Una dintre gustările la modă este mousse proteic, iar majoritatea magazinelor încearcă să vină cu oferte din ce în ce mai variate pentru a acoperi cererea. Vestea bună este că poți face și tu acasă fără prea mari bătăi de cap.
Luni, 19.05.2025, 09:35
În episodul 2 al sezonului 9 Hello Chef, din 1 martie 2025, chef Roxana Blenche și chef Samuel au gătit pentru Valentin Sanfira patru rețete. Este vorba despre rața friptă cu sos de piper negru Singapore, varză călită cu carne la garniță, roll de pulpă de rață confiată și mousse de ciocolată.
Episodul 1 al sezonului 9 Hello Chef, din 1 martie 2024. Roxana Blenche și chef Samuel gătesc în acestă ediție pentru Valentin Sanfira. Chefii au mai pregătit: varză călită cu carne la garniță, mousse de ciocolată, rață cu sos de piper...
Această rețetă îmbină aroma de cacao cu parfumul oferit de boabele măcinate de tonka pentru a crea o prăjitură cremoasă, plină de savoare și rafinament. Nu doar că e delicios, dar acest desert impresionează și prin modelul unic.
Vineri, 13.12.2024, 12:01
Institutul de Culoare Pantone a desemnat culoarea anului 2025. Iată ce semnifică nuanța aleasă.
Luni, 09.12.2024, 17:25
Ediția din 8 decembrie 2024 a emisiunii Super Neatza de Weekend. La rubrica "Fashion Tips by Ellida Toma", creatorul de stil vorbește despre culoarea anului 2025, mocha mousse și cum să o integrezi în ținute.
Marti, 23.04.2024, 10:00
Episodul 8 al sezonului 12 Chefi la cuțite, din 11 septembrie 2023. Episodul 8 al sezonului 12 Chefi la cuțite, din 11 septembrie 2023. Lucian Butnaru are 28 de ani, vine din Cluj și este proprietar cafenea. Concurentul a gătit mousse de ciocolată.
Episodul 7 al sezonului 12 Chefi la cuțite, din 10 septembrie 2023. Denisa Elena Udrea are 27 de ani și vine din Olanda. Tânăra se află în concediu de îngrijire copil. Concurenta a gătit mousse de ciocolată neagră din blat de biscuit și...
Ediția din 29 iunie 2023 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani. Chef Cătălin Rizea a pregătit Mousse de căpșune și Salata Caesar. Iată ce ingrediente a folosit, dar și care a fost modul de preparare!
Ediția din 9 aprilie 2023 a emisiunii Super Neatza de Weekend. Cătălin Rizea și Nicolai Tand au pregătit un preparat pe bază de pește, macrou, și două deserturi: mousse de ciocolată și cheesecake.
Ediția din 4 aprilie 2023 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani. Bucătarul Nicolai Tand a pregătit Mousse de ciocolată cu portocală confiată. Iată ce ingrediente a folosit!
Chefi la Cuțite Sezonul 10, 05 octombrie 2022. Chef Adrian Mihăilescu a jurizat preparatele celor trei chefi. Sorin Bontea este cel care câștigă amuleta 16 cu preparatul mousse de ciocolată. Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au gătit Pavlova, respectiv Creme Brulee.
Ediția din dată de 20 septembrie 2022 a emisiunii Chefi la Cuțite, sezonul 10. Cătălin Scărlătescu, la "Rețetă de Amuletă", a pregătit "rulou de ton cu mousse de avocado".
În ediția din 12 septembrie 2022 a emisiunii Super Neatza, chef Radu Darie, bucătarul matinalului, a pregătit două rețete inedite: Pulpe de pui în stil persan cu iaurt condimentat și mousse de lămâie și bezea
În a 11-a ediţie al sezonului 3 Hello Chef, din 8 mai 2022, Roxana Blenche, prezentatoarea emisiunii culinare, alături de Giani Kiriță, a preparat brownie cu mousse de păstârnac. Până să se apuce de gătit, Chef Roxana Blenche a dat mai...
În ediția din 12 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat o delicioasă rețetă de desert, un mousse de ciocolată albă.
În ediția din 12 ianuarie 2022 a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat ”Mousse de ciocolată albă”. ”Ciocolata albă este grasă și atunci nu trebuie să mai punem unt. Ca să o aerez un...
În ediția din 15 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, îndrăgitul bucătar al emisiunii a preparat, pe lângă o rețetă de friptură de vita cu sos de piper și cartofi lionezi, și o rețetă de desert absolut delicios: Mousse de ciocolată cu piper.
În a treia ediţie al sezonului 2 Hello Chef, din 12 septembrie 2021, Roxana Blenche, prezentatoarea emisiunii culinare, alături de Nicole Cherry, a făcut un mousse de ciocolată. Ciocolată, în special cea neagră, poate să fie considerată un...
În ediția din 27 iulie 2021 de la Super Neatza, chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține ficat, vin, unt, dar și alte ingrediente, denumit "Mousse de ficat".
În episodul 6 de Hello Chef, chef Roxana Blenche a pregătit ceafă de porc aromatizată, gătită la cuptor, servită cu cartofi dulci și dovleac, sălățică de cous-cous cu legume de sezon și rodie, ou de prepeliță prăjit și sos de hrean cu usturoi. La desert, Roxana, ajutată de Cosmin Natanticu a pregătit panacotta cu jelly de căpșuni, fructe, mousse de zmeură și cardamon și pământ comestibil.
Una dintre rețetele care i-a impresionat pe cei trei chefi în ediția 18 a sezonului 9 „Chefi la cuțite” a fost rețeta de mousse de ciocolată cu migdale caramelizate și spumă de zmeură, preparată de Luca Lazarof.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat bogat în ingrediente și anume o rețetă de mousse de dovlecei cu legume de primăvară pe care a denumit-o ”Bucuria din grădină”.
Un desert foarte reușit și apreciat de cei trei chefi în ediția 7 a sezonului 9 ”Chefi la cuțite” a fost desertul Red velvet cu mousse de ciocolată albă, cocos și zmeură, preparat de concurenta Daniela Vieriu.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat care conține ciocolată, fructe, smântână, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Mousse de ciocolată albă”.
Pentru a sărbători cum se cuvine Dragobetele, sărbătoarea iubirii la români, Chef Nicolai Tand a preparat la Neatza cu Răzvan și Dani rețeta Mousse de ciocolată cu caramel sărat și frișcă.
Vlăduț, iscusitul bucătar de la neatza cu Răzvan și Dani, ne propune să ne delectăm în bucătărie, preparând o rețetă plină de culoare și savoare. o rețetă de pâine tricoloră cu mousse de avocado.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține dovlecei, avocado, sfeclă roșie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Pâine în trei culori cu mousse de avocado".
Pentru porția de dulce, dar și pentru porția de sănătate, este chiar ideal un astfel de desert simplu și delicios, fără coacere: Mousse de avocado!
Pentru iubitorii deserturilor fine și complexe o spectaculoasă rețetă de Mousse de ciocolată albă cu portocală și lemon curd, prezentată la Chefi la cuțite.
Rar ne este dat să vedem în farfuriile concurenților așa desert spectaculos, numai bun de pus în vitrină: Spumă de nougat cu pământ de ciocolată, fructe, brittle de caramel cu fistic și semințe!
Combinația de ciocolată cu căpșuni este perfectă atât ca gust cât și ca aspect, iar acest tort cu mousse de ciocolată și mousse de căpșuni este pur și simplu spectaculos și demn de orice aniversare, sau sărbătoare.
Cu blat de pandișpan frumos colorat și asortat cu vișine, cu un mousse de ciocolată, asortat și acesta cu vișine și cu o glazură de ciocolată neagră, Prăjitura Ciocolatina cu vișine din compot este o adevărată nebunie în farfurie ce te îmbie s-o devorezi instant.
Un desert spectaculos cu o cromatică ce te cucerește instant, prezentat frumos și îngrijit în competiția finală a celui mai îndrăgit show culinar - Chefi la cuțite.
Un desert spectaculos cu un gust fabulos, după cum au declarat chefii degustători și jurații despre desertul concurentului câștigător al trofeului Chefi la cuțite din sezonul 7 al celui mai îndrăgit show culinar de la noi.
Pentru atunci când nu aveți prea mult timp, dar totuși vreți să-I impresionați pe cei dragi cu un desert delicious, rețeta Mousse de ciocolată sigur vă poate fi de folos!
O rețetă de desert complex, cu o combinație prfrctă de ingrediente și de arome deosebite, dar delicios, care merită tot efortul - Rețeta Chocosenses.
Ușor și rapid de preparat, fără coacere, este chiar ideal acest Desert la cupă cu biscuiți oreo și mousse de ciocolată alba și neagră, pentru atunci când ai poftă de ceva dulce, dar și pentru atunci când aveți musafiri.
Rețeta Lemon Fiction. Un delicios mousse de mascarpone cu limoncello, crumble de amaretti și dovleac caramelizat.
Lucsandra Săndulescu, reporter Neatza, în direct, dintr-o cofetarie din Bucuresti, a aflat de la Marinela, cofetar cu experienta, cate tipuri de mosse-uri exista. Mousse este un desert tradițional francez care constă într-o cremă de ciocolată...
Culoare și savoare într-un preparat delicios, perfect pentru a fi servit într-o zi de post cu dezlegare la pește: Mousse de ton cu sfeclă roșie și pastă de hrean.
Peter Moşoiu este un cofetar de 30 de ani din Bucureşti! Concurentul a încercat să revoluţioneze reţeta de mousse de ciocolată, dar a fost un mare eşec!
Ionuț Chirițoiu, concurent în sezonul 4 la Chefi la cuţite, s-a întors în platou pentru a le face o surpriză memorabilă juraților. Pentru că „desertul” a fost cel mai așteptat preparat în farfuriile primite anul acesta, Ionuț a...
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au parte de surprize inedite în această ediție "Chefi la cuțite". Oameni care au trăit deja focurile experienței celui mai iubit show culinar se întorc la degustările pe nevăzute.
Farfurii cu surprize pentru jurați, luni seară, la „Chefi la cuțite” și combinații de gust cu totul și cu totul neprevăzute. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor avea parte de două deserturi inedite.
Într-un mod simplu și fără coacere, cu ingrediente naturale, putem pregăti rețeta Mousse de ciocolată raw vegan, pentru a ne satisface pofta de desert.
Prăjitura cu mousse de dovleac și blat din fulgi de porumb cu miere, este genul de prăjitură care odată terminată se va cere repetată.
Atunci când vrei să-ți impresionezi familia și prietenii cu un desert spectaculos și foarte delicios, prepară această rețetă: ”Banană glazurată, cu coulis de ardei și zmeură, mousse de mascarpone și spumă de banane” și succesul va fi garantat!
Între ciocolată, brânză și fructe, cheful verzilor, Bontea, și-a revendicat... CIOCOLATA, bineînțeles. Echipa broscuțelor mizează pe mousse de ciocolată, unul din ciocolată albă, altul din cea neagră.