătălin Rizea a pregătit frigănele cu cozonac și înghețată. Află care este modul de preparare!

Marti, 18.04.2023, 12:02
Rețeta de cozonac pufos a lui Florin Dumitrescu pentru Paște 2023. Ingrediente și cum se prepară desertul

Rețeta de cozonac pufos a lui Florin Dumitrescu pentru Paște 2023. Ingrediente și cum se prepară desertul

Cozonacul nu trebuie să lipsească de pe masa de Paște 2023. Ți-am pregătit o rețetă simplă, cea a chefului Florin Dumitrescu de la Chefi la Cuțite. Se prepară ușor și cozonacul iese delicios. Iată pas cu pas cum se gătește.

Marti, 11.04.2023, 12:20
x