Gateste cele mai noi retete culinare alaturi de Chefii Antena 1. Descopera retetele de mancare traditionala romaneasca si secretele bucatariei internationale.
Celebrul jurat al emisiunii ”Chefi la chuțite”, chef Sorin Bontea, spune că are un stil de viață sănătos și îi sfătuiește pe cei care țin post, să încerce și alte moduri de a prepara legumele.
Vineri, 01.04.2016, 14:08Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat cu puţine îngrediente, dar foarte gustos, care are la bază muşchiul de porc şi ciupercile. A fost denumit simplu - "Bucuria".
Joi, 31.03.2016, 09:12Ce este mai simplu decât să faci o friptură atunci când ajungi obosit acasă? Pe lângă faptul că nu necesită un timp îndelungat de preparare, carnea prăjită este și foarte gustoasă, mai ales lângă o porție generoasă de cartofi prăjiți.
Miercuri, 30.03.2016, 15:49Să cumperi miere poate fi chiar o provocare. Mulţi spun că mierea din supermarket e contrafăcută, s-au şi făcut analize şi, într-adevăr, chiar foarte puţine firme nu produc miere contrafăcută
Miercuri, 30.03.2016, 12:37Jurizare cu umor marți seara la „Chefi la cuțite”. Aflați în fața unui preparat care pare a fi foarte iute, chefii nu se încumetă să guste, dar îl invită pe Cătălin Scărlătescu să o facă, dat fiind faptul că acesta este un fan declarat al mâncării picante.
Luni, 28.03.2016, 15:21Surpriză la care nici nu se aștepta luni seară pentru chef Florin Dumitrescu. Acesta va degusta pe nevăzute o farfurie gătită chiar de soția lui, Cristina.
Luni, 28.03.2016, 11:21Vlăduț, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat inedit - o variantă puțin mai specială de fasole roșie cu antricot de vițel, intitulată "Hap Hap".
Luni, 28.03.2016, 09:43Roşu, galben şi verde. Sunt culorile pe care şoferii le cunosc cel mai bine, de la semafoare.
Duminica, 27.03.2016, 21:20Pentru momentele în care vrei să gătești o gustare rapidă și savuroasă, ce poate să fie mai potrivit decât o porție de pachețele de primăvară?
Duminica, 27.03.2016, 15:29Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea își ascut cuțitele, dar și replicile în cea de-a șaptea ediție de preselecții pentru show-ul culinar „Chefi la cuțite”, care va fi difuzată de Antena 1 luni, 28 martie, de la 20:30.
Duminica, 27.03.2016, 10:53Chiar dacă o bem să ne trezim sau doar să ne acompaniem prietenii, cafeaua a generat o industrie puternică, dar şi controverse.
Sambata, 26.03.2016, 16:04Lipiile sunt o alternativă savuroasă la clasica pâine românească. De acum îți poți prepara singur aceste delicii.
Joi, 24.03.2016, 15:48Toate gospodinele folosesc presa de zdrobit greşit, spun cei mai celebri dintre bucătari
Joi, 24.03.2016, 14:49Toate gospodinele urăsc să taie ceapă, e clar! Dar, din păcate, nu au încotro. Există, însă, trucuri care le pot scăpa de aceasta corvoadă
Miercuri, 23.03.2016, 08:40Ciorcârlan Georgeta a deschis episodul 6 al celui mai popular show culinar! A venit la „Chefi la cuțite” ca să impresioneze juriul de temut! Dar oare va reuși? Are 40 de ani și a imbratisat meseria de bucătar. „Am...
Marti, 22.03.2016, 23:51Manuel Văman nu vrea să-și spună vârsta, dar este trecut de 40 de ani. PUȚIN. Doar PUȚIN.
Marti, 22.03.2016, 22:31Patricia Andrei este studentă la Jurnalism, dar este extrem de pasionată de gătit.
Marti, 22.03.2016, 21:43Daniel Niță are 22 de ani și este bucătar în Spania! A venit la emisiune pentru a-și demonstra talentul.
Marti, 22.03.2016, 21:16Ciorcârlan Georgeta a venit la „Chefi la cuțite” ca să impresioneze juriul de temut! Dar oare va reuși?
Marti, 22.03.2016, 21:15Daca urmariti pagina de facebook a showului, alaturi de cei aproape 150.000 de prieteni, va dati seama de nerabdarea cu care se asteapta un nou episod!
Luni, 21.03.2016, 23:33Daniel și Andrei sunt frați și, pe lângă faptul că sunt artiști, amândoi iubesc bucătăria. Sunt pasionați de rețete vechi, dar și noi, au experiență în bucătăria de restaurant și, deși au doar 19, respective 17 ani, vor să arate că merită un loc în competiția de la Antena 1.
Luni, 21.03.2016, 22:57Alexandru Georgescu are 28 de ani, este din Mangalia și a venit la „Chefi la cuțite”, plin de zâmbete și voie bună!
Luni, 21.03.2016, 21:07Eusebiu Tuchilus are 21 de ani, dar performanțe greu de egalat! Tânărul a gătit pentru vedete celebre de la Hollywood.
Luni, 21.03.2016, 20:56Chef Florin Dumitrescu a prezentat fanilor rețeta sa „semnătură”, cu care se mândrește. Acest preparat îl definește extrem de bine și poate fi făcut de orice pasionat de bucătărie.
Vineri, 18.03.2016, 10:51Un inspector sanitar veterinar a dezvăluit la ce să fim atenţi atunci când mergem să cumpărăm carne. Este simplu să alegi carnea proaspătă şi bună.
Joi, 17.03.2016, 16:38Te chinui să dai jos câteva kilograme şi ai recurs la o dietă drastică? Mănânci numai la ore fixe şi legume fierte, dar ţi-e tare poftă de ceva dulce? Chef Cătălin Scărlătescu a dat câteva sfaturi pentru doamnele...
Joi, 17.03.2016, 13:05Dacă iubiţi preparatele din cartofi, această reţetă este ideală, fiind extrem de simplu de realizat.
Miercuri, 16.03.2016, 15:44Dacă îți e poftă de ceva dulce sau pur și simplu vrei să îți surprinzi prietenii cu ceva bun, atunci încearcă această rețetă.
Miercuri, 16.03.2016, 12:53A fost un elev strălucit în primii ani de școală. Când s-a mărit a pus școala pe planul secund. Părinții au pus piciorul în prag și așa a ajuns să facă Masterul la Facultatea de comerț.
Marti, 15.03.2016, 22:55Se numește Mihai Costandache și are o pasiune enormă pentru gătit și pentru muzica populară. Pentru degustările pe nevăzute a ales Este solist de muzică populară, dar a ales să facă ”Black tiger în crustă de fistic şi lămâie”.
Marti, 15.03.2016, 22:39Lixandru Daniel are 27 de ani, este inginer constructor și pasionat de bucătărie.
Marti, 15.03.2016, 22:35Ioana Limoncu este Account Manager și îi place bucătăria indiană. A ales o rețetă de pui gătit în stil indian.
Marti, 15.03.2016, 22:24Un clip care prezintă un truc uimitor face furori pe internet. Dacă nici acum nu ştii cum să mănânci corect o banană, imaginile de mai jos te vor lămuri
Marti, 15.03.2016, 13:42De fiecare dată când spargem un ou ne uităm, uşor scârbiţi, la bucata albă din gălbenuş. Cei mai mulţi cred că acesta este ceva asemănător cordonului ombilical, însă este total greşit
Miercuri, 09.03.2016, 10:21Ingrediente Pentru 3 portii 16 buc creveti (potriviti spre mari) 2 buchete broccoli 1 buchet conopida mare 1 portocala 1 grapefruit 1 rodie (melograna) 1 lamaie 100 ml sos de rosii 50 ml coniac 50 ml vin alb 1 ceapa...
Luni, 07.03.2016, 21:14Iarna şi primăvara, varietatea de legume proaspete scade, fiind esenţial să-ţi suplimentezi meniul zilnic prin modalităţi accesibile. Una dintre cele mai la îndemână metode de a mânca sănătos pe timpul iernii şi a primăverii este să cumperi legume congelate
Sambata, 05.03.2016, 17:28Primul lucru pe care îl faci când ajuni acasă de la cumpărături este să pui cutia cu lapte în frigider. Dar nu oriunde, ci în compartimentul de pe uşă
Sambata, 05.03.2016, 15:00Ingredientul-vedetă din reţeta de astăzi de la "Neatza" a fost sosul de roşii. Dar nu orice sos... ci bulionul "Delikat"
Joi, 03.03.2016, 16:50Nici nu a început marea confruntare că cei trei chefi se atacă în stilul caracteristic.
Miercuri, 02.03.2016, 15:48Îți place mult pizza, dar nu o poți face acasă pentru că mereu îți iese blatul tare? Încearcă cea mai simplă rețetă posibilă.
Miercuri, 02.03.2016, 14:57Cu toții iubim desertul dar de cele mai multe ori nu avem timp pentru prăjituri sofisticate, care necesită mult timp pentru preparare. Nimic mai simplu! Rețeta de brioșa la cana este ceea ce va trebuie. Nu uitați sa adaugați o cupa de înghețata deasupra pentru un plus de savoare!
Marti, 01.03.2016, 15:30Curăţatul usturoiului este o corvoadă, însă un internaut pasionat de bucătărit a dezvăluit un truc genial
Sambata, 27.02.2016, 11:12Așa cum în lumea modei există o serie de reguli (combinații de culori, asortări vestimentare, “do & don’t”) care ar trebui respectate pentru a arăta bine și în lumea vinului există un mic set de reguli privitoare la servirea vinului, ce ar trebui cunoscute pentru a ne bucura de experiența pe care ne-o oferă un pahar de vin. Vi le voi prezența în cele ce urmează pe cele mai importante dintre ele
Vineri, 26.02.2016, 19:07Delikat a lansat o gama de produse, respectiv conserve si sosuri de rosii, bulion de rosii, pulpa de rosii, rosii cuburi si sos de rosii. Sunt produse versatile, ideale pentru pregatirea unei game foarte variate de preparate. Au gustul...
Joi, 25.02.2016, 13:31Bicarbonatul de sodiu este nelipsit din bucătărie, la fel ca sarea şi piperul.
Sambata, 20.02.2016, 17:23Uneori omitem avertismentele medicilor și ne facem rău prin alegerile noastre. Cerealele, mai ales consumate în exces, pe motiv că ne ajută la slăbit sau la digestie, nu sunt deloc atât de benefice organismului pe cât se credea.
Vineri, 19.02.2016, 15:18Tradiționalul mic se regăsește printre preferințele culinare ale românilor, fiind nelipsit de la o petrecere sau de la un grătar. Specialiștii avertizează însă că acest aliment este o bombă calorică.
Vineri, 19.02.2016, 15:15Știi cele trei reguli de aur? Etichetează alimentele pe care vrei să le congelezi, nu recongela un aliment congelat o dată și decongelează în frigider!
Miercuri, 17.02.2016, 22:02Credeai că este imposibil să îți schimbi culoarea ochilor pe cale naturală? Multe persoane care au consumat anumite alimente au realizat contrariul: da, se poate!
Miercuri, 17.02.2016, 20:58Usturoiul încolțit ajunge direct în coșul de gunoi!De ce? Gospodinele îl consideră stricat. Având exemplul cartofilor, care sunt periculoși din cauza substanțelor toxice atunci când încolțesc, usturoiului nu i se mai dau șanse de supraviețuire.
Marti, 16.02.2016, 18:22