Antena Căutare

Articole despre joseph hadad

George Crăciun prepară supă cremă de dovleac

Când iarna bate la ușă, o supă cremă de dovleac este tot ceea ce îți trebuie.

Luni, 25.11.2013, 22:40
Alex Iacob recomandă scoici Saint Jacques cu spumă de zmeură

Alex Iacob recomandă scoici Saint Jacques cu spumă de zmeură

O rețetă specială pentru cei ce adoră gustul suav mării și cel îndrăzneț al fructelor de pădure.

Luni, 25.11.2013, 22:30

Mușchiuleț de porc cu andive, Saint Jacques, caju şi piure de cartof dulce pregătit de echipa lui Grosu

Atunci când vrei să prepari mușchiuleț de porc, trebuie să încerci această rețetă savuroasă.

Luni, 25.11.2013, 22:20
Duel inedit la TOP CHEF: Joseph Hadad vs. cinci concurenţi!

Duel inedit la TOP CHEF: Joseph Hadad vs. cinci concurenţi!

Mirela, Daniel, Alexandru, Liliana şi Florentina au intrat la duel. Deşi tema pare uşoară, inspirată fiind din bucătăria internaţională, concurenţii au avut de furcă. Mai ales câtiva dintre ei care nu au mai gătit vreodată preparate asiatice. Aşa că Joseph Hadad a vrut să le dea un impuls. El a gătit cot la cot cu cei cinci concurenţi!

Luni, 18.11.2013, 22:41
Joseph Hadad, copleșit de emoții: "Când spui Vernescu, spui Hadad!"

Joseph Hadad, copleșit de emoții: "Când spui Vernescu, spui Hadad!"

Juratul nostru a fost curpins de lacrimi în Casa Vernescu, locul în care a petrecut 17 ani din viață

Luni, 18.11.2013, 21:32
Chef Hadad intră la duel...cu concurenții!

Chef Hadad intră la duel...cu concurenții!

Joseph Hadad este pus pe surprize. El a decis să își pună șorțul de bucătar și să demonstreze încă o dată că este TOP!

Luni, 18.11.2013, 20:50
Mirela Ivaşcu prepară Carpaccio de Saint Jacques cu piure de dovleac şi morcovi caramelizaţi

Mirela Ivaşcu prepară Carpaccio de Saint Jacques cu piure de dovleac şi morcovi caramelizaţi

Cel mai lăudat preparat al episodului al cincilea. Originar din Franţa, preparatul i-a adus Mirelei Ivaşcu câştigarea duelului!

Luni, 18.11.2013, 17:28

Scoici Saint-Jacques cu piure de ţelină

Dacă îți plac scoicile Saint-Jaques, aceasta este rețeta pe care trebuie să o guști.

Luni, 18.11.2013, 12:46
Toast cu legume confiate

Toast cu legume confiate

Un amouse-bouche de legume ce îți lasă gura apă.

Luni, 18.11.2013, 12:43

Bezea "mi-cuit" cu fructe de pădure

O bezea delicios de fructată.

Luni, 18.11.2013, 12:41
Tarte cu ganache au chocolate

Tarte cu ganache au chocolate

O tarta speciala pentru papile gustative speciale.

Luni, 18.11.2013, 12:37
O provocare apetisanta pentru rețeta săptămânii - Brownie

O provocare apetisanta pentru rețeta săptămânii - Brownie

O rețetă delicios de dulce.

Luni, 18.11.2013, 12:36

Cremă de lămâie pe biscuiţi de vanilie

Un rețetă de top.

Luni, 18.11.2013, 12:31

Cruton cu somon fume şi caviar keta

Un amuse-bouche delicios de pretențios.

Luni, 18.11.2013, 12:29

Scoici Saint-Jacques cu spumă de cartofi

Dacă îți plac scoicile Saint-Jacques și vrei să le gătești într-un mod special, iată o rețetă specială.

Luni, 18.11.2013, 12:25

Rulou cu tofu şi legume în foaie de ridiche daikon

O rețetă cu un fel de brânză și o legumă specială.

Luni, 18.11.2013, 12:24
Pui Satay

Pui Satay

Un fel de mâncare delicios și aromat.

Luni, 18.11.2013, 12:22
Bomboane de foie gras

Bomboane de foie gras

Obrazul fin cu bomboane de foie gras se ține.

Luni, 18.11.2013, 12:20
Se hrăneşte bine pentru a fi mereu în topul preferinţelor publicului: Mihai Morar a poftit la masa lui Chef Hadad

Se hrăneşte bine pentru a fi mereu în topul preferinţelor publicului: Mihai Morar a poftit la masa lui Chef Hadad

Mihai Morar este un îndrăgit realizator de radio şi televiziune, ales de public pentru că este printre cei mai buni! Joseph Hadad este un specialist în ale artei culinare, ales de Mihai Morar din acelaşi motiv: pentru că este CEL MAI BUN!

Joi, 14.11.2013, 13:22
Reţeta care l-a emoţionat pe Chef Hadad: Sarmalele moldoveneşti ale Lilianei Petraru (ediţia 4)

Reţeta care l-a emoţionat pe Chef Hadad: Sarmalele moldoveneşti ale Lilianei Petraru (ediţia 4)

Liliana Petraru l-a dat gata pe Chef Hadad cu sarmalele sale

Marti, 12.11.2013, 13:43

Sarmale cu carne de porc şi vită

Dacă aștepți oaspeți aleși și vrei să ai pe masă niște sarmale delicioase, aceasta este rețeta perfectă.

Luni, 11.11.2013, 15:45

Melcișori traditionali cu mere

A fost cel mai lăudat desert al episodului, deoarece aluatul rulat ingenios (in formă de melcișori), dar si pentru umplutura extrem de gustoasă imbinată cu nucă și scorțișoară.

Luni, 11.11.2013, 15:15
Muză pentru Top Chef? Andreea Berecleanu a degustat din bunătățile lui Joseph Hadad

Muză pentru Top Chef? Andreea Berecleanu a degustat din bunătățile lui Joseph Hadad

De la pupitrul Observatorului, la Top Chef. Nu, nu este vorba despre vreo apariție surprinzătoare de-a Andreei Berecleanu în emisiunea de „bucătărit”, ci de mai mult de atât…

Luni, 11.11.2013, 13:54
Muză pentru Top Chef? Andreea Berecleanu a degustat din bunătățile lui Joseph Hadad

Muză pentru Top Chef? Andreea Berecleanu a degustat din bunătățile lui Joseph Hadad

De la pupitrul Observatorului, la Top Chef. Nu, nu este vorba despre vreo apariție surprinzătoare de-a Andreei Berecleanu în emisiunea de „bucătărit”, ci de mai mult de atât…

Luni, 11.11.2013, 13:51

Paté de casă cu carne de raţă şi măr – rețeta lui Veres Istvan

Un preparat special și delicios, perfect pentru o masă în familie.

Luni, 11.11.2013, 13:18

Pastrav la aburi cu sos de mămăligă și mix de ardei copți cu capere – recomandarea lui Alexandru Iacob

Un preparat sofisticat pentru ocazii speciale.

Luni, 11.11.2013, 13:08

Carpaccio de piersică cu blat de migdale: reteta Mirelei Ivaşcu

O rețetă rafinată pentru gusturi fine.

Luni, 11.11.2013, 12:47

Florentina Lazăr ne recomandă găluşte cu prune proaspete

O rețetă savuroasă ce ne amintește de copilărie.

Luni, 11.11.2013, 12:42

Salată de conopidă cu maioneză de casă preparată de Alexandru Iacob

Dacă îți dorești o salată ușoară, dar gustoasă, încearcă acest preparat.

Luni, 11.11.2013, 12:34

Alexandru Iacob gătește o minunată fasole bătută cu usturoi

Atunci când vrei o retetă clasică, gustoasă, dar de top, încearcă acestă fasole bătută.

Luni, 11.11.2013, 12:31

Creveţi în suc de portocale – una dintre specialitățile Florentinei Lazăr

O rețetă specială cu ingrediente speciale.

Luni, 11.11.2013, 12:26
Chef Joseph Hadad, super emoţionat de un preparat Top Chef. „Mi s-a făcut pielea de găină”

Chef Joseph Hadad, super emoţionat de un preparat Top Chef. „Mi s-a făcut pielea de găină”

Atunci când trebuie să prezinţi un preparat în faţa unui bucătar chef, porneşti la drum cu sentimentul că nu îl mai poţi impresiona cu nimic.

Joi, 07.11.2013, 12:38
Salata ”fusion infusion” este recomandarea lui Alexandru Iacob

Salata ”fusion infusion” este recomandarea lui Alexandru Iacob

O salata speciala si delicioasa, pretentioasa si usor de preparat.

Marti, 05.11.2013, 20:19
Crema de ricotta (reinterpretare crema canelloni sicilliani)

Crema de ricotta (reinterpretare crema canelloni sicilliani)

Un desert pentru gusturi fine.

Marti, 05.11.2013, 17:53
Carpaccio de piersica cu blat de migdale

Carpaccio de piersica cu blat de migdale

Cel mai tare desert din proba "dulce", un desert raw-vegan, neprocesat termic, la care s-a folosit doar zahar brun si miere (deci, fara aditivi).

Marti, 05.11.2013, 17:36
In fata juriului - castigatorii si eliminatii primei probe

In fata juriului - castigatorii si eliminatii primei probe

Greul cel mai greu insa, de-abia acum incepe. Concurentii trebuie sa mearga cu farfuriile in fata juriului.

Luni, 04.11.2013, 20:41
Prima proba, primele echipe, primele provocari

Prima proba, primele echipe, primele provocari

Pentru prima proba a acestei editii, cei 13 sunt pusi sa formeze echipe de cate doi. Si, deoarece sunt in numar impar, o echipa va avea trei membri.

Luni, 04.11.2013, 20:40
Muschiulet de porc cu 1000 de arome – gatit de Mihai si Istvan

Muschiulet de porc cu 1000 de arome – gatit de Mihai si Istvan

1000 de arome pentru 1000 de nopti de poveste.

Luni, 04.11.2013, 20:38
Mega-surpriza! Giovanni Piselli - primul Top Chef al Romaniei din nou pe platourile de filmare

Mega-surpriza! Giovanni Piselli - primul Top Chef al Romaniei din nou pe platourile de filmare

Top Chef continua! 24 de bucatari s-au infruntat in 12 dueluri pentru un loc in bucatarie. Cei mai buni 13 l-au castigat. Primul hop a trecut, dar lupta de-abia incepe. Saptamana aceasta cei 13 ramasi in cursa vor gati pentru doua familii de vedete. Ce strategie vor adopta? Cine se va remarca si cine va pleca azi acasa?

Luni, 04.11.2013, 20:34
Daniel Grosu prepara raviolli de ananas

Daniel Grosu prepara raviolli de ananas

Un preparat special pentru persoane speciale.

Luni, 04.11.2013, 20:33
Daniel Grosu recomanda rulada de porc cu legume de toamna

Daniel Grosu recomanda rulada de porc cu legume de toamna

Ingrediente 1 cartof mediu 2 catei usturoi 50 g bacon afumat 2 mere 200 g telina 200g lapte 1 morcov 100 g conopida verde 200 g file porc 3 felii prosciutto Mod de preparare Se fierb cartofii pana dau in clocot. Se tin la foc mic inca 5...

Luni, 04.11.2013, 20:28
Ozana Barabancea: „La Top Chef mi-am reamintit ca sunt sclava papilelor gustative”

Ozana Barabancea: „La Top Chef mi-am reamintit ca sunt sclava papilelor gustative”

Dupa doua episoade in care unii dintre cei mai buni bucatari profesionisti din Romania, dar si de peste hotare, s-au duelat pentru un loc in cea mai savuroasa competitie a momentului, Top Chef, difuzata in fiecare luni, de la 20:30, la Antena 1, cei 13 care au reusit sa convinga juriul vor avea de infruntat o noua provocare.

Vineri, 01.11.2013, 11:46
"Chefii pacatosi" vs. "moderatorii bucatari"! Rocada istorica la Un Show Pacatos

"Chefii pacatosi" vs. "moderatorii bucatari"! Rocada istorica la Un Show Pacatos

Cei trei jurati de la Top Chef, Joseph Hadad, Nicolai Tand si Tudor Constantinescu, au facut un spectacol pe cinste la "Un show pacatos".

Miercuri, 30.10.2013, 01:48
Chefii Pacatosi vs. moderatorii bucatari! Rocada istorica la "Un Show Pacatos"

Chefii Pacatosi vs. moderatorii bucatari! Rocada istorica la "Un Show Pacatos"

Juratii "Top Chef", Joseph Hadad, Tudor Constantinescu si Nicolai Tand au venit la "Un Show Pacatos" sa gateasca.

Miercuri, 30.10.2013, 01:01
Ei sunt cei 13 concurenti ramasi in lupta pentru titlul Top Chef Romania!

Ei sunt cei 13 concurenti ramasi in lupta pentru titlul Top Chef Romania!

Antena 1, lider de piata la nivelul intregii zile Cel de-al doilea episod al celei mai savuroase competitii culinare, Top Chef, difuzat aseara la Antena 1 a pus la grea incercare ceilalti 12 bucatari profesionisti inscrisi in lupta pentru titlul Top Chef Romania. Proba duelului, inspirata din povestile de viata ale celor trei jurati, Chef Joseph Hadad, Nicolai Tand si Tudor Constantinescu, i-a determinat pe concurenti sa lupte cu toate fortele pentru a-i impresiona pe jurati, lucru ce s-a si intamplat. Dupa lungi dezbateri, juriul Top Chef a decis ca 7 dintre cei 12 concurenti vor merge mai departe.

Marti, 29.10.2013, 13:58
Chef Joseph Hadad a povestit in premiera la “Top Chef” cum si-a cucerit sotia

Chef Joseph Hadad a povestit in premiera la “Top Chef” cum si-a cucerit sotia

In cea de-a doua editie “Top Chef” difuzata aseara, la 20:30, pe Antena 1, Chef Joseph Hadad, a marturisi in premiera povestea de dragoste dintre el si sotia sa: “Gila a venit ca eleva in bucataria unde eu gateam. Era o domnisoara foarte frumoasa, cu parul lung ondulat, cu ochii verzi. Cand am vazut-o prima oara, am spus ca numai cu ea ma voi casatori.”

Marti, 29.10.2013, 10:48
Chef Joseph Hadad a povestit in premiera la “Top Chef” cum si-a cucerit sotia

Chef Joseph Hadad a povestit in premiera la “Top Chef” cum si-a cucerit sotia

In cea de-a doua editie “Top Chef” difuzata aseara, la 20:30, pe Antena 1, Chef Joseph Hadad, a marturisi in premiera povestea de dragoste dintre el si sotia sa: “Gila a venit ca eleva in bucataria unde eu gateam. Era o domnisoara foarte frumoasa, cu parul lung ondulat, cu ochii verzi. Cand am vazut-o prima oara, am spus ca numai cu ea ma voi casatori.”

Marti, 29.10.2013, 10:42
Cine ramane si cine pleaca? Jurizarea celui de al saselea duel

Cine ramane si cine pleaca? Jurizarea celui de al saselea duel

Dupa atatea farfurii jurizate, chefilor nu le este greu sa ia decizii.

Luni, 28.10.2013, 23:45
Duelul Cristian Carabageac - Daniel Ploscaru

Duelul Cristian Carabageac - Daniel Ploscaru

Ultimii doi bucatari aflati la duel vor si trebuie sa demonstreze si ei ca nu au venit degeaba si nu au fost alesi oricum.

Luni, 28.10.2013, 23:30
"Nu e bun, e exceptional" - jurizarea celui de al cincilea duel

"Nu e bun, e exceptional" - jurizarea celui de al cincilea duel

Cu bucatari numai unul si unul, mancarea trebuie sa fie cel putin gustoasa.

Luni, 28.10.2013, 23:15

Ultimele știri

x