Antena Căutare

Food

Gateste cele mai noi retete culinare alaturi de Chefii Antena 1. Descopera retetele de mancare traditionala romaneasca si secretele bucatariei internationale.

Rețeta lui Vlădutz: Salată de cartofi în stil german

Rețeta lui Vlădutz: Salată de cartofi în stil german

Vlădutz de la ”Neatza” vă propune ca astăzi să fiți un pic ”internaționali” și să gătiți salată de cartofi în stil german, o rețetă consistentă, gustoasă și ușor de preparat.

Marti, 28.01.2014, 08:39
Rețeta lui Vlădutz: Vrăbioară în stil ardelenesc

Rețeta lui Vlădutz: Vrăbioară în stil ardelenesc

Pentru acest început de săptămână, Vlădutz de la ”Neatza” vă propune să gătiți vrăbioară în stil ardelenesc, o rețetă gustoasă și ușor de preparat.

Luni, 27.01.2014, 08:22
Rețeta lui Vlădutz: Prăjitura Zăpezii

Rețeta lui Vlădutz: Prăjitura Zăpezii

Pentru că astăzi se anunță ninsori în toată țara, Vlădutz de la ”Neatza” vă propune să preparați o prăjitură delicioasă, prăjitura zăpezii, ce vă va răsfăța papilele

Vineri, 24.01.2014, 08:41
Rețeta lui Vlădutz: Antricot răsfățat cu legume

Rețeta lui Vlădutz: Antricot răsfățat cu legume

Astăzi, Vlădutz de la ”Neatza” vă propune o rețetă gustoasă și sănătoasă de antricot răsfățat cu multe legume.

Joi, 23.01.2014, 08:30
Rețeta lui Vlădutz: Musaca specială

Rețeta lui Vlădutz: Musaca specială

Dacă ați rămas în pană de idei și nu mai știți ce să gătiți, Vlădutz de la ”Neatza” vă propune să preparați musaca specială, o rețetă delicioasă, ce îți va răsfăța papilele.

Miercuri, 22.01.2014, 08:33
Rețeta lui Vlădutz: Pulpe cu parfum de iarnă

Rețeta lui Vlădutz: Pulpe cu parfum de iarnă

Cum temperaturile au scăzut și doar câteva zile ne mai despart până iarna își va intra în drepturi depline, Vlădutz de la ”Neatza” vă propune o rețetă specială și anume, pulpe cu parfum de iarnă.

Marti, 21.01.2014, 08:33
Rețeta lui Vlădutz: Spaghete cu stil

Rețeta lui Vlădutz: Spaghete cu stil

Vlădutz de la ”Neatza” vă propune să preparați spaghete cu stil rețetă gustoasă și, mai ales, nu necesită mult timp de gătire.

Luni, 20.01.2014, 08:22
Te-ai săturat de lingura de lemn? Iată cum poţi prepara cea mai delicioasă maioneză, în doar DOUĂ minute!

Te-ai săturat de lingura de lemn? Iată cum poţi prepara cea mai delicioasă maioneză, în doar DOUĂ minute!

Ştim că maioneza din comerţ este extrem de nesănătoasă, iar pentru a o prepara acasă ai nevoie de multă răbdare!

Vineri, 17.01.2014, 15:45
Rețeta lui Vlădutz: Prăjitură Miruna

Rețeta lui Vlădutz: Prăjitură Miruna

Pentru că mulți dintre noi suntem deja cu gândul la weekend, Vlădutz de la ”Neatza” vă propune să preparați prăjitura Miruna, o rețetă delicioasă și răcoritoare, ce conține multe fructe și ciocolată fină.

Vineri, 17.01.2014, 09:49
Rețeta lui Vlădutz: Aripioare în horă de fructe

Rețeta lui Vlădutz: Aripioare în horă de fructe

Vlădutz de la ”Neatza” vă propune ca astăzi să vă răsfățați papilele cu o aripioare în horă de fructe, o rețetă delicioasă, ușor de pregătit.

Joi, 16.01.2014, 08:19
Rețeta lui Vlădutz: Chifteluțe delicate

Rețeta lui Vlădutz: Chifteluțe delicate

Dacă nu mai știți ce să gătiți, Vlădutz de la ”Neatza” vă propune o rețetă de chifteluțe delicate, care este ușor de pregătit.

Miercuri, 15.01.2014, 08:54
Rețeta lui Vlădutz: Mușchiuleț stilat

Rețeta lui Vlădutz: Mușchiuleț stilat

Astăzi, Vlădutz de la ”Neatza” vă propune o rețetă delicioasă de mușchiuleț stilat.

Marti, 14.01.2014, 08:21
Pizza cu carne de piton sau broască

Pizza cu carne de piton sau broască

Ştim sigur că pisica norocoasă găsită la 430 de kilometri distanţă a avut parte şi de un meniu pe cinste. Însă cu siguranţă nu a primit pizza cu carne de piton sau broască.

Vineri, 10.01.2014, 17:14
Tort personalizat, de Revelion

Tort personalizat, de Revelion

De Revelion, românii vor dulce sub orice formă. Dar mai ales în formă de animale. Au comandat torturi cu peşti, capre cu 3 iezi sau şoricei din desenele animate. Cei cu bani au ales tortul în care să fie ascunse sticle de şamanie, multe steluţe şi mult sclipici comestibil.

Sambata, 28.12.2013, 19:35
O masă copioasă de Crăciun are cel puțin 4.500 de calorii

O masă copioasă de Crăciun are cel puțin 4.500 de calorii

În seara aceasta românii pun pe mese bombele. Bombele calorice. Preparatele româneşti gustoase conţin aproape întotdeauna grăsime. Oamenii se înfruptă cu poftă şi. fără măsură, apoi trag ponoasele.

Marti, 24.12.2013, 19:49

În Ajun, Chef Nicolai, de la Top Chef, te învață cum să gătești o fripură delicioasă

Sărbătorile înseamnă însă şi festin. Mâncare multă şi bună. Cum ar fi cea făcută de maramureşeni.După ce ieri ne-a gătit sărmăluţe, astăzi, Chef Nicolai face friptură

Marti, 24.12.2013, 13:18
Sarmale ca în Maramureş, cu chef Nicolai Nicolai Tand

Sarmale ca în Maramureş, cu chef Nicolai Nicolai Tand

Ce iese dacă iei un bucătar renumit, o listă lungă de tradiţii şi ceva carne de porc bine preparată? Răspunsul e simplu: o masă de Crăciun sa o tii minte tot anul. Ne-a dovedit-o chef Nicolai, care anul acesta a mers acasă, în Maramureş.

Luni, 23.12.2013, 19:36
Rețeta lui Vlădutz: Chifteluțe fermecate

Rețeta lui Vlădutz: Chifteluțe fermecate

Pentru că mai este foarte puțin până la Crăciun, Vlădutz de la ”Neatza” vă propune o rețetă delicioasă de chifteluțe fermecate.

Vineri, 20.12.2013, 09:34
Rețeta lui Vlădutz: Gustărică între mese

Rețeta lui Vlădutz: Gustărică între mese

Vlădutz de la ”Neatza” vă propune, astăzi, să vă preparați propria gustărică între mese, deoarece este mult mai sănătoasă față de alte produse pe care ați fi tentați să le consumați.

Joi, 19.12.2013, 08:28
Rețeta lui Vlădutz: Mușchiuleț unguresc

Rețeta lui Vlădutz: Mușchiuleț unguresc

Astăzi, Vlădutz de la ”Neatza” vă propune o rețetă delicioasă de mușchiuleț unguresc , ce se prepară foarte ușor:

Miercuri, 18.12.2013, 08:47
Rețeta lui Vlădutz: Macaroane cu brânză

Rețeta lui Vlădutz: Macaroane cu brânză

Macaroanele cu brânză sunt un preparat îndrăgit de numeroase persoane, motiv pentru care Vlădutz de la ”Neatza” a pregătit o rețetă delicioasă, ce vă vor răsfăța papilele.

Marti, 17.12.2013, 09:02
Rețeta lui Vlădutz: Antricot de vițel cu țelină

Rețeta lui Vlădutz: Antricot de vițel cu țelină

Vlădutz de la Neatza vă recomandă o rețetă delicioasă, de antricot de vițel cu țelină, ce este foarte simplu de preparat și vă va răsfăța papilele.

Luni, 16.12.2013, 09:53
SPECIAL! Ciocolata, un aliat al dietei

SPECIAL! Ciocolata, un aliat al dietei

Consumul de ciocolată în timpul curelor de slăbire favorizează pierderea în greutate.

Vineri, 13.12.2013, 20:30
Rețeta lui Vlădutz: Paste alintate

Rețeta lui Vlădutz: Paste alintate

Vlădutz de la ”Neatza” vă propune, pentru astăzi, o rețetă gustoasă de paste răsfățate, menite să vă delecteze papilele.

Joi, 12.12.2013, 09:34
Rețeta lui Vlădutz: Curcan cu sos de alune

Rețeta lui Vlădutz: Curcan cu sos de alune

Astăzi, Vlădutz de la Neatza vă propune o rețetă delicioasă de curcan cu alune, un preparat ce se gătește rapid și este benefic pentru sănătate fiind bogat în proteine.

Miercuri, 11.12.2013, 08:45
Rețeta lui Vlădutz: Șnițez bavarez

Rețeta lui Vlădutz: Șnițez bavarez

Pentru această zi friguroasă, Vlădutz de la Neatza vă propune o rețetă delicioasă de piure cu nuci caramelizate și șnițel bavarez.

Marti, 10.12.2013, 08:53
Iubitori de FIFA, bucurați-vă! Cina de Crăciun poate fi servită...la conservă

Iubitori de FIFA, bucurați-vă! Cina de Crăciun poate fi servită...la conservă

Pasionații de jocuri video vor fi extrem de încântați că nu trebuie să se mai oprească din jucat pentru masa festivă de Crăciun

Vineri, 06.12.2013, 11:43
Rețeta lui Vlădutz: Fasole în stil mediteranean

Rețeta lui Vlădutz: Fasole în stil mediteranean

Astăzi, Vladutz de la Neatza vă propune să preparați o rețetă potrivită pentru temperaturile scăzute de afară și anume, “Fasole în stil mediteranean”.

Joi, 05.12.2013, 09:13
Rețeta lui Vlădutz: Aripioare în stil hawaian

Rețeta lui Vlădutz: Aripioare în stil hawaian

Dacă sunteți cu gândul la soare, la mare și vă este foarte dor de mirosul de plajă, Vlădutz de la ”Neatza” vă propune să pregătiți o rețetă delicioasă de aripioare în stil hawaian.

Marti, 03.12.2013, 09:27
Rețeta lui Vlădutz: Tocăniță de iarnă gustoasă

Rețeta lui Vlădutz: Tocăniță de iarnă gustoasă

Astăzi, Vlădutz de la ”Neatza” vă propune o rețetă de tocăniță gustoasă, perfectă pentru această perioadă.

Luni, 02.12.2013, 09:18
Rețeta lui Vlădutz: Supă cremă de fasole cu jumări

Rețeta lui Vlădutz: Supă cremă de fasole cu jumări

Astăzi, Vlădutz a pregătit o rețetă ce conține multe calorii, dar care este foarte delicioasă. Supă cremă de fasole cu jumări este propunerea bucătarului de la ”Neatza” această zi friguroasă.

Joi, 28.11.2013, 08:37
Rețeta lui Vlădutz: Tocăniță reușită

Rețeta lui Vlădutz: Tocăniță reușită

Cum sărbătorile de iarnă se apropie și cu toții ne vom înfrupta din preparate de porc, astăzi, Vlădutz de la Neatza a pregătit o rețetă delicioasă cu legume și ciolan afumat.

Miercuri, 27.11.2013, 08:36
Rețeta lui Vlădutz: ”Penne Flaviene”

Rețeta lui Vlădutz: ”Penne Flaviene”

În cinstea vecinei sexy de la ”Neatza”, Vlădutz a decis să pregăteasă o rețetă absolut delicioasă, de penne Flavienne.

Marti, 26.11.2013, 08:47
Rețeta lui Vlădutz: Plăcerea gustului

Rețeta lui Vlădutz: Plăcerea gustului

Astăzi, Vlădutz de la ”Neatza” vă propune să începeți săptămâna cu o rețetă de post, denumită ”Plăcerea gustului”. Este perfectă pentru a-ți răsfăța papilele și foarte asemănătoare cu o musaca musaca...vegetariană

Luni, 25.11.2013, 08:39
Minerală sau plată? Cât de importantă este apa la masă şi cum o alegem

Minerală sau plată? Cât de importantă este apa la masă şi cum o alegem

Apa nu-i ca vinul, însă poate strica spriţul. Şi asta pentru că puţini au răbdare să se uite pe etichetele sticlelor atunci când merg la cumpărături.

Duminica, 24.11.2013, 21:04
Rețeta lui Vlădutz: Spaghete cu parfum de weekend

Rețeta lui Vlădutz: Spaghete cu parfum de weekend

Astăzi, Vlădutz de la ”Neatza” îți propune o rețetă delicioasă de spaghete cu parfum de weekend, ce îți va aminti de vacanța de vară.

Vineri, 22.11.2013, 08:54
Rețeta lui Vlădutz: File de calvados

Rețeta lui Vlădutz: File de calvados

Vlădutz de la ”Neatza” a gătit astăzi file cu calvados, o rețetă rapidă și este foarte delicioasă, ba chiar nobilă.

Joi, 21.11.2013, 08:38
Rețeta lui Vlădutz: Mini baghetă magică

Rețeta lui Vlădutz: Mini baghetă magică

Astăzi, Vlădutz de la ”Neatza” îți propune să gătești o mini baghetă magică, un preparat delicios și rapid, perfect pentru a-l servi dimineața sau pentru a-l consuma la serviciu.

Miercuri, 20.11.2013, 08:49
Rețeta lui Vlădutz: Kafta la fix

Rețeta lui Vlădutz: Kafta la fix

Astăzi, Vlădutz de la ”Neatza” , îți propune o rețetă delicioasă, de kafka la fix, un preparat libanez, extrem de îndrăgit de numeroase persoane.

Marti, 19.11.2013, 09:05
Rețeta lui Vlădutz: Pasta Tonno

Rețeta lui Vlădutz: Pasta Tonno

Astăzi, Vlădutz de la ”Neatza” îți propune să gătești o rețetă delicioasă de ”Pasta Tonno”. Ingrediente: -    500 g paste penne -    Trei cutii de rosii in bulion -    Patru ardei iuti -    Doi catei de...

Luni, 18.11.2013, 08:26
Rețeta lui Vlădutz: Fasole bătută cu sos de toamnă târzie

Rețeta lui Vlădutz: Fasole bătută cu sos de toamnă târzie

Astăzi, Vlădutz, de la ”Neatza”, îți recomandă să pregătești o rețetă de post și anume fasole bătută cu sos de toamnă târzie.

Vineri, 15.11.2013, 11:44
Rețeta lui Vlădutz: Văcuță cu țelină

Rețeta lui Vlădutz: Văcuță cu țelină

O singură zi mai ai la dispoziție ca să te răsfeți! Vlădutz, de la ”Neatza”, îți recomandă să gătești văcuță cu țelină, înainte de a intra în Postul Crăciunului.

Joi, 14.11.2013, 08:27
Rețeta lui Vlădutz: Cremă Carnavalle

Rețeta lui Vlădutz: Cremă Carnavalle

Astăzi, Vlădutz, de la ”Neatza”, îți recomandă să gătești o cremă carnavalle delicioasă și, în același timp sănătoasă, ce te va ajuta să te menții în formă.

Miercuri, 13.11.2013, 09:05
Prinţesa Polonic, Anca Lungu, “fură” reţete de la Chef Nicolai

Prinţesa Polonic, Anca Lungu, “fură” reţete de la Chef Nicolai

Prezintă Observatorul orei 19 din week-end, însă, în timpul liber, este Prinţesa Polonic. Anca Lungu este pasionată de bucătărie. De fapt, am putea spune că este o adevărată profesionistă în gastronomie.

Marti, 12.11.2013, 14:09
Rețeta lui Vlădutz: Pui cu sos de parmezan și mămăliguță ”cimbrată”

Rețeta lui Vlădutz: Pui cu sos de parmezan și mămăliguță ”cimbrată”

Vlădutz, de la ”Neatza” cu Răzvan și Dani, îți recomandă să gătești astăzi pui cu sos de parmezan, un preparat delicios, ce se gătește rapid.

Marti, 12.11.2013, 08:25
Păstorel Teodoreanu, criticul fin ca un pahar de Muscat Otonel

Păstorel Teodoreanu, criticul fin ca un pahar de Muscat Otonel

A fost unul dintre cei mai mari gurmanzi și iubitori de vinuri de pe plaiurile mioritice, capabil să recunoască până și orientarea geografică a locului pe care se găsea via! Epigramist ca nimeni altul, și-a scris propriul epitaf Aici doarme Păstorel, Băiat bun și suflet fin, Dacă treceți pe la el Nu-l treziți, că cere vin!

Luni, 11.11.2013, 14:42
Rețeta lui Vlădutz: Păstrăv fermecat

Rețeta lui Vlădutz: Păstrăv fermecat

Astăzi, Vlădutz, de la ”Neatza” cu Răzvan și Dani, îţi propune o rețetă delicios de sănătoasă cu păstrăv fermecat.

Luni, 11.11.2013, 08:44
Rețeta lui Vlădutz: Mușchiuleț de porc delicios

Rețeta lui Vlădutz: Mușchiuleț de porc delicios

Vlădutz, de la ”Neatza” cu Răzvan și Dani, îți propune ca la sfârșit de săptămână să te răsfeți cu mușchiuleț de porc, un preparat delicios, ce îți va încânta papilele.

Vineri, 08.11.2013, 08:29
Rețeta lui Vladutz: Salată de cartofi în stil ”Neatza”

Rețeta lui Vladutz: Salată de cartofi în stil ”Neatza”

Dacă ești un fan înrăit al emisiunii și nu ratezi nicio ediție, Vladutz îți recomandă să pregătești o salată de cartofi specială, în stil ”Neatza”

Joi, 07.11.2013, 08:33
Branza de burduf, costita si sarmalute: Mancarea traditionala romaneasca, magnet pentru turistii straini

Branza de burduf, costita si sarmalute: Mancarea traditionala romaneasca, magnet pentru turistii straini

Bulz traditional cu branza de burduf si costita afumata, sarmale in foi de vita, pastrama de oaie lasata la macerat in vin alb si slaninuta afumata udata din plin cu palinca. Toate sunt ca un magnet pentru turistii straini.

Duminica, 03.11.2013, 21:14
x