Antena Căutare

Food

Gateste cele mai noi retete culinare alaturi de Chefii Antena 1. Descopera retetele de mancare traditionala romaneasca si secretele bucatariei internationale.

''Kurtiteii'', o combinatie intre traditionalul kurtos si micii romanesti!

''Kurtiteii'', o combinatie intre traditionalul kurtos si micii romanesti!

Romanii si maghiarii se inteleg de minune la masa. Mai nou, legatura are propriul simbol, inventat de cativa bucatari priceputi. ''Kurtiteii'', o combinatie intre traditionalul kurtos si micii romanesti, sunt meniti sa-i satisfaca si pe cei mai pretentiosi gurmanzi.

Sambata, 16.03.2013, 11:23
Romania, la Cupa Mondiala de Sushi!

Romania, la Cupa Mondiala de Sushi!

Cei mai buni opt bucatari de sushi si-au dat intalnire la Tokyo la prima Cupa Mondiala de Sushi.

Sambata, 09.03.2013, 17:10
"Maestrul bucatar virtual", o aplicatie pentru cei care nu se descurca in bucatarie

"Maestrul bucatar virtual", o aplicatie pentru cei care nu se descurca in bucatarie

Viitorul arata mai bine ca oricand datorita unei aplicatii marca Microsoft. Iar gatitul va deveni floare la ureche chiar si pentru cele mai nepricepute bucatarese sau. bucatari.

Vineri, 08.03.2013, 20:37
Controversa: Cum e mai bine sa mananci oul, doar albusul sau si galbenusul?

Controversa: Cum e mai bine sa mananci oul, doar albusul sau si galbenusul?

Toti cei care par interesati de alimentatia sanatoasa consuma numai albusul oului. Tocmai de aceea exista restaurante care ofera omlete din care lipseste galbenusul. Oare de ce atat de multi oameni evita galbenusul? Oare cei care mananca oul complet gresesc? Este sanatos pentru ei sa manace galbenusul zi de zi? Acest obicei ar putea fi periculos?

Marti, 05.03.2013, 17:04
Chef Joseph Hadad si-a lansat propriul site de arta culinara

Chef Joseph Hadad si-a lansat propriul site de arta culinara

Juratul Top Chef, Joseph Hadad, a decis sa-si promoveze activitatea in gastronomie prin site-ul http://www.josephhadad.ro, unde puteti descoperi cele mai gustoase creatii din domeniul artei culinare.

Vineri, 01.03.2013, 17:05
Primavara este momentul detoxifierii: O reteta usoara, pe placul nutritionisilor, marca Anca Rusu

Primavara este momentul detoxifierii: O reteta usoara, pe placul nutritionisilor, marca Anca Rusu

Meteorologii ne-au anuntat deja ca nu scapam atat de usor de vremea rea, dar cu toate acestea, din punct de vedere calendaristic, de maine vine primavara. In consecinta, e momentul sa ne gandim foarte serios la schimbarea alimentatiei. Pentru a scapa de surplusul de grasime pe care l-am acumulat in perioada sarbatorilor, cea mai recomandata este o cura de detoxifiere. Aceasta nu numai ca ne ajuta sa scapam de numarul de kilograme, dar ne reda si energia.

Joi, 28.02.2013, 21:36
Vinegreta + salata = LOVE... Nicolai Tand a facut minuni la Neatza!

Vinegreta + salata = LOVE... Nicolai Tand a facut minuni la Neatza!

Dimineata delicioasa la Neatza.... Maestrul Nicolai Tand, jurat la Top Chef, a adus in platou un sos de minune, vinegreta, numai bun de aruncat peste o salata proaspata. Atentie, imagini interzise pofticiosilor!

Miercuri, 27.02.2013, 11:43
Nicolai Tand impartaseste ingredientul secret al retetelor sale. Juratul Top Chef si-a lansat astazi blogul

Nicolai Tand impartaseste ingredientul secret al retetelor sale. Juratul Top Chef si-a lansat astazi blogul

Nicolai Tand lanseaza “Retetele lui Nicolai” www.reteteleluinicolai.ro -  blogul personal de cooking si nu numai. Incepand de pe 24 februarie Nicolai este prezent in blogosfera romaneasca, impartasindu-le tuturor, ingredientul secret al retetelor sale: dragostea.

Luni, 25.02.2013, 11:17
Ce bunatati vor manca vedetele la dineul organizat dupa gala de decernare a premiilor Oscar

Ce bunatati vor manca vedetele la dineul organizat dupa gala de decernare a premiilor Oscar

Dupa gala de decernare a premiilor Oscar, vedetele se vor putea infrupta din aproape 50 de feluri de mancare. Somon afumat, pizza vegetariana sau placinta de pui sunt doar cateva dintre bunatatile la care lucreaza bucatarii. Iar la desert actorii, regizorii si scenaristii vor putea manca ciocolata cu praf de aur.

Vineri, 22.02.2013, 11:23
Neatza cu Razvan si Dani: Ce este bucataria moleculara

Neatza cu Razvan si Dani: Ce este bucataria moleculara

Bucataria moleculara studiaza, in special, procesul prin care este gatita o mancare, si combina fizica si chimia pentru obtinerea unor preparate inedite. Prin acest mod de a gati se pot obtine inghetata fierbinte, friptura sub forma de jeleu sau dulciuri efervescente.

Marti, 19.02.2013, 12:51
Cele mai sofisticate inimi din ciocolata se gasesc la o expozitie din Constanta

Cele mai sofisticate inimi din ciocolata se gasesc la o expozitie din Constanta

Dragostea e vesnica, spun artistii. Cofetarii constanteni ne spun, insa, ca dragostea e dulce. Si o si demonstreaza! Au pregatit pentru o expozitie care tocmai s-a deschis sute de modele de inimi din ciocolata, de toate marimile si pentru toate indragostitele.

Miercuri, 13.02.2013, 18:44
Observator Special: Delicatesele din magazine sunt, pentru romani, doar niste... ciudatenii

Observator Special: Delicatesele din magazine sunt, pentru romani, doar niste... ciudatenii

Chinezii le rontaie ca pe sticksuri, pentru romani sunt un preparat indraznet! Limbile de rata se vand acum la punga in supermarketurile de la noi. Si fuduliile de rata, micii de strut sau cotletele de cerb sunt, mai nou, la dispozitia romanilor dornici sa incerce gusturi noi. Ca sa nu mai vorbim despre fructele exotice care coloreaza rafturile. Carambola si mangostan sunt doar cateva dintre fructele ale caror nume sunt cam greu de pronuntat.

Miercuri, 13.02.2013, 00:48
"Picanterii" de Ziua Indragostitilor: meniul perfect pentru o masa in doi

"Picanterii" de Ziua Indragostitilor: meniul perfect pentru o masa in doi

Daca tot l-am importat pe Valentin, macar sa-l luam cu totul. Asa ca de Ziua Indragostitilor, cina se poate transforma intr-o intalnire romantica. De la decor, pana la ce ai in farfurie - toate sunt importante. In restaurantele din Bucuresti, bucatarii cauta retetele potrivite pentru o masa in doi.

Marti, 12.02.2013, 23:03
Nico Lontras: "Gastronomia este o arta care evolueaza continuu"

Nico Lontras: "Gastronomia este o arta care evolueaza continuu"

Intr-un interviu oferit site-ului www.star-gossip.com, finalistul Top Chef, Nico Lontras, vorbeste despre experienta in cadrul concursului si despre ce inseamna meseria de bucatar.

Marti, 12.02.2013, 18:28
Observator Special: Demonstratie de indemanare in bucatarie cu un chef filipinez si unul roman

Observator Special: Demonstratie de indemanare in bucatarie cu un chef filipinez si unul roman

Un bucatar-sef nu trebuie sa fie doar un maestru al artei culinare, ci si un show-man desavarsit. Acest lucru l-a inteles foarte bine un bucatar filipinez. "Stapanul ingredientelor" transforma gatitul intr-un adevarat spectacol.

Vineri, 08.02.2013, 23:17
Giovanni Piselli: "O sotie buna trebuie sa stie sa gateasca!"

Giovanni Piselli: "O sotie buna trebuie sa stie sa gateasca!"

Mancarea este un subiect delicat despre care lumea vorbeste in fiecare zi cu placere. Schimburile de retete si gatitul sunt lucruri obisnuite, dar sa stai de vorba cu un bucatar italian autentic este ceva special.

Marti, 05.02.2013, 17:49
Ravioli cu somon, oferta lunii februarie la Chocolat

Ravioli cu somon, oferta lunii februarie la Chocolat

Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout lanseaza astazi, in Centrul Vechi, un nou meniu. Colectia “Le Bistrot” aduce rafinamentul gustului intr-o gama de preparate variate si rapid de pregatit, ideale in orice moment al zilei. Tot de astazi, clientii Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout se vor putea delecta si cu un preparat exceptional, disponibil in locatiile din Centrul Vechi si Dorobanti doar in luna februarie: Ravioli cu somon.

Vineri, 01.02.2013, 15:06
Top 8 utilizări neobişnuite pentru bere

Top 8 utilizări neobişnuite pentru bere

Românii sunt mari consumatori de bere aşa că ştiu foarte bine cum să utilizeze acest lichid. Ce faci însă dacă după o petrecere ţi-au rămas nişte sticle pline doar pe jumătate cu bere. Este păcat să arunci berea aceasta pe care o poţi folosi în diverse moduri.

Miercuri, 23.01.2013, 17:05
 Top 8 lucruri pe care nu le stiai despre cafea

Top 8 lucruri pe care nu le stiai despre cafea

Cafeaua este o bautura adorata si atat de des utilizata in intreaga lume, incat cu greu ti-ar veni sa crezi ca sunt o multime de lucruri pe care nu le stiai despre cafea. Iata numai cateva exemple:

Miercuri, 23.01.2013, 14:57
 Efectele miraculoase ale ciocolatei asupra trupului si sufletului

Efectele miraculoase ale ciocolatei asupra trupului si sufletului

Una dintre cele mai mari inventii ale omenirii este, fara doar si poate, ciocolata. Cei mai multi dintre oameni stiu cat de confortabila pentru suflet este ciocolata, insa putini stiu ca aceasta are efecte miraculoase asupra trupului si a mintii.

Vineri, 28.12.2012, 12:13
Un kilogram de caviar alb costa 65.000 de euro

Un kilogram de caviar alb costa 65.000 de euro

Toata lumea stie ca icrele negre ale sturionilor, cunoscute si sub numele de caviar, sunt, pe cat de gustoase, pe atat de scumpe. O ferma de familie din Austria s-a specializat, insa, in productia unei varietati si mai pretioase de caviar, care nu este negru, ci alb. Icrele sunt recoltate tot de la sturioni, cu o particularitate genetica extrem de rara.

Duminica, 23.12.2012, 10:26
Preparate de TOP CHEF - delicatese gatite de Joseph Hadad

Preparate de TOP CHEF - delicatese gatite de Joseph Hadad

Mancaruri delicioase de-ti lasa gura-apa. Pe pagina de Facebook a unuia dintre cei mai buni chefi din Romania sunt postate o serie de fotografii cu mancaruri absolut uimitoare!

Joi, 20.12.2012, 09:57
 Ce e in mancarea ta? 8 curiozitati despre aditivii alimentari

Ce e in mancarea ta? 8 curiozitati despre aditivii alimentari

Fie ca vrem sau nu, in mancarea noastra gasim si aditivi alimentari. Oricat de mult ne-am stradui, nu putem sa-i evitam total. Iata cateva curiozitati despre aditivii alimentari, dezvaluite de webmd.com.

Marti, 18.12.2012, 18:16
Carnea de curcan: 7 beneficii pentru sanatate

Carnea de curcan: 7 beneficii pentru sanatate

Carnea de curcan nu este printre alimentele traditionale romanesti, dar castiga tot mai mult teren nu numai pentru ca e gustoasa, satioasa si dietetica, dar si datorita contributiei importante la sanatatea noastra!

Duminica, 16.12.2012, 15:05
 Slabeste mancand! Alimente care grabesc pierderea de kilograme

Slabeste mancand! Alimente care grabesc pierderea de kilograme

De ce sa te infometezi cand poti si altfel sa pierzi kilogramele in plus? Slabeste mancand! Modifica-ti stilul de a gati si redu aportul caloric zilnic cu ajutorul acestor strategii de slabit testate in timp. Construieste-ti un program alimentar care sa includa aceste alimente ce accelereaza slabirea. Legumele, fructele si produsele lactate iti vor asigura aportul vitaminic necesar pentru o functionare perfecta a sistemului tau digestiv.

Vineri, 14.12.2012, 19:04
Efectele miraculoase ale rodiei asupra sanatatii tale

Efectele miraculoase ale rodiei asupra sanatatii tale

Daca n-ai gustat pana acum o rodie, ai avut ce pierde! Rodiile nu sunt doar niste fructe, sunt niste super fructe bogate in vitamine, minerale si fitonutrienti. Cercetatorii continua sa ne surprinda cu tot mai multe beneficii pe care rodia le aduce sanatatii fiecaruia dintre noi.

Marti, 11.12.2012, 15:36
 Atentie la cumparaturile de sezon! Vezi ce pericole te pandesc la piata

Atentie la cumparaturile de sezon! Vezi ce pericole te pandesc la piata

Sarbatorile se apropie cu pasi repezi si in fiecare gospodarie au inceput deja pregatirile. Fiecare familie isi face bugetul de cheltuieli si pornesc cu mic, cu mare la cumparaturi. Comerciantii sunt si ei pregatiti, insa nu toti indeplinesc conditiile necesare pentru o buna desfasurare a activitatii.

Luni, 10.12.2012, 10:42
5 surse vegetale de omega-3

5 surse vegetale de omega-3

Cand te gandesti la acizii grasi omega-3, automat ai in minte produsele din peste. Insa, multe alte alimente sunt surse importante de omega-3. Iata ce sa treci pe lista ta de cumparaturi data viitoare cand te duci la supermarket.

Miercuri, 05.12.2012, 12:28
Peste 100 de retete festive in editia de decembrie-ianuarie a revistei GoodFood! Acum, la toate chioscurile!

Peste 100 de retete festive in editia de decembrie-ianuarie a revistei GoodFood! Acum, la toate chioscurile!

In decembrie, GoodFood iti aduce peste 100 de retete delicioase de Sarbatori: aperitive usoare, carnati inveliti in bacon, garnituri de tot felul si deserturi fabuloase.

Marti, 04.12.2012, 13:31
Simona Gherghe a savurat in premiera cel mai rafinat produs din meniul Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout

Simona Gherghe a savurat in premiera cel mai rafinat produs din meniul Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout

Simona Gherghe a incercat vineri seara cel mai nou si mai sofisticat preparat din meniul Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout. Frumoasa prezentatoare de la Antena 1 a avut ocazia sa deguste, in premiera, medalionul de caprioara, preparat de care se vor putea bucura toti clientii Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout incepand de astazi.

Luni, 03.12.2012, 17:06
Masa de 1 Decembrie: Trei retete traditionale romanesti

Masa de 1 Decembrie: Trei retete traditionale romanesti

De 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei se sarbatoreste romaneste! De aceea, nu trebuie sa va lipseasca de pe masa preparatele traditionale romanesti.

Vineri, 30.11.2012, 11:09
Cum sa-ti reduci pofta de dulciuri

Cum sa-ti reduci pofta de dulciuri

Din ce in ce mai multi oameni isi doresc sa consume alimente fara zahar. Este si normal avand in vedere multiplele studii care au demonstrat cat de periculos este consumul de dulciuri. Si totusi, o viata fara zahar este oare posibila? Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa-ti reduci pofta de dulciuri.

Joi, 29.11.2012, 15:20
6 reguli de baza in alegerea mezelurilor si produselor din carne

6 reguli de baza in alegerea mezelurilor si produselor din carne

Cu totii facem cumparaturi: o data la doua saptamani, la o saptamana sau chiar cateva zile, intocmim liste cu cele de trebuinta casei si familiei noastre. Aproape mereu, din listele noastre face parte carnea, sub toate formele ei: carne pentru gatit, mezeluri sau specialitati din carne. Specialistii in chimie alimentara ne ofera cateva reguli esentiale in alegerea celor mai proaspete si de calitate produse din carne.

Luni, 26.11.2012, 12:58
3 alimente pe care n-ar mai trebui sa le consumi

3 alimente pe care n-ar mai trebui sa le consumi

Micul dejun este recomandat de cei mai mulţi dintre nutriţionişti, fiind masa cea mai importantă din zi. Indiferent care este scopul tău, doreşti să-ţi creşti masa musculară, să te antrenezi pentru maraton, să pierzi kilograme sau pur şi simplu doreşti să fii sănătos, trebuie să fii atent cu ce-ţi hrăneşti corpul zi de zi şi să acorzi o atenţie sporită micului dejun.

Duminica, 25.11.2012, 13:17
Omleta-gigant din 1.000 de oua, preparata la Timisoara

Omleta-gigant din 1.000 de oua, preparata la Timisoara

O omleta-gigant a fost preparata la Timisoara din o mie de oua, dupa o reteta pe care bucatarii banateni o respecta cu strictete de peste trei generatii. Gaigana, asa cum se numeste, merge bine cu rachia de prune si e nelipsita de la orice masa. Iar acum ar putea intra si in Cartea Recordurilor.

Sambata, 24.11.2012, 19:51
Muraturi cu saramura naturala

Muraturi cu saramura naturala

Sunt cele mai gustoase muraturi din lume, iar reteta succesului nu apartine in totalitate gospodinelor. La Ocnita, in judetul Dambovita, natura le da o mana ajutor doamnelor cand vine vorba de bucatele pentru iarna. Ele folosesc saramura gata preparata, luata direct apele ce trec peste dealurile pline de sare.

Sambata, 24.11.2012, 15:32
7 aditivi alimentari pe care ii poti consuma prin fast-food

7 aditivi alimentari pe care ii poti consuma prin fast-food

Traim intr-o lume in care toate sunt facute pe repede inainte, doar e secolul vitezei, nu? Nu mai avem timp sa ne vedem cu prietenii, nu mai avem timp sa ne facem treburile, nu mai avem timp sa facem miscare, nu mai avem timp sa gatim. Este mult mai comod sa dai fuga la fast-food-ul din colt care te imbie cu preparate care mai de care mai apetisante, fara sa iei in calcul aditivii alimentari. Pare ca faci economie de timp, insa uiti un aspect foarte important pentru tine: sanatatea ta.

Marti, 20.11.2012, 12:20
Desert demn de Top Chef: Copac din ciocolata, inalt de 5 metri!

Desert demn de Top Chef: Copac din ciocolata, inalt de 5 metri!

Un maestru ciocolatier din Franta s-a intrecut pe sine ca sa-si promoveze delicatesele. A creat un copac integral din ciocolata. Nu e vorba de unul in miniatura; "minunatia" are cinci metri inaltime si cantareste 5 tone! Desertul, demn de un show culinar precum Top Chef, a fost expus deja intr-o vitrina "apetisanta" din inima Parisului.

Vineri, 16.11.2012, 15:41
Ce trebuie sa mancam in Postul Craciunului pentru a ne mentine in forma respectand traditia

Ce trebuie sa mancam in Postul Craciunului pentru a ne mentine in forma respectand traditia

Astazi a inceput Postul Craciunului, asa ca cei care intentioneaza sail respecte trebuie sa inceapa sa-si schimbre regimul alimentar. Pe langa fatul ca nu trebuie sa consumam lactate, oua si carne, este important sa consumam alimente sanatoase.

Miercuri, 14.11.2012, 18:37
Este laptele sanatos pentru oameni? 10 argumente pro si contra

Este laptele sanatos pentru oameni? 10 argumente pro si contra

Cand vine vorba despre consumul de lapte, exista o multime de argumente pro si contra. Medicii si nutritionistii se contrazic deseori, incat pana, la urma, decizia apartine consumatorului. Iata 10 argumente pro si contra aduse specialisti, potrivit site-ului Procon.org.

Luni, 05.11.2012, 13:44
In curand vom manca banane in loc de cartofi

In curand vom manca banane in loc de cartofi

Vom manca banane in loc de cartofi. Este concluzia la care au ajuns cercetatorii de peste Ocean dupa ce au analizat schimbarile climatice. Culturile de porumb, orez si cartofi vor scadea dramatic din cauza incalzirii globale. Solutia propusa de americani: o alimentatie in care bananele sa stea la loc de cinste. Mai ales ca arborii tropicali vor putea fi crescuti in toate colturile lumii.

Duminica, 04.11.2012, 21:01
Sfaturi culinare pentru un post sanatos

Sfaturi culinare pentru un post sanatos

Carne, oua si lactate, toate trebuie sa dispara din frigidere in mai putin de doua saptamani. Pe 15 noiembrie incepe Postul Craciunului si odata cu el apare si intrebarea, ce mancam ca sa ne mentinem in forma? Atentie la cartofi, fasole si mai ales la uleiul pe care il folosim la gatit, daca nu vrem sa ne prinda Sarbatorile cu cateva kilograme in plus.

Duminica, 04.11.2012, 20:03
La Bruxelles se alege cea mai gustoasa bere: 40 de degustatori, 500 de sortimente, misiune imposibila!

La Bruxelles se alege cea mai gustoasa bere: 40 de degustatori, 500 de sortimente, misiune imposibila!

Cei mai buni 40 de degustatori din intreaga lume s-au adunat la Bruxelles ca sa aleaga cea mai gustoasa bere. Misiunea lor nu este deloc usoara. Au de ales din 500 de sortimente.

Sambata, 03.11.2012, 14:57
Vine iarna, schimbam meniul: Alimentele bogate in proteine si vitamine sunt de baza

Vine iarna, schimbam meniul: Alimentele bogate in proteine si vitamine sunt de baza

Odata cu instalarea anotimpului rece, este timpul sa schimbam felul in care facem cumparaturile. Alimentele pe care trebuie sa le cumparam de la supermarket sau de la piata difera prin faptul ca trebuie sa contina mai multe calorii.

Vineri, 02.11.2012, 12:45
Supa crema de Halloween, deliciul monstrilor. Vezi aici cum se prepara!

Supa crema de Halloween, deliciul monstrilor. Vezi aici cum se prepara!

Daca v-ati pregatit deja costumele si vreti sa respectati traditia americanilor si cand vine vorba de mancare, puteti prepara o supa crema de Halloween. Aceasta are cateva ingrediente speciale, care o fac sa aiba un aspect in ton cu sarbatoarea.

Miercuri, 31.10.2012, 11:47
Raiul gurmanzilor: In Harghita are loc "Festivalul vanatorilor", unde se servesc cele mai alese bucate!

Raiul gurmanzilor: In Harghita are loc "Festivalul vanatorilor", unde se servesc cele mai alese bucate!

Paradisul gurmanzilor s-a deschis la castelul Lazarea, in cadrul Festivalului Vanatorilor din Harghita. Ajuns la a doua editie, evenimentul a adunat sute de vanatori din patru judete ale tarii. Unii dintre ei au gatit vanatul cu aceeasi pasiune cu care au stat la panda. Altii, au expus propriile trofee.

Duminica, 28.10.2012, 12:00
Top 10 alimente foarte sanatoase

Top 10 alimente foarte sanatoase

Urmatoarele alimente au puteri nemaipomenite si sunt foarte sanatoase. Iti intaresc sistemul imunitar, tin diabetul si cancerul la distanta, iti protejeaza pielea, te ajuta sa dai jos kilogramele in plus si sa ai o silueta de invidiat. Daca deja le consumi des, este foarte bine. Daca nu, este momentul sa introduci aceste alimente in dieta ta si sa te umpli de energie si sanatate.

Vineri, 26.10.2012, 19:57
VIDEO! Mancarea, o simfonie: "Farfuria inteligenta", inventia creativa a unui roman!

VIDEO! Mancarea, o simfonie: "Farfuria inteligenta", inventia creativa a unui roman!

Fiecare masa ar putea deveni, in curand, o experienta muzicala, datorita unui roman inventiv. Tanarul a creat o farfurie care nu numai ca ghiceste fiecare ingredient din mancare, dar ii atribuie si o nota muzicala specifica. Astfel, fiecare preparat se transforma intr-o simfonie.

Vineri, 26.10.2012, 18:41
Atentie!!! Junk food-ul influenteaza dezvoltarea fatului!

Atentie!!! Junk food-ul influenteaza dezvoltarea fatului!

Oamenii de stiinta din Barcelona, Spania, au facut o descoperire importanta pentru orice gravida. Fumatul nu este singurul daunator in timpul sarcinii. Junk food, cum ii spun americanii, poate afecta buna dezvoltare a copilului.

Joi, 25.10.2012, 14:18
Meniul virtual, inventie romaneasca

Meniul virtual, inventie romaneasca

Trei romani revolutioneaza lumea restaurantelor. Au conceput primul meniu virtual alcatuit din pozele facute chiar de clientii localului. Tinerii lucreaza in New York, in publicitate si, datorita lor, am putea, in curand, sa navigam online printre zeci de preparate culinare. Si sa stim exact ce comandam, atunci cand mancam in oras.

Duminica, 21.10.2012, 20:44
x