În ediția din 7 iulie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie a gătit mai multe rețete de preparate culinare, una dintre acestea fiind rețeta de quiche cu prochetta și mozzarella.
În ediția din 4 aprilie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, Adriana Rusu, bucătarul matinalului din această ediție, a pregătit o delicioasă rețetă din bucătăria franțuzească: Galette cu ciuperci și cremă de brânză.
Chef Nicolai Tand a preparat la Neatza cu Răzvan și Dani o delicioasă rețetă de tartă cu pere și cremă de migdale, cu care i-a răsfățat pe îndrăgiții matinali.
Pentru că este toamnă, iar ciupercile de toate tipurile își fac loc, cu succes, în preparatele noastre,Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune să ne răsfățăm cu o delicioasă tartă cu ciuperci și alune de pădure, pe care a denumit-o "Visul pădurarului".
Pentru că este perioada celor mai dulci prune, prunele de masă, un desert cu prune ar fi perfect pentru răsfățul de zi cu zi.
Rețetele de tarte, indiferent că sunt dulci sau sărate, sunt foarte apreciate, pentru că se prepară rapid și ușor, cu ingrediente la îndemâna tuturor. Și pentru că suntem în plin sezon al dovleceilor de grădină, să ne răsfățăm cu o Tartă cu dovlecel și brânză.
Pentru o gustare simplă, de vară, este ideala rețeta de tartă cu vinete și roșii, gratinată cu mozzarella și aromată cufrunze proaspete de busuioc.
S-au copt cireșele și, în plus, a scăzut și prețul lor prin piețe, așa că ne putem răsfăța în voie cu diverse deserturi percum această delicioasă Tartă cu cireșe și aluat crocant.
Pentru gustări de vară simple și ușoare, o delicioasă rețetă de tartă sărată cu roșii și amestec de brânzeturi cu ceapă.
Foarte bine se combină rubarba cu căpșunile în diverse preparate cum ar fi: gemul, dulceața, siropul, dar și deserturile. Drept dovadă acestă rețetă de tartă cu rubarbă și căpșuni, foarte aromată și delicioasă.
Pentru că deserturile cu ciocolată sunt printre cele mai apreciate, mai ales combinată cu fructe de sezon, am ales să pregătim, de această dată, o minunată rețetă de tartă cu ciocolată și căpșuni.
Direct din bucătăria lui Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, o Reţetă de tartă franțuzească cu bacon și praz. Rețeta Quiche Lorraine.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit în cadrul îndrăgitului matinal, o delicioasă și inedită Rețetă de Tartă aperitiv cu fasole și linte, pe care o putem încerca și noi, că tare bine arată!
Merge de minune o porție dintr-o tartă aperitiv cu file de ton și ciuperci, servită ca gustare într-o zi de post cu dezlegare la pește! Iată că dacă ne dorim o rețetă cu pește, o putem prepara chiar și sub formă de tartă aperitiv.
Se spune că un preparat bun trebuie să placă mai întâi privirii adică ”să-l mănânci cu ochii”. Iar această tartă curcubeu cu brânzeturi și legume multicolore se încadrează perfect zicalei din popor.
Foarte aspectuoase și delicioase, minitartele cuceresc instant chiar și cel mai pretențios musafir prin delicatețea lor.
O porție dintr-o delicioasă Tartă cu brânzeturi și ceapă roșie, alături de câteva roșii cherry, sau o salată verde, poate fi alegerea perfectă pentru un mic dejun, sau o gustare dintre mese.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, ne propune să ne delectăm simțurile cu o delicioasă rețetă de tară cu multă carne și un aluat cu brânză și chimen, pe care a denumit-o "Tartă fermecată cu carne”.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani,ne propune ca de sfârșit de săptămână să ne delectăm cu un desert cu specific german, o delicioasă Tartă de orez cu lapte.
Vineri, 20.09.2019, 09:44Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani,ne propune ca de sfârșit de săptămână să ne delectăm cu un desert cu specific german, o delicioasă Tartă de orez cu lapte.
Cum să nu ne bucurăm de vară și de minunatele ei fructe cu care putem să ne răsfățăm, atât în stare naturală, dar mai ales preparând diverse deserturi cu ele? De data aceasta ne-am oprit la o delicioasă și aromată rețetă de tartă cu prune și budincă de vanilie.
Perfectă pentru orice masă din zi, dar și pentru pachetul de a doua zi, această delicioasă tartă cu legume!
Foarte potrivită pentru perioada caniculară, o astfel de Tartă cu vișine, dulce-acrișoară. Cu blat fraged, sfărâmicios, aromat cu vanilie și umplutură de vișine, dulce-acrișoară nu poate rezulta decât un desert de vară foarte delicios!
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne propune o interesantă rețetă de tartă cu multe legume și creveți, plină de culoare șu savoare, pe care a denumit-o "Tartă de Provence".
Gustoasă și aspectuoasă, cu arome de toamnă, această Tartă cu mere și peltea de gutui, are mari șanse să devină preferata familiei și să creeze dependență.
Pentru dimineți frumoase, de weekend, petrecute alături de familie, să ne răsfățăm cu o delicioasă și aspectuoasă Tartă aperitiv cu brânzeturi și roșii cherry multicolore!
Aroma şi dulceaţa discretă fac din dovleac un ingredient perfect pentru a fi inclus în deserturi, iar această tartă cu dovleac și nucă, intens aromată și plăcut colorată, va fi un adevărat deliciu culinar pentru familia toată.
E sezonul prunelor și nu vreți să ratați gustul delicios și parfumul lor, incluse în diverse deserturi, așa că vă propunem să începeți cu ceva simplu și pe placul tuturor: Tartă cu prune și scorțișoară.
Cu ingrediente puține și simplu de preparat, această tartă cu vișine dulce-acrișoară, te va cuceri instant!
Un desert de senzatie care va cuceri orice gurmand: „Minitarte cu ciocolată și jeleu de limetă”!
Cea mai bună „Tartă cu fructe de pădure”. Ce nu trebuie să pui în aluat.
Luni, 07.05.2018, 09:57Este minunată aceată Tarta aperitiv cu ceapa verde și brânză, caldă, tocmai scoasă din cuptor, sau rece, servită la un picnic cu prietenii, după cum ne asigură Jamie Oliver!
Ingrediente Aluat fraged: 370 g făină 170 g zahar 1 pachet praf de copt 1 ou mare Umplutura: 4 mere mari roșii 4 linguri apă 80 g zahăr brun ½ lămâie scorțișoară...
Ingrediente Pentru aluat: 3 gălbenușuri 1 lingură zahăr 125 g unt 1 linguriță zeamă de lămâie coaja rasă de lămâie un praf sare un praf bicarbonat Pentru umplutură: 500 g mere 1-2 linguri zahăr 1 linguriță scorțișoară...
Incearca o tarta italiana cu branza ricotta (un fel de urda italieneasca mai proaspata si mai dulce) si un strat subtire de aluat de cozonac.
Duminica, 13.11.2011, 00:00Aceasta reteta este foarte folositoare. Poate servi ca antreu sau ca fel principal, ca parte din meniul unui bufet de vara sau poate fi impachetat pentru picnic.
Miercuri, 05.10.2011, 00:00O tarta usoara si delicioasa, ce poate fi servita atat calda, cat si rece.
Duminica, 14.08.2011, 00:00Nicolai a pregatit la Euforia TV una dintre cele mai cunoscute si apreciate tarte sarate din bucataria franceza, Quiche Lorraine.
Joi, 20.01.2011, 00:00Quiche este o tarta cu aluat de patriserie, sarata, care poate avea o multitudine de ingrediente. Laura Calder prezinta la "Sa gatim frantuzeste", pe Euforia TV, o varianta cu fenicul, branza cu mucegai si nuci.
Marti, 28.12.2010, 00:00Laura Calder a pregatit o tarta cu spanac si branza, cu un aluat facut de la zero. O reteta de gustare prezentata in cadrul emisiunii "Sa gatim frantuzeste" de pe canalul Euforia TV.
Marti, 21.12.2010, 00:00Tarta este un preparat copt in forme speciale, cu diferite umpluturi - carne, ciuperci, branzeturi, smantana, sau fructe, gem, stafide, alune etc.
Sambata, 24.07.2010, 00:00