Daca vara aceasta vei iesi des la gratar, poti alterna retetele de mici si carne de pui sau porc cu peste proaspat, servit cu legume.
Luni, 18.07.2011, 00:00
Salata orientala este o reteta populara in Romania, mai ales vara, cand toate legumele sunt proaspete si delicioase.
Marti, 12.07.2011, 00:00
Cartofii sunt gustosi, usor de preparat, se intalnesc atat in retete sarate, cat si in cateva dulci si te scot cu siguranta din incurcatura atunci cand vrei sa gatesti ceva rapid. Cartofii copti pot fi foarte aromati atat pregatiti simplu, cu putin ulei si sare, sau cu cateva toppinguri delicioase.
Duminica, 03.07.2011, 00:00Perioada sarcinii este plina de framantari pentru viitoarele mame. Ce au voie si ce nu au voie sa faca pentru a nu pune in pericol sanatatea pruncului purtat in pantece? Trei mamici, Yvonne Bohn, Allison Hill si Alane Park, medici specialisti in obstetrica-ginecologie, clarifica intr-un amplu articol din revista americana Time cele mai frecvente 20 de mituri despre sarcina. Acestea sunt la ordinea zilei si in discutiile dintre mamicile din tara noastra. De aceea, i-am cerut parerea si doctorului Gabriel Lemnete, medic primar obstetrica-ginecologie la Spitalul Clinic Polizu, care ne-a oferit explicatii suplimentare.
Marti, 14.06.2011, 00:00
Reteta zilei de duminica este una care se prepara rapid si este indestulatoare pentru o masa usoara de patru persoane: somon la cuptor in crusta de fructe citrice.
Duminica, 12.06.2011, 00:00
Martha Stewart iti propune o reteta delicioasa pe baza de somon si de conopida, o combinatie speciala, sanatoasa si plina de culoare.
Miercuri, 25.05.2011, 00:00
Ah, tenul vedetelor de Hollywood! Perfect, neted, stralucitor, impecabil. Cu toate ca stim ca nimeni nu arata asa perfect, nici macar ele, vedetele, dam tone de bani pe creme, seruri, masti, namoluri miraculoase, uleiuri rare, masaje si tratamente, unele eficiente, altele nu prea.
Marti, 24.05.2011, 00:00
Datorita gustului sau savuros, frumoasei culori roz-portocalii si nivelului ridicat de omega 3, popularitatea somonului este in crestere. Somonul salbatic este cel mai gustos si cel mai sanatos, insa si cel mai scump. De aceea, somonul de ferma din Atlantic este o alternativa buna.
Miercuri, 18.05.2011, 00:00
Somonul merge preparat intr-o gramada de variante, insa una cu adevarat speciala este cea in care fileul acestui peste este gatit la cuptor, intr-un sos special de lamaie si de fenicul. Pofta buna!
Duminica, 15.05.2011, 00:00
Pestele crud marinat este o delicatesa, iar somonul crud este consumat foarte mult in lume, in special in Japonia, pentru sashimi - o specialitate din cadrul marii familii "sushi". Reteta zilei de astazi combina somonul crud cu castravetii, intr-o salata speciala. Pofta buna!
Luni, 09.05.2011, 00:00
Reteta zilei de duminica aduce somonul ca ingredient principal si un sos salsa special, cu aroma de menta, ca si element care sa intregeasca acest preparat. Pofta buna!
Duminica, 08.05.2011, 00:00
O combinatie clasica ce aduce si nutrienti pe langa gustul special: somon la cuptor cu sos pe baza de iaurt si marar.
Vineri, 29.04.2011, 00:00
Vitamina D si acizi grasi Omega 3 - iata principalele beneficii ale retetei zilei de astazi: somon la cuptor cu salata iute de castraveti. Pofta buna!
Joi, 28.04.2011, 00:00
Somonul este un peste sanatos si hranitor, bogat in omega 3, ce poate fi preparat atat la gratar, doar cu sare si piper, cat si intr-un sos asiatic. Aceasta reteta este una exotica, ce imbina dulceata zaharului brun cu aroma otetului balsamic.
Marti, 19.04.2011, 00:00
Bucatarul Robert, de la restaurantul Velvet, pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia TV o reteta proprie de somon in crusta de migdale, creveti black-tiger cu usturoi si sos de sepie.
Joi, 14.04.2011, 00:00
Cu totii ati auzit macar o data spunandu-se cat de sanatos este pestele, cat de plin de “grasimi bune” este el, ce minuni face fosforul pe care-l contine pentru organism, importanta celebrilor acizi grasi Omega3 si o multime de alte elemente nutritive pe care le aduce corpului vostru.
Sambata, 09.04.2011, 00:00
Nicolai si Catalin Barbulescu, de la restaurantul "La Moara lui Bucur", au pregatit la Euforia TV o reteta de carne de somon cu flori de salcam, o reteta inedita. Pofta buna!
Vineri, 08.04.2011, 00:00
Chef Cezar si Adriana Radian au pregatit pentru emisiunea Euforia Cuisine de pe canalul Euforia TV o reteta delicioasa de somon cu portocale.
Miercuri, 23.03.2011, 00:00
Bucatar Nicolai pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv o reteta de sandwich cu somon.
Joi, 10.03.2011, 00:00
Bucatarul Silvian Scornea pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe Euforia tv o reteta de papardele cu somon si langusta cu sos aromat de smantana.
Luni, 07.03.2011, 00:00
Chef Cezar si Cori Gramescu au pregatit la Euforia TV o reteta de paste: salata din penne cu somon si branza de capra.
Luni, 07.03.2011, 00:00
Chef Cezar si Iulian, bucatar la Zen Sushi, au aratat in studioul Euforia TV cum se poate face acasa sashimi - un preparat japonez in care se foloseste pestele crud.
Luni, 28.02.2011, 00:00
Nicolai a pregatit la Euforia TV o reteta speciala, o gustare potrivita pentru o masa fina cu prietenii: somon afumat marinat in vodca.
Miercuri, 23.02.2011, 00:00
Dragos Bercea si Nicolai au pregatit in studioul Euforia TV o reteta gustoasa de frigarui de somon in sos vierge - un preparat frantuzesc.
Luni, 21.02.2011, 00:00
Nicolai si Cristi, bucatar la restaurantul Bellini, au pregatit la Euforia Cuisine o reteta gustoasa de somon cu sos de menta.
Joi, 17.02.2011, 00:00
Michele, de la restaurantul Michelle din Bacau, a pregatit pentru emisiunea "Euforia Cuisine" de pe Euforia TV o reteta de tagliatelle cu somon si alge marine.
Marti, 08.02.2011, 00:00
Vladutz gateste: "Lasagna cu branzeturi si somon"
Gazda Nicolai si Mihai Predescu, bucatar-sef la restaurantul Rossetya din Bucuresti, au pregatit la Euforia TV o salata de somon cu creveti.
Miercuri, 26.01.2011, 00:00
Marian, bucatar-sef la restaurantul Signature, din Constanta, a pregatit la Euforia TV un preparat pe baza de somon si sos de mustar.
Luni, 24.01.2011, 00:00
Nicolai si Silvian, bucatar-sef la restaurantul Mircea Macelaru, au pregatit la Euforia Cuisine, pe EuforiaTV, o reteta de medalion de somon cu orez.
Vineri, 14.01.2011, 00:00
Chef Cezar a pregatit in studioul emisiunii "Euforia Cuisine" o reteta de file de somon cu sparanghel, o reteta gustoasa si plina de vitamine.
Joi, 13.01.2011, 00:00
Chef Cezar si Cornel Ionescu, bucatar-sef la restaurantul Casa Latina din Bucuresti, au pregatit la Euforia TV un preparat spaniol pe baza de mai multe tipuri de carne, dar si un tartar de somon.
Luni, 10.01.2011, 00:00
Nicolai si Marius Tifachi, bucatar-sef la Complexul Unirea din Iasi, au pregatit o reteta de paste cu somion si creveti.
Joi, 23.12.2010, 00:00
Chef Cezar il are invitat pe Cristi Margarit, nutritionist care pregateste o reteta de somon de somon cu quinoa (o specie cerealifera) si legume.
Vineri, 17.12.2010, 00:00
Preparare: se taie in doua un file mare de somon si se pune cate o ramurica de oregano proaspat pe fiecare. Cele doua bucati se asaza apoi intr-o tava unsa cu ulei de masline care va merge la cuptor, 5 minute la 200 de grade, nu inainte de a se presara...
Joi, 16.12.2010, 11:38
Chef Cezar a pregatit la Euforia TV o reteta de somon cu spanac si cu capere, o reteta cu influente mediteraneene care nu include grasimi nesanatoase si care este gata in 10 minute.
Joi, 16.12.2010, 00:00
Impreuna cu Iulian, bucatar la restaurantul Palladium, Nicolai pregateste in cadrul emisiunii Euforia Cuisine o reteta pe cat de delicioasa, pe atat de populara: pizza.
Miercuri, 08.12.2010, 00:00
Felul in care ne maturizam, ne mentinem si imbatranim nu depinde doar de ce-i scris in stele.
Vineri, 03.12.2010, 00:00
Carl Warner, un fotograf din Marea Britanie, face peisaje delicioase. Din mancare. Rezultatele sunt atat de impresionante, incat pur si simplu iti taie rasuflarea.
Vineri, 15.10.2010, 00:00
Somonul este un peste bogat in omega 3, usor de preparat, fraged si cu un gust deosebit. Adi Hadean ne propune o reteta in care sucul de portocala si aroma de salvie se impletesc perfect cu gustul marin.
Luni, 20.09.2010, 00:00
Preparare: fileul de somon se prajeste in ulei de masline incins, pe ambele parti, dupa ce a fost asezonat cu sare si cu piper. Intre timp, se realizeaza o marinada, amestecand ulei de masline extravirgin, o lingura de mustar, miere, zeama de la...
Marti, 07.09.2010, 16:45
Vladutz a gatit astazi la "Neatza cu Razvan si Dani" o salata de icre garnisita cu rosii proaspete de toamna.
Marti, 07.09.2010, 00:00
Marius, bucatar sef la restaurantul Casa Freya din Busteni, a pregatit in decor natural o salata mediteraneeana cu sofon afumat, special pentru emisiunea "Euforia Cuisine". Preparare: se iau mai multe frunze de salata si se rup cu mana, in bucati...
Vineri, 03.09.2010, 18:34
Liviu Onica, bucatar-sef la restaurantul Edelweiss din Poiana Brasov, a gatit la Euforia Cuisine cotlet de somon cu sos olandez. Preparare: cotletul de somon se asezoneaza cu sare, piper si praf de ghimbir, apoi se pune la prajit in tigaie, in unt...
Joi, 02.09.2010, 18:03
Bucatarul Gales Zenoviu a venit la Euforia TV pentru a arata cum se gatesc ciuperci umplute cu somon afumat. Preparare: Somonul afumat se taie in bucati marunte, iar ciupercile se curata de invelisul exterior, apoi se dau cu putina sare, acest...
Marti, 31.08.2010, 16:16
Se marineaza intai somonul cu zeama de lamaie si cu zeama de portocale, apoi se asezoneaza cu sare si cu piper. Se taie ananasul intreg, decojindu-l la exterior cu cutitul. Se asaza somonul marinat in tava, peste felii de portocala, iar deasupra se pun...
Vineri, 27.08.2010, 17:58
Intr-o tigaie se pune la prajit susanul, pentru ca acesta sa elibereze ulei. Fileul de somon se stropeste cu zeama de lime (lamaie verde) si se da cu ghimbir proaspat, ras fin. Se pune apoi la prajit, intr-o tigaie unsa cu ulei de masline - doua...
Miercuri, 25.08.2010, 19:09
Preparare: prima oara se pun cartofii la fiert, dupa ce au fost taiati in cubulete. Fileul de somon se asezoneaza cu sare si cu piper si se pune pe gratarul incins, 3-4 minute pe fiecare parte. Separat se face sosul: intr-un bol se amesteca 50 de...
Joi, 12.08.2010, 16:16