AloShop.tv pune la bătaie tigaia "#RegisStone GRIDDLE PAN" pentru toţi pasionaţii de cooking!”
Setul conține o tigaie de 20 cm și o tigaie de 28 cm.
Tonul se porționează, se glazurează cu soia, se dă prin semințele de susan și se prăjește în tigaie, la foc mare, câte 10-15 secunde pe fiecare parte.
Intr-o tigaie, punem untul la topit si il lasam sa se incinga.
Se curata telina și cartofii, se spala și se pun la fiert cu puțina sare.
Aloshop.tv pune la bătaie tigaia "#RegisStone WOK" pentru toţi pasionaţii de cooking!”
Intr-un vas se amesteca totul : pieptul de pui tocat, pesmet, fistic, ou, curcuma, scortisoara, coriandru, faina, ulei de masline.
Ceapa se curata si se taie cuburi. Usturoiul se curata si se zdrobeste usor. Pulpele se condimenteaza cu sare, piper, putina coaja de lamaie.
Muschiuletul de porc se fasoneaza, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se frige pe un grill (gratar).
Se curata si se taie cubulete ceapa uscata.
Se curata si se taie legumele. Carnea se taie fasii.
Se curata muschiuletul, se fileteaza si se asezoneaza cu sare.
1. Se pune 150 g unt la incins, impreuna cu o lingura de ulei de masline si se prajesc rapanele pentru 2-3 minute, asezonate cu sare. Se adauga vinul si se mai lasa pe foc pana cand se evapora alcoolul.
1. Cotletele de berbecut se curata de grasime, se asezoneaza cu sare si piper si se trag la tigaie in putin ulei de masline, pentru 4 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc.
1. Fileul de peste se condimenteaza cu sare si piper si se trage la tigaie in unt si ulei de masline.
Curatam si spalam toate legumele.
Ficatul de curata si se pune la marinat in amestecul de ingrediente pentru 10 minute.
Merele se bagă în cuptor cu ingredientele, apoi se face crema din smantana, ou si zahar. Frisca se bate cu miere.
Se taia ceapa si usturoi se taie in cuburi mici, se curata si se spala creveti. Branza tofu se taia cubulete, ceapa verde si morcov se taie julienne.
Se pregateste marinata: se amesteca in iaurtul grecesc uleiul de arahide, usturoi pisat, garam masala, zeama de lime, sare, turmeric, paprika, coriandru pudra.
Se spala baby morcovii, se curata sfecla si se fierb in apa cu sare pana devin cruncy. Se dau apoi la cuptor pana se patrund.
Se curata bine scoicile, se asorteaza cu sare si piper si se pun la prajit pentru 2-3 min pe fiecare parte.
Pieptul de rata se cresteaza pe partea cu piele, dar fara a cresta si carnea, se asezoneaza cu sare si se trage la tigaie, pentru 4 minute pe partea cu piele si 2-3 minute pe cealalta parte.
Puiul se transeaza in bucati mici. Se pune la fiert, in apa cu sare, cu cateva condimente.
Transarea carnii se face in 4 transe egale pui, vita si porc.
Pregatesc un chiffonade de sfecla rosie, soc termic apa cu gheata proportie egala.
Ciupercile se spala ,se indeparteaza coditele si se lasa se se scurga bine de apa, se pun pe o planseta si se condimenteaza cu sare si piper .
Pentru toți pasionații de cooking AloShop pune la bătaie o tigaie "REGIS STONE GRIDDLE PAN”
Punem coacazele si zaharul brun intr-un vas.
Se prepara mai intai fructele de mare.
Se spala codul si se usuca cu un prosop de hartie.
Cristina Pana a preparat o reteta de : Ton in crusta de susan cu germeni de floarea soarelui si piure de morcovi
Adochitei Cristina a preparat o reteta de ZUPPETTA DE VONGOLE VERACI (APA DE ROSII INIMA DE BOU SI SER DE MOZZARELLA DE BIVOLITA CAMPANA DOP) in show-ul Chefi la cutite
Zinke Daniel a preparat o reteta de File de somon la tigaie cu cartofi in coaja, sos de mazare cu tarhon si lamaie, ciuperci pleurotus prajite si spuma de albus de oua cu cimbru
Banu Catalin a preparat in show-ul Chefi la cutite o reteta de Nikujaga.
Pentru toți pasionații de cooking AloShop pune la bătaie un set de tigăi "REGIS STONE PAN 28CM":
Iată cum îţi poţi impresiona apropiaţii cu o reţetă nouă de paste Singapore, o reţetă făcută de chef Cătălin Scărlătescu.