Gateste cele mai noi retete culinare alaturi de Chefii Antena 1. Descopera retetele de mancare traditionala romaneasca si secretele bucatariei internationale.
Putem spune despre sfecla roşie că este o legumă miraculoasă pentru că are o mulţime de beneficii pentru sănătatea organismului.
Vineri, 28.11.2014, 16:48Este un preparat românesc, foarte delicios, iar fără el pe masa de Crăciun, sărbătorile nu ar mai fi la fel. Mirosul de cozonaci abia scoşi din cuptor este inconfundabil!
Joi, 27.11.2014, 17:52Dimineaţa, în drum spre serviciu, când nu avem timp să luăm micul dejun, covrigii fierbinţi ne fac tuturor cu ochiul. Şi cum tot ce e bun strică, nutriţioniştii ne avertizează că sunt un pericol pentru sănătatea noastră.
Joi, 20.11.2014, 20:09Fie că aţi rămas în pană de idei şi nu ştiţi ce să gătiţi, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă recomandă să preparaţi friptură de pui.
Joi, 20.11.2014, 08:10Suntem în sezonul în care nucile se găsesc în orice piaţă, aşa că e păcat să nu profităm de ele. Atunci când le consumăm, aruncăm cojile, dar ele pot avea beneficii uimitoare asupra sănătăţii noastre.
Miercuri, 19.11.2014, 22:15O zi mohorâtă precum cea de astăzi e musai să fie asezonată cu o friptură în patru condimente, o reţetă delicioasă, recomandată de Vlădutz de la "Neatza".
Miercuri, 19.11.2014, 08:07Cei mai renumiţi ciocolatieri din Elveţia şi Belgia ne avertizează că vom rămâne fără desertul nostru preferat până în anul 2030. Motivul? Cererea este mult mai mare decât capacitatea de producţie.
Marti, 18.11.2014, 16:36Vremea mohorâtă vă dă bătăi de cap, însă dacă doriţi să vă bucuraţi din plin de fiecare moment şi să fiţi energizaţi, optaţi pentru a pregăti salată fermecată a la Vlădutz, bucătarul de la "Neatza".
Marti, 18.11.2014, 08:15O zi mohorâtă precum cea de astăzi e musai să fie asezonată cu un preparat delicios, menit să vă răsfeţe simţurile. De aceea, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă propune să gătiţi coaste bavareze.
Luni, 17.11.2014, 08:23Ziua de vineri este aşteptată de numeroase persoane, căci week-end-ul este momentul perfect pentru relaxare, dar şi…pentru răsfăţ. Aşadar, dacă vrei să te bucuri din plin de sfârşitul de săptămână, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă ciripele aurii, un desert delicios.
Vineri, 14.11.2014, 08:20O zi mohorâtă precum cea de astăzi e musai să fie asezonată cu un preparat delicios, iar Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă propune pupici de toamnă cu antricot de viţel.
Miercuri, 12.11.2014, 08:19Dacă vă doriţi să vă răsfăţaţi cu un preparat deosebit, dar uşor de pregătit, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă recomandă rigatoni cu 10 brânzeturi.
Marti, 11.11.2014, 08:17Este gustarea preferată a românilor, o găsim la orice colţ de stradă, dar nu ştim la ce pericole ne expunem dacă o consumăm în mod frecvent.
Luni, 10.11.2014, 08:31Dacă vrei să te bucuri din plin de această săptămână, îţi propunem să găteşti frigărui caramelizate, în stilul unic a la Vlădutz, bucătarul de la "Neatza".
Luni, 10.11.2014, 08:16Au mai rămas doar câteva ore până când ne vom bucura de week-end, iar Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă propune să vă răsfăţaţi cu o plăcintă vieneză.
Vineri, 07.11.2014, 09:01Dacă vrei să te bucuri din plin de o mâncare absolut delicioasă, ce-ţi va răsfăţa papilele, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă să găteşti escalop dulce acrişor.
Miercuri, 05.11.2014, 08:15Dacă vrei să te bucuri din plin de sezonul de toamnă, răsfaţă-ţi papilele cu o cremă delicioasă de linte, preparată în stilul a la Vlădutz, bucătarul de la "Neatza".
Marti, 04.11.2014, 08:43De ani buni, Carmen Brumă este adepta unui stil de viaţă sănătos, iar sportul face parte din activităţile ei zilnice. Are o siluetă de invidiat şi este admirată de mii de femei pentru ambiţia sa.
Luni, 03.11.2014, 11:17Dacă vrei să te bucuri din plin de această zi însorită, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă să găteşti picanterii de casă, o reţetă delicioasă, uşor picantă.
Luni, 03.11.2014, 08:51Fie că ai rămas în pană de idei, fie că nu mai ştii ce să găteşti, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă să prepari gnocchi parfumaţi cu legume.
Miercuri, 29.10.2014, 08:23O zi mohorâtă precum cea de astăzi e musai să fie asezonată cu un preparat delicios, motiv pentru care Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă să găteşti risotto ţărănesc.
Marti, 28.10.2014, 09:07O zi mohorâtă precum cea de astăzi e musai să fie asezonată cu o reţetă delicioasă, ce îţi va răsfăţa papilele. Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă să găteşti papricas de viţel.
Miercuri, 15.10.2014, 08:28Încet, încet, toamna îşi intră în drepturi, însă dacă vrei să te bucuri din plin de bogăţia acesteia, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă să optezi pentru Ritzi- Bizi, o mâncare delicioasă.
Luni, 13.10.2014, 08:19Doar câteva ore ne mai despart de week-end, motiv pentru care Vlădutz, bucătarul de"Neatza", îţi recomandă să găteşti bunătatea toamnei, un desert cu mere şi pere.
Vineri, 10.10.2014, 08:46Să feliezi un măr nu e deloc greu, dar dacă vrei să-ți impresionezi cunoscuții, urmărește cu atenție clipul de mai jos!
Joi, 09.10.2014, 17:29O zi mohorâtă precum cea de astăzi e musai să fie "asezonată" cu un preparat delicios şi anume, antricot drăgălaş, o reţetă propusă de Vlădutz, bucătarul de la "Neatza".
Marti, 07.10.2014, 08:15Dacă nu v-aţi făcut încă provizii pentru toamnă, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă recomandă să profitaţi din plin de bogăţia acestui sezon şi să preparaţi gogoşari, gogonele şi vinete.
Luni, 06.10.2014, 08:19La sfârşitul acestei săptămâni, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi propune să pregăteşti prăjitura Buna, un desert delicios, cu blat crocant şi prune brumării.
Vineri, 03.10.2014, 09:10După o zi încărcată e musai să te răsfeţi cu o reţetă gustoasă, care te va ajuta să te relaxezi şi să scapi de stresul zilnic. Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă pui în portofel, un preparat care se găteşte foarte uşor.
Joi, 02.10.2014, 09:57Chiar dacă gătitul este o activitate plăcută pentru mulți, cu siguranță există un moment peste care ar dori să treacă orice bucătar: tăiatul cepei.
Miercuri, 01.10.2014, 14:36Toamna se culeg roadele, iar gospodinele își pregătesc cămara cu murături pentru iarnă. Uneori ies mai bune, alte ori sunt un eșec total. Asta pentru că faci greșeli pe care nu le cunoști în procesul de preparare.
Miercuri, 01.10.2014, 13:25Toamna este anotimpul în care găseşti numeroase legume pe piaţă, astfel că dacă îţi doreşti să te răsfeţi şi să profiţi de "comorile" existente, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi sugerează să găteşi tăieţei cu ciuperci.
Miercuri, 01.10.2014, 08:32Ce zahăr, friscă, arome sau îndulcitori? De acum învață să bei cafeaua cu o lingură de unt.
Marti, 30.09.2014, 14:31La prima vedere, aceste creații par a fi sculpturi. De fapt, sunt comestibile! Însă, nu știm cine s-ar încumeta să guste din ele!
Marti, 30.09.2014, 13:52Dacă vrei să-ţi răsfeţi papilele şi să te bucuri de o mâncare absolut delicioasă, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă "romanza".
Marti, 30.09.2014, 08:36Mâncarea comercializată la colţ de stradă "loveşte" în sănătatea românilor. Shaorma şi covrigii se vând la pachet cu microbi ce pot cauza afecţiuni digestive grave.
Luni, 29.09.2014, 08:33Fie că sunteţi vegetarieni, fie că vă doriţi să vă delectaţi cu legumele de sezon, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă recomandă "gustărica lu' bunica".
Luni, 29.09.2014, 08:21Nu trebuie să fie Crăciun sau nuntă ca să mănânci sarmale. O dovedesc locuitorii din Praid. Ei au inventat Festivalul Sarmalelor - cea mai aprigă competiţie a bucătarilor care se întrec în pregătirea deliciilor în foi de viţă sau varză.
Sambata, 27.09.2014, 21:54Sortimentele de brânză cu mucegai reprezintă deliciul fanilor brânzeturilor, dar în același timp unele persoane resping aceste feluri de brânză din cauza mirosului specific.
Vineri, 26.09.2014, 11:04Doamnelor, fiți cu ochii pe acești bucătari super sexy și talentați. Au fost denumiți cei mai provocatori bucătari chefi din America.
Vineri, 26.09.2014, 10:45Să cureți un ou poate deveni o adevărată filosofie dacă ții morțis ca acesta să rămână întreg și să fie uniform.
Vineri, 26.09.2014, 09:43Dacă îți dorești să te răsfeți cu ceva dulce, de sezon, Vlădutz, bucătarul de la ”Neatza” îți recomandă să încerci prăjitura cu prune, un desert delicios, ce se prepară rapid.
Vineri, 26.09.2014, 08:45Pasionaţii de bere din întreaga lumea vor fi uimiţi atunci când vor vedea cum arată băutura lor preferată, dar de culoare albastră.
Miercuri, 24.09.2014, 21:05Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", vă propune să vă răsfăţaţi astăzi cu tocăniţă bavareză, un preparat delicios, cu antricot de vită şi legume.
Miercuri, 24.09.2014, 08:14Alege această rețetă atunci când vrei să gătești pește.
Marti, 23.09.2014, 16:12Elena Pădurariu ne garantează că poate prepara o rețetă perfectă cu carne de somon.
Marti, 23.09.2014, 16:09Scoicile Saint Jacques sunt una dintre specialitățile pe care Tavii Oprea știe a le prepara. Și are o rețetă specială.
Marti, 23.09.2014, 16:06Este un fel de mâncare deosebit, ce trebuie încercat măcar o dată.
Marti, 23.09.2014, 15:59O zi răcoroasă precum cea de astăzi e musai să fie asezonată cu "plăcerea mea", un preparat delicios, care se găteşte rapid.
Marti, 23.09.2014, 07:59După smartphone-uri şi televizoare inteligente a venit rândul tigăilor să intre în era "smart". Un tânăr IT-ist din California a inventat cratiţa inteligentă, perfectă, spune el, pentru cei nepricepuţi în arta culinară.
Luni, 22.09.2014, 17:28