Află cele mai noi stiri despre emisiunea Neatza cu Razvan si Dani. Video, muzica, imagini, faze tari, meteo, horoscop, doar la Antena 1
Astăzi avem senzația că lucrurile se întâmplă cu viteza luminii și că nu le putem controla. Universul declanșează o serie de evenimente care ne fac să înțelegem că este timpul unei schimbări.
Ziua Recunoștinței este sărbătorită în cea de-a patra zi de joi a lunii noiembrie în Statele Unite ale Americii și aflăm dintr-un restaurant din București, care sunt top cele mai apreciate rețete din bucătăria americană de Ziua Recunoștinței.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o delicioasă Salată de vinete cu influențe orientale, pe care a servit-o pe lipii libaneze aromatizate cu usturoi și alte condimente.
Duminică, la ceas aniversar, în anul în care românii au demonstrat că sunt #deneoprit atunci când vine vorba să întindă o mână de ajutor, Antena 1 le aduce trei zile cu program special de sărbătoare, în care vor avea din nou ocazia să spună “Ajut eu!”.
Pentru că mulți dintre noi se confruntă de-a lungul timpului cu diverse probleme din cauza greutății corporale și a dietelor de slăbit, una dintre recomandările specialiștilor este să aflăm cum ne putem controla poftele alimentare prin psiho dietă.
Astăzi este frig în cea mai mare parte a țării. Cerul este mai mult senin la deal și la munte, iar în zonele joase de relief este ceață. Vântul va sufla slab și moderat.
Azi confruntările și discuțiile în contradictoriu nu vor lipsi. Trecem printr-un carusel de emoții, dar partea bună este că avem șansa de a descoperi care sunt punctele slabe din interacțiunea cu șeful sau autoritățile. Există și soluții pentru a rezolva conflictele pe cale amiabilă.
Chef Nicolai Tand a pregătit în bucătăria de la Neatza cu Răzvan și Dani, o delicioasă rețetă de șnițel de pui cu orez cremos.
Un stil de viață sănătos implică mese regulate cu alimente atent selecționate, iar pe lângă acestea, specialiștii ne explică și despre importanța fructelor și legumelor colorate pentru o sănătate de fier.
Corina Stratulat, antrenorul de destin de la Neatza, ne vorbește astăzi despre cifra destinului și cum ne ajută în aflarea abilităților native care ne ajută în găsirea profesiei ideale.
Când Ana Maria Brânză și soțul ei sunt la antrenamente și la competiții, cățelul Duras stă la hotelul special construit pentru animale.
Prognoza meteo 24 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi
Suntem grăbiți să punem lucrurile în mișcare și să începem activități noi. Chiar dacă de dimineață vor exista mici nemulțumiri, spre seară lucrurile revin la normal.
Chef Nicolai Tand a pregătit în cadrul îndrăgitului matinal Neatza cu Răzvan și Dani o interesantă rețetă de pui la rotisor și plăcintă de cartofi cu pui.
Cum anul acesta suntem nevoiți să renunțăm la anumite activități la care participam în anii anteriori de 1 decembrie, Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne oferă dintr-un restaurant, câteva idei de preparate tradiționale pentru 1 Decembrie, Ziua Națională a României.
Vremea de astăzi este într-o ușoară încălzire, cu temperaturi diurne în creștere.
Pentru că ni s-a tot spus că avem nevoie de doi litri de apă pe zi, pentru o bună funcționare a organismului, aflăm de la specialiști dacă acest sfat este mit sau realitate.
Azi se întâmplă lucruri bune. Dispoziția este excelentă, există succes și la negocieri și discuții, dovada că ai mult mai multă încredere în tine.
Vlăduț, iscusitul bucătar de la neatza cu Răzvan și Dani, ne propune să ne delectăm în bucătărie, preparând o rețetă plină de culoare și savoare. o rețetă de pâine tricoloră cu mousse de avocado.
Dacă te-ai hotărât să adopți un stil de viață mai sănătos, excluzând preparatele cu ingrediente de origine animală,ți-am pregătit și câteva idei de rețete gustoase și sănătoase de prăjituri raw-vegane.
Aflăm despre espresso și cum se prepară un espresso autentic în direct dintr-o cafenea din București.
După ce ne-am bucurat de prima zăpadă în weekend, iată că la început de săptămână se încălzește ușor, iar temperaturile se apropie de normal.
Săptămâna începe bine, dar încă sunt probleme în relațiile amoroase. Azi adopți un ton mai prietenos în discuții, ești mai prietenos și dai dovadă de mai multă înțelegere.
Pentru că este vineri, la Neatza este zi de desert, iar Vlăduț a preparat o rețetă de pandișpan cu mac și bezea caramelizată.
Pizza este unul dintre cele mai populare preparate din lume. Există nenumărate rețete clasice și adaptate pentru toate gusturile, iar dintre acestea vom afla cum putem pregăti acasă o pizza delicioasă ca în Napoli.
Azi ești foarte curios și vrei experiențe noi. Ești neconvențional și vei da dovadă de multă originalitate. Ziua va decurge bine.
Astăzi vremea se va răci în vestul, nordul și centrul țării.
Intrată de câțiva ani și pe piața românească, pâinea cu maia este considerată cea mai sănătoasă și hrănitoare.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit o delicioasă rețetă de friptură din mușchiuleț de porc cu cremă gorgonzola și pere în sos de vin, pe care a denumit-o "Mușchiuleț zgribulit".
Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, dintr-un magazin pescăresc ne oferă detalii despre ce tipuri de pește recomandă specialiștii pentru zilele din postul Crăciunului cu dezlegare la pește.
Astăzi vom avea parte de un cer variabil, cu înnorări temporar accentuate ziua în sudul țării, iar noaptea în vest și nord unde izolat vor fi ploi slabe sau chiar burniță.
După prânz lucrurile reintră pe făgașul normal. În cazul în care ai probleme cu banii, nu te panica, există mereu soluții.
Nicolai Tand ne recomandă pentru porția de dulce, o delicioasă rețetă de crumble cu pere în sos de coniac.
Dani Oțil este unul dintre cei mai îndrăgiți și cunoscuți prezentatori TV. Acesta a vorbit în direct la "Neatza cu Răzvan și Dani" despre problemele de sănătate pe care le-a avut în copilărie.
Chef Nicolai Tand a pregătit un preparat la Neatza cu Răzvan și Dani, o delicioasă rețetă de friptură din mușchi de vită cu sos de piper verde.
Pentru că suntem în postul Crăciunului și ne întrebăm adesea ce să mai gătim de post, gustos și sănătos, Marian Duță ne vine în ajutor și ne oferă dintr-un restaurant cu specific românesc, idei de rețete românești de post de post, bune de preparat acasă.
Doctor Anca Hâncu, medic în științe medicale, nutriție, a venit la Neatza cu Răzvan și Dani și a explicat cum să ne construim un sistem imunitar sănătos prin activitățile zilnice.
Se spune că pe lângă farmacia cu medicamente și suplimente naturiste, mai există și farmacia verde, adică aprozarul, iar despre beneficiile legumelor și verdețurilor proaspete în sezonul rece trebuie să știm cu toții.
Răzvan Simion, simpaticul prezentator de la "Neatza cu Răzvan și Dani" a fost suspect de COVID-19 și a lipsit din cadrul emisiunii două zile, perioadă în care colegul său i-a dus dorul.
Despre rinita cronică hipertrofică, medicii ORL-iști spun că este cea mai frecventă patologie cu care se confruntă, mai ales acum, toamna.
Astăzi temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 11 grade Celsius în cea mai mare parte a țării, excepție face doar Moldova, cu valori de doar 4-6 grade, în timp ce în zonele montane avem valori de 1-3 grade.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit în platoul de la neatza cu Răzvan și Dani, o delicioasă reţetă de clătite cu sfeclă roșie și umplutură de guacamole.
Doctor Mihaela Bilic, medic primar diabet și boli de nutriție, ne vorbește la Neatza cu Răzvan și Dani, despre nutriție și alimente benefice în sezonul rece.
Foarte meticulos și atent la detalii, Chef Nicolai Tand a pregătit o rețetă de sezon și mai precis, o rețetă de friptură de pui cu sos din legume de toamnă.
Vremea se anunță rece și astăzi, cu minime negative de până la -2 grade în zonele montane și de 0-3 grade în restul țării.
Astăzi este o zi bună. Intercațiunile sociale sunt favorizate, dar nu este deloc o perioadă bună pentru planuri de viitor.
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit ca de început de post, o rețetă de fasole bătută cu legume coapte și murături, pe care nici un gurmand n-o va refuza.
Nicolae Feraru și George Rotaru, maeștrii muzicii de petrecere au venit la Neatza cu Răzvan și Dani și au interpretat live un colaj muzical de excepție. Artistul Nicolae Feraru a primit o scrisoare de felicitare semnată personal de fostul președinte american Barack Obama.
Shaorma a devenit un preparat preferat de români, indiferent că poate fi comandat la fast-food, sau poate fi preparat acasă, iar acum că suntem în postul Crăciunului, putem afla ce poate conține o shaorma de post. Meniu de post la fast-food.
A început perioada postului de Crăciun și odată cu el au început și marile întrebări despre Idei de alimente sănătoase în post care țin kilogramele la distanță.