Chef Cezar si Jeny, de la restaurantul Xanadu, au pregatit in studioul emisiunii "Euforia Cuisine" de pe canalul Euforia TV o reteta simpla, de piept de pui in sos de smantana cu ierburi.
Vineri, 07.01.2011, 00:00
Iulian, ajutor de bucatar in cadrul restaurantului Zen Sushi pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv doua retete de sushi: maki si nigiri.
Joi, 06.01.2011, 00:00
Laura Calder iti arata la "Sa gatim frantuzeste", pe Euforia TV, cum sa faci o tarta cu mere pe stil francez.
Joi, 06.01.2011, 00:00
Marius Gurita, bucatar-sef la restaurantul Al Hambra din Bucuresti, a pregatit in studioul emisiunii "Euforia Cuisine" de pe Euforia TV o reteta de rulou de vita cu legume sotate si sos de vin rosu.
Joi, 06.01.2011, 00:00
Nicolai si Vasile Dobrea au pregatit in studioul emisiunii "Euforia Cuisine" de pe Euforia TV o reteta de vita in sos de whiskey.
Miercuri, 05.01.2011, 00:00
Anca Rusu a pregatit in studioul emisiunii "Euforia Cuisine" de pe Euforia TV o reteta cu specific asiatic, "pui macao".
Miercuri, 05.01.2011, 00:00
Bucatarul Nicolai pregateste in cadrul emisiunii Euforiei Cuisine de pe Euforia tv o reteta frantuzeasca simpla si rapida de rosii umplute.
Miercuri, 05.01.2011, 00:00
Chef Cezar a gatit in studioul emisiunii "Euforia Cuisine" de pe Euforia TV o reteta cu influente asiatice, pui cu arome de ghimbir.
Miercuri, 05.01.2011, 00:00
Laura Calder iti prezinta la "Sa gatim frantuzeste", pe Euforia TV, o reteta porivita pentru o gustare calda: gogosele sarate umplute cu branza (gougeres).
Miercuri, 05.01.2011, 00:00
Emisiunea "Arome Mediteraneene" de pe canalul Euforia TV a ajuns in Serbia, pentru prezentarea unei retete regale din aceasta tara, friptura sarbeasca de vitel.
Miercuri, 05.01.2011, 00:00
O reteta franceza de mare clasa, prezentata in cadrul emisiunii "Arome Mediteraneene" de pe Euforia TV: foie gras cu crema de fasole neagra.
Marti, 04.01.2011, 00:00
Laura Calder iti prezinta la Euforia TV un desert clasic frantuzesc: cescute cu ciocolata calda, un preparat excelent pentru serile friguroase de iarna.
Marti, 04.01.2011, 00:00
O reteta greceasca de friptura de miel in sos de vin, prezentata in cadrul emisiunii "Arome Mediteraneene" de pe canalul Euforia TV.
Luni, 03.01.2011, 00:00
O reteta de supa turceasca de peste, prezentata in cadrul turneului european al emisiunii "Arome Mediteraneene", de pe Euforia TV.
Luni, 03.01.2011, 00:00
O gustare deosebita, excelenta pentru o masa intre prieteni: salata de ton cu sos de branza si menta, prezentata in cadrul emisiunii "Sa gatim frantuzeste", de pe Euforia TV.
Luni, 03.01.2011, 00:00
Laura Calder iti prezinta la "Sa gatim frantuzeste" pe Euforia TV o salata de iarna, excelenta pentru zilele pline de mancare grea de dupa Revelion: salata de andive, sfecla, nuci si branza.
Luni, 03.01.2011, 00:00
Nicolai si Marius au pregatit in studioul emisiunii "Euforia Cuisine", la Euforia TV, o reteta de cotlet de berbecut cu rozmarin si migdale.
Vineri, 31.12.2010, 00:00
Chef Cezar si Natalia, de la restaurantul Chocolicious din Constanta, au pregatit la "Euforia Cuisine", pe Euforia TV, un desert special: cheesecake cu lamaie verde.
Joi, 30.12.2010, 00:00
Don Mariano propune o reteta ardeleneasca de biban cu carnaciori, pentru emisiunea "Euforia Cuisine" de pe Euforia TV. Preparatul este servit alaturi de o salata de varza.
Miercuri, 29.12.2010, 00:00
Laura Calder iti arata la "Sa gatim frantuzeste", pe Euforia TV, cum sa prepari un muschi de vita gustos, alaturi de un sos remoulade.
Miercuri, 29.12.2010, 00:00
Fiindca in sezonul rece se consuma multe citrice, in special portocale si mandarine, un surplus de astfel de fructe se poate tranforma rapid intr-un delicios gem. Emisiunea "Arome Mediteraneene" de pe Euforia TV iti arata cum sa faci in casa un gem de mandarine.
Miercuri, 29.12.2010, 00:00
Emisiunea "Arome Mediteraneene" de pe Euforia TV s-a aflat in Romania, pentru prezentarea unui preparat traditional: papanasi.
Marti, 28.12.2010, 00:00
Emisiunea "Arome Meditearneene" de pe Euforia TV prezinta o reteta dulce de placinta cu capsuni, realizata in Franta.
Marti, 28.12.2010, 00:00
Marian Rosu, bucatar-sef la Complexul Herastrau din Bucuresti, a pregatit la Euforia Cuisine o salata plina de vitamine, denumita Palm Beach.
Marti, 28.12.2010, 00:00
Quiche este o tarta cu aluat de patriserie, sarata, care poate avea o multitudine de ingrediente. Laura Calder prezinta la "Sa gatim frantuzeste", pe Euforia TV, o varianta cu fenicul, branza cu mucegai si nuci.
Marti, 28.12.2010, 00:00
Nicolai si Tibi Enache, bucatar la restaurantul Bamboo, au gatit in studioul emisiunii "Euforia Cuisine" de pe Euforia TV o reteta de tarta de mere.
Luni, 27.12.2010, 00:00
Nicolai si Mihai Predescu, bucatar-sef la restaurantul Rossetya, au pregatit la Euforia TV o reteta de salau gratinat la cuptor.
Luni, 27.12.2010, 00:00
Nicolai si Marius Tifachi, bucatar-sef la Complexul Unirea din Iasi, au pregatit o reteta de paste cu somion si creveti.
Joi, 23.12.2010, 00:00
Chiar daca este perioada Craciunului, o reteta de tocanita de miel poate pica bine pentru cei care se...gandesc deja la bunatatile de Pasti. Mai ales ca reteta din cadrul emisiunii "Arome Mediteraneene" de pe Euforia TV a fost filmata in Romania.
Joi, 23.12.2010, 00:00
Emisiunea "Arome Mediteraneene" de pe Euforia TV a ajuns in Franta, acolo unde Christine, bucatar-sef, ne invata cum sa preparam un aluat crocant, apoi cum sa facem biscuiti din acesta.
Joi, 23.12.2010, 00:00
Laura Calder a pregatit la "Sa gatim frantuzeste", pe Euforia TV, o reteta pe baza de cartofi si aluat de patiserie - un preparat excelent pentru masa de pranz.
Joi, 23.12.2010, 00:00
Laura Calder a pregatit la Euforia TV un cotlet de porc cu arome mediteraneene aduse de influenta caperelor si a lamaii, special pentru emisiunea "Sa gatim frantuzeste".
Miercuri, 22.12.2010, 00:00
Emisiunea "Arome Mediteraneene" de pe Euforia TV a ajuns in Israel, acolo unde doi bucatari prepara o specialitate locala, vinete pitice cu sos de iaurt.
Miercuri, 22.12.2010, 00:00
Emisiunea "Arome Mediteraneene" de pe canalul Euforia TV a ajuns iar in Italia, de unde vom invata cum sa gatim un preparat pe baza de peste spada si vinete.
Miercuri, 22.12.2010, 00:00
Chef Cezar a pregatit la Euforia Cuisine, pe canalul Euforia TV, o reteta de salau cu legume si sos de capere, dar si cu o gramada de alte legume.
Miercuri, 22.12.2010, 00:00
Laura Calder, gazda emisiunii "Sa gatim frantuzeste" de pe canalul Euforia TV, a gatit spirale din foietaj date prin pasta de masline.
Miercuri, 22.12.2010, 00:00
Strudel cu ciuperci si carne - un preparat pregatit de Dragos Bercea si Istvan, bucatari, in studioul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia TV.
Miercuri, 22.12.2010, 00:00
Nicolai a pregatit la Euforia TV o reteta de biftec tartar - carne cruda de vita in combinatie cu un amestec de arome.
Marti, 21.12.2010, 00:00
Chef Cezar a pregatit la "Euforia Cuisine" o reteta de crema de dovleac cu crutoane de mere - o reteta speciala insa nu foarte greu de realizat in propria casa a oricui.
Marti, 21.12.2010, 00:00
Laura Calder a pregatit o tarta cu spanac si branza, cu un aluat facut de la zero. O reteta de gustare prezentata in cadrul emisiunii "Sa gatim frantuzeste" de pe canalul Euforia TV.
Marti, 21.12.2010, 00:00
Mariana Matei, bucatar la Restaurantul Riviera din Bucuresti, a pregatit pentru emisiunea "Euforia Cuisine" de pe canalul Euforia TV un desert clasic: banana split.
Marti, 21.12.2010, 00:00
Nicolai a pregatit in studioul emisiunii "Euforia Cuisine" depe Euforia TV o reteta de tocanita de vita - excelenta pentru cei care nu tin post si care au nevoie de un fel de mancare consistent in aceasta perioada friguroasa.
Marti, 21.12.2010, 00:00
Toni si Ibi, bucatari la restaurantul Chez Toni din Bucuresti, au prezentat doua retete de salate la emisiunea Euforia Cuisine de pe canalul Euforia TV: salata fatoush si salata de masline.
Luni, 20.12.2010, 00:00
Masa de Craciun este foarte importanta pentru multe popoare si in general reuneste retete traditionale, specifice tarii respective, dar reprezinta si respectarea anumitor cutume religioase. Sa facem o calatorie culinara pe la mesele incarcate cu bucate felurite, in functie de cum a pastrat fiecare datina locului:
Luni, 20.12.2010, 00:00
Emisiunea "Arome Mediteraneene" de pe Euforia TV a fost in Turcia, pentru prezentarea unei retete vegetariene speciale: vinete umplute cu legume.
Luni, 20.12.2010, 00:00
Jakob Haussman a pregatit in studioul emisiunii "Duelul Bucatarilor" o reteta elvetiana pe baza de carne de porc si cartofi - nimerita pentru zilele friguroase de iarna.
Sambata, 18.12.2010, 00:00
Bucatarul Petre de la Hotel Cautis pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine o reteta de pastrav umplut in mantie de bacon.
Vineri, 17.12.2010, 00:00
Teo, specialist in fitness si nutritie, este invitatul special al lui Nicolai la emisiunea Euforia Cuisine, de pe Euforia TV. Acesta pregateste rulouri de piept de pui cu sparanghel o reteta plina de vitamine.
Vineri, 17.12.2010, 00:00
E frig afara si in perioada asta parca ne este si mai pofta de dulciuri. Tocmai de aceea, revista Felicia ne-a pregatit o surpriza. Mai exact, volumul opt al. Secretelor Bucatariei care apare astazi impreuna cu revista. Acesta este dedicat in...
Joi, 16.12.2010, 07:41
Chef Cezar a pregatit la Euforia TV o reteta de somon cu spanac si cu capere, o reteta cu influente mediteraneene care nu include grasimi nesanatoase si care este gata in 10 minute.
Joi, 16.12.2010, 00:00