Gateste cele mai noi retete culinare alaturi de Chefii Antena 1. Descopera retetele de mancare traditionala romaneasca si secretele bucatariei internationale.
După ce faimoasa melodie a lui Pharrell Williams, a înnebunit milioane de oameni din toate colțurile lumii, Vlădutz de la ”Neatza” vă propune să pregătiți o prăjitură delicioasă, Happy.
Vineri, 25.04.2014, 08:06Ai rămas în pană de idei și nu mai știi ce să gătești? Ei bine, Vlădutz de la ”Neatza” îți recomandă să pregătești tortelini scăldați în brânzeturi.
Joi, 24.04.2014, 08:16După ce ne-am răsfățat cu pască, drob de miel, cozonaci și alte prăjituri delicioase, a venit momentul să ne întoarcem la mâncăruri…mai light.
Miercuri, 23.04.2014, 08:41Nutritionistii recomanda utilizarea cerealelor integrale, a fainii integrale si consumarea painii din faina integrala. Dar oare faina alba nu e tot din grau? Sau cu ce se deosebeste orezul alb de cel brun? Nu e tot orez? Care este diferenta dintre ele si de ce unele sunt mai bune decat altele?
Marti, 22.04.2014, 12:04Bucătăreală, nu glumă! În Haux, Franța, a devenit o tradiție ca, în fiecare luni după Paște, bucătarii iscusiți să pregătească un festin demn de Cartea Recordurilor.
Marti, 22.04.2014, 09:33Vlădutz de la ”Neatza” este mereu pregătit cu rețete delicioase, gata să vă răsfețe papilele, motiv pentru care astăzi, în cea de-a doua zi de Paște, acesta vă recomandă cremșnit.
Luni, 21.04.2014, 08:46Horia Vîrlan, expertul jurat de la unicul show culinar cu copii, „Junior Chef” le recomandă românilor o reţetă specială de drob, diferită faţă de cea clasică, dar extrem de gustoasă. Juratul mărturiseşte că este întrebat frecvent care sunt preparatele potrivite pentru masa de Paşte, care să nu fie clasice, dar să aibă, totuşi, ceva tradiţional. Horia spune că nu ai cum să dai greş cu drobul de pasăre în aluat, la masa de Paşte.
Vineri, 18.04.2014, 13:54Iată o rețetă rapidă de pască cu brânză! Durează doar 10 minute, nu e nevoie de aluat și este extrem de delicioasă!
Vineri, 18.04.2014, 10:23Dacă nu ați stabilit încă ce preparate veți găti de Paște, Vlădutz de la ”Neatza” vă recomandă cartofi cu ștevie, o rețetă delicioasă, pe care o puteți servi ca garnitură la friptură ori ca fel principal.
Vineri, 18.04.2014, 09:18E Săptămâna Patimilor. în bucătărie pentru gospodine. Şi nu numai femeile trebuie să-şi suflece mâinile. Chiar şi regele internaţional al rromilor, Dorin Cioabă şi-a pus şorţul. Iar astăzi o va face din nou.
Vineri, 18.04.2014, 08:28Apetitul românilor pentru distracţie, mâncare din belşug şi râuri de alcool nu mai e o surpriză pentru nimeni, mai ales cu ocazia sărbătorilor. Ştim, masa de Paşte reprezintă belşug şi voie bună, dar asta nu înseamnă că trebuie neapărat să întrecem măsura.
Vineri, 18.04.2014, 07:27Se spune că cele mai frumoase sărbători sunt cele petrecute acasă, cu familia. Dar când nu ai cum să ajungi acasă, aduci vine "casa" la tine. O brutărie dintr-o localitate din Satu Mare pregăteşte pască special pentru românii stabiliţi în Franţa, Belgia sau Italia. Şi, de ce nu, şi pentru străini.
Joi, 17.04.2014, 13:39Chiar dacă vremea nu ține cu noi, iar ploile nu contenesc să se oprească Vlădutz de la ”Neatza” vă propune să întâmpinați primăvara cu bucurie...cu bucurie de primăvară, o rețetă absolut delicioasă, ce îți va răsfăța papilele.
Joi, 17.04.2014, 08:16Oamenii de ştiinţă americani au făcut o listă apocaliptică, în care figurează alimente care vor dispărea în următorii 20 de ani
Miercuri, 16.04.2014, 22:47Viitoarele mame trebuie să-şi supravegheze alimentaţia mult mai mult decât restul femeilor. Doctorii au demonstrat deja că nu e nevoie să mănânce cât pentru doi. Dar au făcut şi o listă cu alimentele care ar fi bine să fie evitate, pentru ca sarcina să nu fie pusă în pericol. Anca Lungu, jurata Junior Chef, ştie toate aceste lucruri, aşa că şi-a adaptat dieta astfel încât să nu-şi deranjeze cu nimic fiica pe care o va aduce pe lume cât de curând. A renunţat la o grămadă de preparate, dar, ca să compenseze, a învăţat noi reţete culinare.
Miercuri, 16.04.2014, 08:39Fie că iubești la nebunie pastele, fie că le detești, trebuie să încerci spaghetele săsești, o rețetă absolut delicioasă, pe care ți-o propune Vlădutz de la Neatza!
Miercuri, 16.04.2014, 08:25Roşiile cherry sunt extrem de gustoase şi de sănătoase. Iată cum le poţi tăia în mai puţin de zece secunde!
Marti, 15.04.2014, 15:43Este o rețetă ce se poate prepara foarte bine și de Paște, dacă se înlocuiește carnea de porc cu cea tradițională de miel
Marti, 15.04.2014, 08:34Astăzi, într-o zi de luni însorită, Vldutz gătește Paste Flaviene. Și nu stați pe gânduri, nu au nicio legătură cu Flavia!
Luni, 14.04.2014, 08:37E vineri, o zi în care trebuie să fim dulci sau să ne îndulcim. Și din puține ingrediente puține trebuie făcută o prăjitură delicioasă, ce să fie gata în maxim 30 de minute
Vineri, 11.04.2014, 10:22Vă plac cozonacii și nu vă imaginați sărbători fără unul pe masă, dar vă temeți și pentru sănătatea dumneavoastră. Mai ales dacă nu faceți parte dintre cei care au timp să-i prepare acasă
Vineri, 11.04.2014, 09:28Cel mai iscusit bucătar, Vlădutz de la Neatza, ne încântă azi cu un deliciu culinar. Greu dar foarte gustos: Şniţel cu champignon a la creme
Joi, 10.04.2014, 08:46Vladuț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a pregătit astăzi o reteta de "Picantele de primăvară"
Miercuri, 09.04.2014, 09:06Din ciclul ce bunătăți matinale mai pregătește Vlădutz, azi avem Aripioare în stil german
Marti, 08.04.2014, 08:30La început de săptămână, Vlădutz pregătește o rețetă gustoasă de tot: Fluturași de primăvară
Luni, 07.04.2014, 09:26În aer se ”simte” deja miros de week-end, astfel că Vlădutz de la ”Neatza” vă propune să vă răsfățați cu o prăjitură gustoasă, numită sugestiv ”visul căpșunilor”.
Vineri, 04.04.2014, 08:08Cozonacii ocupă un loc special în bucătăria românească şi nu există sărbătoare la care gospodinele să nu încerce să-i prepare sau să-i cumpere de la cele mai pricepute. Pentru că se apropie Paştele, merită să testaţi ă reţetă specială, de la 1800, recomandată la acea vreme de Mihail Kogălniceanu şi Costache Negruzzi.
Miercuri, 02.04.2014, 10:38Cum ziua de astăzi este tare mohorâtă, Vlădutz de la ”Neatza” vă propune să vă răsfățați cu paste delicate, un preparat delicios și ușor de preparat.
Miercuri, 02.04.2014, 08:33Ca de fiecare dată, Vlădutz de la ”Neatza” e la datorie și vă propune o rețetă delicioasă de fasole țărănească. Se prepară ușor și este foarte gustoasă.
Marti, 01.04.2014, 08:53Este o zi de vineri, cu vreme cam urâtă ce-i drept, dar să nu stricăm buna-dispoziție că urmează zilele de weekend
Vineri, 28.03.2014, 08:20Cremoasă, extrem de gustoasă şi dorită oricând, crema de ciocolată cu alune are în spate o istorie interesantă, dar puţin ştiută
Joi, 27.03.2014, 16:08Dacă sunt păstrate în condiţii optime, unele alimente pot fi consumate chiar şi după ce expiră termenul de valabilitate!
Joi, 27.03.2014, 15:29Helena Rizzo, chef la un restaurant din Brazilia, a fost desemnată cea mai bună femeie bucătar din lume!
Joi, 27.03.2014, 14:32Spre finalul săptămânii, Vlădutz a pregătit, din cotlet de porc și sos delicios, un rasol roze
Joi, 27.03.2014, 09:02Astăzi, Vlădutz de la ”Neatza” vă propune să vă delectați cu medallion cu sos dulce de muștar, un preparat delicios și ușor de gătit, perfect pentru o zi de miercuri.
Miercuri, 26.03.2014, 08:16O zi mohorâtă de marți trebuie ”asezonată” cu o rețetă gustoasă, motiv pentru care Vlădutz de la ”Neatza” îți propune să prepari o delicatesă din somon și ton. Este o rețetă ce se gătește rapid și îți va răsfăța papilele.
Marti, 25.03.2014, 08:21Atunci când ai un program încărcat și ești tot timpul pe fugă este foarte important să încerci să mănânci sănătos, motiv pentru care Vlădutz de la ”Neatza” îți recomandă șnițelucky. Este o gustare delicioasă și ușor de pregătit!
Luni, 24.03.2014, 08:47Giovanni Piselli, simpaticul italian care i-a convins pe juraţii concursului culinar de la Antena1 să îi dea marele premiu, organizează acum cursuri de gătit. Şi nu sunt puţini amatorii care vor să guste din tainele bucătăriei sale.
Sambata, 22.03.2014, 16:59Hot dog-ul este făcut din resturile de carne de porc şi de vită, rămase după tăierea celor mai bune bucăţi pentru friptură. Ele sunt băgate într-o maşină specială şi tocate până când ajung ca o pastă
Vineri, 21.03.2014, 13:13O zi însorită de primăvară. Și nu orice zi, ci una de vineri nu se poate "asorta" decât cu o prăjitură delicioasă făcută de cel mai iscusit bucătar, Vlădutz
Vineri, 21.03.2014, 09:10Vlădutz se pregăteşte de weekend, iar nouă ne-a pregătit, pui în stil prorpiu, mai ales că astăzi avem nevoie de energie şi vitamine
Joi, 20.03.2014, 09:02La jumătatea săptămânii, avem nevoie de energie. Vlădutz a pregătit o rețetă delicioasă, cu aromă... prețioasă
Miercuri, 19.03.2014, 09:29La gastronomie, suntem buni. Şi e normal să profităm. Aşa că, România vinde tot mai multe produse agroalimentare peste graniţă. În sfârşit, după 20 de ani cifrele arată ca exporturile au bătut importurile.
Luni, 17.03.2014, 19:55E vineri și…deja simțim miros de week-end, motiv pentru care Vlădutz de la ”Neatza” vă recomandă să preparați o rețetă delicioasă de cremșnit imperial.
Vineri, 14.03.2014, 08:33Temperaturile ridicate din ultimele zile, alături de soarele generos te determină să simți ”miros” de primăvară, motiv pentru care Vlădutz de la ”Neatza” îți propune să prepari risotto cu spanac.
Joi, 13.03.2014, 08:30Poate fi considerată un simbol al venirii primăverii, creşte pretutindeni şi este o plantă apreciată pentru calităţile sale medicinale. Primăvara, urzicile ar trebui să fie nelipsite din meniurile noastre
Miercuri, 12.03.2014, 13:43Ești o persoană foarte ocupată, iar timpul nu-ți permite să gătești? Ei bine, Vlădutz de la ”Neatza” îți propune o rețetă delicioasă și rapidă – baghetă rustică înobilată cu brânzeturi.
Miercuri, 12.03.2014, 08:34O zi însorită de marți poate deveni perfectă dacă alegi să prepari o rețetă delicioasă. Vlădutz de la ”Neatza” îți recomandă ca astăzi să-ți răsfeți papilele cu medallion de primăvară.
Marti, 11.03.2014, 11:10V-aţi putea imagina un băieţel de doar 8 ani gătind ton roşu în crustă de susan cu salsa de avocado? Nu aţi crede că ar putea face nici măcar cartofi prăjiţi. Ei bine... va înşelaţi! El există şi îl cheamă Rareş Pop!
Luni, 10.03.2014, 22:24Alexandru Ariton are un vis: să câştige Junior Chef. Asta pentru că vrea să doneze premiul unei fiinţe speciale din viaţa lui. Nu e mama, sora sau bunica lui. Nici măcar un amic de joacă. Ci pisica lui, Ţiţi
Luni, 10.03.2014, 22:10