Nicolai si Crina, bucatar la Casa Iancului din Bucuresti, au pregatit in studioul emisiunii Euforia Cuisine o reteta de pui iute si gustos, foarte simplu de facut acasa.
Miercuri, 26.01.2011, 00:00Chef Cezar si Mihai Nastase, bucatar-sef la restaurantul Jaya Maison, au pregatit in studioul emisiunii "Euforia Cuisine" de pe Euforia TV o reteta de file de dorada cu legume si cu sos mediteraneean.
Miercuri, 26.01.2011, 00:00Leonard, bucatar-sef la restaurantul Arcade din Bucuresti, a pregatit in studioul emisiunii "Euforia Cuisine" de pe canalul Euforia TV o reteta de salata cu muschi de vita.
Miercuri, 26.01.2011, 00:00Crina, bucatar la Casa Iancului, prezinta la "Euforia Cuisine" de pe canalul Euforia TV o reteta de coronita de purcel cu cartofi aurii.
Miercuri, 26.01.2011, 00:00Gazda Nicolai si Mihai Predescu, bucatar-sef la restaurantul Rossetya din Bucuresti, au pregatit la Euforia TV o salata de somon cu creveti.
Miercuri, 26.01.2011, 00:00Emisiunea "Arome Mediteraneene" difuzata de canalul Euforia TV s-a aflat iar in Romania, pentru prezentarea retetei traditionale de cozonac romanesc.
Marti, 25.01.2011, 00:00Mariana, bucatar la restaurantul Maridor din Tohanu Nou (Bran), a pregatit in decor natural pentru Euforia TV o reteta de salata de legume cu branzeturi fine.
Marti, 25.01.2011, 00:00Ioana Zaharia, bucatar la restaurantul Anatolia din Bucuresti, a pregatit la Euforia TV o reteta de tigaie picanta, cu carne de pui si carne de vita.
Marti, 25.01.2011, 00:00Don Mariano a pregatit o reteta de cod (de tipul haddock) cu salata de varza, special pentru emisiunea "Euforia Cuisine" de pe canalul Euforia TV.
Marti, 25.01.2011, 00:00Nicolai si Cristi au pregatit in studioul emisiunii "Euforia Cuisine" de pe canalul Euforia TV o reteta de muschi de vita cu sos marsala si ciuperci.
Marti, 25.01.2011, 00:00Marian, bucatar-sef la restaurantul Signature, din Constanta, a pregatit la Euforia TV un preparat pe baza de somon si sos de mustar.
Luni, 24.01.2011, 00:00Gabriel, bucatar-sef la Complexul Maridor din Bran (Tohanu Nou), a pregatit in decor natural, special pentru emisiunea "Euforia Cuisine" de pe canalul Euforia TV o reteta de muschiulet impletit de porc, cu garnitura de cartofi fierti in lapte.
Luni, 24.01.2011, 00:00Chef Cezar a pregatit in studioul emisiunii "Euforia Cuisine" de pe canalul Euforia TV o reteta simpla de salata de spanac cu grapefruit.
Luni, 24.01.2011, 00:00Ioana Zaharia, bucatar la restaurantul Anatolia din Bucuresti, a pregatit la Euforia TV o reteta clasica - pui involtini cu cartof copt.
Luni, 24.01.2011, 00:00Lyonul isi disputa suprematia gastronomica, in Franta, „luptand" de la egal la egal cu Parisul - si nu de azi, de ieri, ci de vreo trei sute de ani. Brillat-Savarin, supranumit si „Printul Gastronomilor", obisnuia sa spuna: „La cuisine?... Ca c'est quand les choses ont le goût de ce qu'elles sont".
Duminica, 23.01.2011, 00:00Nicolai a pregatit in studioul emisiunii "Euforia Cuisine" de pe Euforia TV o reteta fina de carpaccio de dovlecel cu legume, o gustare sanatoasa si gustoasa.
Sambata, 22.01.2011, 00:00Nicolai a pregatit la Euforia Tv o reteta simpla, de mancare de ciuperci cu legume, potrivita vegetarienilor.
Joi, 20.01.2011, 00:00Vasile Leu, bucatar-sef la restaurantul Giulia din Ploiesti, a pregatit pentru Euforia TV o reteta de pastrav taranesc, cu legume.
Joi, 20.01.2011, 00:00Chef Cezar a pregatit in studioul emisiunii "Euforia Cuisine" de pe canalul Euforia TV un desert pe baza de crema de mascarpone, cu fructe si legume.
Joi, 20.01.2011, 00:00Nicolai a pregatit la Euforia TV una dintre cele mai cunoscute si apreciate tarte sarate din bucataria franceza, Quiche Lorraine.
Joi, 20.01.2011, 00:00O reteta de salata de avocado cu creveti, pregatita intr-un restaurant cu specific mexican, Don Taco, din Bucuresti, de catre Lucian, bucatar-sef.
Miercuri, 19.01.2011, 00:00Reteta de astazi este una plina de vitamine si usoara, potrivita pentru o masa de pranz sau pentru una de seara: salata de piept de pui cu legume si struguri.
Miercuri, 19.01.2011, 00:00Nicolai a pregatit la Euforia TV un desert clasic si simplu: mere coapte cu sos caramel.
Marti, 18.01.2011, 00:00Vlad Florea, bucatar-sef la restaurantul Soffa din Bacau, a prezentat in studioul emisiunii "Euforia Cuisine" de pe Euforia TV o reteta de muschi de vita in foietaj (wellington steak).
Marti, 18.01.2011, 00:00Nicolai si Sandu Carpen, bucatar-sef la restaurantul Marshal, au pregatit la Euforia Cuisine o reteta de piept de rata cu ciuperci.
Luni, 17.01.2011, 00:00Dragos Bercea a pregatit in studioul emisiunii "Euforia Cuisine" de pe Euforia TV o reteta de cotlet de miel in crusta de hrean.
Luni, 17.01.2011, 00:00Don Mariano a pregatit o reteta de stavrid prajit, cu unt picant si legume, o reteta pregatita special pentru emisiunea "Euforia Cuisine", de pe canalul Euforia TV.
Luni, 17.01.2011, 00:00Cornel Ionescu, bucatar-sef la Casa Latina din Bucuresti, a prezentat o reteta cu totul inedita, muschi de vita cu sos de dulceata iute si sos de ciocolata, in cadrul emisiunii "Euforia Cuisine" de pe canalul Euforia TV.
Luni, 17.01.2011, 00:00Emisiunea "Arome Mediteraneene" de pe canalul Euforia TV a ajuns iar in Cipru, pentru prezentarea retetei de iahnie de fasole, asa cum se pregateste in aceasta tara.
Sambata, 15.01.2011, 00:00Prin traditie, cand vine ziua Sfantului Petru de Iarna, la 16 ianuarie, este semn ca ne aflam deja in miezul iernii. Pe de alta parte, incepand de acum, lupii dau iama prin sate, facand felurite stricaciuni. Se spune despre Sampetru de Iarna ca are in stapanire toate fiarele padurii si el hotaraste in care gospodarie sa mearga, dupa cat de vrednici s-au dovedit a fi gospodarii.
Vineri, 14.01.2011, 00:00Nicolai si Silvian, bucatar-sef la restaurantul Mircea Macelaru, au pregatit la Euforia Cuisine, pe EuforiaTV, o reteta de medalion de somon cu orez.
Vineri, 14.01.2011, 00:00Marian, bucatar-sef la restaurantul Signature, a pregatit pentru Euforia TV o reteta inedita de creveti cu usturoi si mere la gratar cu garnitura de broccoli.
Joi, 13.01.2011, 00:00Iulian, bucatar-sef la restaurantul Perche No din Bucuresti, a gatit pentru emisiunea Euforia Cuisine de pe Eufria TV o reteta inedita de midii cu praz.
Joi, 13.01.2011, 00:00Don Mariano a pregatit in studioul emisiunii "Euforia Cuisine" de pe Euforia TV o reteta de midii gratinate, alaturi de bacon si patrunjel, care pote fi servita ca si gustare calda.
Joi, 13.01.2011, 00:00Marian, bucatar-sef la restaurantul Signature din Bucuresti, a gatit pentru "Euforia Cuisine", pe canalul Euforia TV, o reteta de salata de pui cu sos de smantana.
Joi, 13.01.2011, 00:00Chef Cezar a pregatit in studioul emisiunii "Euforia Cuisine" o reteta de file de somon cu sparanghel, o reteta gustoasa si plina de vitamine.
Joi, 13.01.2011, 00:00Nicolai si Mihai Predescu, bucatar-sef la restaurantul Rossetya din Bucuresti, au pregatit la Euforia Cuisine un piept de rata cu mere si cu migale
Miercuri, 12.01.2011, 00:00Iulia Creanga, impreuna cu Sammy si Bogdan, bucatari la restaurantul Trattoria Diamond, au gatit in studioul emisiunii "Euforia Cuisine" o reteta pe baza de fructe de mare.
Miercuri, 12.01.2011, 00:00Nicolai a pregatit in studioul emisiunii "Euforia Cuisine" de pe canalul Euforua TV o reteta de tarta de mere si cu dulceata de gutui.
Miercuri, 12.01.2011, 00:00O reteta sarbeasca foarte gustoasa, dar si foarte consistenta, prezentata in emisiunea "Arome Mediteraneene" de pe canalul Euforia TV: muschi file de vita cu sunca afumata, ciuperci si spanac!
Marti, 11.01.2011, 00:00Don Mariano a pregatit o reteta de pastrav umplut cu carne de macrou afumat, special pentru "Euforia Cuisine", pe canalul Euforia TV.
Luni, 10.01.2011, 00:00Chef Cezar si Cornel Ionescu, bucatar-sef la restaurantul Casa Latina din Bucuresti, au pregatit la Euforia TV un preparat spaniol pe baza de mai multe tipuri de carne, dar si un tartar de somon.
Luni, 10.01.2011, 00:00Samy Babou, bucatar-sef la Cantina lui Nicolai din Bucuresti, a gatit pentru emisiunea "Euforia Cuisine" de pe Euforia TV o reteta de tartar din carne de ton rosu.
Luni, 10.01.2011, 00:00Emisiunea "Arome Mediteraneene" de pe canalul Euforia TV a ajuns in Grecia, pentru prezentarea unei retete de peste rosu cu legume.
Luni, 10.01.2011, 00:00Despre trufe s-a spus ca sunt diamantele negre din bucatarie. Ingrediente rare, care odata valorau cat greutatea lor in aur, astfel incat le vei gasi in meniul restaurantelor cu multe stele si preparate numai de specialisti in ale gastronomiei.
Duminica, 09.01.2011, 00:00Laura Calder prezinta la "Sa gatim frantuzeste", pe canalul Euforia TV, o reteta de salata de legume, compusa din ardei grasi copti, avocado si multe alte legume, dar si menta proaspata.
Sambata, 08.01.2011, 00:00Laura Calder, gazda emisiunii "Sa gatim frantuzeste" de pe canalul Euoria TV a pregatit un desert clasic: gogosele si eclere umplute cu crema de cafea si demonstreaza ca nu trebuie sa fii un expert in patriserie pentru a realiza asa ceva in propria casa.
Sambata, 08.01.2011, 00:00Nicolai si Mihaei Predescu, bucatar-sef la restaurantul Rossetya din Bucuresti, au pregatit o reteta de pulpe de pui cu bere.
Vineri, 07.01.2011, 00:00Chef Cezar si Jeny, de la restaurantul Xanadu, au pregatit in studioul emisiunii "Euforia Cuisine" de pe canalul Euforia TV o reteta simpla, de piept de pui in sos de smantana cu ierburi.
Vineri, 07.01.2011, 00:00Iulian, ajutor de bucatar in cadrul restaurantului Zen Sushi pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv doua retete de sushi: maki si nigiri.
Joi, 06.01.2011, 00:00