Retete Chefi la Cutite. Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia iti aduc, doar la Antena 1, retete culinare, retete de mancare, retete de prajituri, retete de paste, retete de post si multe alte retete
Pentru că ne dorim să punem pe masa de Crăciun cea mai bună friptură de porc, înainte de a o prepara, ar trebui să știm și cum se marinează carnea de porc pentru reușita celei mai gustoase fripturi.
Pentru că se apropie perioada pregătirii cozonacilor pentru masa de Crăciun, vă oferim de la specialiști, câteva sfaturi și trucuri pentru reușita unui cozonac bine crescut și necrăpat.
Fanii emisiunii „Chefi la cuțite” știu deja că Florin Dumitrescu face cea mai bună rețetă de paste carbonara din lume. Nu de puține ori, acesta a reușit să câștige diferite bătălii culinare pe care le-a dat cu adversarii săi, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea.
În ediția 41 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, concurenții rămași în competiție s-au întrecut în a prezenta preparate gustoase și farfurii senzaționale, demne de ultimul battle, înainte de semifinală.
În ediția 40 a sezonului 8 din îndrăgita emisiune culinară Chefi la cuțite, echipele intrate la duel au fost puse să gătească rețete de carne în combinații cu ingrediente impuse și alese de concurenții din echipa adverse, conform jocului propus de Gina Pistol.
Pentru că rețetele de turtă dulce sunt printre cele mai căutate în preajma sărbătorilor de iarnă, ne-am gândit și la o variantă mai simplă și mai rapidă, adică la această rețetă de turtă dulce la tavă cu sirop de zahăr ars.
Pentru că se apropie cu pași repezi finala Chefi la cuțite, sezonul 8, concurenții au dat tot ce e mai bun din experianța lor și au reușit să creeze cele mai gustoase rețete și cele mai frumoase farfurii din sezonul 8 Chefi la cuțite, în ediția 39.
Pentru o zi aniversară, sau pentru o zi de sărbătoare, vă oferim spre inspirație, o rețetă de tort festiv cu ciocolată și cremă de vanilie.
Pentru o cauză nobilă, cei trei jurați ai emisiuni Chefi la cuțite au spus la unison Ajut eu! Și au ajutat realizând farfurii spectaculoase cu preparate savuroase, pe care le-au apreciat cu sume importante, vedete din showbiz-ul românesc.
Pentru că de 1 decembrie, Ziua Națională a României sunt la mare căutare rețetele tradiționale românești, una dintre acestea este rețetă tradițională pentru pasta de mici la grătar, pe care o poate prepara orice gospodină în bucătăria sa.
Pentru deliciul de zi cu zi pe care dorim să ni-l permitem în timp ce butonăm tabletele, o rețetă de biscuiți aperitiv cu parmezan și mac, simplă și rapid de preparat.
Pentru o zi de post cu dezlegare la pește, o rețetă simplă și destul de rapidă: Doradă cu legume la cuptor.
Pentru că suntem în postul Crăciunului și avem multe zile cu dezlegare la pește, ne vor prinde bine pentru inspirație, aceste idei de rețete cu pește, prezentate de concurenți în sezonul 8 Chefi la cuțite.
În ediția 32 a sezonului 8 ”Chefi la cuțite”, am putut vedea cele mai interesante rețete de clătite, gătite de concureții intrați la duel.
Emoțiile și tensiunile au crescut până la limita în ediția 33 Chefi la cuțite! Presat de timp, Dumitrescu a început să tipe la propria echipă de bulinute.
La final de toamnă, când fructele sunt bine coapte, iar aroma exte maximă, să-i răsfățăm pe cei dragi cu o prăjitură cu foi fragede și fructe de toamnă.
Pe principiul că ficățeii de pui fură poftele oricui, iată o delicioasă rețetă de tocăniță de ceapă cu ficat de pui și piure de cartofi cu hribi sotați, preparată în cadrul primei confruntări individuale din sezonul 8 ”Chefi la cuțite”
Una dintre farfuriile cu gust deosebit din primul battle al sezonului 8 ”Chefi la cuțite”, a fost farfuria cu rețetă de tocăniță cu influențe turcești și mămăliguță cu brânză și sos de smântână.
O combinație de ingrediente foarte apreciată de cei trei chefi, în primul battle din sezonul 8 ”Chefi la cuțite”, a fost combinația rețetei de tocăniță de pui cu legume și mămăliguță cu ou ochi.
Asortată cu o salată fresh din cresuri cu puțin chili, este și aspectuoasă, dar și gustoasă această rețetă de tocăniță din mușchiuleț de porc cu mămăliguță și chipsuri de bacon, preparată în primul battle de la ”Chefi la cuțite”, sezonul 8.
Genul acesta de rețetă de tocăniță de pui cu ciuperci și vin alb cu mărar și mămăliguță te face să mai ceri o porție, așa cum au declarat și cei trei chefi când au degustat rețeta, în primul battle din sezonul 8 ”Chefi la cuțite”.
O rețetă simplă, dar destul de gustoasă și în tema cerută în prima ediție de confruntări individuale de la ”Chefi la cuțite” din sezonul 8, a fost această rețetă de tocăniță de porc cu ardei.
Când gătești în mod regional, ca la mama acasă, rețeta nu are cum să fie altfel decât extrem de gustoasă, așa cum a fost și această rețetă de tocăniță moldovenească de porc cu piure de păstârnac, din primul battle de la ”Chefi la cuțite” sezonul 8.
Una dintre cele mai interesante rețete din primul battle ”Chefi la cuțite” sezonul 8, din punct de vedere al prezentării, a fost această rețetă de tocăniță de vită și porc în țelină.
O altă rețetă de tocăniță gătită ca la mama acasă în prima ediție de confruntăi individuale a sezonului 8 ”Chefi la cuțite” a fost această rețetă de tocăniță de porc ușor picantă cu piure de păstârnac.
Una dintre rețetele din prima confruntare individuală a sezonului 8 Chefi la cuțite, care i-a cucerit maxim pe cei trei chefi a fost Rețetă de tocăniță de curcan cu sos cu cimbrișor.
A doua farfurie cu rețetă de tocăniță degustată în prima confruntare individuală a fost o delicioasă tocăniță de ciuperci cu mămăligă cremoasă și chipsuri de parmezan, foarte apreciată de cei trei chefi.
În primul battle al emisiunii culinare Chefi la cuțite, au intrat la duel echipa lui Chef Florin Dumitrescu și echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu. Tema dulelului a fost tocănița, iar prima rețetă degustată a fost o delicioasă rețetă de tocăniță de pui cu ceapă și mămăliguță cu lapte.
Loredana, îndrăgita interpretă de muzică ușoară și jurata emisiunii „X Factor”, a pregătit o surpriză de proporții celor trei jurați ai emisiunii culinare Chefi la cuțite, preparând o rețetă de mic dejun indian - Dosa cu coconut chutney și sambar.
Ceviche de biban de mare pe pat de avocado și rondele de baghetă albă, o rețetă plină de savoare și sănătate, pregătită în platoul emisiunii Chefi la cuțite.
O explozie de gusturi și culori într-un preparat gipsy, preparat din bucătăria țigănească: Supă din fructe de mare.
Una dintre rețetele interesante preparate în bucătăria ”Chefi la cuțite” din sezonul 8, a fost rețeta de carpaccio din pepene verde cu brânză de capră și perle de măsline cu pesto.
O rețetă interesantă preparată în platoul emisiunii culinare ”Chefi la cuțite”: Ruladă mozaic de curcan cu sos de vin și piure de țelină.
Pe cât de simplu de preparat, atât de simplu încât și un copil de 5 ani le poate face, pe atât sunt de gustoase aceste minunate brioșe cu iaurt și zmeură!
Bicol Express, o rețetă filipineză de tocană picantă de porc cu pastă de creveți și lapte de cocos, preparată în platoul emisiunii Chefi la cuțite de Bella Santiago.
Cotlete de berbecuț cu cartofi dulci, sparanghel și reducție de vin Porto, o rețetă de senzație preparată în cadrul îndrăgitului show culinar Chefi la cuțite, în sezonul 8.
O combinație perfectă de gusturi și arome într-o interesantă rețetă preparată în platoul Chefi la cuțite: Caș crocant cu carpaccio de sfeclă și cremă de hrean cu salată valeriană!
Pentru atunci când vrei să adopți un altfel de regim alimentar, merită preparată o astfel de rețetă de pizza cu blat de conopidă.
Supa cremă de roșii este preferata tuturor, mai ales în plin sezon al roșiilor de grădină, dar se poate prepara chiar și cu roșii conservate, așa cum s-a văzut în emisiunea ”Chefi la cuțite”, unde un concurent a prezentat supă cremă de roșii preparată în trei moduri.
O rețetă deosebită preparată în cadrul show-ului culinar Chefi la cuțite a fost rețeta Langustină cu spumă de anghinare și ravioli de rață cu praz.
Când vine vorba de rețete tradiționale, așa cum le știm de la mama, sau bunica, precum această rețetă de ciorbă de lobodă și ștevie cu mămăligă, papilele gustative crează curcubeu pe cerul gurii.
Inspirată din bucătăria italiană, cu influențe din bucătăria japoneză, o interesantă rețetă de ravioli buratta cu urdă dulce și cremă de creveți cu caviar, preparată în platoul ”Chefi la cuțite”.
Dintr-un aluat de pandișpan simplu, copt frumos pe hârtie de copt, ies aceste delicioase și interesante prăjituri sub formă de cale cu nucă și sos de vișine.
Preparatele cu pește sunt, de cele mai multe ori, alegerea perfectă pentru o masă consistentă și sănătoasă, iar asezonate corect cu ingrediente ce le pot completa gustul, devin adevărate delicii, după cum veți vedea și în Rețeta de Somon în crustă de migdale cu piure de conopidă și cremă de mango.
Pentru porția de dulce, dar și pentru porția de sănătate, este chiar ideal un astfel de desert simplu și delicios, fără coacere: Mousse de avocado!
Rețeta din bucătăria indiană Chicken tikka butter masala, este o rețetă extrem de delicioasă din carne de pui cu multe condimente ce se întrepătrund perfect într-o explozie de gusturi și arome.
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, ne învață cum se pun muraturi asortate - rețetă pas cu pas, pentru iarnă.
Iată că dovleacul, darul colorat și parfumat al toamnei nu este util doar la plăcinte, sau la supe ci și inclus în diverse aluaturi, după cum frumos se vede în această rețetă de pâine cu dovleac în aluat.
Perfectă pentru a răsfăța papilele celor dragi la o masă bogată de toamnă, această rețetă de Rață glazurată cu caramel și cafea pe pat de gutui la cuptor!
Cu dor de copilărie și-ale ei deserturi simple și mult îndrăgite, Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit o rețetă de orez cu lapte garnisit cu dulceață de gutui.