Antena Căutare

Articole despre joseph hadad

Juratul Top Chef, Joseph Hadad, surpriză inedită pentru matinali! Iată ce rețetă specială a gătit!

Juratul Top Chef, Joseph Hadad, surpriză inedită pentru matinali! Iată ce rețetă specială a gătit!

Răzvan și Dani au avut astăzi un invitat deosebit. Juratul Top Chef, Joseph Hadad, a venit la ”Neatza”, unde a gătit o rețetă specială, foarte gustoasă.

Miercuri, 02.04.2014, 12:59
Chef Joseph Hadad, meniu de top, la mii de metri altitudine

Chef Joseph Hadad, meniu de top, la mii de metri altitudine

Hadad a reuşit să combine civilizaţiile gastronomice şi să creeze un meniu unic, demonstrând că mâncarea sofisticată nu trebuie mâncată doar în restaurante, ci chiar și la bordul avionului.

Marti, 25.02.2014, 13:30
Chef Joseph Hadad dă lecţii de gătit pentru vedete: Octavia Geamnănu, prima elevă

Chef Joseph Hadad dă lecţii de gătit pentru vedete: Octavia Geamnănu, prima elevă

Sunt femei care se simt în largul lor în bucătărie, înconjurate de oale, tigăi, ustensile de gătit şi tot felul de ingrediente. Chef Joseph Hadad ştie bine acest lucru. Octavia Geamănu a acceptat provocarea maestrului bucătar de a învăța să gătească precum un profesionist.

Luni, 24.02.2014, 20:45
Special! Chef Joseph Hadad dă lecţii de gătit

Special! Chef Joseph Hadad dă lecţii de gătit

Sunt femei care se simt în largul lor în bucătărie, înconjurate de oale, tigăi, ustensile de gătit şi tot felul de ingrediente! Chef Joseph Hadad ştie bine acest lucru.

Luni, 24.02.2014, 20:23
Octavia Geamănu a luat lecţii de gătit de la chef Hadad!

Octavia Geamănu a luat lecţii de gătit de la chef Hadad!

Colega noastră, Octavia Geamănu, vă prezintă în fiecare seară, în cadrul jurnalelor Observatorului Special, evenimente mai puţin obişnuite. Mai nou, vă va uimi şi cu mâncăruri la fel de interesante. Ea a acceptat provocarea lui chef Joseph Hadad de a aduce meniuri din restaurant, în propria bucătărie.

Luni, 24.02.2014, 08:24
Piept de raţă caramelizat, reţetă lui chef Joseph Hadad pentru Ziua Îndrăgostiţilor

Piept de raţă caramelizat, reţetă lui chef Joseph Hadad pentru Ziua Îndrăgostiţilor

Chef Joseph Hadad a gătit o reţetă speciala pentru Ziua Îndrăgostiţilor - Piept de raţă caramelizat!

Luni, 10.02.2014, 10:12
Insula Creta, prin ochii lui Chef Joseph Hadad

Insula Creta, prin ochii lui Chef Joseph Hadad

Nimic nu este mai potrivit, pentru amiază, ca o gustare mediteraneană. Şi când reţeta vine de la unul dintre cei mai buni bucătari, e clar că va fi o zi reuşită. Proaspăt întors din insula Creta, Chef Joseph Hadad a povestit experiența culinară deosebită.

Marti, 21.01.2014, 17:14

Tablou de toamnă: Fazan cu mousse de hribi, vanilie şi legume

O combinație interesantă de carne, ciuperci, vanilie și legume care vă vor testa papilele gustative.

Luni, 20.01.2014, 22:17

Duet de ciocolată albă cu nucă de cocos şi cartof dulce

Un duet care-ți lasă gura apă, propus de Alex Iacob.

Luni, 20.01.2014, 22:17

Vită, stridii şi homar

Mihai Irimia ne prezintă o combinație uimitor de savuroasă.

Luni, 20.01.2014, 22:17

Millefeuille, nugatină şi ciocolată albă cu banană

Un desert minunat semnat de Mihai Irimia.

Luni, 20.01.2014, 22:17
Finala Top Chef poartă semnătura fiecărui concurent

Finala Top Chef poartă semnătura fiecărui concurent

Lupta pentru marele premiu a ajuns la final. Concurenții rămași în concurs se bat pentru 30.000 de euro și Cuțitul Top Chef

Luni, 20.01.2014, 21:07

Bezea italienească

O rețetă cu gust fin, propusă de Vereș Iștvan.

Luni, 20.01.2014, 16:53
Chef Joseph Hadad pregăteşte o surpriză bucătarilor profeşionişti şi pasionaţilor amatori

Chef Joseph Hadad pregăteşte o surpriză bucătarilor profeşionişti şi pasionaţilor amatori

Competiţia „Top Chef” din acest sezon a ajuns la final, astfel că, luni, 20 ianuarie, de la ora 20:30, la Antena 1, cei patru finalişti, Alexandru Iacob, Daniel Grosu, Mihai Irimia şi Veres Istvan, vor găti cele mai spectaculoase şi gustoase preparate pentru a câştiga premiul de 30 000 de euro şi titlul de „Top Chef”.

Vineri, 17.01.2014, 14:00

Ruladă de curcan umplută cu caise și salvie, legume de sezon si sos cranberrie

Pentru o rețetă delicioasă din carne de curcan, urmați instrucțiunile puse la dispoziție de Daniel Grosu.

Luni, 13.01.2014, 11:39

Cartofi cu smântână și caviar negru

Daniel Grosu îndrăznește să ne propună o rețetă inedită.

Luni, 13.01.2014, 11:38

Tartar de biban de mare, cu wakame, keta caviar, avocado și fructul dragonului

Daniel Grosu ne propune o rețetă cu pește și fructe exotice.

Luni, 13.01.2014, 11:37

Mușchiuleț de porc cu glazură de zahăr brun, gutui și varză roșie cu suc de rodii

Un alt preparat interesant propus de Alex Iacob.

Luni, 13.01.2014, 11:36

Mousse de ciocolată cu spumă de zmeură

Alex Iacob ne recomandă un preparat delicios, fin și plin de savoare.

Luni, 13.01.2014, 11:35
La Top Chef, semifinaliştii gătesc cu „mâinile la ochi”

La Top Chef, semifinaliştii gătesc cu „mâinile la ochi”

Ajunşi în semifinală, concurenţii de la „Top Chef” sunt provocaţi la cele mai grele încercări de către membrii juriului, Joseph Hadad, Nicolai Tand şi Tudor Constantinescu. Astfel că, luni, de la ora 20:30, la Antena 1, bucătarii vor trebui să reproducă un preparat gătit de Chef Joseph Hadad

Duminica, 12.01.2014, 17:35

Medalion de porc cu piure de morcovi, eșalotă caramelizată şi pudră de bacon – o specialitate a lui Daniel Grosu

Atunci când vrei să guști un preparat tradițional de Top Chef.

Luni, 06.01.2014, 22:25

Pave de căprioară cu andive şi pară în vin roşu – recomandarea lu Daniel Grosu

Un preparat delicios, plin de savoare.

Luni, 06.01.2014, 22:20
Mousse din ficat de pui cu foie gras – pregătit de Alexandru Iacob

Mousse din ficat de pui cu foie gras – pregătit de Alexandru Iacob

Atunci când ți-e pofă de ficăței de pui și de ficat de gâscă, ai la îndemână o rețetă delicioasă.

Luni, 06.01.2014, 22:15

Scoici Saint-Jacques cu risotto de cartofi şi prosciutto

O combinație interesntă de scoici și cartofi.

Luni, 06.01.2014, 22:10

Muşchiuleţ de porc cu cremă de morcov şi spumă de cartofi – rețeta lui Mihai Irimia

O rețetă laborioasă, dar delicioasă.

Luni, 06.01.2014, 22:05

Carpaccio de anghinare cu mousse de brânză de capră şi piure de castane – rețeta lui Alex Iacob

O rețetă perfectă atunci când vrei să prepari angghinare.

Luni, 30.12.2013, 18:43

Salata doamnei Smith – Daniel Grosu

Chiar dacă nu o cunoști pe doamna Smith, salata ce îi poartă numele este pur și simplu minunată.

Luni, 30.12.2013, 18:31
Gazpacho cu ulei de arahide –  un preparat senzațional recomandat de Alexandra Leon

Gazpacho cu ulei de arahide – un preparat senzațional recomandat de Alexandra Leon

Un preparat așa cum nu guști prea des.

Luni, 30.12.2013, 18:21
Marshmallow – un preparat senzațional recomandat de Daniel Grosu

Marshmallow – un preparat senzațional recomandat de Daniel Grosu

Atunci când vrei să te răsfeți cu un desert delicios, îți recomandăm această rețetă.

Luni, 30.12.2013, 18:13
Crochete de ementaler

Crochete de ementaler

O rețetă căreia merită să îi acorzi atenție.

Luni, 30.12.2013, 17:37
Nicolai Tand şi Joseph Hadad au venit cu copiii lor la „Top Chef”

Nicolai Tand şi Joseph Hadad au venit cu copiii lor la „Top Chef”

Competiţia „Top Chef” se apropie cu paşi repezi de final, motiv pentru care cei trei juraţi, Joseph Hadad, Nicolai Tand şi Tudor Constantinescu, le pregătesc celor şase concurenţi rămaşi în competiţie probe tot mai dificile

Luni, 30.12.2013, 09:24
Nicolai Tand şi Joseph Hadad au venit cu copiii lor la „Top Chef”

Nicolai Tand şi Joseph Hadad au venit cu copiii lor la „Top Chef”

Competiţia „Top Chef” se apropie cu paşi repezi de final, motiv pentru care cei trei juraţi, Joseph Hadad, Nicolai Tand şi Tudor Constantinescu, le pregătesc celor şase concurenţi rămaşi în competiţie probe tot mai dificile

Luni, 30.12.2013, 09:18
Jurații Top Chef au dat în mintea... copiilor!

Jurații Top Chef au dat în mintea... copiilor!

Dacă până acum, ne-am obișnui ca cei trei jurați să fie extrem de serioși, în cea de-a noua ediție avem ocazia să îi vedem într-o altă ipostază. Una... copilărească

Duminica, 29.12.2013, 09:55
Cheesecake sărat – o rețetă delicioasă a la Mirela Ivașcu

Cheesecake sărat – o rețetă delicioasă a la Mirela Ivașcu

Un preparat potrivit pentru orice ocazie.

Marti, 17.12.2013, 14:53
Florentina este intimidată de prezenţa lui chef Joseph Hadad

Florentina este intimidată de prezenţa lui chef Joseph Hadad

Florentina este intimidată când chef Joseph Hadad este prin preajma ei.

Luni, 16.12.2013, 22:40
Cartofi dauphinoise cu piept de raţă – recomandarea lui Daniel Grosu

Cartofi dauphinoise cu piept de raţă – recomandarea lui Daniel Grosu

Pieptul de rață este dificil de preparat. Cu această rețetă însă va fi floare la ureche.

Luni, 16.12.2013, 15:47
Iepure în sos de bere – rețeta lui Mihai Irimia

Iepure în sos de bere – rețeta lui Mihai Irimia

Un preparat delicios dintr-o carne pretențioasă.

Luni, 16.12.2013, 15:44
Mini burgeri cu bacon crocant – preparați de Daniel Grosu

Mini burgeri cu bacon crocant – preparați de Daniel Grosu

Atunci când ai chef de niște burgeri delicioși, încearcă să îi prepari conform acestei rețete.

Luni, 16.12.2013, 15:42
“Baba al rum” – preparatul lui Alex Iacob

“Baba al rum” – preparatul lui Alex Iacob

Un desert ce-ți va încânta papilele gustative.

Luni, 16.12.2013, 15:38
Preparat rafinat de Crăciun

Preparat rafinat de Crăciun

Caise, smochine, prune şi curmale! Carne de miel, multă ceapă şi mirodenii de tot felul. Nu mai înţelegeţi nimic, nu? Ce-au fructele în comun cu mielul? Nici eu nu mi-am dat seama, până când nu am aflat că respectiva combinaţie îi...

Vineri, 06.12.2013, 20:18

Muşchi de vită cu mămăligă la grătar, piure de conopidă cu brânză de capră şi sos demi glace – gătit de Alex Iacob

Atuncă când vrei să mănânci mușchi de vită gătit într-un fel special, aceasta este rețeta perfectă.

Luni, 02.12.2013, 12:53
Baileys cheese cake preparatul special al lui Daniel Grosu

Baileys cheese cake preparatul special al lui Daniel Grosu

Un desert fin și cremos.

Luni, 02.12.2013, 12:48

Salată capresse cu influenţe “Thai” - recomandarea Mirelei Ivașcu

O salată ușoară și delicioasă, cu ingrediente simple.

Luni, 02.12.2013, 12:34
Curry de banane cu pulpe de pui crocante este preparatul lui Răzvan Cruceanu

Curry de banane cu pulpe de pui crocante este preparatul lui Răzvan Cruceanu

Un preparat cu note exotice.

Luni, 02.12.2013, 12:30
Chef Hadad, Daniel Buzdugan şi Mihai Morar, invitaţi speciali la “Next Star”

Chef Hadad, Daniel Buzdugan şi Mihai Morar, invitaţi speciali la “Next Star”

Patricia, una dintre concurentele din ediţia de astăzi de la ”Next Star”, show difuzat de ANTENA 1, de la ora 20:30, este fan declarat “Top Chef”, cea mai importantă emisiune culinară din România.

Joi, 28.11.2013, 12:24
Chef Hadad, Daniel Buzdugan şi Mihai Morar, invitaţi speciali la “Next Star”

Chef Hadad, Daniel Buzdugan şi Mihai Morar, invitaţi speciali la “Next Star”

Patricia, una dintre concurentele din ediţia de astăzi de la ”Next Star”, show difuzat de ANTENA 1, de la ora 20:30, este fan declarat “Top Chef”, cea mai importantă emisiune culinară din România.

Joi, 28.11.2013, 12:21
Chesse Cake cu iaurt – preparatul Alexandrei Leon

Chesse Cake cu iaurt – preparatul Alexandrei Leon

PONT! O reţetă care are ca şi ingredient de bază, iaurtul. Este un cheese cake reinventat, cu cremă de brânză şi iaurt, ale cărui aspect şi gust au fost valorificate de sosul de căpşuni.

Luni, 25.11.2013, 22:45
Prăjitură “Suflet” este recomandarea lui Alexandru Iacob

Prăjitură “Suflet” este recomandarea lui Alexandru Iacob

PONT! O reţetă improvizată, care are ca şi ingredient "vedetă", iaurtul, un ingredient destul de "limitat" şi greu de folosit pentru a crea un preparat "pretenţios". Un deşert magnific, gustos şi extrem de aspectuos!

Luni, 25.11.2013, 22:44

Tort Pandişpan cu mere, bezea italiană şi sos de vanilie - recomandat de echipa lui Daniel Grosu

O rețetă pretențioasă pentru papile gustative delicate.

Luni, 25.11.2013, 22:43

Tort de ciocolată cu gem de caise preparat de Alex Iacob

Un tort delicios pentru toți cei cărora le place ciocolata.

Luni, 25.11.2013, 22:42

Ultimele știri

x