Antena Căutare

Food

Gateste cele mai noi retete culinare alaturi de Chefii Antena 1. Descopera retetele de mancare traditionala romaneasca si secretele bucatariei internationale.

Rețeta lui Vlădutz: Prăjitură Happy

Rețeta lui Vlădutz: Prăjitură Happy

După ce faimoasa melodie a lui Pharrell Williams, a înnebunit milioane de oameni din toate colțurile lumii, Vlădutz de la ”Neatza” vă propune să pregătiți o prăjitură delicioasă, Happy.

Vineri, 25.04.2014, 08:06
Rețeta lui Vlădutz: Tortelini scăldați în brânzeturi

Rețeta lui Vlădutz: Tortelini scăldați în brânzeturi

Ai rămas în pană de idei și nu mai știi ce să gătești? Ei bine, Vlădutz de la ”Neatza” îți recomandă să pregătești tortelini scăldați în brânzeturi.

Joi, 24.04.2014, 08:16
Rețeta lui Vlădutz: Pui cu pelerină de șuncă!

Rețeta lui Vlădutz: Pui cu pelerină de șuncă!

După ce ne-am răsfățat cu pască, drob de miel, cozonaci și alte prăjituri delicioase, a venit momentul să ne întoarcem la mâncăruri…mai light.

Miercuri, 23.04.2014, 08:41
Care pâine e mai bună şi de ce

Care pâine e mai bună şi de ce

Nutritionistii recomanda utilizarea cerealelor integrale, a fainii integrale si consumarea painii din faina integrala. Dar oare faina alba nu e tot din grau? Sau cu ce se deosebeste orezul alb de cel brun? Nu e tot orez? Care este diferenta dintre ele si de ce unele sunt mai bune decat altele?

Marti, 22.04.2014, 12:04
Pofticioșii să stea departe! Asta e cea mai mare omletă din lume!

Pofticioșii să stea departe! Asta e cea mai mare omletă din lume!

Bucătăreală, nu glumă! În Haux, Franța, a devenit o tradiție ca, în fiecare luni după Paște, bucătarii iscusiți să pregătească un festin demn de Cartea Recordurilor.

Marti, 22.04.2014, 09:33
Rețeta lui Vlădutz: Cremșnit

Rețeta lui Vlădutz: Cremșnit

Vlădutz de la ”Neatza” este mereu pregătit cu rețete delicioase, gata să vă răsfețe papilele, motiv pentru care astăzi, în cea de-a doua zi de Paște, acesta vă recomandă cremșnit.

Luni, 21.04.2014, 08:46
Ce reţetă de Paşte le recomandă Horia Vîrlan românilor

Ce reţetă de Paşte le recomandă Horia Vîrlan românilor

Horia Vîrlan, expertul jurat de la unicul show culinar cu copii, „Junior Chef” le recomandă românilor o reţetă specială de drob, diferită faţă de cea clasică, dar extrem de gustoasă. Juratul mărturiseşte că este întrebat frecvent care sunt preparatele potrivite pentru masa de Paşte, care să nu fie clasice, dar să aibă, totuşi, ceva tradiţional. Horia spune că nu ai cum să dai greş cu drobul de pasăre în aluat, la masa de Paşte.

Vineri, 18.04.2014, 13:54
REȚETĂ de Paște: Pască rapidă fără aluat

REȚETĂ de Paște: Pască rapidă fără aluat

Iată o rețetă rapidă de pască cu brânză! Durează doar 10 minute, nu e nevoie de aluat și este extrem de delicioasă!

Vineri, 18.04.2014, 10:23
Rețeta lui Vlădutz: Cartofi cu ștevie

Rețeta lui Vlădutz: Cartofi cu ștevie

Dacă nu ați stabilit încă ce preparate veți găti de Paște, Vlădutz de la ”Neatza” vă recomandă cartofi cu ștevie, o rețetă delicioasă, pe care o puteți servi ca garnitură la friptură ori ca fel principal.

Vineri, 18.04.2014, 09:18
Bucate de Paşte pregătite după reţete vechi

Bucate de Paşte pregătite după reţete vechi

E Săptămâna Patimilor. în bucătărie pentru gospodine. Şi nu numai femeile trebuie să-şi suflece mâinile. Chiar şi regele internaţional al rromilor, Dorin Cioabă şi-a pus şorţul. Iar astăzi o va face din nou.

Vineri, 18.04.2014, 08:28
Nu faceţi greşelile astea! Iată cele mai importante reguli pentru masa de Paşte!

Nu faceţi greşelile astea! Iată cele mai importante reguli pentru masa de Paşte!

Apetitul românilor pentru distracţie, mâncare din belşug şi râuri de alcool nu mai e o surpriză pentru nimeni, mai ales cu ocazia sărbătorilor. Ştim, masa de Paşte reprezintă belşug şi voie bună, dar asta nu înseamnă că trebuie neapărat să întrecem măsura.

Vineri, 18.04.2014, 07:27
Pasca românească, la mare căutare în străinătate

Pasca românească, la mare căutare în străinătate

Se spune că cele mai frumoase sărbători sunt cele petrecute acasă, cu familia. Dar când nu ai cum să ajungi acasă, aduci vine "casa" la tine. O brutărie dintr-o localitate din Satu Mare pregăteşte pască special pentru românii stabiliţi în Franţa, Belgia sau Italia. Şi, de ce nu, şi pentru străini.

Joi, 17.04.2014, 13:39
Rețeta lui Vlădutz: Bucurie de primăvară

Rețeta lui Vlădutz: Bucurie de primăvară

Chiar dacă vremea nu ține cu noi, iar ploile nu contenesc să se oprească Vlădutz de la ”Neatza” vă propune să întâmpinați primăvara cu bucurie...cu bucurie de primăvară, o rețetă absolut delicioasă, ce îți va răsfăța papilele.

Joi, 17.04.2014, 08:16
Veste tristă pentri iubitorii de "dulce"! Ciocolata, pe cale de dispariţie

Veste tristă pentri iubitorii de "dulce"! Ciocolata, pe cale de dispariţie

Oamenii de ştiinţă americani au făcut o listă apocaliptică, în care figurează alimente care vor dispărea în următorii 20 de ani

Miercuri, 16.04.2014, 22:47
Prinţesa Polonic dă cele mai bune sfaturi culinare pentru viitoarele mămici

Prinţesa Polonic dă cele mai bune sfaturi culinare pentru viitoarele mămici

Viitoarele mame trebuie să-şi supravegheze alimentaţia mult mai mult decât restul femeilor. Doctorii au demonstrat deja că nu e nevoie să mănânce cât pentru doi. Dar au făcut şi o listă cu alimentele care ar fi bine să fie evitate, pentru ca sarcina să nu fie pusă în pericol. Anca Lungu, jurata Junior Chef, ştie toate aceste lucruri, aşa că şi-a adaptat dieta astfel încât să nu-şi deranjeze cu nimic fiica pe care o va aduce pe lume cât de curând. A renunţat la o grămadă de preparate, dar, ca să compenseze, a învăţat noi reţete culinare.

Miercuri, 16.04.2014, 08:39
Rețeta lui Vlădutz: Spaghete săsești

Rețeta lui Vlădutz: Spaghete săsești

Fie că iubești la nebunie pastele, fie că le detești, trebuie să încerci spaghetele săsești, o rețetă absolut delicioasă, pe care ți-o propune Vlădutz de la Neatza!

Miercuri, 16.04.2014, 08:25
UTIL! Cum să tai rapid şi uşor roşiile cherry!

UTIL! Cum să tai rapid şi uşor roşiile cherry!

Roşiile cherry sunt extrem de gustoase şi de sănătoase. Iată cum le poţi tăia în mai puţin de zece secunde!

Marti, 15.04.2014, 15:43
Rețeta lui Vlădutz: Mușchiuleț răsfățat cu trufandale

Rețeta lui Vlădutz: Mușchiuleț răsfățat cu trufandale

Este o rețetă ce se poate prepara foarte bine și de Paște, dacă se înlocuiește carnea de porc cu cea tradițională de miel

Marti, 15.04.2014, 08:34
Rețeta lui Vlădutz: Penne Flaviene

Rețeta lui Vlădutz: Penne Flaviene

Astăzi, într-o zi de luni însorită, Vldutz gătește Paste Flaviene. Și nu stați pe gânduri, nu au nicio legătură cu Flavia!

Luni, 14.04.2014, 08:37
Rețeta lui Vlădutz: Prăjitura Serenada

Rețeta lui Vlădutz: Prăjitura Serenada

E vineri, o zi în care trebuie să fim dulci sau să ne îndulcim. Și din puține ingrediente puține trebuie făcută o prăjitură delicioasă, ce să fie gata în maxim 30 de minute

Vineri, 11.04.2014, 10:22
Cum să alegem cozonacii de calitate din magazine

Cum să alegem cozonacii de calitate din magazine

Vă plac cozonacii și nu vă imaginați sărbători fără unul pe masă, dar vă temeți și pentru sănătatea dumneavoastră. Mai ales dacă nu faceți parte dintre cei care au timp să-i prepare acasă

Vineri, 11.04.2014, 09:28
Rețeta lui Vlădutz: Şniţel cu champignon a la creme

Rețeta lui Vlădutz: Şniţel cu champignon a la creme

Cel mai iscusit bucătar, Vlădutz de la Neatza, ne încântă azi cu un deliciu culinar. Greu dar foarte gustos: Şniţel cu champignon a la creme

Joi, 10.04.2014, 08:46
Rețeta lui Vlădutz: Picantele de primăvară

Rețeta lui Vlădutz: Picantele de primăvară

Vladuț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a pregătit astăzi o reteta de "Picantele de primăvară"

Miercuri, 09.04.2014, 09:06
Rețeta lui Vlădutz: Aripioare germane

Rețeta lui Vlădutz: Aripioare germane

Din ciclul ce bunătăți matinale mai pregătește Vlădutz, azi avem Aripioare în stil german

Marti, 08.04.2014, 08:30
Rețeta lui Vlădutz: Fluturași de primăvară

Rețeta lui Vlădutz: Fluturași de primăvară

La început de săptămână, Vlădutz pregătește o rețetă gustoasă de tot: Fluturași de primăvară

Luni, 07.04.2014, 09:26
Rețeta lui Vlădutz: Visul căpșunilor

Rețeta lui Vlădutz: Visul căpșunilor

În aer se ”simte” deja miros de week-end, astfel că Vlădutz de la ”Neatza” vă propune să vă răsfățați cu o prăjitură gustoasă, numită sugestiv ”visul căpșunilor”.

Vineri, 04.04.2014, 08:08
Ospăţ ca-n vremea paşoptiştilor: Reţeta de cozonaci a lui Mihail Kogălniceanu

Ospăţ ca-n vremea paşoptiştilor: Reţeta de cozonaci a lui Mihail Kogălniceanu

Cozonacii ocupă un loc special în bucătăria românească şi nu există sărbătoare la care gospodinele să nu încerce să-i prepare sau să-i cumpere de la cele mai pricepute. Pentru că se apropie Paştele, merită să testaţi ă reţetă specială, de la 1800, recomandată la acea vreme de Mihail Kogălniceanu şi Costache Negruzzi.

Miercuri, 02.04.2014, 10:38
Rețeta lui Vlădutz: Paste delicate

Rețeta lui Vlădutz: Paste delicate

Cum ziua de astăzi este tare mohorâtă, Vlădutz de la ”Neatza” vă propune să vă răsfățați cu paste delicate, un preparat delicios și ușor de preparat.

Miercuri, 02.04.2014, 08:33
Rețeta lui Vlădutz: Fasole țărănească

Rețeta lui Vlădutz: Fasole țărănească

Ca de fiecare dată, Vlădutz de la ”Neatza” e la datorie și vă propune o rețetă delicioasă de fasole țărănească. Se prepară ușor și este foarte gustoasă.

Marti, 01.04.2014, 08:53
Rețeta lui Vlădutz: Gogoşi ca la Neatza

Rețeta lui Vlădutz: Gogoşi ca la Neatza

Este o zi de vineri, cu vreme cam urâtă ce-i drept, dar să nu stricăm buna-dispoziție că urmează zilele de weekend

Vineri, 28.03.2014, 08:20
O poveste dulce! Istoria cremei de ciocolată cu alune

O poveste dulce! Istoria cremei de ciocolată cu alune

Cremoasă, extrem de gustoasă şi dorită oricând, crema de ciocolată cu alune are în spate o istorie interesantă, dar puţin ştiută

Joi, 27.03.2014, 16:08
Acestea sunt alimentele pe care le poţi consuma chiar şi după ce expiră!

Acestea sunt alimentele pe care le poţi consuma chiar şi după ce expiră!

Dacă sunt păstrate în condiţii optime, unele alimente pot fi consumate chiar şi după ce expiră termenul de valabilitate!

Joi, 27.03.2014, 15:29
De pe podium, în bucătărie! Helena Rizzo a fost desemnată cea mai bună femeie bucătar din lume

De pe podium, în bucătărie! Helena Rizzo a fost desemnată cea mai bună femeie bucătar din lume

Helena Rizzo, chef la un restaurant din Brazilia, a fost desemnată cea mai bună femeie bucătar din lume!

Joi, 27.03.2014, 14:32
Rețeta lui Vlădutz: Rasol roze

Rețeta lui Vlădutz: Rasol roze

Spre finalul săptămânii, Vlădutz a pregătit, din cotlet de porc și sos delicios, un rasol roze

Joi, 27.03.2014, 09:02
Rețeta lui Vlădutz: Medalion cu sos dulce de muștar

Rețeta lui Vlădutz: Medalion cu sos dulce de muștar

Astăzi, Vlădutz de la ”Neatza” vă propune să vă delectați cu medallion cu sos dulce de muștar, un preparat delicios și ușor de gătit, perfect pentru o zi de miercuri.

Miercuri, 26.03.2014, 08:16
Rețeta lui Vlădutz: Delicatesă din somon și ton

Rețeta lui Vlădutz: Delicatesă din somon și ton

O zi mohorâtă de marți trebuie ”asezonată” cu o rețetă gustoasă, motiv pentru care Vlădutz de la ”Neatza” îți propune să prepari o delicatesă din somon și ton. Este o rețetă ce se gătește rapid și îți va răsfăța papilele.

Marti, 25.03.2014, 08:21
Rețeta lui Vlădutz: Șnițelucky, bun de savurat oricând!

Rețeta lui Vlădutz: Șnițelucky, bun de savurat oricând!

Atunci când ai un program încărcat și ești tot timpul pe fugă este foarte important să încerci să mănânci sănătos, motiv pentru care Vlădutz de la ”Neatza” îți recomandă șnițelucky. Este o gustare delicioasă și ușor de pregătit!

Luni, 24.03.2014, 08:47
Braşovenii pasionaţi de artă culinară învaţă să gătească de la câştigatorul Top Chef

Braşovenii pasionaţi de artă culinară învaţă să gătească de la câştigatorul Top Chef

Giovanni Piselli, simpaticul italian care i-a convins pe juraţii concursului culinar de la Antena1 să îi dea marele premiu, organizează acum cursuri de gătit. Şi nu sunt puţini amatorii care vor să guste din tainele bucătăriei sale.

Sambata, 22.03.2014, 16:59
Ce conţine un hot dog. Imagini care te vor pune pe gânduri

Ce conţine un hot dog. Imagini care te vor pune pe gânduri

Hot dog-ul este făcut din resturile de carne de porc şi de vită, rămase după tăierea celor mai bune bucăţi pentru friptură. Ele sunt băgate într-o maşină specială şi tocate până când ajung ca o pastă

Vineri, 21.03.2014, 13:13
Rețeta lui Vlădutz: Pupici de weekend

Rețeta lui Vlădutz: Pupici de weekend

O zi însorită de primăvară. Și nu orice zi, ci una de vineri nu se poate "asorta" decât cu o prăjitură delicioasă făcută de cel mai iscusit bucătar, Vlădutz

Vineri, 21.03.2014, 09:10
Reţeta lui Vlădutz: Pui în stilul meu

Reţeta lui Vlădutz: Pui în stilul meu

Vlădutz se pregăteşte de weekend, iar nouă ne-a pregătit, pui în stil prorpiu, mai ales că astăzi avem nevoie de energie şi vitamine

Joi, 20.03.2014, 09:02
Rețeta lui Vlădutz: Chifteluțe prețioase

Rețeta lui Vlădutz: Chifteluțe prețioase

La jumătatea săptămânii, avem nevoie de energie. Vlădutz a pregătit o rețetă delicioasă, cu aromă... prețioasă

Miercuri, 19.03.2014, 09:29
Salamul, muşchiul afumat şi slănina românească, la mare căutare peste graniţă

Salamul, muşchiul afumat şi slănina românească, la mare căutare peste graniţă

La gastronomie, suntem buni. Şi e normal să profităm. Aşa că, România vinde tot mai multe produse agroalimentare peste graniţă. În sfârşit, după 20 de ani cifrele arată ca exporturile au bătut importurile.

Luni, 17.03.2014, 19:55
Rețeta lui Vlădutz: Cremșnit imperial

Rețeta lui Vlădutz: Cremșnit imperial

E vineri și…deja simțim miros de week-end, motiv pentru care Vlădutz de la ”Neatza” vă recomandă să preparați o rețetă delicioasă de cremșnit imperial.

Vineri, 14.03.2014, 08:33
Rețeta lui Vlădutz: Risotto cu spanac

Rețeta lui Vlădutz: Risotto cu spanac

Temperaturile ridicate din ultimele zile, alături de soarele generos te determină să simți ”miros” de primăvară, motiv pentru care Vlădutz de la ”Neatza” îți propune să prepari risotto cu spanac.

Joi, 13.03.2014, 08:30
Beneficiile extraordinare ale consumului de urzici

Beneficiile extraordinare ale consumului de urzici

Poate fi considerată un simbol al venirii primăverii, creşte pretutindeni şi este o plantă apreciată pentru calităţile sale medicinale. Primăvara, urzicile ar trebui să fie nelipsite din meniurile noastre

Miercuri, 12.03.2014, 13:43
Rețeta lui Vlădutz: Baghetă rustică înobilată cu brânzeturi

Rețeta lui Vlădutz: Baghetă rustică înobilată cu brânzeturi

Ești o persoană foarte ocupată, iar timpul nu-ți permite să gătești? Ei bine, Vlădutz de la ”Neatza” îți propune o rețetă delicioasă și rapidă – baghetă rustică înobilată cu brânzeturi.

Miercuri, 12.03.2014, 08:34
Rețeta lui Vlădutz: Medalion de primăvară

Rețeta lui Vlădutz: Medalion de primăvară

O zi însorită de marți poate deveni perfectă dacă alegi să prepari o rețetă delicioasă. Vlădutz de la ”Neatza” îți recomandă ca astăzi să-ți răsfeți papilele cu medallion de primăvară.

Marti, 11.03.2014, 11:10
Rareş Pop, un adevărat talent! La doar 8 ani, dă lecţii de gătit!

Rareş Pop, un adevărat talent! La doar 8 ani, dă lecţii de gătit!

V-aţi putea imagina un băieţel de doar 8 ani gătind ton roşu în crustă de susan cu salsa de avocado? Nu aţi crede că ar putea face nici măcar cartofi prăjiţi. Ei bine... va înşelaţi! El există şi îl cheamă Rareş Pop!

Luni, 10.03.2014, 22:24
Alexandru Ariton, un concurent mic cu inima mare! I-ar dona premiul unui prieten

Alexandru Ariton, un concurent mic cu inima mare! I-ar dona premiul unui prieten

Alexandru Ariton are un vis: să câştige Junior Chef. Asta pentru că vrea să doneze premiul unei fiinţe speciale din viaţa lui. Nu e mama, sora sau bunica lui. Nici măcar un amic de joacă. Ci pisica lui, Ţiţi

Luni, 10.03.2014, 22:10
x